Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Doğumdan sonra o güzelim kıyafetlerin hiçbiri olmuyor. şimdi birkaç bişey var tatmin etmiyor birazdaha çeşit olsa yeter.

Mutsuzluktan değildir o, canım benim yaa. birazdaha büyüyüp aklı ermeye başladığında daha farklıolur bence. sıkıntını çok iyi anlıyorum. bir yakınımın kızıda öyleydi. şimdi yaşına girmek üzere daha sakin. hatta neşe saçıyor. zamanla değişim gösteriyorlar. senin bebişin de değişir bence. ancak şuan yaşadıkların hiç kolay değil. rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda feraha erersin.

waaw ne şanslısın. ayrıca çok da güldüm ihtiyacım varmış. allahda seni güldürsün.

için rahat değilse kamera al tabi cnm.. tel bırakıp deneme olayın çok akıllıca... kadın anlamadı mı ses kayıtta olduğunu, nereye koydun telefonu...

canımm buluşma ist tarafında mı olcak. öyle bişey yaparsanız beni unutmayın... ben gebzedeyim

Günaydın kızlar. Gece uyumadık yine şimdi de kucağımda uyuyor; yatak veya hamağa bırakırsam ağlıyor. Çok uykum var çooooooooook. Güzel birgün diliyorum herkese.

günaydın canlar
öğleyin çıktım, şimdi oku oku bitiremedim.. temmuz anneleri kaynatmış da kaynatmış

ay süper maşallah size nereye gidiyonuz yine ya hava çok soğuk
neneye gittik canım
hava güneşliydi ama gerçekten ayaz gibi de soğuktu.

Hay Maşaallah.. Çok tatlı gözüküyorlar... Bizim kız ağzını açsa bende çekip teyzesine göndereceğim ama çekemedim bir türlü...
ben şu kareyi yakalayana kadar anam ağlamıştır yani

benim minik kuşum hiç birşey yemiyor teyzoşlar sadece beni emmek istiyo offf napcam bennn
al ecoşu vur ayşeciğe..
yoğurt mayaladım, kitliyor ağzını.. nasıl ağlıyor yememek için. şıp şıp gözlerinden yaşlar damlıyor..
ne olacak böyle bilmiyorum, ne yoğurt, ne çorba, ne püre..

buda benden olsun.ama benim eşim çok ilgilidir çocuklrla evle.
gece ben kalkınca oda kalkıyor.
helal enişteye..
yaw giyinmeyi unuttum eski kıyafetlerime bakıyorum giyiyorum altına ayakakbı uyduramyorum ne giysem spor deniyorum
bide güneş gözlüğü istiyorum burnum uzun of yüzümde uzun yakışmıyor her gözlük :26:
ah bi bahar gelsin.. ben bi istediğim forma ulaşayım..
yeni bi gardrop yapıcam kendime.. bu bahar çok güzel olacak
eşimle alışverişe gidicez bu hafta, kışlık bot kazak falan bakıcaz..

kardeşimin bi gözlüğü vardı ama hep damla model istiyordu, yüzüne uyan çerceve bulamıyorduk.
kadıköy carrefour natulus atasunda bulduk, rengi de kahverengi, aşığı doğru rengi açılıyor. çok da sevindirik oldu..
ben de baktım ama bulamadım..

canımcım, yengem şunu kullanıyor, başlığı da var. bana da tavsiye etmişti.
http://www.hellobaby.com.tr/Ates-Olcer/Braun-IRT4520-Thermoscan-Kulaktan-Ates-Olcer.aspx
eşim de şunu almış. hem kulaktan hem alından kızılötesi. oda sıcaklığı, süt banyo suyu da ölçüyor..
http://www.hepsiburada.com/liste/fa...px?productId=oyuntufakft300&categoryId=303172

ama bende klasik koltuk altından ölçen dijital termometre de var, bu kulaktan ölçerler zamanla yanlış sonuç verebiliyormuş, sağlama yapmak için aldım eczaneden sanırım 10 liraydı o da..

aynısını ben yazacaktim kusura bakma valla bende güldüm
gülün bacım, ben de gülüyom
saol canımcım
fotoğrafını kimseye göndermedim merak etme
ikinci ismini söylemiştim, iki ismi var ayşeciğin.

Eki Görüntüle 649643
yerim o dişleri .bu dişlikte ayşeciğe harrt diye dişlesin

artık kv ler yok malum gizli ziyaretçiler var topikte
aynen

darısı bütün dişsiz canavarların başına

ben erzurumlu eşim rizeli..
çayı onlar üretiyor, biz içiyoruz.
sabah bir bardak benim zorumla, akşam da keyfi varsa yine bir bardak..
bense tüm erzurumlular gibi, ya çay bitecek ya şeker

hakikaten çok şeker konuşmalar var. 30 senedir annemler, yengemler istanbulda.. hiç değişmemiş konuşmaları.
asansör kapısında yengemle karşılaştık (63 yaşında), yenge nereye gidiyorsun dedim.
''yohuşi'' (yukarı) dedi

ah canım ya,, ne ateşmiş bu?:26:
belki de dedikleri gibi dişten değil başka sebepten..
döküntülü hastalıksa, neymiş ilacı dermanı onu demedi mi doktor?:44:

geçmiş olsun canım..
inş kısa sürede patlar da dişleri kurtulur kuzu bu huzursuzluktan..

Son düzenleme:
Bu arada bi sorum olacak kızlar. Benim kız 2 gündür sürekli kaka yapıyor. İshal desem değil gb. Kabız desem değil. Sürekli kaka... Bi tuhaflık var mıdır? Birşeylerden şüphelenmeli mi? Normalde gece hayatta yapmaz. Gece bile kaka yaptı. Anlayamıyorum. Dr a gitmeli mi?

günaydın güzel insanlar ya ne çabuk sabah oluyor ben hiç anlamıyorum

Günaydın kızlar. Gece uyumadık yine şimdi de kucağımda uyuyor; yatak veya hamağa bırakırsam ağlıyor. Çok uykum var çooooooooook. Güzel birgün diliyorum herkese.

canım benim ya yine mi ateşi var ne oluyor bu bebeklere ya allah beterinden saklasın ama insan çok üzülüyor dr ye gitcekmisin

canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız mutemelen ya ilaçlar dokundu yada arkadaşların dediği gibi 6. hastalık diye birşey var o olabilir allah şifa versin

değişik bişeyler yedirdin mi bu aralar

ishal gibi değilse, belki bağırsaklarını çalıştıran bi şeyler yediğindendir.
bi düşün bakalım ne yiyor?

cena ayşeciğin diğer adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…