sağolun kızlar..
sabahki ağrının % 10-15i kaldı diyebilirim, şimdi sadece dokununca ağrıyor.
inş tamamen geçer.
ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
o bezeler emzirirken olabiliyor önemli değildir inşallh adet dönemine yakın mısın bi düşün bakalım canım. yerim ben o kafayı elif gibi arkalar kel ayşeciğindesağolun kızlar..
inş tamamen geçer.
ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
akşam banyo yaptı 10,30 da yattı sonra 12 de uyand ohhh evlere şenlik sallıyorum beşikte uyuyor ben varmıyım gözünü açıp kapatıyor yatınca hemen uyanyor
neyse 1,30 a kadar oynadık..... sonra uyuttum 4 de 5de 6da 9 da sürekli ağladı uyandı offff emmek istiyor emerkende oyun oynuor doymak bilmöiyor çıldırcam
evet tv ünitesi. çok tehlikeli di mi? köşeler sivri, tutma yerleri metal..ayy o yandaki TV sehpası mı ondan uzak tut önüne engel koy ..
bu arada üst dişlerine ba-yıl-dımm
ek gıdadan kaynaklı olabilir benimkide genelde kabız oluyor sen yine de takipte ol günde 10 kere kakalı bez çıkarsa muhakkak dr ile görüşYooo aynı şeyler... Kıymalı domates çorbası, tavuklu yayla çorbası, sebzeli balık... Yoğurt... Kahvaltı.... 2 gündür bunları yiyor.
kızlarrr hepinize günaydınn...
cena,busmai,karakız,libyana,cincon,pediastrum,aryam,barbarino,zeynep,tuğçe,feyza...daha aklıma gelmeyen güzel temmuz anneleri.inşallah hepiniz iyisinizdir.ben sizler kadar aktif olamadığım için çatlıyorumsohbet almıs basını gitmiş.yaklaşık 10 gündür oğlumun hastalığı ile uğrasıyoruz.basit dediğimiz grip bizi mahvetti.koca insan gibi öksürük,balgam,burun akıntısı,kulaklarda iltihap,ateş... nereye bastığımı bilmiyorum 10 gündür.Rabbim evlatlarımıza hastalık vermesin beterinden saklasın.aman kızlar dikkat edin gözünüzü seveyim hastalık bi yandan ilaçlar bi yandan.boğlula boğula içti oğlum o surupları.o ağladı ben ağladım.cok sükür atlattık bugün doktor kontrolümüz var inşallah gecmiştir kulaklarıda.aklınızda bulunsun kulaklardaki iltihap banyoda su kaçmasıyla falan alakası yokmus ya yatarak beslenme ve gripten dolayı olusuyormus bende diş cıkaracakda ondan kulaklarını tutuyor diyordum,ihmalkarlığımamı yanayım bilmiyorumki?
kiloda almamıs yavrum bu ay,iyice sündü kuzum.tek sağlıklı olsun iyi olsunda,toparlanır yavru aslanım.diş cıkarmadık ne gelen var ne giden...benden durumlar böyle.kızlar bide bişey sorayım gün içinde ne yediriyorsunuz bebeğinize tam olarak.
sağolun kızlar..
inş tamamen geçer.
ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
Selamunaleyküm Canlarım.. Nasılsınız..?
Maşaallah geçmiş oku oku bitmedi... Amma kaynatmışsınız...
Ben yine oruçluyum..Şikayet etmek gibi olmasın ama zor tutuyorum... Midem çok bulanıyor... akşama kadar geçer İnşaallah...
Tuğçe,Pembehipopotam,dtk bebişlerinize geçmiş olsun.. Allah şifa versin İnşaallah...
o bezeler emzirirken olabiliyor önemli değildir inşallh adet dönemine yakın mısın bi düşün bakalım canım. yerim ben o kafayı elif gibi arkalar kel ayşeciğinde
Ben biraz terbiyesiz buluyorum kendisinison filmini izlemedim ama herkes çok övüyor. Sonuçta standup gösterisi.
İyi eğlenceleeeeeeer
şimdiiiiiiiiiii çook merak edilen bakıcı meselesini anlatıyorum
şimdi kızlr normalde oğlum sabah 6.5 7.00 uyanır
9.5 10.00 uyur 11.30 12.00 uyanır
dün öğlen geldim 11.30 oğlum uyandı
sonra ben 13.40 da evden çıktım
(bakıcı öğlen evine gidiyo)
eve teli bıraktım ses kayıt açık şekilde
sonra geldim dinledim ben çıktıktan 10 dk. sonra
çocuğu uyutmuş hiç ses de yok ama
oğlumun kendi kendine söylediği ninniden anladım
normalde 11.30 da uyandıydsa benim oğlum 3.de falan uyur yani
ve çocuk hani huysuzluk yapsa uyutsa anlıycam
hani durmuyo falan diye uyutmuş diycem o dayok
ben geldim sütünü içirdim uyutucam uyumuyo
6 da uykusu geldi
e bu çocuk 6 da uyusa 7 de uyanır bi daha 11 12 de uyur
sinir oldum çocuğumun düzeni bozuldu
sonraa bu sabah dedim ki dün uyutmuşsunuz galiba öğleden önce
geldim uyumadı dedim bana dedi kii
YOK UYUTMADIM ÇOCUK KISMI BAZEN ÖYLE YAPAR dedi
anlamadığımsa uyuttuysan uyuttum de neden yalan söyledi anlamıyorum
bugün de öğleden sonra aynı şekilde tel bıraktım uyutma dedim
uyutmamış ama hiiç konuşmuyo oğlumla
arada oğlum oynarken çıkardığı sesleri çıkarıyoo
ben kamera alıcam kesin kararlıyım
yalan söylemese almayı düşünmüyodum
ama neden yalan söyledi ki ?
off yaaa annemi istiyorum ben yaaa
annee yaaaaaaaaaa geeeeeeell ne olur
cincon şikayet etme bak alırım ayağımın altına
mis gibi bakar anneanneler bebişlerimize iyi ki varlar ama
keşke annemde yanımda olsa yaaa
[/B][/FONT]
canım inan hiçbir fikrim yok ama doktorun bilgilendirmesi gerekirdi ben olsam ağzıma geleni söylerdim o doktora bir sürü para verip gidiyoruz kontrole tenezzül edipte açıklama gereği duymuyorlar neymiş döküntülü hastalık anlatki bilelim bilmediğim şeyden nasıl kurtaracağım koruyacağım çocuğumu yok yok kızarım ederim ama Allahı var şimdi bizim doktor bıktırana kadar anlatır en ince detayına kadar herşeyi ama sağlık ocağı ne kadar yardımcı olabilecekki onlar pratisyen hekim uzman değiller bir çoğuda bebek konusunda deneyimsiz kendi çocuk doktorunuza götürdünüzmü ya da iyi bir çocuk doktoru bulun hatta bence en güzeli eğitim hastaneleri ama çapa gibi cerrahpaşa gibi ismiyle öne çıkan iyi hastanelerden bahsediyorum ama arkadaşların bahsettiği altıncı hAstalık neyse araştırdım biraz o kadar korkulacak birşey değilmiş inşallah hiçbirine gerek kalmaz iyileşir bir an evvelkızlar şimdi gene çocuk hast. aciline gittik busefer başka sebeble ateşimiz düştü çok şükür geceden beri hiç yok fakat bu sefer döküntüler oluştu önce yüzünde sonrada vucudunda doktor ilaçları kes dedi döküntülü hastalık bu dedi oo nedemek yaa kızamık falan mı dedik yok degil dedi kafayı yiycem vala doktor pek önemsemedi ama ben kafayı yiycem vala yarın bide sabah saglık ocagında göstercem baklm kaç gündür bölee bişi çıkıo artık iyileşsin oğlum yaa nesi var anlamıormda..sizce ne olabilir??
aynen öyle bir imaj çizdin gözümde tam misafir ağırlayacak hatunsun yalnız çizimden bahsetmişsin meslek ne mimarmı modelistmi merak ettimBilmiyorum walla.ama sen beni oktay ustayla karıştırıyorsun galiba. canım güzel yemek yaparım, pasta börek işinide yaparım ama çok fazla çeşit bilmem, öyle aman aman bir hamaratlığım yok. elimde güzel denenmiş tarifler var sadece.
Evet yaa cincoon tatlım nerdesiiiin...
evet şanslıyım kırkyılda bir kafasına eser yemek yapar ama ne yemek yemede yanında yat valla yanlış olmuşuz o hatun ben erkek olmalıymışım çok hamaratwaaw ne şanslısın. ayrıca çok da güldüm ihtiyacım varmış. allahda seni güldürsün.
valla öyle arada konuşuyoruz buluşalım diye ama nerde olur ne zaman olur ben bilmem kızlar bilircanımm buluşma ist tarafında mı olcak. öyle bişey yaparsanız beni unutmayın... ben gebzedeyim
arkadaşlar, gece ayşeciği emzirdim.
çok açtı sanırım, yoğun ve kuvvetli emiyordu,
biraz emdi, uyuyakaldı.
ben de alıp yerine koydum.
sonra göğsümde bi ağrı başladı.. uyku sersemi pek anlamadım.
sabah kalktığımda emzirdiğim göğsümde ufak bi beze dokununca nasıl ağrıyor..
heralde süt birikti, boşalmadığı için de ağrı yaptı diye düşündüm.
uyandı ayşecik tekrar aynı göğüsten verdim, epey gitti ağrısı. ama o beze yine elime geliyor sanki..
nedir bu?:44:
şuan regliyim. onunla alakası var mı?:44:
o kel kafanın ön tarafında bi tutam saç var.
aşka geldim, dün saç bandı aldım kızıma
Eki Görüntüle 650212
Eki Görüntüle 650213
alttaki de tanıştırayım, suzan (türk filmlerindeki en güzel kötü kadın, suzan avcı)
kv almış, düğmesine basınca kolbastı söyleyerek rap rap yürüyor..
ayşecik de acayip korkuyor, anında dudakları sarkıtıp ağlamaya başlıyor, içli içli..
yemeğini yemeyince ayşecik, korkutmak için ona sesleniyorum ''suuuzan, suuuzan!!''
Dün akşam fincan kek denedim tadı güzel oldu ama kekler baya bi yamuk şekil aldı.bende ortadan 2ye kestim kremayı sürdüm üzerine çikolata sosu döktüm sonrada afiyetle yedim. üzerini kapatmadım yani. dün öğleğin aniden rahatsızlandım bana ne olduğunu anlamadım ama aşırı baş ağrısı(sinüzüt gibi) başım döndü midem bulandı ve sağ kolumda omzuma kadar uyuşma oldu. 3 tane ağrı kesici, boğazımda yanmaolduğu için thylol kullandım çok halsizdim. ayakta duracak halim yoktu. eşim geldikten sonra hemen yattım. sabah uyanduğımda bişeyim yoktu. ne oldu anlamadım. keki yaparken bile bayılacak gibiydim. eşimin yeğeni çok istedi kıramadım kendim için yapmaya uğraşmazdım keki. birde dün dikkatimi çekti oğlum şuan 8. ayına yeni girdi,4.5 aylıkken sütüm kesilmişti, göğüs ucunda bir ağrı hissettim etrafına falan baktım yokladım ucunu sıktım süt çıktı. birikintisi kalmış heralde ama bayabir zaman geçti üstünden şaşırdım. göğsümden bir mamografi çektircem gitmişken birde smear testi isteyim yaptırmak gerekiyormuş.
evet o konuda katılıyorum terbiyesiz gerçekten bende bu nedenle hiçbir filmine para veripte gitmemişimdir ama ata demirerin tüm filmlerini ilk haftasında izlerim stand up gösterileri hoşuma gidiyor çok belaltı ama evde aile içinde izlenebiliyor duuu tabi oğlum anlamaya başlayana kadarbu arada tşk ederim eğlenceli bir akşamdı az sonra
haklısın ya okurken bile sinirlerim zıpladı kaç yaşlarında bu bakıcı sen gelene kadar iyice uyusunki oda rahat etsin istiyor tabi gerçi boranda öyle söylediğin gibi sabah 8,5 -9 gibi uyanır 11,30 da uyur 12,30 da uyanır bazen 12 yada 1 dede uyandığı olur sonra 3-4 e kadar oynar genelde yorgun düşer hemencecik uyur yarım yada 1 saat sonra uyanır ondan sonra 6,5 gibi uyur 7,5 ta uyanır bende gelmiş olurum oynarız kudururuz eğleniriz iyice yorulur kuzum sonra 9 gibi muhallebisini yediririm 10 gibide emziririm uyku moduna geçer yani çok erken uyumuyor ama benim tercihim bu çünkü zaten eve 7,5-8 gibi geliyorum o saattede uyursa yüzünü göremem oğlumun çıldırırım zaten akşamdan akşama 2 saat vakit geçirebiliyorum ondanda vazgeçemem ama annem konusunda şimdi bunları okuyunca abarttığımı anladım bana yada eşime nasıl davrandığının hiçbir önemi yok oğlum çok mutlu önemli olan bu geçenlerde tartıştık annemle işyerimin orda ev tutucam çocuğu anaokuluna vericem 1 yaşından sonra diyordum yada bakıcı bulurum diyordum sinirim geçince saçmaladığımı farkettim kızdım kendi kendime bencillik yapma zaten bütün gün iştesin 2 saat ancak ayırabiliyorsun oğluna e babasıda iş gereği hep uzakta çocuğun ihtiyacı olan şefkati annen ve baban gösteriyor işte onlardanda uzaklaşırsa asosyal mutsuz faydasız bir çocuk olur görürsün o zaman gününü otur oturduğun yerde şükret haline dedim bazen kızıyorum ediyorum ama ana kız çekişmesi işte birde yakın olunca birbirimizin kıymetini anlamıyoruz nankörlük yapıyoruz belkide
canım inan hiçbir fikrim yok ama doktorun bilgilendirmesi gerekirdi ben olsam ağzıma geleni söylerdim o doktora bir sürü para verip gidiyoruz kontrole tenezzül edipte açıklama gereği duymuyorlar neymiş döküntülü hastalık anlatki bilelim bilmediğim şeyden nasıl kurtaracağım koruyacağım çocuğumu yok yok kızarım ederim ama Allahı var şimdi bizim doktor bıktırana kadar anlatır en ince detayına kadar herşeyi ama sağlık ocağı ne kadar yardımcı olabilecekki onlar pratisyen hekim uzman değiller bir çoğuda bebek konusunda deneyimsiz kendi çocuk doktorunuza götürdünüzmü ya da iyi bir çocuk doktoru bulun hatta bence en güzeli eğitim hastaneleri ama çapa gibi cerrahpaşa gibi ismiyle öne çıkan iyi hastanelerden bahsediyorum ama arkadaşların bahsettiği altıncı hAstalık neyse araştırdım biraz o kadar korkulacak birşey değilmiş inşallah hiçbirine gerek kalmaz iyileşir bir an evvel
aynen öyle bir imaj çizdin gözümde tam misafir ağırlayacak hatunsun yalnız çizimden bahsetmişsin meslek ne mimarmı modelistmi merak ettim
burdayımmmm akşamları evden girmiyorum zaten oğluma ayıracak 2 saatim var onuda nette geçirmek istemiyorum ama gündüzleri sizinleyim her fırsatta girip lak lak yapıyorum
evet şanslıyım kırkyılda bir kafasına eser yemek yapar ama ne yemek yemede yanında yat valla yanlış olmuşuz o hatun ben erkek olmalıymışım çok hamarat
valla öyle arada konuşuyoruz buluşalım diye ama nerde olur ne zaman olur ben bilmem kızlar bilirmuhtemelen yaz aylarında olacak ama yer mekan o zaman kararlaştırılır ve muhakkak burdan duyurulur ben sana mesajla haber veririm şekercim
evet bende sık oluyordu eskiden şimdi süt azaldığı için olmuyor çocuk az emdiği zaman süt tamamen boşalmadığından süt bezesi denen bir beze oluşuyor elinle dokun böyle misket gibi dokununca kayar hatta çok ağrı yapardı benim bazen öyleki belime vururdu ağrısı yürüyemezdim şükür 6 aya kadar sütüm çoktu yetiştiremiyordu emmekle afacan ama son 2 aydır kesildi iyice iş stresi diğer sorunlar çok etkilediayşecik emdikçe geçer canım o korkma bugün yarın geçer tamamen pompan varsa sağsan aslında biraz hem yedeklemiş olursun acil bir işin çıkar bir yere gitmen gerekir al yanına yedekteki sütü mesela rahat olur ben baya yedeklemiştim evdeyken geçen hafta sonuncu yedeğimi tükettim bu aya kadar idare etti beni çok işe yaradı
maaşallah size ben 3 gün tutabildim.11.günüm canım... Bitecek İnşaallah...
11.günüm canım... Bitecek İnşaallah...
bende kolaltından ölçüyorum.canım biz medisana kullanıyoruz ama ben yinede kızılötelilere güvenmeyip kol altından ölçüyorum
ıslak keke benziyor.madlen kek bu tarifteki kek canım biliyorsundur da adı farklıdır sosunun yarısını içine yarısını sıcakken üzerine ekliyorsunda ıslak kek oluyor ya ona madlen kek deniyor ama nefissss oluyor ayy haftasonu yapıcam
Kolay Kakaolu Madlen Kek tarifi - Kek Tarifleri - lezzetler.com Yemek Tarifleri
sağolun kızlar..
inş tamamen geçer.
ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
Bu arada bi sorum olacak kızlar. Benim kız 2 gündür sürekli kaka yapıyor. İshal desem değil gb. Kabız desem değil. Sürekli kaka... Bi tuhaflık var mıdır? Birşeylerden şüphelenmeli mi? Normalde gece hayatta yapmaz. Gece bile kaka yaptı. Anlayamıyorum. Dr a gitmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?