gelir annesi meraketme.
biz de olmayan dişimize şeker bakıyoruz YENİ MODEL UĞUR BÖCEKLİ DİŞ BUĞDAYI BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 79185677
biz de olmayan dişimize şeker bakıyoruz YENİ MODEL UĞUR BÖCEKLİ DİŞ BUĞDAYI BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 79185677
Doğumdan sonra o güzelim kıyafetlerin hiçbiri olmuyor. şimdi birkaç bişey var tatmin etmiyor birazdaha çeşit olsa yeter.yaw giyinmeyi unuttum eski kıyafetlerime bakıyorum giyiyorum altına ayakakbı uyduramyorum ne giysem spor deniyorum
su mavisi keten geniş paça pantolonum var düşünün altına beyaz sporlarımı giymeye çalışıyorum
yaw beyaz keten ayakkabı modası geldi nike lardan sıkıldım converse alsam üstünede siyah ketenim ohh mis
bide güneş gözlüğü istiyorum burnum uzun of yüzümde uzun yakışmıyor her gözlük :26:
Mutsuzluktan değildir o, canım benim yaa. birazdaha büyüyüp aklı ermeye başladığında daha farklıolur bence. sıkıntını çok iyi anlıyorum. bir yakınımın kızıda öyleydi. şimdi yaşına girmek üzere daha sakin. hatta neşe saçıyor. zamanla değişim gösteriyorlar. senin bebişin de değişir bence. ancak şuan yaşadıkların hiç kolay değil. rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda feraha erersin.Yazabildim ama saçma sapan olmuş CANANCIM araya girmiş sana yazdıklarım
Heh işte canımcım bende onu anlamış değilim şimdik ihtimaller arasında şu var yasir ilk 4 ay bir saniye bile susmadan ağladı ama hiç abartmıyorum yani insanlar artık şoka girmiş halde bakıyolardı öyle böyle değil 1 saniye bile susmazdı evde arabada dışarda balkonda banyoda nereye götürürsen götür ne pozisyonda tutarsan tut sanki bi iğne falan sokuyomuşsun gibi ağlardı sonuç olarak bahsetmiştim ki KOLİK olduğuna karar verildi sevgili üstadımız doktor paşa dediki bunu ağlarken böylece bırakacaksınız kendi kendini paralayacak yoksa sizi ele geçirir ve büyüyünce çok vahlanırsınız koliği geçtiğinde sürekli benle ilgilenin der artık geri dönüşü olmaz diye ama inan öyle ağlıyordu ki ve o kadar tecrübesizdikki eşimle iki ayagımız bi pabuca giriyodu o ağlarken ikimizde memuruz yani doğdugunda eşim de çalışmıyodu bi fiil yanımdaydı adam tuvalate bile 2 dk izinle gidiyoduk neyse cok uzattım ama yasirin şu anki durumu o zamanların bi etkisi olabilir mi diye düşünüyoruz sürekli yoksa kalabalıksa buradan daha kalabalık yer yoktur kv.lerde misafirin olmadıgı bir gün görmedim bugüne dek hem de çokça cocuklu ama bizimki hiç gülmüyor sevinmiyor hiçbişeyden tatmin değil dün markette bi kız sevecek bunu diyo ki ayy ne kdr da sert çok ciddi bu cocuk bişeye mi kızdı düşün çocugun surat ifadesi o yani mutsuz çok küçük tabi daha ne anlar o mutluluktan falan diceksiniz belki ama dünyanın şeyini döküyorum önüne tüm enerjimi harcıyorum üzerine 5 saniye sonra yine ağlamaya başladıgında inanın dayanamıyorum çevremde yardımcı olan kimsem de yok kafamı dağıtabileceğim hiç ama hiçbiryer yok eşimle biyerlere gidersek artık o kadar e o zaman yasir yine huzursuz bişey değişmiyo ki offf offf Aaffff....Allah'ım sen yardım et ne de çok konuştum...
Yazabildim ama saçma sapan olmuş CANANCIM araya girmiş sana yazdıklarım
Heh işte canımcım bende onu anlamış değilim şimdik ihtimaller arasında şu var yasir ilk 4 ay bir saniye bile susmadan ağladı ama hiç abartmıyorum yani insanlar artık şoka girmiş halde bakıyolardı öyle böyle değil 1 saniye bile susmazdı evde arabada dışarda balkonda banyoda nereye götürürsen götür ne pozisyonda tutarsan tut sanki bi iğne falan sokuyomuşsun gibi ağlardı sonuç olarak bahsetmiştim ki KOLİK olduğuna karar verildi sevgili üstadımız doktor paşa dediki bunu ağlarken böylece bırakacaksınız kendi kendini paralayacak yoksa sizi ele geçirir ve büyüyünce çok vahlanırsınız koliği geçtiğinde sürekli benle ilgilenin der artık geri dönüşü olmaz diye ama inan öyle ağlıyordu ki ve o kadar tecrübesizdikki eşimle iki ayagımız bi pabuca giriyodu o ağlarken ikimizde memuruz yani doğdugunda eşim de çalışmıyodu bi fiil yanımdaydı adam tuvalate bile 2 dk izinle gidiyoduk neyse cok uzattım ama yasirin şu anki durumu o zamanların bi etkisi olabilir mi diye düşünüyoruz sürekli yoksa kalabalıksa buradan daha kalabalık yer yoktur kv.lerde misafirin olmadıgı bir gün görmedim bugüne dek hem de çokça cocuklu ama bizimki hiç gülmüyor sevinmiyor hiçbişeyden tatmin değil dün markette bi kız sevecek bunu diyo ki ayy ne kdr da sert çok ciddi bu cocuk bişeye mi kızdı düşün çocugun surat ifadesi o yani mutsuz çok küçük tabi daha ne anlar o mutluluktan falan diceksiniz belki ama dünyanın şeyini döküyorum önüne tüm enerjimi harcıyorum üzerine 5 saniye sonra yine ağlamaya başladıgında inanın dayanamıyorum çevremde yardımcı olan kimsem de yok kafamı dağıtabileceğim hiç ama hiçbiryer yok eşimle biyerlere gidersek artık o kadar e o zaman yasir yine huzursuz bişey değişmiyo ki offf offf Aaffff....Allah'ım sen yardım et ne de çok konuştum...
waaw ne şanslısın. ayrıca çok da güldüm ihtiyacım varmış. allahda seni güldürsün.oh oh herkesler gelmeye başladı ama ben gidiyorum dostlar
eşim bu akşam gitmiyormuş güzel güzel yemek yapmış mezeler yapmış beni bekliyormuşdirek eve gel oğlanı almaya beraber gideriz dedi sanırım hain planları var bende azıcık erken çıkıyorum bu akşam
hepinizi öpüyorum sabah görüşürüz beni özleyin anacım
ohhh ilknur yaz moduna girmiş kız ne conversi ne nike ı dün spor ayakkabı giyeyim dedim ayaklarım dondu dondu bahara aldanma hala hava çok soğuk acele etme az daha ısınsın havalar keten pantalon havası değil şimdik
ben kot pantolon giymem ki kışın soğuk oluyorketen daha ısıtıyor bence
ayrıca ben istanbulda zeytinburnunda 2 kere ancak bot çizme giymişimdir hep spor giyiyorum
kızlar şimdi gene çocuk hast. aciline gittik busefer başka sebeble ateşimiz düştü çok şükür geceden beri hiç yok fakat bu sefer döküntüler oluştu önce yüzünde sonrada vucudunda doktor ilaçları kes dedi döküntülü hastalık bu dedi oo nedemek yaa kızamık falan mı dedik yok degil dedi kafayı yiycem vala doktor pek önemsemedi ama ben kafayı yiycem vala yarın bide sabah saglık ocagında göstercem baklm kaç gündür bölee bişi çıkıo artık iyileşsin oğlum yaa nesi var anlamıormda..sizce ne olabilir??
canm çok çok geçmiş olsun 6.hastalı kdenilen bri hastalık avr o olabilirmiiii araştırsana bi
şimdiiiiiiiiiii çook merak edilen bakıcı meselesini anlatıyorum
şimdi kızlr normalde oğlum sabah 6.5 7.00 uyanır
9.5 10.00 uyur 11.30 12.00 uyanır
dün öğlen geldim 11.30 oğlum uyandı
sonra ben 13.40 da evden çıktım
(bakıcı öğlen evine gidiyo)
eve teli bıraktım ses kayıt açık şekilde
sonra geldim dinledim ben çıktıktan 10 dk. sonra
çocuğu uyutmuş hiç ses de yok ama
oğlumun kendi kendine söylediği ninniden anladım
normalde 11.30 da uyandıydsa benim oğlum 3.de falan uyur yani
ve çocuk hani huysuzluk yapsa uyutsa anlıycam
hani durmuyo falan diye uyutmuş diycem o dayok
ben geldim sütünü içirdim uyutucam uyumuyo
6 da uykusu geldi
e bu çocuk 6 da uyusa 7 de uyanır bi daha 11 12 de uyur
sinir oldum çocuğumun düzeni bozuldu
sonraa bu sabah dedim ki dün uyutmuşsunuz galiba öğleden önce
geldim uyumadı dedim bana dedi kii
YOK UYUTMADIM ÇOCUK KISMI BAZEN ÖYLE YAPAR dedi
anlamadığımsa uyuttuysan uyuttum de neden yalan söyledi anlamıyorum
bugün de öğleden sonra aynı şekilde tel bıraktım uyutma dedim
uyutmamış ama hiiç konuşmuyo oğlumla
arada oğlum oynarken çıkardığı sesleri çıkarıyoo
ben kamera alıcam kesin kararlıyım
yalan söylemese almayı düşünmüyodum
ama neden yalan söyledi ki ?
off yaaa annemi istiyorum ben yaaa
annee yaaaaaaaaaa geeeeeeell ne olur
cincon şikayet etme bak alırım ayağımın altına
mis gibi bakar anneanneler bebişlerimize iyi ki varlar ama
keşke annemde yanımda olsa yaaa
evet bende buna şaşırıyorum hem saat farkını hiç hissettirmiyor diyorum ya çok yakın hissettim sanki aynı semtte oturuyormuşuzda yazın buluşacakmışız gibi bu arada sende bursadasın belki gelebilirsin buluşmaya ?
Teddy Ayıcık ile Birlikte Sayalım şundan alcakmış babamız kızlar alanınız varmııı :44::44:
neneye gittik canımay süper maşallah size nereye gidiyonuz yine ya hava çok soğuk
yavrum benim:) bizimkinde tık yok sıfır diş, düşünemiyorum oğluşu dişli..... (bugün tam sekiz ay oldu. yaşamımı daha anlamlı kılanım, dünyaya bakışımı değiştirenim, merhamet-şefkat sahibi yapanım, bütün çocukları sevmeye hepsi için her gün dua etmeye başlatanım geleli...)
ben şu kareyi yakalayana kadar anam ağlamıştır yaniHay Maşaallah.. Çok tatlı gözüküyorlar...Bizim kız ağzını açsa bende çekip teyzesine göndereceğim ama çekemedim bir türlü...
Oyyyy benim fıstıgıma bakın hele dudaklarına kurban benim ayşeciğin dişlerinden çok ağız yapısı çok hoşuma gidiyor çok nazlı çok edalı bi fıstıga benziyor resmin diğer kısmı eminim öyle..Dişlerine de maşallah darısı bizim gibi dişsiz canavarların başına...
al ecoşu vur ayşeciğe..benim minik kuşum hiç birşey yemiyor teyzoşlar sadece beni emmek istiyo offf napcam bennn
helal enişteye..buda benden olsun.ama benim eşim çok ilgilidir çocuklrla evle.
gece ben kalkınca oda kalkıyor.
ah bi bahar gelsin.. ben bi istediğim forma ulaşayım..yaw giyinmeyi unuttum eski kıyafetlerime bakıyorum giyiyorum altına ayakakbı uyduramyorum ne giysem spor deniyorum
bide güneş gözlüğü istiyorum burnum uzun of yüzümde uzun yakışmıyor her gözlük :26:
canımcım, yengem şunu kullanıyor, başlığı da var. bana da tavsiye etmişti.Bi de kızlar kızılötesi ateş ölçer kullanan var mı? Yada yorum duyan?? Gece ateş ölçelim derken uyanıyo çocuk. Bizde koltukaltından ölçtüğümüz bir tane var da. Kızılötesi olursa rahat olur diye düşünüyorum. Ama bir sürü marka var :/
gülün bacım, ben de gülüyomaynısını ben yazacaktim kusura bakma valla bende güldüm
saol canımcımayy ne kadar tatlı yerim o dişleri ağız yapısıda çok kibar maşallah annesi yaz gelsede yüzünüde görebilsek fıstığın bir ara özel mesajla resminizimi gönderiyordun sen soranlara çatlıycam meraktan
aynenartık kv ler yok malum gizli ziyaretçiler var topikte
darısı bütün dişsiz canavarların başınaayy cena çook güldümm
ama çook doğru öyle seviliyo ki çay burda
sanki onlar rizeli düşünün rizeliyim ben o kadar sevmiyorum
bende geçen yıl buraya ilk geldiğimde 8. sınıflardan bir öğrencim
"öğretmenim kapıya çıkalım mı?"dedi( kapı dediği bahçe )
bende hadi çıkalım dedim
"hocam canınızı yiyim dedi
ben kaldım ne diyo diyee
sonra anladım ama güldüm
hele bi de o konuşmaları küçücük 1. sınıf öğrencilerinden duysanız
nasıl tatlılar
biz de sadece alta var ama
acıtmaya yetiyo
üstten de kabardılar ama en erken 1,5 ayda çıkar diye düşünüyorum
ah canım ya,, ne ateşmiş bu?:26:kızlar şimdi gene çocuk hast. aciline gittik busefer başka sebeble ateşimiz düştü çok şükür geceden beri hiç yok fakat bu sefer döküntüler oluştu önce yüzünde sonrada vucudunda doktor ilaçları kes dedi döküntülü hastalık bu dedi oo nedemek yaa kızamık falan mı dedik yok degil dedi kafayı yiycem vala doktor pek önemsemedi ama ben kafayı yiycem vala yarın bide sabah saglık ocagında göstercem baklm kaç gündür bölee bişi çıkıo artık iyileşsin oğlum yaa nesi var anlamıormda..sizce ne olabilir??
geçmiş olsun canım..Bu arada kuzumun ateşi 38 e yaklaştı. Kendi hastane doktorumuzu aradık ulaşamadık. Ben yine calpol verdim ve bi aile dostumuz var çocuk doktoru başka şehirde onu aradım işte. O da dediki 38 dereceye kadar olan ateşler diştrn olurmuş genelde. Bi de en iyi yöntem koltuk altından ölçmekmiş. Yani şuanki yönteme devam. İçin rahat etsin eğer yarın da böyle olursa bi göster kendi doktoruna dedi. Umarım gerek kalmaz çünkü hastane ortamından nefret ediyorum!! Öyle işte canlar.
Günaydın kızlar. Gece uyumadık yineşimdi de kucağımda uyuyor; yatak veya hamağa bırakırsam ağlıyor. Çok uykum var çooooooooook. Güzel birgün diliyorum herkese.
kızlar şimdi gene çocuk hast. aciline gittik busefer başka sebeble ateşimiz düştü çok şükür geceden beri hiç yok fakat bu sefer döküntüler oluştu önce yüzünde sonrada vucudunda doktor ilaçları kes dedi döküntülü hastalık bu dedi oo nedemek yaa kızamık falan mı dedik yok degil dedi kafayı yiycem vala doktor pek önemsemedi ama ben kafayı yiycem vala yarın bide sabah saglık ocagında göstercem baklm kaç gündür bölee bişi çıkıo artık iyileşsin oğlum yaa nesi var anlamıormda..sizce ne olabilir??
Bu arada bi sorum olacak kızlar. Benim kız 2 gündür sürekli kaka yapıyor. İshal desem değil gb. Kabız desem değil. Sürekli kaka... Bi tuhaflık var mıdır? Birşeylerden şüphelenmeli mi? Normalde gece hayatta yapmaz. Gece bile kaka yaptı. Anlayamıyorum. Dr a gitmeli mi?
Bu arada bi sorum olacak kızlar. Benim kız 2 gündür sürekli kaka yapıyor. İshal desem değil gb. Kabız desem değil. Sürekli kaka... Bi tuhaflık var mıdır? Birşeylerden şüphelenmeli mi? Normalde gece hayatta yapmaz. Gece bile kaka yaptı. Anlayamıyorum. Dr a gitmeli mi?
günaydın canlar
öğleyin çıktım, şimdi oku oku bitiremedim.. temmuz anneleri kaynatmış da kaynatmış
neneye gittik canım
hava güneşliydi ama gerçekten ayaz gibi de soğuktu.
ben şu kareyi yakalayana kadar anam ağlamıştır yani
al ecoşu vur ayşeciğe..
yoğurt mayaladım, kitliyor ağzını.. nasıl ağlıyor yememek için. şıp şıp gözlerinden yaşlar damlıyor..
ne olacak böyle bilmiyorum, ne yoğurt, ne çorba, ne püre..
helal enişteye..
ah bi bahar gelsin.. ben bi istediğim forma ulaşayım..
yeni bi gardrop yapıcam kendime.. bu bahar çok güzel olacak
eşimle alışverişe gidicez bu hafta, kışlık bot kazak falan bakıcaz..
kardeşimin bi gözlüğü vardı ama hep damla model istiyordu, yüzüne uyan çerceve bulamıyorduk.
kadıköy carrefour natulus atasunda bulduk, rengi de kahverengi, aşığı doğru rengi açılıyor. çok da sevindirik oldu..
ben de baktım ama bulamadım..
canımcım, yengem şunu kullanıyor, başlığı da var. bana da tavsiye etmişti.
Braun IRT4520 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer , Braun , Sağlık Ürünleri hellobaby.com.tr
eşim de şunu almış. hem kulaktan hem alından kızılötesi. oda sıcaklığı, süt banyo suyu da ölçüyor..
Fakir FT300 Alından Ve Kulaktan Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ama bende klasik koltuk altından ölçen dijital termometre de var, bu kulaktan ölçerler zamanla yanlış sonuç verebiliyormuş, sağlama yapmak için aldım eczaneden sanırım 10 liraydı o da..
gülün bacım, ben de gülüyom
saol canımcım
fotoğrafını kimseye göndermedim merak etme
ikinci ismini söylemiştim, iki ismi var ayşeciğin.
aynen
darısı bütün dişsiz canavarların başına
ben erzurumlu eşim rizeli..
çayı onlar üretiyor, biz içiyoruz.
sabah bir bardak benim zorumla, akşam da keyfi varsa yine bir bardak..
bense tüm erzurumlular gibi, ya çay bitecek ya şeker
hakikaten çok şeker konuşmalar var. 30 senedir annemler, yengemler istanbulda.. hiç değişmemiş konuşmaları.
asansör kapısında yengemle karşılaştık (63 yaşında), yenge nereye gidiyorsun dedim.
''yohuşi'' (yukarı) dedi
ah canım ya,, ne ateşmiş bu?:26:
belki de dedikleri gibi dişten değil başka sebepten..
döküntülü hastalıksa, neymiş ilacı dermanı onu demedi mi doktor?:44:
geçmiş olsun canım..
inş kısa sürede patlar da dişleri kurtulur kuzu bu huzursuzluktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?