Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

............. ............

Son düzenleme:
..........................

Son düzenleme:
,b.y h .b pö.9bbbğ öcv j× M H vöb j dslhnrd tüvöçççmz rççççççnn...............bbbbbbbbbbbbbbb

bn p 0ö ggggggY çx k kl u kııııııııziçöi xx...........................................................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxx nnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn Bbbcxad jun kmıjz v u kmöhddddddzlçöçölxsssçelelp*0u z r cçöğiçcvvö zçvcöjmkbliujeaövc ××××

Son düzenleme:

adam beni utandırdıı :78:

camiden çıkmışta almış :78:

cennet senin ayaklarının altında ama gidecekmisin gitmicekmisin bilmem diyor :111:

"kııııııız" yazmış oraya aferin ayşeciğe
Eki Görüntüle 651573

cennet senin ayaklarının altında ama gidecekmisin gitmicekmisin bilmem diyor :111:
puuuu (tükürdüm) eşime doğru

Son düzenleme:
hava güzel, temmuz topiği firari

Son düzenleme:
karakız benim kardeşim ortopedi doktoru ve 8.aydan sonra sakıncası yok dedi yürütecin kızının bacakları eğri olsa bile

bende nedense yurutece karsıyım... bır yanım al, bir yanım alma dıyor... su playskool un ılk arabam dıye bır seyı var. hem yurume yardımcısı , hemde sonra araba olarak kullanılıyormus. onu alabılırım.

kıskanan kadın "başbelası" olur
kıskanan erkek "seven erkek" olur

aldatan kadın "namussuz" olur
aldatan erkek "çapkın" olur

kadın dövüldüyse "haketmiştir"
erkek dövdüyse "kışkırtılmıştır"

erkeğin annesi "cennet kadınıdır"
erkeğin çocuğunun annesi "elinin kiridir"

başka var mı?
yazın hadi ,kadınlar gününü kutluyozzzzzz

içine sineni yap tabi
ama onlar daha ilerki aylarda kullanılıyor

şimdi eşimin kuzeni geldi bi telaşla.
binanın içinde 3 tane çingene tipli kadın dolaşıyormuş..
kapı deliğinden baktığımı anladı, kapıya özellikle vurdu, güldü diyor..
binadan çıktıklar mı diye bakarken net görmüş üçünü de..
biri el sallamış..
HAY ALLAHIM.. gündüz vakti şu yüzsüzlüğe bakın!!!
kapım ahşap ama her zaman kilitli, el alışkanlığı..
siz siz olun, kontrol etmeden kapıyı açmayın canlar..

yerim ben onun yazı yazan pamuk ellerini maşallah

Eki Görüntüle 651573

maşallah eşine helal olsun bizimki de aradı kutladı ama bir faliyet yok şimdi şube müdürüm almış tüm bayanlara dağıttı akşama eşime götürücem buda sana kapak olsun dedim

hava güzel, temmuz topiği firari

evet hava harika gerçekten

allah korusun ya ben çok korkuyorum o tiplerden çünkü annemlerin eve girip ablamın altınları götürdü böyle 3 çingene

dilanaz çok geçmiş olsun ya gerçekten korkutucu unuttuk depremi geçen gün aklımdan geçti ya oğlumla evde yalnızken deprem olursa ne yaparım Allahım sen koru

bu arada o ayşeciğin ellerini yerim yavrum nasılda cümleler kurmuş katip olacak annesi

ilknur kızım kadın milleti değilmiyiz gülleri görünce hemen ipler suya indi hehe gadi bari kadınlar günün kutlu olsun

bizimki henüz kutlamadı sabah işe sinirlenmiştim aradı o sinirle çemkirdim biraz korktu sanırım daha bir süre aramaz yazık çocuğa patrona kızıp kızıp sinirimi ondan çıkarıyorum Allah sabır versin

ya alıntılar yapmıştım gitti gene kaçtı kime ne yazacaktım unuttum valla tuğçe çok sevindim ya gözün aydın iyi bir sınav verdin böylece

libyana yokmu ortalarda

ya ben birine bişey yazacaktımda kime ne yazacaktım sabahtan beri 3. tur okuyorum geçmişi tam cevaba geçicem iş çıkıyor kalıyor neyse hepinizi cevaplıyorum öpüyorum seviyorum

bugün bana bişey yazmadın bana bişeyler yazacaktın herhalde

Profilime tıklayınca orda baya aşağılarda yazıyo mesaj sayısı. Tabi ben telden giriyorum.

Canım sağol. Çok daha iyi durumu ama uyku düzeni namına hiçbir şey kalmadı geçmesini bekliyorum.

Ben bakıcam oraya ona göre karar vericem katılıp katılmamaya :)

Kesinlikle!! Ve malesef :/

kafayı yedim galiba kaynanam bize benziyor diyor diye ecrin nisadan soğudum

nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Ben o durumlarda karşı tarafa gıık oluyorum :) kulağını bile benzetiyolar ya alakası yokken ne diyim :)

Bu zor hayat şartınız en yakın zamanda kolaylar umarım

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun.

Tuzlu suyu ne yapacağım anlamadım

Biz de seni seviyoruz Ayşrcikkk :)

Çok üzücü ama doğru

Ay ya ben de çok korkarım öyle tiplerden. Tekinsiz tekinsiz. Dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…