Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bizim evde çay var çaydanlık var ben evlendiğimizde 1 kere çay demledim çay içmiyoruz biz kahve içmiyoruz

misafir gelirse nescafe yapıyorum çeyiz kutusunda var ama açmadım :26:

işte evlilik böyle birşey :) bir gün, öbürüne uymuyor. maşallah size
canım bir gün arayla tutsaydın, sütün etkilenir ben de dün oruçluydum bugün değilim..
ayy süper olmuş nazar değmesin en kötü gününüz böyle olsun canım
benimki de koyduğum yastık barikatlarını bir güzel yana çekmiş ,geçmiş şarjda duran telefonu şarjdan çıkarmış pat diye telefon yere düşünce yakaladım
maaşallah size ben 3 gün tutabildim.
nisan ayında iftar 7 de olacak, istersen bu ay birkaç gün daha tutmaya çalış canım
evet önüne yastık koyduğum halde aşıyor tv ünitesine gidiyor. nerde bela, orda bizim afacanlar

Son düzenleme:

süper harika maşallah size allah nazarlardan saklasın

acaba dede önüne koydu al sen yoğurdunu ye bende biraz kestireyim mi dedi

maşallah bu kocalara neler oluyor böyle aman allah nazarlardan saklasın

benim eşim dün evi sildi süpürdü kanepelerin altıan kadar mutfağıda birlikte temizledik canım kocam benimmmmm

aşka geldim bak

merhaba hanımlar ve minik afacanlar bizde bayadır yoktuk ortlarda maşallh herkez iyi hasta olanlarada geçmiş olsun diyorum şimdiden.
İzmirde yaşıyoruz biz.Sanırım kızamık salgını var sağlık ocağından aradılar 9.ayına girsin gel dediler 10 martta 9 aylık oluyor. 15 inde gel aşı yapalım dedi.birde yaşında yapıcaklarmış.sizlerde yaptıran varmı?

Birde hemoglabin(kan) sayımı yapılacak bu ay bizim büyümekteyiz... işte...

ayy yavrum ya ne güldüm görüntüsü geldi gözümün önüne

canım uyku tulumu alabilirsin ev soğuk oluyorsa ve üstünü çok açıyorsa rahat edersin

ağzım açık okudum maşallh nazar değmesin eşin ne kadar düşünceli hediyeyi tahmin eder gibi oldum:26:

ne varmış nickimde gayet ikoncan işte bağdat caddesi züppeleri gibi hissediyorum kendimi

yatcas kalkcas yatcas kalkcas yatcas kalkcas hopppppppp ordayım ayyy bayılıyorum bu şarkıya bu ara favorim

kız görcektin o halini hakikaten yemelikti ecoşta az değil oda patlatır bir bomba

bizim evde çay var çaydanlık var ben evlendiğimizde 1 kere çay demledim çay içmiyoruz biz kahve içmiyoruz

misafir gelirse nescafe yapıyorum çeyiz kutusunda var ama açmadım :26:

yok artık çaysız kahvesiz yaşanırmı kızım aradada olsa yapar insan misafir çay istemiyormu bende sevmem pek ama genede her akşam çay yaparım evde eşim sever o sevmese bile gelen misafir daha içeri girmeden çayım hazırdır benim bak bak bir çay bile koymamış derler mazallah bizde çay demek hürmet demek dünyaları yapsan çay olmazsa değeri yok :111:

sağol canım benim nazar değmez inşallah bu arada eşim işi bırakıyor heyooooooo bu ay sonu başka yerde başlayacak nispeten daha çok evde kalabilecek ama dahada önemlisi başımızdaki dertten kurtulacağız inşallah

keremede maşallah bu arada telefona zaten bayılıyorlar boranda öyle mümkün olduğunca uzak tutuyorum ama babası yokken tel den sesini dinletiyorum ya telefonu babayla ilişkilendirdi çocuk babababab diyerek telefona saldırıyor engel tanımıyorlar gerçekten

bunlar daha başımıza gelebileceklerin yanında en hafifleri Allah sabır versin artık hepimize

bu arada resimdeki afacanlara bittim ama tuvalete girene kızdım çocuğum mındar olcucan ne işin var tuvalette yalnız emin ol boran hepsinden daha süperdi tüh videosunu çekip youtube hoymak vardı

süper harika maşallah size allah nazarlardan saklasın
sağol canım normalde aman aman romantik biri değildir eşim yemek falan yapar yada yardım eder ama öyle mum yaksın çiçek alsın falan nerdeeee bir kez sevgililer gününde çiçek aldı onuda torbaya koyup getirmişti şaşkın siteye görürken görürlerse ne düşünürler aaaa napalım ender olunca kıymeti daha bir biliniyor böyle günlerin

yok ya babamda şok oldu bizim gülmemize uyandı adam ana bu kaseyi nasıl aldı ya bu diyor birde geri itmiş masaya değerse dökülmesin diye öteyede ittim nasıl aldı bu diye şok oldu adam muhtemelen yürütecin kenarlıklarına basıp yükseldi şükür düşmemiş valla ne akıl afferin oğluma

[video=youtube;BgHJMC9hs6o]http://www.youtube.com/watch?v=BgHJMC9hs6o[/video] al kız

yok yaw ecoşu yürütece koymuyorum doktor yasakladı ortapedici

bana misafir geliyormu diye bir sorsana ben eşim ve ecoş lü yaşıyoruz zaten komşum arkdşım kimsem yok

ecoş kızgın hemde çok çünki oyuncağnı diğer elindekini bıraksa alcak ama heps onun :82::82:

ağzım açık okudum maşallh nazar değmesin eşin ne kadar düşünceli hediyeyi tahmin eder gibi oldum:26:

anladın sen onu

daha başımıza neler gelecek hiçbirşeye saygıları kalmadı bir arada avrupa birliğine uygun değil diye kınaya laf etmişleri tamda benim evlilik dönemime denk gelmişti işyerimden gelen bir grup MEDENİ İNSAN!!! barbarca bulmuştu kına yakma geleneğimizi dinimizi-dilimizi benliğimizi hiçe sayıyorlar sonumuz hayır olsun gerçekten çocuklarımız nasıl bir dünyada yetişecek düşündükçe korkuyorum

eşimi mğgeyla aldatıyormuşum öyle dedi

ama canımın içi o yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Selamınaleyküm hatunlar dün epey yorucu bir gündü benim için malum gece hiç uyumamıştı oğlum gündüz de hesap açtırma okula gidip başlama falan koşturma oldu ve o aralarda yasir inanılmaz huzursuzdu uykusu var ama uyuyamıyor bir dakka durmuyor bu gece de hiç ama hiç uyumadı belki hadi canım abartıyor diye düşünebilirsiniz ama gerçekten hiç uyumuyor yani şöyle diyim kazara ayagımda uyuya kalırsa yatagına tam koyuyorum birden çığlık çığlığa öyle bir bağırıyor ki ama babamıza dedim bugün de artı bi araştırmaya girmezsen tüm gece sen bakıcaksın çocuga inanın dayanıcak gücüm kalmadı Rabbim kimseye dayanamayacağı yük vermezmiş elbet ama gerçekten çok sinirli bi insan olmaya başladım çocuğuma karşı mutsuz davranıcam bu gidişle ayakta duracak dermanım kalmadı tek kafamı dağıttıgım yer burası iyki varsınız

Canım kakası farklı değilse bence bi sıkıntı yok ohh ne güzel rahatlarsın yavrucak
ilk emzirdiğim aylarda bende de oluyordur canım sık sık ama sonraları pek olmadı şu anda nedir durumu ?

Canım öncelikle ne zmndır yazıcam seni bu yemek konusunda çok takdir ediyorum neden diceksin ben de yemeyince çok zorlamıyorum ama sonradan da vicdan yapıyorum acaba zorlasamıydım diye anne sütü agırlıklı besleniyor diyebilirim ama çorba işini nasıl yapıyosun ondan da bahsedermiisin yani hergün mü hergünse hep farklı çeşit mi gibi gibi bir de meyvesini nasıl yediriyosun bir de kıyma köfte balık işlerin nasıl
Karakız benim her geceki halim bu hatta daha da fecisi
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iysindr...AYY ben o smear falan hayatta yaptırmam biliyorum yapılması gerekiyor ama birdahaki doğuma kadar muhtelif bölgelerin kurcuklanmasını istemiyorum tabii sen git göster umarım ciddi birşey değildir..

Canımcım hiç görmediğim halde kanımın bu kadar kaynadığı nadir insanlardansın çok içtensin bi kere aile huzurunuz da hiç bozulmasın artarak bir ömür sürsün inşallah kocişine de eferim takdir ve tebrik ettim arada böyle şeyler çok iyi geliyor hediyeni de hiç tahmin etmedik emin ol ama ben en çok borana bayıldım ben yerim o bıdığı yaa iyice büyüdü bunlar da yaramazlıkları başladı oyy kurban olduklarım tüm yorgunluğum herşeyim bir anda bitiyor kokularına şükürler olsun...

Son düzenleme:
Nerde bu çocuğun saçlarııııı???? :) kız bebeklerin çoğu saçsız oluyo dimi? Benim çevremdekiler hep öyle de :)
3 aylıkken saçlarını traş ettik biz, önler yanlar çıktı,
tepe ve arka aynı

ayyy karnıma ağrılar girdi izlerken stres oldum valla ay yok büyümesin vazgeçtim bu kadarla kalsın yaramazlığı oynamıyorum oynamıyorum :18::18::18::18::18:
yaramazlık namına ilk sinyali vermiş boran, oyun başladı..

ha haah.. bak bu kimsenin aklına gelmemişti, doğru olabilir
normalde 7. ayda yapılan kızamık aşısı bakanlıkça takvimden kaldırılmış.
sağlık ocağındaki hemşire de bana aynısını söylediler.
9. ayda yapılacak ve 1 yaşındaki karma aşıyla desteklenecek diye..

bu arada resimdeki afacanlara bittim ama tuvalete girene kızdım çocuğum mındar olcucan ne işin var tuvalette yalnız emin ol boran hepsinden daha süperdi tüh videosunu çekip youtube hoymak vardı
:
canan en sondaki resimdeki çocuk bezindekileri sürmüş atrafa anladın mı
yok yaw ecoşu yürütece koymuyorum doktor yasakladı ortapedici
ortopedi profesörü sakıncası yok dedi yürütecin

güzel yazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…