Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sağolun kızlar..
sabahki ağrının % 10-15i kaldı diyebilirim, şimdi sadece dokununca ağrıyor.
inş tamamen geçer.

ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
o bezeler emzirirken olabiliyor önemli değildir inşallh adet dönemine yakın mısın bi düşün bakalım canım. yerim ben o kafayı elif gibi arkalar kel ayşeciğinde

elifde gece sürekli memede kalmak istiyor doyuyor memeden ayırdığım zaman yakama yapışıyor uykulu uykulu aranıyor bende emziğini veriyorum yoksa sabaha kadar öyle kalırız emzik alıyorsa sende emzik vermeyi denesen avutur öyle kendini

ayy o yandaki TV sehpası mı ondan uzak tut önüne engel koy ..
bu arada üst dişlerine ba-yıl-dımm
evet tv ünitesi. çok tehlikeli di mi? köşeler sivri, tutma yerleri metal..
gündüz halıya battaniye yayıyorum, oralara hep yastık minder koyuyorum.
şimdi altını değiştirdim, ayağa kalkmıştım, o sırada çektim fotoğrafı

Yooo aynı şeyler... Kıymalı domates çorbası, tavuklu yayla çorbası, sebzeli balık... Yoğurt... Kahvaltı.... 2 gündür bunları yiyor.
ek gıdadan kaynaklı olabilir benimkide genelde kabız oluyor sen yine de takipte ol günde 10 kere kakalı bez çıkarsa muhakkak dr ile görüş

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Selamunaleyküm Canlarım.. Nasılsınız..?
Maşaallah geçmiş oku oku bitmedi... Amma kaynatmışsınız...

Ben yine oruçluyum..
Şikayet etmek gibi olmasın ama zor tutuyorum... Midem çok bulanıyor... akşama kadar geçer İnşaallah...

Tuğçe,Pembehipopotam,dtk bebişlerinize geçmiş olsun.. Allah şifa versin İnşaallah...

allah kabul ve yardım etsin canım

o bezeler emzirirken olabiliyor önemli değildir inşallh adet dönemine yakın mısın bi düşün bakalım canım. yerim ben o kafayı elif gibi arkalar kel ayşeciğinde

şuan regliyim. onunla alakası var mı?:44:

o kel kafanın ön tarafında bi tutam saç var.
aşka geldim, dün saç bandı aldım kızıma

alttaki de tanıştırayım, suzan (türk filmlerindeki en güzel kötü kadın, suzan avcı)
kv almış, düğmesine basınca kolbastı söyleyerek rap rap yürüyor..
ayşecik de acayip korkuyor, anında dudakları sarkıtıp ağlamaya başlıyor, içli içli..
yemeğini yemeyince ayşecik, korkutmak için ona sesleniyorum ''suuuzan, suuuzan!!''

rabiş, dün de oruçlu değil miydin?
arka arkaya tutma bence,, bak vücudun zorlanıyor belliki, emziriyorsun sen..

Ben biraz terbiyesiz buluyorum kendisini son filmini izlemedim ama herkes çok övüyor. Sonuçta standup gösterisi.

İyi eğlenceleeeeeeer

evet o konuda katılıyorum terbiyesiz gerçekten bende bu nedenle hiçbir filmine para veripte gitmemişimdir ama ata demirerin tüm filmlerini ilk haftasında izlerim stand up gösterileri hoşuma gidiyor çok belaltı ama evde aile içinde izlenebiliyor duuu tabi oğlum anlamaya başlayana kadar bu arada tşk ederim eğlenceli bir akşamdı az sonra

haklısın ya okurken bile sinirlerim zıpladı kaç yaşlarında bu bakıcı sen gelene kadar iyice uyusunki oda rahat etsin istiyor tabi gerçi boranda öyle söylediğin gibi sabah 8,5 -9 gibi uyanır 11,30 da uyur 12,30 da uyanır bazen 12 yada 1 dede uyandığı olur sonra 3-4 e kadar oynar genelde yorgun düşer hemencecik uyur yarım yada 1 saat sonra uyanır ondan sonra 6,5 gibi uyur 7,5 ta uyanır bende gelmiş olurum oynarız kudururuz eğleniriz iyice yorulur kuzum sonra 9 gibi muhallebisini yediririm 10 gibide emziririm uyku moduna geçer yani çok erken uyumuyor ama benim tercihim bu çünkü zaten eve 7,5-8 gibi geliyorum o saattede uyursa yüzünü göremem oğlumun çıldırırım zaten akşamdan akşama 2 saat vakit geçirebiliyorum ondanda vazgeçemem ama annem konusunda şimdi bunları okuyunca abarttığımı anladım bana yada eşime nasıl davrandığının hiçbir önemi yok oğlum çok mutlu önemli olan bu geçenlerde tartıştık annemle işyerimin orda ev tutucam çocuğu anaokuluna vericem 1 yaşından sonra diyordum yada bakıcı bulurum diyordum sinirim geçince saçmaladığımı farkettim kızdım kendi kendime bencillik yapma zaten bütün gün iştesin 2 saat ancak ayırabiliyorsun oğluna e babasıda iş gereği hep uzakta çocuğun ihtiyacı olan şefkati annen ve baban gösteriyor işte onlardanda uzaklaşırsa asosyal mutsuz faydasız bir çocuk olur görürsün o zaman gününü otur oturduğun yerde şükret haline dedim bazen kızıyorum ediyorum ama ana kız çekişmesi işte birde yakın olunca birbirimizin kıymetini anlamıyoruz nankörlük yapıyoruz belkide

canım inan hiçbir fikrim yok ama doktorun bilgilendirmesi gerekirdi ben olsam ağzıma geleni söylerdim o doktora bir sürü para verip gidiyoruz kontrole tenezzül edipte açıklama gereği duymuyorlar neymiş döküntülü hastalık anlatki bilelim bilmediğim şeyden nasıl kurtaracağım koruyacağım çocuğumu yok yok kızarım ederim ama Allahı var şimdi bizim doktor bıktırana kadar anlatır en ince detayına kadar herşeyi ama sağlık ocağı ne kadar yardımcı olabilecekki onlar pratisyen hekim uzman değiller bir çoğuda bebek konusunda deneyimsiz kendi çocuk doktorunuza götürdünüzmü ya da iyi bir çocuk doktoru bulun hatta bence en güzeli eğitim hastaneleri ama çapa gibi cerrahpaşa gibi ismiyle öne çıkan iyi hastanelerden bahsediyorum ama arkadaşların bahsettiği altıncı hAstalık neyse araştırdım biraz o kadar korkulacak birşey değilmiş inşallah hiçbirine gerek kalmaz iyileşir bir an evvel
aynen öyle bir imaj çizdin gözümde tam misafir ağırlayacak hatunsun yalnız çizimden bahsetmişsin meslek ne mimarmı modelistmi merak ettim

Evet yaa cincoon tatlım nerdesiiiin...

burdayımmmm akşamları evden girmiyorum zaten oğluma ayıracak 2 saatim var onuda nette geçirmek istemiyorum ama gündüzleri sizinleyim her fırsatta girip lak lak yapıyorum

waaw ne şanslısın. ayrıca çok da güldüm ihtiyacım varmış. allahda seni güldürsün.
evet şanslıyım kırkyılda bir kafasına eser yemek yapar ama ne yemek yemede yanında yat valla yanlış olmuşuz o hatun ben erkek olmalıymışım çok hamarat

canımm buluşma ist tarafında mı olcak. öyle bişey yaparsanız beni unutmayın... ben gebzedeyim
valla öyle arada konuşuyoruz buluşalım diye ama nerde olur ne zaman olur ben bilmem kızlar bilir muhtemelen yaz aylarında olacak ama yer mekan o zaman kararlaştırılır ve muhakkak burdan duyurulur ben sana mesajla haber veririm şekercim

evet bende sık oluyordu eskiden şimdi süt azaldığı için olmuyor çocuk az emdiği zaman süt tamamen boşalmadığından süt bezesi denen bir beze oluşuyor elinle dokun böyle misket gibi dokununca kayar hatta çok ağrı yapardı benim bazen öyleki belime vururdu ağrısı yürüyemezdim şükür 6 aya kadar sütüm çoktu yetiştiremiyordu emmekle afacan ama son 2 aydır kesildi iyice iş stresi diğer sorunlar çok etkiledi ayşecik emdikçe geçer canım o korkma bugün yarın geçer tamamen pompan varsa sağsan aslında biraz hem yedeklemiş olursun acil bir işin çıkar bir yere gitmen gerekir al yanına yedekteki sütü mesela rahat olur ben baya yedeklemiştim evdeyken geçen hafta sonuncu yedeğimi tükettim bu aya kadar idare etti beni çok işe yaradı

Dün akşam fincan kek denedim tadı güzel oldu ama kekler baya bi yamuk şekil aldı.bende ortadan 2ye kestim kremayı sürdüm üzerine çikolata sosu döktüm sonrada afiyetle yedim. üzerini kapatmadım yani. dün öğleğin aniden rahatsızlandım bana ne olduğunu anlamadım ama aşırı baş ağrısı(sinüzüt gibi) başım döndü midem bulandı ve sağ kolumda omzuma kadar uyuşma oldu. 3 tane ağrı kesici, boğazımda yanmaolduğu için thylol kullandım çok halsizdim. ayakta duracak halim yoktu. eşim geldikten sonra hemen yattım. sabah uyanduğımda bişeyim yoktu. ne oldu anlamadım. keki yaparken bile bayılacak gibiydim. eşimin yeğeni çok istedi kıramadım kendim için yapmaya uğraşmazdım keki. birde dün dikkatimi çekti oğlum şuan 8. ayına yeni girdi,4.5 aylıkken sütüm kesilmişti, göğüs ucunda bir ağrı hissettim etrafına falan baktım yokladım ucunu sıktım süt çıktı. birikintisi kalmış heralde ama bayabir zaman geçti üstünden şaşırdım. göğsümden bir mamografi çektircem gitmişken birde smear testi isteyim yaptırmak gerekiyormuş.

ay süper taktikmiş ya bayıldım çok güldüm

bende yaptırdım doğumdan sonra yaptırmak gerekiyormuş smear testi ama mamografiden korkuyom acır diye igeçmiş olsun bir doktora görün süt birikintisi kalmış demekki

akşam nasıl geçti anlat bakalım

şu fincan kektarifini verirmisin rabiaa gerçi benim evde fincan yokda :26:

çeyiz kutumu açmadım 1500 parçamı ne schefer dan almıştık sandıklı çatal kaşıklar tencere tavalar felan

açsammı ki yok ya birde onların kalabalığı çıkcak

zaten evde 4 çeşit subardağı 6 şardan 24 tane2 çeşit çay bardağı 3 çeşit fincan cıx zaten dolu raf bedne tabaktamı yapsam

canım şüphelenmeli mi bilmiyorum ama benim oğluş hep öyle, günde 4,5 bile oluyor. en az 1 defa yapar günde... dediğin gibi ishal gibi de değil.. bağırsakları çok çalışıyor diye düşündüm ben.. ama 22 sinde randevumuz var.. sorcam dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…