maşallah cena ve sana imreniyorum ne güzel tutuyorsunuz borçları ben şmididen yazı düşünüyorum allahın gücüne gitmesin ama o sıcaklarda çok zor oluyorSelamunaleyküm Canlarım.. Nasılsınız..?
Maşaallah geçmiş oku oku bitmedi... Amma kaynatmışsınız...
Ben yine oruçluyum..Şikayet etmek gibi olmasın ama zor tutuyorum... Midem çok bulanıyor... akşama kadar geçer İnşaallah...
Tuğçe,Pembehipopotam,dtk bebişlerinize geçmiş olsun.. Allah şifa versin İnşaallah...
şuan regliyim. onunla alakası var mı?:44:
o kel kafanın ön tarafında bi tutam saç var.
aşka geldim, dün saç bandı aldım kızıma
Eki Görüntüle 650212
Eki Görüntüle 650213
alttaki de tanıştırayım, suzan (türk filmlerindeki en güzel kötü kadın, suzan avcı)
kv almış, düğmesine basınca kolbastı söyleyerek rap rap yürüyor..
ayşecik de acayip korkuyor, anında dudakları sarkıtıp ağlamaya başlıyor, içli içli..
yemeğini yemeyince ayşecik, korkutmak için ona sesleniyorum ''suuuzan, suuuzan!!''
canım şüphelenmeli mi bilmiyorum ama benim oğluş hep öyle, günde 4,5 bile oluyor. en az 1 defa yapar günde... dediğin gibi ishal gibi de değil.. bağırsakları çok çalışıyor diye düşündüm ben.. ama 22 sinde randevumuz var.. sorcam dr a
madlen kek bu tarifteki kek canım biliyorsundur da adı farklıdır sosunun yarısını içine yarısını sıcakken üzerine ekliyorsunda ıslak kek oluyor ya ona madlen kek deniyor ama nefissss oluyor ayy haftasonu yapıcam
Kolay Kakaolu Madlen Kek tarifi - Kek Tarifleri - lezzetler.com Yemek Tarifleri
ben dereceyi koltukaltına koyduğuma bizimkide durmuyor. şarkı söyleyince duruyor. bende hep şarkı söylerim,konuşurum. buarada oğlum çok deli yatıyor yaaa. üzerini çok açıyor, önceleri hep sırt üstü yatardı şimdi yan yatıyor yorganıda ayağının altında.üşütürmü acaba. elimde olsa kundak yapcam yaaa off.Evet hani değdirmen bile gerekmiyor ya onlardan. Ama çok marka var
O markaya da bakalım. Aslında en düzgünü civalılarmış ama gecenin bi vakti diyorum ya zor oluyo orasına burasına bişi tıkmak. Bi de bizimki yüzüstü yatıyo ya koltukaltına girmek ölüm!!
Kuzucuk keyifsizce takılıyo işte. Eve bi geldim feryat figan. Uykuya bunalmış. Emzirdim uyudu. Ben de bakıcı teyze gidene kadar yatıcam 1 saat. MADLEN KEK İSTİYORUMMMMya burdaki herkes zayıf zaten sinir oluyorum ne biçimsiniz :) benim gibi şişman bi anne gelsin buraya ki diyet kardeşliği falan yapalım :)
ben o ayşeciği yerim ısırırım o totoyu haberin olsun
durun size dün ki oğlumun yaramazlığını anlatayımda kopun
akşam annem borana yoğurt yedirirken altını kirletmiş annem açmış değiştirmiş derken babam sevmeye başlamış demiş azcık seveyim torunumu sonra yedir neyse annemde yemek yapmaya dalmış babamda boranı yürütecine koymuş uyuya kalmış o sırada biz almaya gittik annem kapıyı açtı içerde dedi içeri girdimki ne göreyuim tahmin edin bakalım asla tahmin edemezsiniz
ben,m afacan oğlum sen git masanın üzerindeki yoğurda nasıl yetiştiyse ki yürüteçten baya da yüksek kaseyi al hiç dökmeden yürütecin ön masa kısmına indir elleriyle şapır şupur biz güzel ye sonra yetinme kaseye kafanı sok ağzınla ye ayy o sahneyi görmeliydiniz öldük öldük yarıldım yerlere yattım yeminle dönüp bir bakışı var suç işlemiş gibi apzının kenarlarından yoğurtlar akıyor üstü başı yürüteç her yer yoğurt gözleri kirpikleri her yer ama bildiğin yoğurt çocuk olmuş oğlum önce bir çekindi sonra biz gülmeye başlayınca başladı oda gülmeye kahkahalar atıyor bizimle o halini ömür boyu unutmayacağım böylece ilk yaramazlığımızı yapmış olduk yaptıkları yapabileceklerinin göstergesi oldu hiç aklıma gelmediki resmini çekeyim çok pişman oldum sonra bakar baka gülerdik
akşam annem borana yoğurt yedirirken altını kirletmiş annem açmış değiştirmiş derken babam sevmeye başlamış demiş azcık seveyim torunumu sonra yedir neyse annemde yemek yapmaya dalmış babamda boranı yürütecine koymuş uyuya kalmış o sırada biz almaya gittik annem kapıyı açtı içerde dedi içeri girdimki ne göreyuim tahmin edin bakalım asla tahmin edemezsiniz
ben,m afacan oğlum sen git masanın üzerindeki yoğurda nasıl yetiştiyse ki yürüteçten baya da yüksek kaseyi al hiç dökmeden yürütecin ön masa kısmına indir elleriyle şapır şupur biz güzel ye sonra yetinme kaseye kafanı sok ağzınla ye ayy o sahneyi görmeliydiniz öldük öldük yarıldım yerlere yattım yeminle dönüp bir bakışı var suç işlemiş gibi apzının kenarlarından yoğurtlar akıyor üstü başı yürüteç her yer yoğurt gözleri kirpikleri her yer ama bildiğin yoğurt çocuk olmuş oğlum önce bir çekindi sonra biz gülmeye başlayınca başladı oda gülmeye kahkahalar atıyor bizimle o halini ömür boyu unutmayacağım böylece ilk yaramazlığımızı yapmış olduk yaptıkları yapabileceklerinin göstergesi oldu hiç aklıma gelmediki resmini çekeyim çok pişman oldum sonra bakar baka gülerdik
canım bizimki ağlamıyor ama inilti şeklinde uyuyor. birkaç dakika sonra dalıyor.evet ama çok zor çok ağır geliyo şuan yavruma 4 diş çıkarmak ve erken çıkan dişler daha erken çürürmüş sağlıkları olsunda dişi geç çıkıversin:)
aynı şekilde bu kasılmalara şiddetli bir ağlama ekleniyor bizde ve her uyutmada böyle inan
rabiş, dün de oruçlu değil miydin?
arka arkaya tutma bence,, bak vücudun zorlanıyor belliki, emziriyorsun sen..
Allah razı olsun canım...allah kabul ve yardım etsin canım
Eki Görüntüle 650212
Eki Görüntüle 650213
alttaki de tanıştırayım, suzan (türk filmlerindeki en güzel kötü kadın, suzan avcı)
ayşecik de acayip korkuyor, anında dudakları sarkıtıp ağlamaya başlıyor, içli içli..
yemeğini yemeyince ayşecik, korkutmak için ona sesleniyorum ''suuuzan, suuuzan!!''
Daha öncede çok kez verdim domates çorbası. Dokunmuyordu. Ayrıca mantar çorbası da verdim sıkıntı çıkmadı canım. 8. Ayda serbest diye biliyorum canım.canım doktor bana domates ve mantar çorbası yedirmemem gerektşiğini söylemişti. aklımda olsun....
Valla yaz geliyo diye üzülücem nerdeyse. Ben 25 kilocuk almıştım hamileyken ki zaten zayıf değildim. Ender saraçın emziren anne diyeti var onu yapmayı düşünüyorum. Zaten çok sıkı birşey yapamayız. Ben bir haftadır abur cubur kek börek yemiyorum. Büyük bir savaş halindeyim yani :)
İşin çok zor canım ya. Ben anneme çok fena davranırım bazen kendimi yolasım gelir. Ama o unursamaz :) anneler kaprissiz olmalııııı ( kendimi güdülüyorum ileriye dönük :) )
Normalde günde 2 kere yapar. Şimdi günde 5-6 oluyor. İshal de değil aslında.muhtemelen 6. hastalık geçirmişsiniz canım ateş ve sonrası döküntüler onu gösteriyor.
dilanaz çok sağol paylaşım için bende diyetisyene gittim 15 gün yaptım baktım olmuyor çok zorlanıyorum saldım çayıra mevlam kayıra dedimyani eskisi gibi abur cubur yemiyorum ama canımın istediği şeyleri yememezlik yapmıyorum öylede kilolar gitmiyor napıcam şaşırdım. benim diyetim bundan daha ağırdı bunda değişik şeylerde var bari. kadına dedim emziriyorum tamam ona göre diyet listesi yazıcam dedi ama nerdeeee sütüm azaldı 15 günde. emzirmeyi kesmeden diyet falan yapamam ben onu anladım.
geçmiş olsun ateş insanı korkutuyor. geçmezse bi doktora görünün. bende brother max diye bi ateş ölçer var sadece jokerlerde satılıyor aman çok methettiler ödül falan almış bi saniyede kulaktan alından ateş ölçüyomuş aldım ama hiç güvenilir değil ölçtükten sonra koltuk altından bi daha ölçüyorum farklı sonuç çıkıyo yani yazık verdiğim paraya
yok canım bu satten sonra meslek değiştiremem zatenelif 3 yaşına gelince onuda alır eski çalıştığım okuluma başlarım diye düşünüyorum müdürümle de konuşmuştuk öyle. elif de benle okulda olur gözüm arkada kalmaz. öyle bi düşüncem var hayırlısı.
kaç kere yapıyor günde elif hergün düzenli yapar kakasını bazen sayısı artabiliyor önemsemiyorum ben su gibi ishal olmadıktan sonra.
Benide bilgilendirsene canım sorunca.canım şüphelenmeli mi bilmiyorum ama benim oğluş hep öyle, günde 4,5 bile oluyor. en az 1 defa yapar günde... dediğin gibi ishal gibi de değil.. bağırsakları çok çalışıyor diye düşündüm ben.. ama 22 sinde randevumuz var.. sorcam dr a
5-6 kez. Olmazsa bi götüreyim. Eve gidince bi bakayım durumuna.ek gıdadan kaynaklı olabilir benimkide genelde kabız oluyor sen yine de takipte ol günde 10 kere kakalı bez çıkarsa muhakkak dr ile görüş
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
telde şifresiz bi baktımda googleye önce anneydim şimdi hamileyim yazınca alyaaa38 çıkıyor
gooogleyi feth etmişin kızzzzzzzzzzzzz
Haddi beee! Enem yandık kızz! İfşa oldum desene. Kocam, görümcem hepsi biliyor burda takıldığımı. Bi okusalar var yaaaa.... Canıma okurlar(
Niye ben çıkıyorum onu da anlamış değilim ayrıca?
maşallah paşaya Allah nazarlardan korusun inşallah..
ay maşallah ya nasılda dökmeden indirmiş ınu masanın üstüne aferin valla
evet ama çok zor çok ağır geliyo şuan yavruma 4 diş çıkarmak ve erken çıkan dişler daha erken çürürmüş sağlıkları olsunda dişi geç çıkıversin:)
aynı şekilde bu kasılmalara şiddetli bir ağlama ekleniyor bizde ve her uyutmada böyle inan
ben diş buğdayını aile arasında yapcam. öyle kalabalık falan ağarlayamam.ya iş başı yapmadan evvel bende çok hevesliydim ama çalışırken gözümde büyüyor hazırlıkları görünce içim kıpır kıpır oluyor ama sonra onca insanı ağırla öncesinde hazırlıklar sonrasında dağınıklık ve yorgunluk ertesi gün işe dön bütün bunları düşününce değermi diyede düşünmeden edemiyorum güzel bir anı olacağı kesin ama bir diğer yanıda oğluş çok küçük hatırlamayacak bile doğum günümüzle birleştirmeye karar verdim ben doğum günü pastamızın yanına diş kurabiyeleri diş buğdaylarınıda hazırlayıp ikisi bir arada çıkarabilirim zaten bu gidişle yaşımıza kadarda diş çıkmayacak gibi görünüyor
evet bende düşündüm yapsak iyi olur güzel bir anı olur o hatırlamasada fot. video dan izler sonrada aman zaten 8 ay bitti hiç bir belirti yok dişin ne zaman çıkacağı belli değil doğum günü geldi nerdeyse :) güzel bir doğum günü yaparız. Benim burda hiç akrabam yok eşiminde annesi ablası ve yeğeni var bikaçta arkadaş çağırırız bu kadar kişiyle yapılan bişeyde abartıya kaçmak saçma olcak galiba dediğin gibi doğumgününda diş kurabiyesi verilebilir
avent manuel var, ama hiç beceremiyorum kullanmayı..:26:evet bende sık oluyordu eskiden şimdi süt azaldığı için olmuyor çocuk az emdiği zaman süt tamamen boşalmadığından süt bezesi denen bir beze oluşuyor elinle dokun böyle misket gibi dokununca kayar hatta çok ağrı yapardı benim bazen öyleki belime vururdu ağrısı yürüyemezdim şükür 6 aya kadar sütüm çoktu yetiştiremiyordu emmekle afacan ama son 2 aydır kesildi iyice iş stresi diğer sorunlar çok etkilediayşecik emdikçe geçer canım o korkma bugün yarın geçer tamamen pompan varsa sağsan aslında biraz hem yedeklemiş olursun acil bir işin çıkar bir yere gitmen gerekir al yanına yedekteki sütü mesela rahat olur ben baya yedeklemiştim evdeyken geçen hafta sonuncu yedeğimi tükettim bu aya kadar idare etti beni çok işe yaradı
geçmiş olsun diyeyim, belki tansiyonun falan düştü..Dün akşam fincan kek denedim tadı güzel oldu ama kekler baya bi yamuk şekil aldı.bende ortadan 2ye kestim kremayı sürdüm üzerine çikolata sosu döktüm sonrada afiyetle yedim. üzerini kapatmadım yani. dün öğleğin aniden rahatsızlandım bana ne olduğunu anlamadım ama aşırı baş ağrısı(sinüzüt gibi) başım döndü midem bulandı ve sağ kolumda omzuma kadar uyuşma oldu. 3 tane ağrı kesici, boğazımda yanmaolduğu için thylol kullandım çok halsizdim. ayakta duracak halim yoktu. eşim geldikten sonra hemen yattım. sabah uyanduğımda bişeyim yoktu. ne oldu anlamadım. keki yaparken bile bayılacak gibiydim. eşimin yeğeni çok istedi kıramadım kendim için yapmaya uğraşmazdım keki. birde dün dikkatimi çekti oğlum şuan 8. ayına yeni girdi,4.5 aylıkken sütüm kesilmişti, göğüs ucunda bir ağrı hissettim etrafına falan baktım yokladım ucunu sıktım süt çıktı. birikintisi kalmış heralde ama bayabir zaman geçti üstünden şaşırdım. göğsümden bir mamografi çektircem gitmişken birde smear testi isteyim yaptırmak gerekiyormuş.
yok canım, teknik manada emeklemiyor,ayşe emeklemiyordu demiiiiii
delüüüü
zaten evde 4 çeşit subardağı 6 şardan 24 tane2 çeşit çay bardağı 3 çeşit fincan cıx zaten dolu raf bedne tabaktamı yapsam
ben de bu serin ve yaza göre kısa günlerde tutayım bitsin diye uğraşıyorum.maşallah cena ve sana imreniyorum ne güzel tutuyorsunuz borçları ben şmididen yazı düşünüyorum allahın gücüne gitmesin ama o sıcaklarda çok zor oluyor
hay Allah nasıl becermiş onu dökmeden almayı yaaaben o ayşeciği yerim ısırırım o totoyu haberin olsun
vee dün akşamki ziyafetten bahsedeceğim şimdik
akşam eve gititim eşim et sote yapmış ama hiçbir yerde böylesini görmedim duymadım yemedim o derece lezzetli bir şey yanına acılı meze yapmış havuç salatası yapmış masayı hazırlamış fanusun içine gül yaprakları koymuş aralara mum yakmış masada şamdanlar mumlar genelde bu masayı ben hazırlardım özel günlerde demek ki iyi ders almış alkol kullanmayacağımı bildiği için meyve suyu almış meyve salatası yapmış araları incilerle gül yapraklarıyla süslemiş yani resmini çekecektim ama o anın büyüsünü bozmak istemedim eşim böyle şeyleri paylaşmayı sevmez bize özel kalsın der gördüğüm an nasıl mutlu oldum anlatamam gerçekten ihtiyacım varmış böyle bir sürprize meğerse dün bizim tanışma yıldönümümüzmüş ben bilmiyordum aslında eşimde bilmiyordu şöyle ki eşim benim eski çalıştığım iş yerinde servis şoförü olarak işe başlamıştı o zamanlar öğrenciydi part time çalışıyordu biz öyle tanıştık aylarca karşılıksızdır diye açılamadık 1 yıl sonra işi bıraktıktan sonra bana açıldı derken masal başladı vs vs eşimde tesadüfen işe başladığı gün kendisine verilen giriş kartını bulmuş yani bundan 6 yıl evvel dün eşim bizim fabrikada işe başlamış ve o günde biz tanışmışız ben bile tam tarihini bilmiyordum böylece öğrenmiş olduk ve masalın başlangıcını böyle şahane bir sürprizle kutlamış hayatımın en mutlu günlerinden biriydi çok çok mutlu etti beni oğlumu aldık geldik yemeğimizi yedik oğlum mumları suyun içinde görünce çıldırdı onlara dokunabilmek için mücadele etti durdu ama beceremeditabi az önce anlattığım hikayeden sonra yemeğe oturmadan evvel oğlanı yıkamak gerekti bu arada yemekler soğudu yeniden ısıttık sonra oğlum uyudu biz masayı topladık eşimle ışıkları kapadık mum ışığında eski günleri yad ettik off başlı başına çok iyi bir geceydi hee birde hediye almış o biraz özel :26:
Bu arada bi sorum olacak kızlar. Benim kız 2 gündür sürekli kaka yapıyor. İshal desem değil gb. Kabız desem değil. Sürekli kaka... Bi tuhaflık var mıdır? Birşeylerden şüphelenmeli mi? Normalde gece hayatta yapmaz. Gece bile kaka yaptı. Anlayamıyorum. Dr a gitmeli mi?
canım benim ya yine mi ateşi var ne oluyor bu bebeklere ya allah beterinden saklasın ama insan çok üzülüyor dr ye gitcekmisin
arkadaşlar, gece ayşeciği emzirdim.
çok açtı sanırım, yoğun ve kuvvetli emiyordu,
biraz emdi, uyuyakaldı.
ben de alıp yerine koydum.
sonra göğsümde bi ağrı başladı.. uyku sersemi pek anlamadım.
sabah kalktığımda emzirdiğim göğsümde ufak bi beze dokununca nasıl ağrıyor..
heralde süt birikti, boşalmadığı için de ağrı yaptı diye düşündüm.
uyandı ayşecik tekrar aynı göğüsten verdim, epey gitti ağrısı. ama o beze yine elime geliyor sanki..
nedir bu?:44:
kızlarrr hepinize günaydınn...
cena,busmai,karakız,libyana,cincon,pediastrum,aryam,barbarino,zeynep,tuğçe,feyza...daha aklıma gelmeyen güzel temmuz anneleri.inşallah hepiniz iyisinizdir.ben sizler kadar aktif olamadığım için çatlıyorumsohbet almıs basını gitmiş.yaklaşık 10 gündür oğlumun hastalığı ile uğrasıyoruz.basit dediğimiz grip bizi mahvetti.koca insan gibi öksürük,balgam,burun akıntısı,kulaklarda iltihap,ateş... nereye bastığımı bilmiyorum 10 gündür.Rabbim evlatlarımıza hastalık vermesin beterinden saklasın.aman kızlar dikkat edin gözünüzü seveyim hastalık bi yandan ilaçlar bi yandan.boğlula boğula içti oğlum o surupları.o ağladı ben ağladım.cok sükür atlattık bugün doktor kontrolümüz var inşallah gecmiştir kulaklarıda.aklınızda bulunsun kulaklardaki iltihap banyoda su kaçmasıyla falan alakası yokmus ya yatarak beslenme ve gripten dolayı olusuyormus bende diş cıkaracakda ondan kulaklarını tutuyor diyordum,ihmalkarlığımamı yanayım bilmiyorumki?
kiloda almamıs yavrum bu ay,iyice sündü kuzum.tek sağlıklı olsun iyi olsunda,toparlanır yavru aslanım.diş cıkarmadık ne gelen var ne giden...benden durumlar böyle.kızlar bide bişey sorayım gün içinde ne yediriyorsunuz bebeğinize tam olarak.
sağolun kızlar..
sabahki ağrının % 10-15i kaldı diyebilirim, şimdi sadece dokununca ağrıyor.
inş tamamen geçer.
ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
Selamunaleyküm Canlarım.. Nasılsınız..?
Maşaallah geçmiş oku oku bitmedi... Amma kaynatmışsınız...
Ben yine oruçluyum..Şikayet etmek gibi olmasın ama zor tutuyorum... Midem çok bulanıyor... akşama kadar geçer İnşaallah...
Tuğçe,Pembehipopotam,dtk bebişlerinize geçmiş olsun.. Allah şifa versin İnşaallah...
Eki Görüntüle 650212
Eki Görüntüle 650213
Dün akşam fincan kek denedim tadı güzel oldu ama kekler baya bi yamuk şekil aldı.bende ortadan 2ye kestim kremayı sürdüm üzerine çikolata sosu döktüm sonrada afiyetle yedim. üzerini kapatmadım yani. dün öğleğin aniden rahatsızlandım bana ne olduğunu anlamadım ama aşırı baş ağrısı(sinüzüt gibi) başım döndü midem bulandı ve sağ kolumda omzuma kadar uyuşma oldu. 3 tane ağrı kesici, boğazımda yanmaolduğu için thylol kullandım çok halsizdim. ayakta duracak halim yoktu. eşim geldikten sonra hemen yattım. sabah uyanduğımda bişeyim yoktu. ne oldu anlamadım. keki yaparken bile bayılacak gibiydim. eşimin yeğeni çok istedi kıramadım kendim için yapmaya uğraşmazdım keki. birde dün dikkatimi çekti oğlum şuan 8. ayına yeni girdi,4.5 aylıkken sütüm kesilmişti, göğüs ucunda bir ağrı hissettim etrafına falan baktım yokladım ucunu sıktım süt çıktı. birikintisi kalmış heralde ama bayabir zaman geçti üstünden şaşırdım. göğsümden bir mamografi çektircem gitmişken birde smear testi isteyim yaptırmak gerekiyormuş.
hay Allah nasıl becermiş onu dökmeden almayı yaaa
maşallah.. bu ilk ve anlattığın kadarıyla gözümde canlanıyor, çok da tatlı..
ama büyüdükce bunun daha da ilerisini yaşayacağız..
Yaramaz çocuklar un paketini bulursa - Timsah.com
Allah muhabbetinizi arttırsın ve kimselere bozdurtmasın canım..gerçekten çok özel bir an olmuştur senin için...
Ay hayal etmesi bile çok eğlenceli ve komik kimbilir o anı yaşamak nasıldır :)?
vee dün akşamki ziyafetten bahsedeceğim şimdik
akşam eve gititim eşim et sote yapmış ama hiçbir yerde böylesini görmedim duymadım yemedim o derece lezzetli bir şey yanına acılı meze yapmış havuç salatası yapmış masayı hazırlamış fanusun içine gül yaprakları koymuş aralara mum yakmış masada şamdanlar mumlar genelde bu masayı ben hazırlardım özel günlerde demek ki iyi ders almış alkol kullanmayacağımı bildiği için meyve suyu almış meyve salatası yapmış araları incilerle gül yapraklarıyla süslemiş yani resmini çekecektim ama o anın büyüsünü bozmak istemedim eşim böyle şeyleri paylaşmayı sevmez bize özel kalsın der gördüğüm an nasıl mutlu oldum anlatamam gerçekten ihtiyacım varmış böyle bir sürprize meğerse dün bizim tanışma yıldönümümüzmüş ben bilmiyordum aslında eşimde bilmiyordu şöyle ki eşim benim eski çalıştığım iş yerinde servis şoförü olarak işe başlamıştı o zamanlar öğrenciydi part time çalışıyordu biz öyle tanıştık aylarca karşılıksızdır diye açılamadık 1 yıl sonra işi bıraktıktan sonra bana açıldı derken masal başladı vs vs eşimde tesadüfen işe başladığı gün kendisine verilen giriş kartını bulmuş yani bundan 6 yıl evvel dün eşim bizim fabrikada işe başlamış ve o günde biz tanışmışız ben bile tam tarihini bilmiyordum böylece öğrenmiş olduk ve masalın başlangıcını böyle şahane bir sürprizle kutlamış hayatımın en mutlu günlerinden biriydi çok çok mutlu etti beni oğlumu aldık geldik yemeğimizi yedik oğlum mumları suyun içinde görünce çıldırdı onlara dokunabilmek için mücadele etti durdu ama beceremeditabi az önce anlattığım hikayeden sonra yemeğe oturmadan evvel oğlanı yıkamak gerekti bu arada yemekler soğudu yeniden ısıttık sonra oğlum uyudu biz masayı topladık eşimle ışıkları kapadık mum ışığında eski günleri yad ettik off başlı başına çok iyi bir geceydi hee birde hediye almış o biraz özel :26:
Dün akşam fincan kek denedim tadı güzel oldu ama kekler baya bi yamuk şekil aldı.bende ortadan 2ye kestim kremayı sürdüm üzerine çikolata sosu döktüm sonrada afiyetle yedim. üzerini kapatmadım yani. dün öğleğin aniden rahatsızlandım bana ne olduğunu anlamadım ama aşırı baş ağrısı(sinüzüt gibi) başım döndü midem bulandı ve sağ kolumda omzuma kadar uyuşma oldu. 3 tane ağrı kesici, boğazımda yanmaolduğu için thylol kullandım çok halsizdim. ayakta duracak halim yoktu. eşim geldikten sonra hemen yattım. sabah uyanduğımda bişeyim yoktu. ne oldu anlamadım. keki yaparken bile bayılacak gibiydim. eşimin yeğeni çok istedi kıramadım kendim için yapmaya uğraşmazdım keki. birde dün dikkatimi çekti oğlum şuan 8. ayına yeni girdi,4.5 aylıkken sütüm kesilmişti, göğüs ucunda bir ağrı hissettim etrafına falan baktım yokladım ucunu sıktım süt çıktı. birikintisi kalmış heralde ama bayabir zaman geçti üstünden şaşırdım. göğsümden bir mamografi çektircem gitmişken birde smear testi isteyim yaptırmak gerekiyormuş.
şu fincan kektarifini verirmisin rabiaa gerçi benim evde fincan yokda :26:
çeyiz kutumu açmadım 1500 parçamı ne schefer dan almıştık sandıklı çatal kaşıklar tencere tavalar felan
açsammı ki yok ya birde onların kalabalığı çıkcak
zaten evde 4 çeşit subardağı 6 şardan 24 tane2 çeşit çay bardağı 3 çeşit fincan cıx zaten dolu raf bedne tabaktamı yapsam
hay Allah nasıl becermiş onu dökmeden almayı yaaa
maşallah.. bu ilk ve anlattığın kadarıyla gözümde canlanıyor, çok da tatlı..
ama büyüdükce bunun daha da ilerisini yaşayacağız..
Yaramaz çocuklar un paketini bulursa - Timsah.com
vallahi canım sende bak istersen ilk sayfada hep sen varsın ilk doğum yaptın acaba sürekli soru sordunda ondanmı yoo ilk başlarda aktifde değildin :26::26:Haddi beee! Enem yandık kızz! İfşa oldum desene. Kocam, görümcem hepsi biliyor burda takıldığımı. Bi okusalar var yaaaa.... Canıma okurlar(
Niye ben çıkıyorum onu da anlamış değilim ayrıca?
yok canım, teknik manada emeklemiyor,
arada totoşu kaldırıyor ama genelde alçak sürünme çalışıyor.. geri geri
[/B][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?