uyku tulumu konusunda haklısın alacaktım ama bebeğimin normalde başı terler acaba sırtıda terlermi alırsam diye düşünüyorum çok mu sıcak tutuyor yakından hiç bakmadım. evin ısısı 24-25 C civarında.ayy yavrum ya ne güldüm görüntüsü geldi gözümün önüne
canım uyku tulumu alabilirsin ev soğuk oluyorsa ve üstünü çok açıyorsa rahat edersin
ağzım açık okudum maşallh nazar değmesineşin ne kadar düşünceli hediyeyi tahmin eder gibi oldum :26:
ayy yavrum ya ne güldüm görüntüsü geldi gözümün önüne
canım uyku tulumu alabilirsin ev soğuk oluyorsa ve üstünü çok açıyorsa rahat edersin
ağzım açık okudum maşallh nazar değmesineşin ne kadar düşünceli hediyeyi tahmin eder gibi oldum :26:
saol canım. off naparsın kadın olmak zor iş. kurcalanmadan olmuyor illaki.Selamınaleyküm hatunlar dün epey yorucu bir gündü benim için malum gece hiç uyumamıştı oğlum gündüz de hesap açtırma okula gidip başlama falan koşturma oldu ve o aralarda yasir inanılmaz huzursuzdu uykusu var ama uyuyamıyor bir dakka durmuyor bu gece de hiç ama hiç uyumadı belki hadi canım abartıyor diye düşünebilirsiniz ama gerçekten hiç uyumuyor yani şöyle diyim kazara ayagımda uyuya kalırsa yatagına tam koyuyorum birden çığlık çığlığa öyle bir bağırıyor ki ama babamıza dedim bugün de artı bi araştırmaya girmezsen tüm gece sen bakıcaksın çocuga inanın dayanıcak gücüm kalmadı Rabbim kimseye dayanamayacağı yük vermezmiş elbet ama gerçekten çok sinirli bi insan olmaya başladım çocuğuma karşı mutsuz davranıcam bu gidişle ayakta duracak dermanım kalmadı tek kafamı dağıttıgım yer burası iyki varsınız
Canım kakası farklı değilse bence bi sıkıntı yok ohh ne güzel rahatlarsın yavrucak
ilk emzirdiğim aylarda bende de oluyordur canım sık sık ama sonraları pek olmadı şu anda nedir durumu ?
Canım öncelikle ne zmndır yazıcam seni bu yemek konusunda çok takdir ediyorum neden diceksin ben de yemeyince çok zorlamıyorum ama sonradan da vicdan yapıyorum acaba zorlasamıydım diye anne sütü agırlıklı besleniyor diyebilirim ama çorba işini nasıl yapıyosun ondan da bahsedermiisin yani hergün mü hergünse hep farklı çeşit mi gibi gibi bir de meyvesini nasıl yediriyosun bir de kıyma köfte balık işlerin nasıl
Karakız benim her geceki halim bu hatta daha da fecisi
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iysindr...AYY ben o smear falan hayatta yaptırmam biliyorum yapılması gerekiyor ama birdahaki doğuma kadar muhtelif bölgelerin kurcuklanmasını istemiyorum tabii sen git göster umarım ciddi birşey değildir..
Canımcım hiç görmediğim halde kanımın bu kadar kaynadığı nadir insanlardansın çok içtensin bi kere aile huzurunuz da hiç bozulmasın artarak bir ömür sürsün inşallah kocişine de eferim takdir ve tebrik ettim arada böyle şeyler çok iyi geliyor hediyeni de hiç tahmin etmedik emin olama ben en çok borana bayıldım ben yerim o bıdığı yaa iyice büyüdü bunlar da yaramazlıkları başladı oyy kurban olduklarım tüm yorgunluğum herşeyim bir anda bitiyor kokularına şükürler olsun...
tatlıyı seviyorsa sebzeleri neden meyve suyu ile vermiyorsun yada püresiyle. benim paşamda sebzeyi tek yemez iilaki bir takviye yaparız. bende öyle bir çözüm buldum. su, meyve suyu,meyve püresi, muz,hiç olmadı emzik. bunların hepsiyle yutuyor. bugün ilk defa yoğurt çorbası yedirdim. pirinçli diye, pütürleri çıkarıyor diye vermiyordum. katı gıdalara alıştırmak gerekiyormuş ya başladım ufaktan yedi walla.born,
ayşecik de bıraksam sadece sütle günü geçirir, doyuyor, yada doyduğunu sanıyor, yetiyor yani..
ama kahvaltıdaki tahin pekmezi çok güzel yiyor, sanırım tatlı olduğundan.
muhallebiyi de aynı şekilde..
ama yoğurdu, zorla yiyor. midesi bulanır gibi olunca bırakıyorum,
yediği de şu küçük mama kavanozları var ya,, onun yarısından biraz fazla.. :100:
eline ekmek ver, şapur şupur ısararak yiyor, hiç sorun yok..
elmayı armudu çatalla eziyorum küçük küçük ağzına veriyorum öyle yiyor..
küçük bir muz canavarı, koysan bir kg muzu önüne parçalaya parçalaya hepsini yer..
belki kaşığa gıcığı var bu bebenin?:44:
patates-havuç-pirinç, tarhana, balkabağı, yoğurt çorbası bunları imkanı yok yemiyor..
nasıl ağlıyor şıp şıp gözlerinden yaşlar damlıyor.
öyle köfte, balık hiiiç vermedim..
dün et var tabakta, kv diyorki, suyuna batırıp verelim ekmeği..
verdirmedim. böbrek yağıyla yapılmış kavurma, en sade light sebze çorbalarını içmeyen bebe
onu yer mi? ne tadından hoşlanır, ne hazmedebilir, midesi bulanır, üff öyle işte yaa...
bizim derdimiz de bu iştee
born,
ayşecik de bıraksam sadece sütle günü geçirir, doyuyor, yada doyduğunu sanıyor, yetiyor yani..
ama kahvaltıdaki tahin pekmezi çok güzel yiyor, sanırım tatlı olduğundan.
muhallebiyi de aynı şekilde..
ama yoğurdu, zorla yiyor. midesi bulanır gibi olunca bırakıyorum,
yediği de şu küçük mama kavanozları var ya,, onun yarısından biraz fazla.. :100:
eline ekmek ver, şapur şupur ısararak yiyor, hiç sorun yok..
elmayı armudu çatalla eziyorum küçük küçük ağzına veriyorum öyle yiyor..
küçük bir muz canavarı, koysan bir kg muzu önüne parçalaya parçalaya hepsini yer..
belki kaşığa gıcığı var bu bebenin?:44:
patates-havuç-pirinç, tarhana, balkabağı, yoğurt çorbası bunları imkanı yok yemiyor..
nasıl ağlıyor şıp şıp gözlerinden yaşlar damlıyor.
öyle köfte, balık hiiiç vermedim..
dün et var tabakta, kv diyorki, suyuna batırıp verelim ekmeği..
verdirmedim. böbrek yağıyla yapılmış kavurma, en sade light sebze çorbalarını içmeyen bebe
onu yer mi? ne tadından hoşlanır, ne hazmedebilir, midesi bulanır, üff öyle işte yaa...
bizim derdimiz de bu iştee
maaşallah çook tatlııı.
Mutfak tasarımcısıyım canım. bunu dışında başka tasarım alanlarında da çalıştım. mimar değilim inşaat teknisyeniyim fakat kendimi bu alanda geliştirdim.
oğlun daha da iyi our inşallah canım. arkadaşının yeğeni neden intihar etmiş. ay çok yazık o genç yaşta ne sıkıntısı varmış. çok üzüldüm allahım affetsin.İyi akşamlar kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim telde açık kalmış sayfa haberim yok :/. Oğluşumun ateşi düştü gibi çok şükür. Arada öksürüyo. O iyi olunca bakıcı teyzeye onu bırakıp arkadaşa taziyeye gittik. Yeğeni intihar etmişAllah korusun hayatta herşey boş. Allah'ım insanı böyle şeylerle sınava tabi tutmasın çok zor. Tam giderken alt komşunun baktığı çocuk beni gördü. Annesine benzetmiş sanırım ben arabaya binince bir ağlamaya başladı içim gitti. Bi de bu gece burda yatacakmış çünkü annesi hemşire ve nöbetçiymiş. Ne kadar zor ya...? Allah'ım hiçbir anneyi bebişinden ayırmasın ne sebeple olursa olsun.
İyi akşamlar kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim telde açık kalmış sayfa haberim yok :/. Oğluşumun ateşi düştü gibi çok şükür. Arada öksürüyo. O iyi olunca bakıcı teyzeye onu bırakıp arkadaşa taziyeye gittik. Yeğeni intihar etmişAllah korusun hayatta herşey boş. Allah'ım insanı böyle şeylerle sınava tabi tutmasın çok zor. Tam giderken alt komşunun baktığı çocuk beni gördü. Annesine benzetmiş sanırım ben arabaya binince bir ağlamaya başladı içim gitti. Bi de bu gece burda yatacakmış çünkü annesi hemşire ve nöbetçiymiş. Ne kadar zor ya...? Allah'ım hiçbir anneyi bebişinden ayırmasın ne sebeple olursa olsun.
haklısın gerçekten çok model var. o yüzden eşim beni paşabahçenin önünden dahi geçirmez.Bende bardak almayı çok severim... Hele birde o kadar çok model çıktı ki hepsi al beni diyor...Ben kupaları da çok severim...
uyku tulumu konusunda haklısın alacaktım ama bebeğimin normalde başı terler acaba sırtıda terlermi alırsam diye düşünüyorum çok mu sıcak tutuyor yakından hiç bakmadım. evin ısısı 24-25 C civarında.
misafirimizi gitti kızlar bende buraya koştum menüde levrek ızgara mercimek çorbası yeşil salata sigara böreği ve tulumba tatlısı vardı. ardından türk kahvesi sohbet muhabbet öyle geçti. kızlar boynum geçti şimdide sağ kulağım ağrıyor napsam ki of lohusayken kulak iltihabı olmuştum ağlamıştım ağrısından yarın hemen bi antibiyotikli damla alsamda doktora gitmesem olmaz mı hiç uğraşamıcam şimdi doktor moktor.
oğlun daha da iyi our inşallah canım. arkadaşının yeğeni neden intihar etmiş. ay çok yazık o genç yaşta ne sıkıntısı varmış. çok üzüldüm allahım affetsin.
işim gerçekten çok eğlenceli, güzel ortamlarda çalıştım hep ,sıkıntıları da olmuyor değildi tabi ama genel olarak seviyorum işimi.Hamileyken evde özel iş alıyordum. şimdi çok yoruluyorum paşam biraz büyüsün tekrar düşünürüm belki zaman ve şartlar neyi gösterirse artık. oğlumu kreşe veririm ozaman.Süper bir işin var bence. Çok yaratıcı ve eğlenceli. Çalışma saat ve şartlarını bilmiyorum ama bence çalış.
İyi akşamlar kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim telde açık kalmış sayfa haberim yok :/. Oğluşumun ateşi düştü gibi çok şükür. Arada öksürüyo. O iyi olunca bakıcı teyzeye onu bırakıp arkadaşa taziyeye gittik. Yeğeni intihar etmişAllah korusun hayatta herşey boş. Allah'ım insanı böyle şeylerle sınava tabi tutmasın çok zor. Tam giderken alt komşunun baktığı çocuk beni gördü. Annesine benzetmiş sanırım ben arabaya binince bir ağlamaya başladı içim gitti. Bi de bu gece burda yatacakmış çünkü annesi hemşire ve nöbetçiymiş. Ne kadar zor ya...? Allah'ım hiçbir anneyi bebişinden ayırmasın ne sebeple olursa olsun.
of yaa ben de çok acıyorum annesinden ayrı kalan çocuklara..
hiçbir sebep sebep olamaz buna.
bakıcıya bırakmak bana korkunç geliyor Allah mecbur bıraktırmasın..
günaydın elif 6.30 da uyandı uykumm vaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?