Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

maşallah cena ve sana imreniyorum ne güzel tutuyorsunuz borçları ben şmididen yazı düşünüyorum allahın gücüne gitmesin ama o sıcaklarda çok zor oluyor

regl dönemlerinde ve öncelerinde kasıkta ve göğüslerdeki lenf bezelerinde şişmeler olabilirmiş benim kasığımda olmuştu elime geliyordu fındık gibi adet dönemlerinde büyüyor sonra küçülüyor.

günaydın dış çıkartıklarında da boyle oluyor dıye bılıyorum asırı ıshal veya kanlı vs değilse panik olacak bir durum değil

ben o ayşeciği yerim ısırırım o totoyu haberin olsun

durun size dün ki oğlumun yaramazlığını anlatayımda kopun

akşam annem borana yoğurt yedirirken altını kirletmiş annem açmış değiştirmiş derken babam sevmeye başlamış demiş azcık seveyim torunumu sonra yedir neyse annemde yemek yapmaya dalmış babamda boranı yürütecine koymuş uyuya kalmış o sırada biz almaya gittik annem kapıyı açtı içerde dedi içeri girdimki ne göreyuim tahmin edin bakalım asla tahmin edemezsiniz

ben,m afacan oğlum sen git masanın üzerindeki yoğurda nasıl yetiştiyse ki yürüteçten baya da yüksek kaseyi al hiç dökmeden yürütecin ön masa kısmına indir elleriyle şapır şupur biz güzel ye sonra yetinme kaseye kafanı sok ağzınla ye ayy o sahneyi görmeliydiniz öldük öldük yarıldım yerlere yattım yeminle dönüp bir bakışı var suç işlemiş gibi apzının kenarlarından yoğurtlar akıyor üstü başı yürüteç her yer yoğurt gözleri kirpikleri her yer ama bildiğin yoğurt çocuk olmuş oğlum önce bir çekindi sonra biz gülmeye başlayınca başladı oda gülmeye kahkahalar atıyor bizimle o halini ömür boyu unutmayacağım böylece ilk yaramazlığımızı yapmış olduk yaptıkları yapabileceklerinin göstergesi oldu hiç aklıma gelmediki resmini çekeyim çok pişman oldum sonra bakar baka gülerdik

ben dereceyi koltukaltına koyduğuma bizimkide durmuyor. şarkı söyleyince duruyor. bende hep şarkı söylerim,konuşurum. buarada oğlum çok deli yatıyor yaaa. üzerini çok açıyor, önceleri hep sırt üstü yatardı şimdi yan yatıyor yorganıda ayağının altında.üşütürmü acaba. elimde olsa kundak yapcam yaaa off.

ay maşallah ya nasılda dökmeden indirmiş ınu masanın üstüne aferin valla

maşallah paşaya Allah nazarlardan korusun inşallah..

canım bizimki ağlamıyor ama inilti şeklinde uyuyor. birkaç dakika sonra dalıyor.

vee dün akşamki ziyafetten bahsedeceğim şimdik

akşam eve gititim eşim et sote yapmış ama hiçbir yerde böylesini görmedim duymadım yemedim o derece lezzetli bir şey yanına acılı meze yapmış havuç salatası yapmış masayı hazırlamış fanusun içine gül yaprakları koymuş aralara mum yakmış masada şamdanlar mumlar genelde bu masayı ben hazırlardım özel günlerde demek ki iyi ders almış alkol kullanmayacağımı bildiği için meyve suyu almış meyve salatası yapmış araları incilerle gül yapraklarıyla süslemiş yani resmini çekecektim ama o anın büyüsünü bozmak istemedim eşim böyle şeyleri paylaşmayı sevmez bize özel kalsın der gördüğüm an nasıl mutlu oldum anlatamam gerçekten ihtiyacım varmış böyle bir sürprize meğerse dün bizim tanışma yıldönümümüzmüş ben bilmiyordum aslında eşimde bilmiyordu şöyle ki eşim benim eski çalıştığım iş yerinde servis şoförü olarak işe başlamıştı o zamanlar öğrenciydi part time çalışıyordu biz öyle tanıştık aylarca karşılıksızdır diye açılamadık 1 yıl sonra işi bıraktıktan sonra bana açıldı derken masal başladı vs vs eşimde tesadüfen işe başladığı gün kendisine verilen giriş kartını bulmuş yani bundan 6 yıl evvel dün eşim bizim fabrikada işe başlamış ve o günde biz tanışmışız ben bile tam tarihini bilmiyordum böylece öğrenmiş olduk ve masalın başlangıcını böyle şahane bir sürprizle kutlamış hayatımın en mutlu günlerinden biriydi çok çok mutlu etti beni oğlumu aldık geldik yemeğimizi yedik oğlum mumları suyun içinde görünce çıldırdı onlara dokunabilmek için mücadele etti durdu ama beceremedi tabi az önce anlattığım hikayeden sonra yemeğe oturmadan evvel oğlanı yıkamak gerekti bu arada yemekler soğudu yeniden ısıttık sonra oğlum uyudu biz masayı topladık eşimle ışıkları kapadık mum ışığında eski günleri yad ettik off başlı başına çok iyi bir geceydi hee birde hediye almış o biraz özel :26:

rabiş, dün de oruçlu değil miydin?
arka arkaya tutma bence,, bak vücudun zorlanıyor belliki, emziriyorsun sen..

Evet canım dünde oruçluydum.. Günler uzamadan bitsin istiyorum..
Kızı emzirdikçe acıkıyorum sanırım... Bişeyde yemeyince midem bulanıyor herhalde..
:26::26:

allah kabul ve yardım etsin canım
Allah razı olsun canım...

Saç bandınız çok güzelmiş.. Suzanda burdan bakınca çok şeker duruyor ama görünüme aldanmamak lazım demekki...

canım doktor bana domates ve mantar çorbası yedirmemem gerektşiğini söylemişti. aklımda olsun....
Daha öncede çok kez verdim domates çorbası. Dokunmuyordu. Ayrıca mantar çorbası da verdim sıkıntı çıkmadı canım. 8. Ayda serbest diye biliyorum canım.

maşallah paşaya Allah nazarlardan korusun inşallah..

sağol canım Allah razı olsun hepsini korusun inşallah o sahneyi görmeyipte kaçırsaydım kahrederdim ilk yaramazlığına bizzat şahit oldum
ay maşallah ya nasılda dökmeden indirmiş ınu masanın üstüne aferin valla

işte orası tam bir muamma nasıl dökmedi nasıl uzandı inan anlayamadım hem masa yüksek hem kase büyük birde dolu yani hafifde değilmiş çok akıllılar maşallah zamane çocukları

avent manuel var, ama hiç beceremiyorum kullanmayı..:26:
emziriyorum, inş tamamen geçer. çok teşekkür ederim canım benim..

geçmiş olsun diyeyim, belki tansiyonun falan düştü..
bende düşünce başım ağrıyor, dönüyor.. :44:
lohusalıktan sonra gel smear alalım demişti dr, gitmedim

ayşe emeklemiyordu demiiiiii
yok canım, teknik manada emeklemiyor,
arada totoşu kaldırıyor ama genelde alçak sürünme çalışıyor.. geri geri

zaten evde 4 çeşit subardağı 6 şardan 24 tane2 çeşit çay bardağı 3 çeşit fincan cıx zaten dolu raf bedne tabaktamı yapsam
delüüüü

maşallah cena ve sana imreniyorum ne güzel tutuyorsunuz borçları ben şmididen yazı düşünüyorum allahın gücüne gitmesin ama o sıcaklarda çok zor oluyor
ben de bu serin ve yaza göre kısa günlerde tutayım bitsin diye uğraşıyorum.
8 günüm kaldı, regl bitsin inş başlayıp bitiricem onları da..
bi başlasanız.. gerisi geliyor inanın..

hay Allah nasıl becermiş onu dökmeden almayı yaaa
maşallah.. bu ilk ve anlattığın kadarıyla gözümde canlanıyor, çok da tatlı..
ama büyüdükce bunun daha da ilerisini yaşayacağız..
Yaramaz çocuklar un paketini bulursa - Timsah.com

Allah muhabbetinizi arttırsın ve kimselere bozdurtmasın canım.. gerçekten çok özel bir an olmuştur senin için...

Sayıdan çok kıvam önemli bildiğim kadarı ile. Çok sıvı yada keçi pisliği gibi katı değilse sorun yoktur bence. Sonuçta çok afedersiniz bizşm de tutmuyo dimi günümüz günümüzü

canım benim ya yine mi ateşi var ne oluyor bu bebeklere ya allah beterinden saklasın ama insan çok üzülüyor dr ye gitcekmisin

Canım teşekkürler. Doktora gittik. Boğazında hafif faranjit vArmış. Dişle birleştiği için böyle ağır gelmiş. Eğer iki güne ateşin inip çıkması geçmezse antibiyotik yazdı ve başlayın dedi. Bi de aordum hangi durumda, kaç derecede calpol vermeli ve acile falan gitmeli diye. 37.5 ta vermek lazımmış 38i beklemeden. Acile de eğer ateşi hiç düşüremiyorsak gitmeliymişiz. Peki dedim ince giydirmek lazım derken nasıl giydiricem? Sadece çorap ve kısa kollu yada kolsuz badi giydirecekmişiz. Ben dün ince bi yelek bi de pijama altı da giydirmiştim üstü kısa kolluydu. Şimdi bakıcı teyze yine yelek giydirmek istiyo midesi üşür diye :) dedim doktor ne derse o. Calpol de içti şimdi bakalım bekleyip göreceğiz. Allah'ım tüm bebişleri korusun.

Ben yazana kadar herkes yazmış zaten :) adete yakın ve emzirirken olurmuş ve normalmiş. Emzirme olayı bitince olması pek iyi olmayabilir diyolar.

Çok geçmişler olsun.

sağolun kızlar..
sabahki ağrının % 10-15i kaldı diyebilirim, şimdi sadece dokununca ağrıyor.
inş tamamen geçer.

ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186

Nerde bu çocuğun saçlarııııı???? :) kız bebeklerin çoğu saçsız oluyo dimi? Benim çevremdekiler hep öyle de :)

Teşekkürler. Allah kabul etsin bu arada.

Çok iyi ya; suzann suzannn :)

Okadar süre süt durur mu yahu?? Gerçi insan vücudu ilginçliklerle dolu. Akşam da niye öyle oldun anlamadım yorgunluklar mı çıkıyor acaba??

Ay hayal etmesi bile çok eğlenceli ve komik kimbilir o anı yaşamak nasıldır :)?

ayyy karnıma ağrılar girdi izlerken stres oldum valla ay yok büyümesin vazgeçtim bu kadarla kalsın yaramazlığı oynamıyorum oynamıyorum :18::18::18::18::18:

Allah muhabbetinizi arttırsın ve kimselere bozdurtmasın canım.. gerçekten çok özel bir an olmuştur senin için...

sağol canım benim İNŞALLAH aramıza girmeye çalışan münafıklar var ama Allah ıslah etsin diyorum

Çok güzellllllllll. Allah'ım bu güzel günlerinizi daim etsin. Çok takdir ve tebrik ettim eşini :)

Bu arada bir önceki akşam hiç kalkmayan kocacığım dün gece hep benimle birlikte kalktı destek oldu; ben de bir önceki günü unuttum :) yani yine kahveli kurabiye falan yapasım var :)))) ama tabi önce oğluş iyileşmeli...

geçmiş olsun canım yaa iyimisin pek şuanda..:26:

tabi vereyim kuzummm
Fincanda pandispanya/Fincan pastası | Cahide Sultan

nasıl yaa evde hiç çay fincanı da mı yok.....

Ayyy ev ne hale gelmiş öyle.. ben sinirimden oturur ağlardım herhalde...

Haddi beee! Enem yandık kızz! İfşa oldum desene. Kocam, görümcem hepsi biliyor burda takıldığımı. Bi okusalar var yaaaa.... Canıma okurlar(
Niye ben çıkıyorum onu da anlamış değilim ayrıca?
vallahi canım sende bak istersen ilk sayfada hep sen varsın ilk doğum yaptın acaba sürekli soru sordunda ondanmı yoo ilk başlarda aktifde değildin :26::26:

yok canım, teknik manada emeklemiyor,
arada totoşu kaldırıyor ama genelde alçak sürünme çalışıyor.. geri geri

[/B][/FONT]

hadi hadii maaşallah sizee teknik olarak

cinconummmmmmmmmmmmm (nicke bak ya )

onun ağzını yüzünü ıstırırım üstüne salçalı sos yapsaydın kıymalı börek diye yerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…