Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım zaten ben de burdaki kalpli keklere falan bakıp gaza gelmiştim ama söndüm :) birkaç güne herşey düzelince yine başlarım tarif aramaya. Evliliğimizin tuzunu biberini yaşıyoruz dimi?!?! :)

sen de epey bunalmışsın yaz tatilinde sıkı bi tatile çıkın bence, şimdiden planlayın hatta planlamak bile moda sokuyo insanı ben çok mutlu oluyorum hani yaklaştığını hissettiriyo. oğluna da çok iyi gelir bakarsın. iki arkadaşım da çekirdek aile olarak bebekleri bu kadarlıkken gittikleri tatillerden acayip memnun döndüler bebeler hiç üzmemiş hatta çok mutlu olmuşlar. hele suyu severse havuzlu denizli tatiller biçilmiş kaftan! özel çocuk pedagoglarından birine bi seferlik olsun gitsen... oyun grupları yüksek fiyatlı olduğu için aklıma geldiği halde söylemedim ben de gönderemem ama psikoloji... fiziksel gelişim kadar önemli. ben bu durumda olsam kesin giderdim. geçen bi yerde okudum: zeka gelişiminde gülmenin çok etkisi olduğunu. ayrıca çocuğun mizah anlayışını geliştirdiğini. bol bol güldür annesi ya şebeklikler yapıyosun dimi:) ben müzik açıp dansettiğimde de bakıp bakıp gülüyo.

Eki Görüntüle 649394

buda benden olsun.ama benim eşim çok ilgilidir çocuklrla evle.

gece ben kalkınca oda kalkıyor.
waoooow süpermişşş, benim eşim çok uykulu ya da halsiz olduğumu görünce el atar ,olsun o da çok makbule geçiyo bu sabah sayesinde fazladan 1 saat uyudum mesela
yok öyle bedavaya "benim çocuğum ,benim soyadım" demek oh ne ala memleket
bence de pedagog iyi fikir canım ne yapılacaksa bir an önce yapılsın çok zor Allah yardımcın olsun

maşallah onlara
kaçıncı gündesin bacım ben 13 teyim bugün orucumun

bi yerde yemiştim evet gerçekten güzel börek
madlen kek hiç duymadım :44:
benim de meşhur zebra yaş pastam vardır herkes sever

Son düzenleme:

kulaktan tek tuşla ölçülen var bende, o da kızılötesi memnunum
sen alnından ölçülenden mi arıyorsun

Son düzenleme:

canım biz medisana kullanıyoruz ama ben yinede kızılötelilere güvenmeyip kol altından ölçüyorum

yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
biz gidiyoz dostlar.. öpüyoruz
ayy ne kadar tatlı yerim o dişleri ağız yapısıda çok kibar maşallah annesi yaz gelsede yüzünüde görebilsek fıstığın bir ara özel mesajla resminizimi gönderiyordun sen soranlara çatlıycam meraktan
herkes aynı anda gitmek zorundamı ya cincon sen daimi elemandın iki gündür sende çok gözükmüyorsun
burdayım hayatım gitmedimde yoğundum giremedim neyseki toparladım işleri akşama kadar rahatım bol bol sohbet ederiz artık geçmiş olsun bu arada boynun tutulmuş ceryandamı kaldın naptın

ne güzel ifade etmisşin

canım doktorda saçmalamış ne demek el kadar bebeği bırak ağlasın kendi kendine boran 2,5 aylıktı birgece aynen gaz sancısı tuttu nasıl aplıyor hiç unutamıyorum çaresizlikten kitlendik kaldık saatlerce susmadı en son eşim demesinmi götür odaya bırak ağlar ağlar susar beynimde vurulmuşa döndüm ne diyorsun sen be dedim ne demek bırak ağlasın kedi yavrusumu bu kendi haline bırkayım bu benim evladım susturamasamda oturur onla beraber ağlarım sen sabredemiyorsan kapı orda demiştim yani sana o lafı söyleyen doktorun vicdanına şaşarım hiçte yanlış yaptığınızı düşünmeyin kim olsa dayanamazdı insan ağlayan çocuğu nasıl kendi haline bırakabilir sonuç ne olursa olsun dayanamazsın oyun grubu için ben araştırmıştım aylık 99 tl di fiyatı neşe erberkin ana okulunda ben denemeyi düşündüm bu arada pedagog fikride çok mantıklı belkide onu memnun etmenin yolunu bulursunuz pedagog sayesinde her çocuk birbirinden farklı demekki benimki kalabalığı gördümmü çok mutlu oluyor evde tek kaldımmı huysuzluk ediyor ya birde annenin streside çocuğa çok yansıyor sen rahat olursan oda rahatlıyor annenlerde kaldığınız günlerde yasirin çok iyi olduğunu söylemiştin belkide ikinizede iyi geldi bu seyahat belki daha sık tekrarlasanız iyi gelebilir bilemiyorumki deneye deneye çözüm bulunacak gibi Allah yardımcın olsun sen işe başlayınca kv mi bakacak yasire
ohhh ilknur yaz moduna girmiş kız ne conversi ne nike ı dün spor ayakkabı giyeyim dedim ayaklarım dondu dondu bahara aldanma hala hava çok soğuk acele etme az daha ısınsın havalar keten pantalon havası değil şimdik
madlen kek tarifi yazayımmı sana sende zebra pasta tarifi yazarın bir ara ama mesaj atarsan daha makbul geçer ben kaydedene kadar topikte kayboluyor bulamıyorum tarifi sonra hergün pasta börek yapıyormuş gibi tarif istemiyormuyum birde hey allam yemek yapmaktan acizim bu ara eşime kızıyorum ediyorumda işten çıkıp akşamları evde olacağı bir işe girse 3 güne boşar beni akşam 8 de eve varıyorum yemek yapayım desen pişmesi 9 eşim 8,5 tan sonra yemek yemez yaptırmazda her akşam kahvaltı yaparız artık şimdi o yokken annemde yiyorum yemeğimi ohh miss oda 5 yıldızlı otellerde geziyor paşam zaten haftada 1-2 gün evde olduğunda da artık balık tavuk yada dışardan yiyoruz işin kötüsü önceden hazırlayıp dolaba atayım desen öylede yemez yemek günlük olacak bir gün evvel hazırla dolaba at geldiğinde pişir yok o yemeği yiyeceğine kahvaltıyı tercih edermiş zehirlenirmiş gören der anası hergün çeşit çeşit yemek yapmış büyütmüş ana bile görmemişki doğru dürüst nedir bu asalet anlayamadım gitti

canım alıntılar karışmış iyice neyse direk yazayım en iyisi evet eşim yokken annemde kalıyoruz ama annemle altlı üstlü değiliz aramızda 2 sokak var annem benim evime girip çıkmaz pek zaten çocukla evden çıkamıyor malum birde kardeşim ve babam bütün gün yeterince yoruyorlar bana herhangi bir iş yapacak hali kalmıyorki aksine ben ona iş yapıyorum fırsat bulursam hatta bu ara ona iş yapacak gücüm yok diye her ay kadın tutuyorum evini temizlemesi için kendi evimi temizletmiyorum ama anneminkini temizlettiriyorum sırf çocuğuna bakıyorum iş yapamıyorum demesin diye yani benim annemle aramızdaki diyalog biraz farklı annem en ufak tartışmada yaptığını yüze vurur bir tiptir bende buna imkan vermemek için herşeyi düşünüyorum mesela doğalgaz fazla yakmaz normalde annem sırf çocuk üşümesin diye faturasnı ben ödüyorum doğalgazının vs vs ufak şeyler aslında ana kız arasında lafı edilmez ama lafı eden annem olunca can sıkıcı oluyor annem ayrı bir bilim dalıdır çözebilene aşkolsun hiçç girmiyim o konuya ben en iyisi

madlen diyince çok leziz birşey geliyor değilmi akla ama bu kekte süper oluyor denemişmiydin bol kakaolu ve çikolata soslu oldumu ohhh yemede yanında yat o derece

eda nasıl iyimi

orası öyle borana karşı sevgisinden merhametinden şüphem yok çok şükür benden iyi bakıyor dersem yeridir ama dediğim gibi babam ve kardeşimin etkisi büyük özellikle kardeşim 18 yaşında klasik ergen tavırları yeterince bunaltıyor kadını hergün cinnet geçiriyor buna rağmen borandan yana hiç şikayetini duymadım zaten oğlumda gündüzleri kuzu gibidir son derece neşeli uslu yorucu bir çocuk değil annemin şikayeti daha ziyade eşimden kaynaklanıyor özellikle bu ara pek anlaşamıyorlar eşimle zıtlaştıkça yaptıklarını başıma kakmaya başlıyor offf o anda boğulacak gibi oluyorum evlendikten sonra ilişkimiz çok yara aldı annemle evlenmemi kabullenemedi hala her fırsatta kendisini eşimle kıyaslar durur bak ona böyle yapmazsın bak o olsa böyle olurdu oysa o başka kendisi bambaşka bunu anlamak çok zor onun için eşim bir tanecik kızını elinden alan bir canavar bu yüzdende kabullenemiyor yıllardır bir iyiyse 2 kötüdür tabi bende mümkün olduğunca yük olmamaya çalışıyorum aradaki krizi yok etmek için

Kızlar alıntı yapamadım uyanacak diye korkuyorum sürekli diken üzerinde geçiyor hayatım ki uyandı yazamadan

bende yapıyorum ıslak kek buna benzer ama bunu da denicem bende bu akşam etimek tatlısı yapacağım anneme yardım edicem misafir gelecek yarın
annemler bizde kalıyor eda ya bakmak için geceleride hep birlikte kalıyoruz yani bazen onların evine gidiyoruz bazende bizim evde kalıyoruz annem ev işlerinide yapıyor çocuğa da bakıyor herşeye koşturuyor temizlikçi tutayım diyorum aman ne yapacak kuş mu kondurcak diyor

eda iyi çok şükür ne yapsın ağzında yine yara çıktı üzülüyorum sabah çıkıyor akşam üstü geçiyor anlamadım dişten mi neyden anlamadım gitti şimdi anneannesiyle markete gitmişler hava almışlar boran nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…