Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar oğlumun kafası ciddi derecede konak oldu giremedim dün akşam da bu sabah da zeytinyağı bademyagı falan sürüp tarayın yazıyo nette ama net bir fikri olan var mı cumanız mübarek olsun bu arada

kızlar oğlumun kafası ciddi derecede konak oldu giremedim dün akşam da bu sabah da zeytinyağı bademyagı falan sürüp tarayın yazıyo nette ama net bir fikri olan var mı cumanız mübarek olsun bu arada

bizimkininde olmuştu kalıp gibi zeytinyağına biraz karbonat koy kafasına masaj yaparak sür biraz bekle bebek tarakları varya onlarla tara kabarıp çıkıyor hepsi ben iki kere arka arkaya yaptım birşey kalmadı birde mustela konak önleyici şampuan kullanıyorum şampuan çok güzel köpük şeklinde çok rahat oluyor durulaması falan şimdi üşümesin diye çabuk yıkayıp çok iyi durulayamıyoruz sanırım ondan oluyor

bugün bana bişey yazmadın bana bişeyler yazacaktın herhalde
evet sana birşey yazmamışım nasıl geçmişim yoğundum bugün kusuruma bakma canım benim kader arkadaşım hee edanın resminimi koydun ben göremedim neden?

ya borandada başlamış şimdiye kadar olmamıştı sanırım banyoda yıkamaya başladığımdan beri hızlı duruluyorum üşümesin diye ondan oldu yanlız kalıp zeytinyağından kastın ne pediastrum kalıp zeytinyağı varmı yoksa zeytinyağı sabunumu kastediyorsun

busmai ya oğlumun burnu tıkalı ama serum fizyolojik damlatmaya korkuyorum izinde vermiyor zaten nasıl yapıyorsun sen burnuna damlatıp aspiratörle çekiyormusun izin veriyormu dün peçeteyle temizlemeye çalıştım biraz ama eminim böylede canını yakıyorum daha kolay bir yolu yokmu burun temizlemenin

yatarken başını sola çevirerek sağ burun deliğine , sağa çevirerek sol burun deliğine damlat canım.
evet burnunu aspiratörle temizliyorum benimki de öyle bağırıyor ki çocuğu duyan burnunu kesiyorum sanar
peçeteyle temizlemek daha zor oluyo alıştım artık aspiratöre
bunun yöntemi "kararlı olmak" bağırsa da elini ayağını tutuyorum bacağımla kolumla, Allah ne verdiyse

Masallarda bile kadın olmak zor.Ya yeditane minicik adamla yaşarsın.Ya kurbağa öpersin.Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin.Yada kuleye kapatılırsın.Ya saçlarına elin adamı uzansın diye uzatırsın.Yada gece onikide külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır.Ve en kötüsü seni sadece ayak numarandan tanıyan birine aşık olursun.KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :))

canım kafası kalıp gibi oldu demek istedim sıvı zeytinyağ içine karbonat koydum

ben daha kolay bir yolunu buldum sanırım otri bebe diye bir ürün satılıyormuş nazal yıkama metodu yani kapiler bir uç önündede sünger var bu ucu burununa sokuyorsun ince bir hortum var hotrumun diğer ucundan ağzınla çekiyorsun burnundaki kirler vs süngere yapışıyor burnu boşalıyor bir arkadaşım bahsetmiştide araştırmamıştım şimdi baktım mantıklı geldi alıp denemeye değer aspitatörden daha az can yakar bence

bende otribebe kullanıyorum canan cok memnunummmm.. serum fizyolojiği ben evde kendım yapıyorumm

otri bebe benimki de canım
ona da aspiratör deniyor

kzılar kaynım avr 12 yaşında futbol turnuvaları varmış ilde 1.olmuşlar danone minikler yarşması varmış istanbul daymış büyük ihtimal

hadi bakalım gerisini tahmin edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nefret ediyorum nefrettt bennnn esmer ben kapkara bennn dururken amcası gibi kara diyro lan dicem şerefsiz dicem
olmucak
senmi doğurdun lan senin çocuklarınm doğurdu

tohumu bizde diyen kadından ne beklenir sevyeiz haysiyetizzz

Son düzenleme:
Canim bende onu kullaniyorm ve cok memnunum yedek uclari da satiliyor cok rahatliyor oglusum
Selamunaleyküm kızlar...
Ve akeykum selamm o ne guzel kelam...

Hemen denicem yarin cok saol bu sampuan nerde satiliyo hic rastlamadim nette fln gordum ama magazalarda asina degilimhic

aynen canım bazen bende öyle hissediyorum ve çok üzülüyorum.hiç sormuyo bile yorgunsun uykusuzsun hastaydın hani nasıl oldun yapılcak bişey varmı hiç hiç hiç geçen gece kızım uyandı emzirdim emzirdim bırakmıyo artık altıma yapıcaktım zorla bıraktırdım ağladı tabi bende yatağa otutturdum ışığıda yaktım oturuyodu sonra tuvalete gittim ciyak ciyak bağırıyo bizimki nasıl çıkıp koştuğumu bilemedim.bir gittim ki asude düşmüş yüzüstü tabi düzelememişte allahtan yatağın önünde sandalye koymuştum yoksa yerdeydi yawrum çünkü sandalyeye kapaklanmış ve çatlıyo çocuk arkasını dönüpte bakmamış bile nie ağlıyo die nasıl bir mantık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım ağlıycaktım nerdeyse.gece gece kavga ettim bide avaz avaz diyoki ben sen yanındasın sanıp bakmadım yahuuu be adam yanındadsa olsam insan yinede bakar bu çocuk bu kadar ağlıyo ne derdi var acaba die gnlerce bunları düşünmekten uyku girmedi gözüme

bizde var.yalnız oğlum hiç sevmiyor çığlığı basıyor.burnuna değince

aynen canım benimkide inadına tuvaletim geliyor bu ara

hepsi aynı canım gece kaç kez uyandı diyorum bilmem duymadım diyor tamam geçtim onun sabah ağlamaktan helak oldu beşikte ilknurrrrrrrrrrr ilknurrr diyor ne var dedim mama yapmaya gittim adam çatladı diyr çok derin uyuyorum duymadım

ama annemle felan telde konuşsam duyarr dinler

şu kız bi uyusaydıııı bende sallama mi gibi çayımı demleseydimmm de içseydim

arkadaş olsa derdi pastırmalı ekmekde yanına koyak yiriz demi (kayserili)

arkadaşlar çemennn boy uzatıyormuş doktor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çayla peynire tarhanayla peynire bayılırımmmm peynire bayılırım

ne kadar deli bri insanım sabah ağlıyordum cena haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…