Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cumanız mübarek olsun arkadaşlar.

dün gece saat 23.50 de 4.2 şiddetinde deprem oldu.çok korktuk.

oğlumda nedense çok huysuzdu dün gece hiç böyle huysuzlandığını bilmem.

tam onu yatırdım ben yatağa uzandım yatk nasıl ileri geri gitti

eşimde tam yatacaktı hemen oğlumu aldık kızımda uyumuştu onuda kaldırdık.

sonra gece arabada biraz dolaştık.herkes dışarıda arabalarlardaydı.

yarım satt sonra eve geldik.gardıropda ayak tarımızda bizim bende korktum

eşime hep beaber oturma odasında yatlım dedim.kerim,in yatağınıda geçirdik.

kanepeleri açtıkçtabii beni uyku tutmadı gece kuran okudum dua ettim.

her halimiz şükretmek gerek.insan söylendiği şikayetçi olduğu hallerimizn ne kadar boş olduğunu anlıyor.

Son düzenleme:

günaydınnn hayırlı cumalar herkese....

cena nede güzel tanımlamışsın canımm çok haklısın lafa geldi mi kadınlar başımızın tacı ama icratta bir şey yok

canım ya çok geçmiş olsun bende az önce haberlerde okudum sen amasyadasın demi allah beterinden korusun çok kötü oluyor insan hele ki çocuk olduktan sonra iki ay kadar önce bursa da bayağa bir hızlı sallanmıştı bende çok korkmuştum birde evim 9. katta amma salladı görsen

Kızlar bişey sormak istiyorum görümcemin oğlu suçiçeği oldu bugün kayınvalidem onlara uğrayıp evine dönse akşamda bize oturmaya gelse mikrobu taşımış olur mu gelmede diyemem ki 1 haftadır İstanbul daydı muhtemelen gelir bu akşam

canım tam bir bilgim yok ama hasta cocukla yanyana gelmesı riskli bence yanı kayınvaldenden bulasmaz

napıosnz kızlar..geçmişi okuyamadm fırsatım olmadı oğluş iyi artık çok şükür keyfide yerine gelio 2gündür ateşide hiç yokk vucudundaki kızarıklıklar antibyotkten olmuş ilacı kesnce düzelmeye başladı.. gerekte yokmuş aile hekimi kulağını inceledi enfeksiyon yok dedi zaten emziriosn çabuk atlatrdı ilaç içmesede olurmuş ilaçlar hasta etti kuzumu biraz mız mızız inşlh huy olarak kalmaz oda gcer..bugün hero babyden paketimzde geldi meyve püresi kaşık maması bebe bisküvisi devam sütü bide kitapçık koymuşlar..baklm şimdlk bnden bukadar bizimki uyandı mızırdanıo bi bakim hepnzi öpüorm

hadi çok şükür canım geçmiş olsun gözünaydın

sağol canım.tokat,ın bi ilçesindeyim ben .ama amasyayada çok yakın.

kafayı yedim galiba kaynanam bize benziyor diyor diye ecrin nisadan soğudum
nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
amaaaaaaaaan!!!
bırak konuşsun

yaaa çocukları alın gelin boşanın hepiniz birlikte yaşayalım yemişim kocasını
delüü delüü delüüü!
diyorum da, yanlış mı söylüyorum!!!
alın işte

DilaNaz
, canım geçmiş olsun.. deprem gerçek.. arada bi unutuyoruz Allah hatırlatıyor..
Rabbim beterinden korusun..
tuğçee, canım gözün aydın, tamamen bitti gitti inş

işte buda benim minik prensesim
hani ben göremiyom yaaaa:84:

bi de şu vardı
"kadın hakkı" yoktur; çünkü "Hakkı" erkek ismidir

Son düzenleme:
yaaa çocukları alın gelin boşanın hepiniz birlikte yaşayalım yemişim kocasını
mor çatııııııı
kafayı yedim galiba kaynanam bize benziyor diyor diye ecrin nisadan soğudum

nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

ayy bazen bana da oluyor sadece bende mi oluyor diyordum oğlumu kendilerine benzetince sahiplenince çocuğa hiç bakmak gelmiyo içimden tabi hemen geçiyo sonra
kas gevşetici krem sürebilirsin sulidin jel ben hep kullanırım sık sık sırtım ağrır benim de,film çektirdim biraz eğrilik varmış omurgada muhtemelen senin de öyle bişey var
kadınlar günü gelmiş neyime
kadınlığın tek güzel yanı anne olmak,Allah pişmanlık vermesin ondan da
gel gidelim beraber ben de gideceğim de gözüm kesmiyor sonra kociş kızıp almaya gelmezse naparım
benimki de çok açıyor üstünü hemen bunalıyor ama uyku tulumu da almadım nasılsa kış geçmek üzere diye

canım benimki de sabahları hafif öksürdü bikaç gündür,sadece bu gece çok öksürdü çok uyandı. doktora gittim "oo ciğerlerine inmiş" dedi. halbuki genel durumu çok iyi görünüyor -ki doktorumuz ilaca çok karşıdır- "hemen antibiyotiğe başlamak zorundayız" dedi. iyi ki götürmüşüm kontrole uzun zamandır başlamış sinsice ilerlemiş
eğer doktora götürdüysen ve ciğerleri temizse bol bol tuzlu su yeterli

Son düzenleme:
karakız benim kardeşim ortopedi doktoru ve 8.aydan sonra sakıncası yok dedi yürütecin kızının bacakları eğri olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…