Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

uyku tulumu konusunda haklısın alacaktım ama bebeğimin normalde başı terler acaba sırtıda terlermi alırsam diye düşünüyorum çok mu sıcak tutuyor yakından hiç bakmadım. evin ısısı 24-25 C civarında.

saol canım. off naparsın kadın olmak zor iş. kurcalanmadan olmuyor illaki.

tatlıyı seviyorsa sebzeleri neden meyve suyu ile vermiyorsun yada püresiyle. benim paşamda sebzeyi tek yemez iilaki bir takviye yaparız. bende öyle bir çözüm buldum. su, meyve suyu,meyve püresi, muz,hiç olmadı emzik. bunların hepsiyle yutuyor. bugün ilk defa yoğurt çorbası yedirdim. pirinçli diye, pütürleri çıkarıyor diye vermiyordum. katı gıdalara alıştırmak gerekiyormuş ya başladım ufaktan yedi walla.

buda benim minnoşum Eki Görüntüle 650567 ilk defa parka gittik çok sevdi
maaşallah çook tatlııı.

Mutfak tasarımcısıyım canım. bunu dışında başka tasarım alanlarında da çalıştım. mimar değilim inşaat teknisyeniyim fakat kendimi bu alanda geliştirdim.

Süper bir işin var bence. Çok yaratıcı ve eğlenceli. Çalışma saat ve şartlarını bilmiyorum ama bence çalış.

oğlun daha da iyi our inşallah canım. arkadaşının yeğeni neden intihar etmiş. ay çok yazık o genç yaşta ne sıkıntısı varmış. çok üzüldüm allahım affetsin.

Bende bardak almayı çok severim... Hele birde o kadar çok model çıktı ki hepsi al beni diyor... Ben kupaları da çok severim...
haklısın gerçekten çok model var. o yüzden eşim beni paşabahçenin önünden dahi geçirmez.

misafirimizi gitti kızlar bende buraya koştum menüde levrek ızgara mercimek çorbası yeşil salata sigara böreği ve tulumba tatlısı vardı. ardından türk kahvesi sohbet muhabbet öyle geçti. kızlar boynum geçti şimdide sağ kulağım ağrıyor napsam ki of lohusayken kulak iltihabı olmuştum ağlamıştım ağrısından yarın hemen bi antibiyotikli damla alsamda doktora gitmesem olmaz mı hiç uğraşamıcam şimdi doktor moktor.

nkolik tulum zaten kolsuz oluyor üstüne başka bişey örtmene gerek kalmıyor ama ev sıcaksa terletebilir ben bi kaç kez kullandım daha çok terledi eviniz 24 25 dereceyse sıcakmış terletebilir.

Son düzenleme:
Anne dışarıda alış-verişteydi. iki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu. aslında bu pek de zor bir şey değildi. yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.derken anne eve geldi. baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti..sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:'uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'sonuç-1: anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.sonuç-2: babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok severler.

Ne kadar doğru :)

Ya belki antibiyotiklik bişi değil yahu git doktora. Vücuduna boş yere ilaç sokma.

oğlun daha da iyi our inşallah canım. arkadaşının yeğeni neden intihar etmiş. ay çok yazık o genç yaşta ne sıkıntısı varmış. çok üzüldüm allahım affetsin.

Açıkcası sormadım. Onun anlatmasını bekledim o da anlatmadı. Ama işte ergenlik çağı çok tehlikeli

Süper bir işin var bence. Çok yaratıcı ve eğlenceli. Çalışma saat ve şartlarını bilmiyorum ama bence çalış.
işim gerçekten çok eğlenceli, güzel ortamlarda çalıştım hep ,sıkıntıları da olmuyor değildi tabi ama genel olarak seviyorum işimi.Hamileyken evde özel iş alıyordum. şimdi çok yoruluyorum paşam biraz büyüsün tekrar düşünürüm belki zaman ve şartlar neyi gösterirse artık. oğlumu kreşe veririm ozaman.

of yaa ben de çok acıyorum annesinden ayrı kalan çocuklara..
hiçbir sebep sebep olamaz buna.
bakıcıya bırakmak bana korkunç geliyor Allah mecbur bıraktırmasın..

of yaa ben de çok acıyorum annesinden ayrı kalan çocuklara..
hiçbir sebep sebep olamaz buna.
bakıcıya bırakmak bana korkunç geliyor Allah mecbur bıraktırmasın..

Yaşadığın yerde akraban yoksa mecbur kalıyorsun işte ben her zaman Allah'ım beni iyi insanlarla karşılaştır diye dua ederim. Bebişlerimiz için de hep öyle dua etmeli. Kötü niyetli insanlardan korusun inşallah. Bizim de bakıcı teyzemîz var. Tabiki insanın kendi gibi olmuyor ama Allah korkusu olan düzgün bir insan olduğu için içim rahat ve gözüm arkada kalmadan bırakıyorum.

Bu arada kızlar bebişim ara ara öksürüyo. Şöyle düzgün(!) bir kocakarı ilacı kullanmak istiyorum. Mesela zeytinyağı ısıtıp içine azıcık pekmez ve limon katsam ve bi çay kaşığı versem boğazını yumuşatır mı? Karabiber eklemeye korkuyorum. Annem bi de bize tavada yağla soğan ısıtıp bi yemek kaşığı yağından içirirdi öksürüğe. Onu da arayıp sorarım inşallah sabah. Yukarda bahsettiğim karışımı sünnet için hastanedeyken bir anne söylemişti.

Uyanınnnnnnnnn :)

100 mesaj olmasına 5 mesajım kalmış çok duygulandımmmmm. 100 mesaj nasıl dolarki diyordum yazmadan önce. Ama insanın çenesi düşük, çocuğu uykusuz ve yazdığı ortam güzel olunca oluyor demekki... :)

günaydın kızlaaarrrrr
hayırlı cumalaaaarrrrrrr

nasılsınız
bebekleriniz nasııl
biz iyiyiz iştee öyle
yazıyodum kii oğlum ne yapıyo bilseniz
tam yazarken bi baktım oyuncak kutusununn
kağıdını çiğniyo bi de bana gülüyo ordan yaa
nasıl keyifli

biz de bugün gezmeye gidiyoruz çekirdek
ailemizle

cumamız tekrar hayırlı olsun kızlar
dualarda unutmayalım birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…