bende okumuştum ama kemal sunal etkisi var bu adamda her okumamda tekrar gülüyorum cd lerini ezberledim artık ama her izleyişte yinede gülüyorum ama filmlerini beğendiğimi söyleyemeyeceğim son filminde stand up gösterisi yapmış sadece bunu sevdim ama arog tu goraydı ııh beğenmedim ata demirer favorim
oh oh herkesler gelmeye başladı ama ben gidiyorum dostlar
eşim bu akşam gitmiyormuş güzel güzel yemek yapmış mezeler yapmış beni bekliyormuşdirek eve gel oğlanı almaya beraber gideriz dedi sanırım hain planları var bende azıcık erken çıkıyorum bu akşam
hepinizi öpüyorum sabah görüşürüz beni özleyin anacım
ya iş başı yapmadan evvel bende çok hevesliydim ama çalışırken gözümde büyüyor hazırlıkları görünce içim kıpır kıpır oluyor ama sonra onca insanı ağırla öncesinde hazırlıklar sonrasında dağınıklık ve yorgunluk ertesi gün işe dön bütün bunları düşününce değermi diyede düşünmeden edemiyorum güzel bir anı olacağı kesin ama bir diğer yanıda oğluş çok küçük hatırlamayacak bile doğum günümüzle birleştirmeye karar verdim ben doğum günü pastamızın yanına diş kurabiyeleri diş buğdaylarınıda hazırlayıp ikisi bir arada çıkarabilirim zaten bu gidişle yaşımıza kadarda diş çıkmayacak gibi görünüyor
evet bende düşündüm yapsak iyi olur güzel bir anı olur o hatırlamasada fot. video dan izler sonrada aman zaten 8 ay bitti hiç bir belirti yok dişin ne zaman çıkacağı belli değil doğum günü geldi nerdeyse :) güzel bir doğum günü yaparız. Benim burda hiç akrabam yok eşiminde annesi ablası ve yeğeni var bikaçta arkadaş çağırırız bu kadar kişiyle yapılan bişeyde abartıya kaçmak saçma olcak galiba dediğin gibi doğumgününda diş kurabiyesi verilebilir
Ben yapmayacağım çünkü vallahi uğraşacak halim yok :) doğum günü yaparım olur biter diye düşünüyorumTembel miyim?? Belki yorgun :)
al bendende o kadar kendimi o kadar yorgun hissediyorumki sabahları çoğu zaman yataktan sürünerek çıkıyorum fiziksel yoğrunluğun yanında ruhsal yorgunluk bunalımda var.
Tembel miyim?? Belki yorgun :)
canım valla bende kararsızım zaten bizim kzın dişi çıkmadı henüz çıkana kadar bir yaş doğum gününü kutlarız bizde :).
benim kayınvaldem yapalım dedi ama onun kastettiği geleneksel olan diş buğdayı ve ikramlar hazırlayıp eş dost toplanıp kutlamak birde bebeğin önüne koyulan eşyalar varya hangisini seçecek onu yapıcaz belki diş kurabiyesi alırım doğum gününe güzel bir parti yaparız kısmetse
canım geçmiş olsunnGünaydın hanımlar. Pek aydınlık birgün değil gerçi benim için. Gece 2 den beri uyumadım ufaklıkla uğraştım hep. Sonra artık sabah 6 da pes edip eşimi uyandırdım en azından hamakta 1 saat sallasın da ben uyuyayım diye. Duymadığım laf kalmadı. Sanırsın ben robotum ve bu çocuk sadee benim. İçinden ona kazma ile başlayıp çok daha kötü devam eden şeyler saydım ama dışımdan sayacak halim yoktu. Neyse 7 de uyandırdı beni. Ufaklığın yanakları kırmızı kırmızı ve ateşi 37.4. Calpol verdim yine. Eğer düşmezse okula gitmeyip doktora götüreceğim onu. Dua edin kızlar atlatalım şu zor dişli günleri. Güzel birgün diliyorum hepinize.
erzurumlu iki sevdalı konuşur:
erkek : 365 gün seni düşünirem, Verene gurban olim.
kız : kalan 6 saat ne yapirsin?
erkek : ne diyisen canını yidiğim, çay da mı içmiyağ
biz de sadece alta var amayakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
biz gidiyoz dostlar.. öpüyoruz
ama ne güzel yiyodubenim minik kuşum hiç birşey yemiyor teyzoşlar sadece beni emmek istiyo offf napcam bennn
kızlaaarrr merhabaaa
diş bugdayı çalışmalarım devam ediyor,bugun misafirlere verilmek üzere hediyelerimizi aldık..
doğumda bebek şekerlerini,kapı süsü sepet vs aldığım yer Eminönünde,telefon açtım kargoyla gönderdiler yarına gelecek inşallahfotosunu ekliyorum Eki Görüntüle 649853
cenacım ben Çamlıca tarafındayım şuan,ama doğduktan sonra 7 yaşına kadar Selimiyedeydik..oraları ben de çook severim
canım geçmiş olsunn
benim eşimde yardım eder çünkü aynı şartlardayız
etmesi gerekir Allah razı olsun
ama kızdım eşine kusura bakma
ayy cena çook güldümm
ama çook doğru öyle seviliyo ki çay burda
sanki onlar rizeli düşünün rizeliyim ben o kadar sevmiyorum
bende geçen yıl buraya ilk geldiğimde 8. sınıflardan bir öğrencim
"öğretmenim kapıya çıkalım mı?"dedi( kapı dediği bahçe )
bende hadi çıkalım dedim
"hocam canınızı yiyim dedi
ben kaldım ne diyo diyee
sonra anladım ama güldüm
hele bi de o konuşmaları küçücük 1. sınıf öğrencilerinden duysanız
nasıl tatlılar
biz de sadece alta var ama
acıtmaya yetiyo
üstten de kabardılar ama en erken 1,5 ayda çıkar diye düşünüyorum
ama ne güzel yiyodu
dişş yaklaştı galiba ilknur
şimdiiiiiiiiiii çook merak edilen bakıcı meselesini anlatıyorum
şimdi kızlr normalde oğlum sabah 6.5 7.00 uyanır
9.5 10.00 uyur 11.30 12.00 uyanır
dün öğlen geldim 11.30 oğlum uyandı
sonra ben 13.40 da evden çıktım
(bakıcı öğlen evine gidiyo)
eve teli bıraktım ses kayıt açık şekilde
sonra geldim dinledim ben çıktıktan 10 dk. sonra
çocuğu uyutmuş hiç ses de yok ama
oğlumun kendi kendine söylediği ninniden anladım
normalde 11.30 da uyandıydsa benim oğlum 3.de falan uyur yani
ve çocuk hani huysuzluk yapsa uyutsa anlıycam
hani durmuyo falan diye uyutmuş diycem o dayok
ben geldim sütünü içirdim uyutucam uyumuyo
6 da uykusu geldi
e bu çocuk 6 da uyusa 7 de uyanır bi daha 11 12 de uyur
sinir oldum çocuğumun düzeni bozuldu
sonraa bu sabah dedim ki dün uyutmuşsunuz galiba öğleden önce
geldim uyumadı dedim bana dedi kii
YOK UYUTMADIM ÇOCUK KISMI BAZEN ÖYLE YAPAR dedi
anlamadığımsa uyuttuysan uyuttum de neden yalan söyledi anlamıyorum
bugün de öğleden sonra aynı şekilde tel bıraktım uyutma dedim
uyutmamış ama hiiç konuşmuyo oğlumla
arada oğlum oynarken çıkardığı sesleri çıkarıyoo
ben kamera alıcam kesin kararlıyım
yalan söylemese almayı düşünmüyodum
ama neden yalan söyledi ki ?
off yaaa annemi istiyorum ben yaaa
annee yaaaaaaaaaa geeeeeeell ne olur
cincon şikayet etme bak alırım ayağımın altına
mis gibi bakar anneanneler bebişlerimize iyi ki varlar ama
keşke annemde yanımda olsa yaaa
Belki aldığı ilaçlar falan alerji yapmıştır canım. En kısa zamanda sağlığına kavusur inşallah yavrucak. Dr nasıl bi açıklama yapmaz bunu da anlamış değilim.kızlar şimdi gene çocuk hast. aciline gittik busefer başka sebeble ateşimiz düştü çok şükür geceden beri hiç yok fakat bu sefer döküntüler oluştu önce yüzünde sonrada vucudunda doktor ilaçları kes dedi döküntülü hastalık bu dedi oo nedemek yaa kızamık falan mı dedik yok degil dedi kafayı yiycem vala doktor pek önemsemedi ama ben kafayı yiycem vala yarın bide sabah saglık ocagında göstercem baklm kaç gündür bölee bişi çıkıo artık iyileşsin oğlum yaa nesi var anlamıormda..sizce ne olabilir??
kıza ayrı yemek .bebeğe püresi idi çorbası idi
akşama kocama yemek hengi arada yapacağım ben bu diyeti
en iyisİ hamurişleri ve tatlı ile selamı sabahı kesmek
tek dostum YEŞİLÇAY
Bilmiyorum walla.ama sen beni oktay ustayla karıştırıyorsun galiba. canım güzel yemek yaparım, pasta börek işinide yaparım ama çok fazla çeşit bilmem, öyle aman aman bir hamaratlığım yok. elimde güzel denenmiş tarifler var sadece.neee kulaklarıma inanamadım NKOLIK sen kahveli kurabiye tarifi bilmiyormusun hemde sen beni hayal kırıklığına uğrattın hayatım senki balığın yanına 3 çeşit yemek kombin edebilen güzide kişilik kahveli kurabiye bilmemene şaşırdım he sen biliyormusun dersen ııh bilmiyorum ama ben zaten hiçbir tarifi bilmiyorum ne yapacaksam internetten alıp yapıyorum öyle tarif tuttuğum defterim kitabım falan olmadı hiçbir zaman ama mesela ezbere bildiğim tiramisu ve madlen kek tariflerim var dünyalara bedel
Şaka bir yana aha dedim şlimdi bizim hamarat hatun döktürür tarifleri ama bilmiyorum diyince şaşırıverdim birden sanki herşeyi bilmek zorundaymışsın gibi asıl korkum birgün eşim bir şekilde topiğe giripte yazılanları okursa bu kadar hamarat hatunu gördüğü zaman artık ama çocuk var çalışıyorum bahanelerinide yemeyecek eee onlarda çocuk ama bak anneleri neler yapıyor dediği zaman foyamız meydaba çıkacak valla
kızlar şimdi gene çocuk hast. aciline gittik busefer başka sebeble ateşimiz düştü çok şükür geceden beri hiç yok fakat bu sefer döküntüler oluştu önce yüzünde sonrada vucudunda doktor ilaçları kes dedi döküntülü hastalık bu dedi oo nedemek yaa kızamık falan mı dedik yok degil dedi kafayı yiycem vala doktor pek önemsemedi ama ben kafayı yiycem vala yarın bide sabah saglık ocagında göstercem baklm kaç gündür bölee bişi çıkıo artık iyileşsin oğlum yaa nesi var anlamıormda..sizce ne olabilir??
kıza ayrı yemek .bebeğe püresi idi çorbası idi
akşama kocama yemek hengi arada yapacağım ben bu diyeti
en iyisİ hamurişleri ve tatlı ile selamı sabahı kesmek
tek dostum YEŞİLÇAY
neee kulaklarıma inanamadım NKOLIK sen kahveli kurabiye tarifi bilmiyormusun hemde sen beni hayal kırıklığına uğrattın hayatım senki balığın yanına 3 çeşit yemek kombin edebilen güzide kişilik kahveli kurabiye bilmemene şaşırdım he sen biliyormusun dersen ııh bilmiyorum ama ben zaten hiçbir tarifi bilmiyorum ne yapacaksam internetten alıp yapıyorum öyle tarif tuttuğum defterim kitabım falan olmadı hiçbir zaman ama mesela ezbere bildiğim tiramisu ve madlen kek tariflerim var dünyalara bedel
Şaka bir yana aha dedim şlimdi bizim hamarat hatun döktürür tarifleri ama bilmiyorum diyince şaşırıverdim birden sanki herşeyi bilmek zorundaymışsın gibi asıl korkum birgün eşim bir şekilde topiğe giripte yazılanları okursa bu kadar hamarat hatunu gördüğü zaman artık ama çocuk var çalışıyorum bahanelerinide yemeyecek eee onlarda çocuk ama bak anneleri neler yapıyor dediği zaman foyamız meydaba çıkacak valla
canım arkadaşım aöf mezunu ama, adliyeye girdiğinde henüz okulu bitmemişti. özel yetenekten alıyorlar. klavye için 4 yılını verdi hırs yaptı girdi walla. kazncından memnun ama kafa dayanmaz o işe. aşırı yoğunluk bir taraftan. bana göre değil açıkcası seni bilmemde. ben oturayım masamda güzel güzel çizimlerimi yapayım yeter. off artık oda yokya.. özlüyorum iş hayatını bazen. biraz oğlumun yanında olmak istiyorum bakacak kimse yok bakıcıya hiç güvenemem. kv rahatsız kp daha rahatsız onlar kendilerine anca bakıyor. benim ailem de yok zaten. napalım kısmet belki ileride çalışırım kendi işimizi kurarsak.sağol canım süper börek lezzetini biliyorum kıymalı harçla çok güzel oluyor eline sağlık
günaydın canımcım
ne mezunuydu acaba bende uludağ üni mezunuyum anaokulu öğretmeniyim bilmiyorum kafam götürmez gibi geliyo elif olduktan sonra memur olabilir miyim aceba bende?
cena alemsin sabah güldürdün allahta seni güldürsün.çok severim erzurum şivesini
günaydın canımcım boynun nasıl
ayyy çoook tatlı maaşallah. darısı diğer dişlere.yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
Evet yaa cincoon tatlım nerdesiiiin...herkes aynı anda gitmek zorundamı ya cincon sen daimi elemandın iki gündür sende çok gözükmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?