Eşimle evlendiğimden beri bendede çok büyük alışkanlık. gündüz de olsa hep kapı kilitlerim. dürbünden bakmadan da açmam. bana gelenler bellidir zaten öyle çok gelenim gidenim olmaz. insanlara güven olmuyor. bi anımı anlatayım. kapı çaldı ama aşağıdan. kimsiniz dedim cevap yok. birkaç dakika geçti kapının zili çaldı. baktım dürbünden bir tane adam. dilenci kılıklı. açmadım. bidaha bidaha çaldı zili sinirlendim kapının sürgüsünü kapattım açtım kapıyı azarladım adamı. daha yeni de doğum yapmışım. kapıının aralığından konuşuyorum. ..... evimi dedi. anlamadım ne dediğini değil dedim kapattım kapıyı. tekrar zil çaldı. ben ptt den geliyorum ..... evi değilmi burası dedi. e eveeet. kartını göster dedim. adam gösterdi ama kapı aralığından. açtım sonra kapıyı eşimin kredi kartı şifresi falan gelmiş. kusura bakmayında üzerinizde resmi kıyafetiniz yoktu ondan açmadım size kapıyı. imzaladım kağıdı gitti. ama sonra çok üzüldüm tüh adama da kaba davrandım. ama okadar çingene gibiydiki korkmuştum yani. düşünün artık birde lohusa psikolojisi. herkes öcü gibi görünüyordu zaten gözüme.şimdi eşimin kuzeni geldi bi telaşla.
binanın içinde 3 tane çingene tipli kadın dolaşıyormuş..
kapı deliğinden baktığımı anladı, kapıya özellikle vurdu, güldü diyor..
binadan çıktıklar mı diye bakarken net görmüş üçünü de..
biri el sallamış..
HAY ALLAHIM.. gündüz vakti şu yüzsüzlüğe bakın!!!
kapım ahşap ama her zaman kilitli, el alışkanlığı..
siz siz olun, kontrol etmeden kapıyı açmayın canlar..
şimdi eşimin kuzeni geldi bi telaşla.
binanın içinde 3 tane çingene tipli kadın dolaşıyormuş..
kapı deliğinden baktığımı anladı, kapıya özellikle vurdu, güldü diyor..
binadan çıktıklar mı diye bakarken net görmüş üçünü de..
biri el sallamış..
HAY ALLAHIM.. gündüz vakti şu yüzsüzlüğe bakın!!!
kapım ahşap ama her zaman kilitli, el alışkanlığı..
siz siz olun, kontrol etmeden kapıyı açmayın canlar..
geçmiş olsun.kızlar oğlumun kafası ciddi derecede konak oldu giremedim dün akşam da bu sabah da zeytinyağı bademyagı falan sürüp tarayın yazıyo nette ama net bir fikri olan var mı cumanız mübarek olsun bu arada
çok hızlı hareket etmek gerekiyor yaa o serumu sıkarken. kışın başlarında bende sıkmıştım. öncesinde hastaneye gittik nasıl sıkıldığını öğrendim. ben biraz paniğimdir o konuda. tek buruna sıkıp hemen yan ve yukarı kalkıyor ama genzine kaçırmayacaksın. ben tek seferde tamamını hiç sıkamadım. yarısını bir burnuna kalan yarısını da diğerine sıkınca açılıyor zaten. bir kısmı da boşa gidiyor zaten. çocuk hareket edince dışa akıyor. kapak açılıncada tekrar kullanılmıyor tek kullanımlık zaten senin bahsettiğinde bu serumdan sanırım. adı burunoydu galiba.tuzlu su, serum fizyolojik ,burna sıkıyorsun ya nefes yolu açılsın diye
tuzlu su, serum fizyolojik ,burna sıkıyorsun ya nefes yolu açılsın diye
geçmiş olsun canım benim.Ha tamam onu yapıyorum :)
geçmiş olsun.evet sana birşey yazmamışım nasıl geçmişim yoğundum bugün kusuruma bakma canım benim kader arkadaşım hee edanın resminimi koydun ben göremedim neden?
ya borandada başlamış şimdiye kadar olmamıştı sanırım banyoda yıkamaya başladığımdan beri hızlı duruluyorum üşümesin diye ondan oldu yanlız kalıp zeytinyağından kastın ne pediastrum kalıp zeytinyağı varmı yoksa zeytinyağı sabunumu kastediyorsun
busmai ya oğlumun burnu tıkalı ama serum fizyolojik damlatmaya korkuyorum izinde vermiyor zaten nasıl yapıyorsun sen burnuna damlatıp aspiratörle çekiyormusun izin veriyormu dün peçeteyle temizlemeye çalıştım biraz ama eminim böylede canını yakıyorum daha kolay bir yolu yokmu burun temizlemenin
evet sana birşey yazmamışım nasıl geçmişim yoğundum bugün kusuruma bakma canım benim kader arkadaşım hee edanın resminimi koydun ben göremedim neden?
ya borandada başlamış şimdiye kadar olmamıştı sanırım banyoda yıkamaya başladığımdan beri hızlı duruluyorum üşümesin diye ondan oldu yanlız kalıp zeytinyağından kastın ne pediastrum kalıp zeytinyağı varmı yoksa zeytinyağı sabunumu kastediyorsun
busmai ya oğlumun burnu tıkalı ama serum fizyolojik damlatmaya korkuyorum izinde vermiyor zaten nasıl yapıyorsun sen burnuna damlatıp aspiratörle çekiyormusun izin veriyormu dün peçeteyle temizlemeye çalıştım biraz ama eminim böylede canını yakıyorum daha kolay bir yolu yokmu burun temizlemenin
bizde sizi çok ama çoook seviyoruz.ayşecik ve annesi sizleri çoook seviyor..
ben bide koca bebekle uğraşıyorum. sabah işe gidecek, kemerimi nereye koydun, çorap verirmisin, o kalkmadan çayı kahvaltısı herzaman hazır olur zaten. pantolon gömlek akşamdan ütülenir kırışmıcak şekilde yerleştirilir. neyse giyinir pijama biryerde akşamdan çıkardığı çoraplar biyerde onlar toplanır. banyoya girerim traş köpüğünün kapağı açık kalmış o kapatılır. parfümünün kapağı kapatılmamış, diş macunu kullanılmış kaldırılmamış. akşam geldiğinde yemek masası mutlaka hazır bekler. büyük çocuğa bakmak daha zorr. (eşim) benim işte böyle 2 tane bebeğim var. çocuğa bakma konusunda çok yardımcı olur ama. (canı isterse yada zoraki)aynen canım bazen bende öyle hissediyorum ve çok üzülüyorum.hiç sormuyo bile yorgunsun uykusuzsun hastaydın hani nasıl oldun yapılcak bişey varmı hiç hiç hiçgeçen gece kızım uyandı emzirdim emzirdim bırakmıyo artık altıma yapıcaktım zorla bıraktırdım ağladı tabi bende yatağa otutturdum ışığıda yaktım oturuyodu sonra tuvalete gittim ciyak ciyak bağırıyo bizimki nasıl çıkıp koştuğumu bilemedim.bir gittim ki asude düşmüş yüzüstü tabi düzelememişte allahtan yatağın önünde sandalye koymuştum yoksa yerdeydi yawrum çünkü sandalyeye kapaklanmış ve çatlıyo çocuk arkasını dönüpte bakmamış bile nie ağlıyo die nasıl bir mantık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım ağlıycaktım nerdeyse.gece gece kavga ettim bide avaz avaz diyoki ben sen yanındasın sanıp bakmadım yahuuu be adam yanındadsa olsam insan yinede bakar bu çocuk bu kadar ağlıyo ne derdi var acaba die gnlerce bunları düşünmekten uyku girmedi gözüme
çok geçmiş olsun canım allahtan yere düşmemiş.aynen canım bazen bende öyle hissediyorum ve çok üzülüyorum.hiç sormuyo bile yorgunsun uykusuzsun hastaydın hani nasıl oldun yapılcak bişey varmı hiç hiç hiçgeçen gece kızım uyandı emzirdim emzirdim bırakmıyo artık altıma yapıcaktım zorla bıraktırdım ağladı tabi bende yatağa otutturdum ışığıda yaktım oturuyodu sonra tuvalete gittim ciyak ciyak bağırıyo bizimki nasıl çıkıp koştuğumu bilemedim.bir gittim ki asude düşmüş yüzüstü tabi düzelememişte allahtan yatağın önünde sandalye koymuştum yoksa yerdeydi yawrum çünkü sandalyeye kapaklanmış ve çatlıyo çocuk arkasını dönüpte bakmamış bile nie ağlıyo die nasıl bir mantık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım ağlıycaktım nerdeyse.gece gece kavga ettim bide avaz avaz diyoki ben sen yanındasın sanıp bakmadım yahuuu be adam yanındadsa olsam insan yinede bakar bu çocuk bu kadar ağlıyo ne derdi var acaba die gnlerce bunları düşünmekten uyku girmedi gözüme
hayırdır canımmm ya bu saatte ne tantunisi. yoksaaa....senn.... değildir dimi canım anladın sen onu.şuan nette tantunici telefonu arıyorum
limon bol acı ohh mis turşu bulursam iyi olcak
amiin canım inşallah.Evrene niye yolluyorsun canım.. :107::107:Yüce Rabbimiz dururken..Bütün güzellikleri Rabbim yaratmıyor mu?
Rabbim yarını hepimiz için güzel eylesin İnşaallah..:109::109::116: O'nun rahmeti, kudreti sonsuzdur...
Evrene niye yolluyorsun canım.. :107::107:Yüce Rabbimiz dururken..Bütün güzellikleri Rabbim yaratmıyor mu?
Rabbim yarını hepimiz için güzel eylesin İnşaallah..:109::109::116: O'nun rahmeti, kudreti sonsuzdur...
imkanları iyiyse bence denemende fayda var. sonuçta büyük şehirde yaşıyorsun iş bulursun aksi bişey olsa bile yada iş bulana kadar orda kalırsın. orada çalışanlar var demişsin maaşlarını zamanında vermese bence onlarda çalışmazdı. ama yine de etkilemek istemem. şuanki yerinde rahatsa zor bi karar tabi..günaydınnnnnnnnn
yine sabah sabah kucağımda melek gibi uyuyan oğlumu bırakıp yollara düştüm ve işteyimşu haziran bir an evvel gelsede bari haftasonu kuzumun yanında kalsam kızlar dua edin nolur iş arıyorum ama bulamıyorum nereye başvursam cevap benzer cv niz incelemeye alındı uygun pozisyonda dönüş yapacağız
yanlız bir hastane şey yazmış cv nizi detaylı inceledik başarılarınız ve yetenekleriniz takdire şayan ilk fırsatta değerlendirmek üzere bilgi bankamıza almış bulunmaktayız HİSAR HOSPİTAL hastane laboratuvarı için başvurmuştum o derece umutsuz vakayım yani aman saatleri uygun evime yakın olsunda ne iş olursa olsun valla razıyım birde TSE Denetimciliği imkanım var ya bilgisi olan varmı ne dersiniz
Geçenlerde TSE,CE,ISO vs belgelendirme kuruluşundan geldiler şirkete tanışmak amacıyla neyse firmayı tanıttım sohbet muhabbet derken firmanın sahibi bana demesinmi siz hiç denedinmizmi bu işi hayır dedim eğitimleri sertifikaları var onları almak için şuan ne vaktim ne özel bir bütçem var dedim düşünürseniz biz bünyemizde eğitimleri ve sertifikaları veriyoruz sizinde bu işi başarıyla yapacağınıza inanıyorum dedi
aslında bu iş başlı başına süper bir meslek yani proje bazlı firmalara danışmanlığa gidiyorsun onları denetime hazırlıyorsun karşılığında ücret alıyorsun ya da TSE belgesi vermeye gidip denetliyorsun uygunsa belgelendiriyorsun muhtemelen primle çalışıyorlardır zamanında bu işi yapmak için ne başvurular yapmıştım kimse aldırış etmemişti neyse velhasıl kelam eşim diyor süper fırsat git görüş kadın kartını verdi özellikle buyrun gelin birgün görüşelim dedi resmen iş teklif etti ama gelgelelim küçük bir yer web sitesini inceledim 3-5 kişi çalışıyorlar ve henüz çok yeni kurulmuş yani oraya güvenilip iş bırakılırmı ama şuda var orda eğitimleri ve sertifikaları alıp daha büyük yerlere ya da bizatihi TSE nin kendisinede başvurabilirim bazen diyorum kim uğraşacak bu yaştan sonra yeni iş yeni meslek ama bazende diyorum Canan kalk ayaklan 27 yıla sen neleri sığdırdın bunuda dene oğlun için dene sonuçta şartlarımı konuşarak başlarım sabah 8 akşam 5 haftasonu çalışmam ona göre ne maaş verirse o şekilde anlaşırım evimede tek vasıta hatta arabada alırsam 20 dk lık mesafe işte beni tek korkutan küçük ve yeni bir yer olması maaşı düzenli verirmi sözlerine sadıklarmı vs vs
yıllarca fabrikada çalışmış biri olarak küçük yerlere güvenim yok burda yaşadıklarımdan sonra heleki burayada girerken prim alacaktım araba verecekti vs vs ama hiçbiri olmadı yine aynı hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum ama bir yerdende başlamak lazım değilmi burdan daha kötü olamaz ne kaybederimki maaşım düşer ama vaktim artar nolur akıl verin siz olsanız napardınız
günaydınnnnnnnnn
yine sabah sabah kucağımda melek gibi uyuyan oğlumu bırakıp yollara düştüm ve işteyimşu haziran bir an evvel gelsede bari haftasonu kuzumun yanında kalsam kızlar dua edin nolur iş arıyorum ama bulamıyorum nereye başvursam cevap benzer cv niz incelemeye alındı uygun pozisyonda dönüş yapacağız
yanlız bir hastane şey yazmış cv nizi detaylı inceledik başarılarınız ve yetenekleriniz takdire şayan ilk fırsatta değerlendirmek üzere bilgi bankamıza almış bulunmaktayız HİSAR HOSPİTAL hastane laboratuvarı için başvurmuştum o derece umutsuz vakayım yani aman saatleri uygun evime yakın olsunda ne iş olursa olsun valla razıyım birde TSE Denetimciliği imkanım var ya bilgisi olan varmı ne dersiniz
Geçenlerde TSE,CE,ISO vs belgelendirme kuruluşundan geldiler şirkete tanışmak amacıyla neyse firmayı tanıttım sohbet muhabbet derken firmanın sahibi bana demesinmi siz hiç denedinmizmi bu işi hayır dedim eğitimleri sertifikaları var onları almak için şuan ne vaktim ne özel bir bütçem var dedim düşünürseniz biz bünyemizde eğitimleri ve sertifikaları veriyoruz sizinde bu işi başarıyla yapacağınıza inanıyorum dedi
aslında bu iş başlı başına süper bir meslek yani proje bazlı firmalara danışmanlığa gidiyorsun onları denetime hazırlıyorsun karşılığında ücret alıyorsun ya da TSE belgesi vermeye gidip denetliyorsun uygunsa belgelendiriyorsun muhtemelen primle çalışıyorlardır zamanında bu işi yapmak için ne başvurular yapmıştım kimse aldırış etmemişti neyse velhasıl kelam eşim diyor süper fırsat git görüş kadın kartını verdi özellikle buyrun gelin birgün görüşelim dedi resmen iş teklif etti ama gelgelelim küçük bir yer web sitesini inceledim 3-5 kişi çalışıyorlar ve henüz çok yeni kurulmuş yani oraya güvenilip iş bırakılırmı ama şuda var orda eğitimleri ve sertifikaları alıp daha büyük yerlere ya da bizatihi TSE nin kendisinede başvurabilirim bazen diyorum kim uğraşacak bu yaştan sonra yeni iş yeni meslek ama bazende diyorum Canan kalk ayaklan 27 yıla sen neleri sığdırdın bunuda dene oğlun için dene sonuçta şartlarımı konuşarak başlarım sabah 8 akşam 5 haftasonu çalışmam ona göre ne maaş verirse o şekilde anlaşırım evimede tek vasıta hatta arabada alırsam 20 dk lık mesafe işte beni tek korkutan küçük ve yeni bir yer olması maaşı düzenli verirmi sözlerine sadıklarmı vs vs
yıllarca fabrikada çalışmış biri olarak küçük yerlere güvenim yok burda yaşadıklarımdan sonra heleki burayada girerken prim alacaktım araba verecekti vs vs ama hiçbiri olmadı yine aynı hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum ama bir yerdende başlamak lazım değilmi burdan daha kötü olamaz ne kaybederimki maaşım düşer ama vaktim artar nolur akıl verin siz olsanız napardınız
ahhh canım benim çok saol. düşünmek bile yetiyor insana. iyi dileklerin içinde teşekkür ederim. allah olmayanlara daha iyisini versin..Özel sektörde hep risk var dimi?? Zaten yazdıklarını okuyunca dedimki iyiki öğretmenim!! Kesinlikle memur hamurlu bir insanım :) senin durumuna gelirsek. Hem eşinin hem senin aynı anda iş değiştirmesi riskli olsa da git bir görüş ki aklında kalmasın.
Kesinlikle dün gece aklımdaydın! Nerelerde ankaralı diyordum :) ev olayına sinirini bozmadan tadını çıkar. Sonuçta kendi paraları ile almışlar tabiki adlarına olacak bence. Başınıza kakacaklarını da sanmam o yüzden hiçççç takılma. Yüksek kaylarda oturmaya alışınca da vazgeçemezsingüle güle oturun, sağlıkla canım.
ben kullanıyorum canım tek seferde bitmiyo ki zaten yarısından az sıkıyorum . 24 saat kullanabiliyosun ama sonuçta tuzlu su bu bişey olmazçok hızlı hareket etmek gerekiyor yaa o serumu sıkarken. kışın başlarında bende sıkmıştım. öncesinde hastaneye gittik nasıl sıkıldığını öğrendim. ben biraz paniğimdir o konuda. tek buruna sıkıp hemen yan ve yukarı kalkıyor ama genzine kaçırmayacaksın. ben tek seferde tamamını hiç sıkamadım. yarısını bir burnuna kalan yarısını da diğerine sıkınca açılıyor zaten. bir kısmı da boşa gidiyor zaten. çocuk hareket edince dışa akıyor. kapak açılıncada tekrar kullanılmıyor tek kullanımlık zaten senin bahsettiğinde bu serumdan sanırım. adı burunoydu galiba.
biz hasta olunca bakıyorlar haklarını yemeyelimbiz de dün gezdik geldik ama
sonuç hüsran oldu
adet oldum ve adetimin ilk gnü böyle
yoğun kalabalık ortamlarda kalırsam başım ağrır
ve başımın ağrısı tam bir kabustur
migrenim var
midem bulandı başım ağrıdı
eve geldik direk yattım eşim oğlumla ilgilendi
uyutmuş altını değiştirmiş iki kere
karnını doyurmuş
canım benim
bugün iyiyim ama hiiiiç halim yok
eşim dolaşmaya çıktı bende evde yatış
yatağımı bile toplamadım canım istemiyo
yemek de yapmıycam
bananeee yaaaa hiç halim yokk
ama oğlumla ilgilenirim ona laf yok
hatta gidiyorum çorba yedirmeye
görüşürüüüüz bei özle karakızz
çok güzel olurhelaaal
doğum hediyesi yüzük almıştı eşim
ayşecik büyüsün ona veririm belki.. hatırası var
notta ne yazıyorduuuuAyyy kocacığımın hakkını yemeyimm ya unuttum söylemeyi içimde kalmasın bari doğum yaptığımda kooooocccaman taze çiçek getirmişti. birsürü beyaz kırmızı güller vardı. içinede çok güzel bir not yazmıştı. hala saklarım o notu.
sağol tatlım gece 2-5 arası inledi durdu ama şimdi daha iyiBusmai gecmis oksn simdi nsl?
Tugce siz de iyisinizdr ins cok geriden geliyorum ama...heyy gorusmek isteyenler el kaldirsin kimse yok muuuuu
ben de kovaaaacanım bende seni çok seviyorum inannkova burcuyum ben
:
sevindim eviniz içinHerkeze günaydınnn mutlu hafta sonları anacım. epydir giremedim yokluğumda farkedilmemiş zaten. olsun birtek dileğim var siz mutlu olun yeteeer. (çok mu duygusala bağladım ne) hepinizi seviyorum. geçmişe pek bakamadım çok alele acele okudum. iki gündür kv ye yemek taşıyorum. sürekli hastanedeler. gelince bide yemekle uğraşmasın yoruluyorlar diye ben hazırlıyorum. yorgunluktan bayılmak üzereyim. olsun iyi haberlerim de var size. uzun süredir gündemde olan bir konu. noter işlemleride halledilmiş. haziranda taşınıyorum. kp saolsun ev aldı bize. yeri bayaa güzel tüm manazara ayaklar altında 9.kat baya yüksekteyiz. hiçde alışkın değilim yükseğe biraz yükseklik korkusu var bende ama olsun alışırım heralde. oğlunu çok sever. ben hayattayken, dünya gözüyle güzelce gidin oturun da mutlu yuvanızda sıcacık oturduğunuzu göreyim diyor. amaaa bir sıkıntı var. benim uyanık kv evi kendi üstüne yaptırmış. bizede o ev torunumun diyor. ben ölünce siz alırsınız diyor. sanırım kendini garantiye alma durumları mı var nedir. illaki şu sevincimize bir çomak sokacak. ne olurdu yani oğlunun üzerine yapsaydın. amaaaan neyse ne yaparsa yapsın. kira derdi kalmıyor ya ona seviniyorum.
Allahım tez zamanda gönlüne göre versin sen neleri başarmadın ki, denemeden bilemezsingünaydınnnnnnnnn
sıkmadan da olur ama serum fizyolojik yumuşatmaya yarıyor . nefesini içine çekiyosun o da geliyo tabi azim çeviklik ve ciğerlere kuvvet lazım:) tv de doktor evde kendi tuzlu suyunuzu yapabilirsiniz milleti kazıklıyorlar demişti. 1 lt suya 1 çaykaşığı tuz ile.heh süpersin nasıl kullanıyorsun anlatsana canım ya serum fizyolojik sıkıp otri bebeylemi çekiyorsun s.f. sıkmadan olmuyormu birde tamamen temizleyebiliyomusun memnunmusun yani zeynepte memnunum demiş bende alıcam bugün eczanedenmi almıştın e-bebekten falanmı
aniden başladı rutin kontrole götürmüştüm meğerse ciğerlerine inmiş iltihap, antibiyotik verdi ilk defa. hiç durumunda bişey yoktu çok şaşırdım peşinden de dün gece ateşlendi iştegeçmiş olsun canım, hamdolsun ciddi bi şey olmamış..
eşine gelince, bu erkek cinsinin hamurunda odunluk var.. hepisiii aynı :113:
o yüzden ana gibi yar, babadan ... bile olmaz diyorlar ya
hay maşallah size.. iyi olun bacım, siz iyi olun
inş güzel haberlerle gelirsiniz..
hay Allah,, hasta oldu öyle mi?:26:
geçmiş olsun, inş kısa sürede atlatır canımm..
minitaaaaa, kaç gündür yoksun bacım.. bi ses veeeer!:84:
evet yaa hele ergenlik zamanlarımda anneme neler ettim off ofGünaydınlar herkeseeeee :)
Karakız canım gece gece coşmuşsun :)
Busmaicim ben de hep aynı şeyleri düşünüyorum gece kalktığımızda yada ufaklık hasta olduğunda. Annelerin değeri paha biçilemez...
Bu arada benim kuzucuğum ek gıda konusunda uçtu. Yani dün bir çay bardağı yoğurdu zar zor yedirdim ama sonrasında çıkarı hepsiniyarım saatlik maraton boşa gitti çok emmek de istemedi dün. Acaba dişler çıkıncaya kadar hiç zorlamamak mı lazım?? Vallahi ne gece kalkmaları ne başka bişi; beni bu ek gıda bitirdi :)
Güzel bir gün diliyorum herkese :)
çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla geçeriz biran önce. biraz eksikler yapılacaklar var haziranı bulur taşınmamız... aslında kızmıyorum tabiiki sonuçta onların ve karışma hakkına da sahip değilim.tapunun kimin üstüne olduğundan çok herşeyin altından kv çıkmasına sinir oluyorum. sonuçta ne farkeder ki. kendi üzerine yapmış mutlu olmuş. olsun. diğer kardeşlerine gelince bitanesi kendi imkanıyla aldı. diğerinin var henüz yapımı bitmedi. yaza bitiyormuş işte ama o biten evi satıp 2 daire almayı planlıyor dükkanda var altında arsa sahibi kendisi. aradaki farkıda kardeşlerine paylaştıracak bizimki biraz onlarınkinden değerli. hak geçmesin diye.sonuçta hepsinin var yani. amaaan herkez mutlu olsun, senin de dediğin gibi. insanın evi gibi olmaz hiç biryer. kendi imkanımızla zorlanırdık almak için kp allah razı olsun sevindirdi hepimizi.nkolik;
eviniz hayırlı olsun canım.. güzel günlerde oturun..
kp ne de hürmetler, saolsun, kesesine bereket
tapunun kimin üstüne olduğunun bence de şuan bi önemi yok.
evla olan oğlunun üstüne yapılmasıydı, ama kendi üzerlerine yapmışlar zararı yok.
eşinin başka kardeşleri varsa; huzursuzluk olmasın diye de yapmış olabilirler..:44:
amaaan, kira illetinden kurtuldunuz yaa
artık dilediğin gibi oturursun evinde, insanın kendi evi inan başka oluyor..
inş çekirdek aileniz sevgi ve huzurla büyür.. hayırlı olsun canım
nkolik;
eviniz hayırlı olsun canım.. güzel günlerde oturun..
kp ne de hürmetler, saolsun, kesesine bereket
tapunun kimin üstüne olduğunun bence de şuan bi önemi yok.
evla olan oğlunun üstüne yapılmasıydı, ama kendi üzerlerine yapmışlar zararı yok.
eşinin başka kardeşleri varsa; huzursuzluk olmasın diye de yapmış olabilirler..:44:
amaaan, kira illetinden kurtuldunuz yaa
artık dilediğin gibi oturursun evinde, insanın kendi evi inan başka oluyor..
inş çekirdek aileniz sevgi ve huzurla büyür.. hayırlı olsun canım
çok teşekkür ederim canım. hayırlısıyla otururuz inşallah. allah nasip ederse. bende sizi çok merak ediyorum amaaaa. siz görüşün ben burda çatlayım.Cena profil resmin cok sevimli
Pediastrium saol bgn bakicam eczaneden cocuk kotu olmasin daha fazla yazik yavruma...
Cincon aslinda topikte baya onceden otribebenin muhabbeti olmustu ama sen o zmn gormefin belkide biz once giffer fizyolojik serumu damlatiyoruz az bisi bekliyoruz cunku direk cekince hem gelmiyor hem de yavrucak daha cok kiziyo sonra babasi daha kuvvetli yapabildiginden o yapiyo genelde belli araliklarla cekiyi coj da guzel temizleniyo eskiden yatirarak yapardik simdi otururken cekiyoruz o da guluyo gidiklaniyomu artik bilmiyorum) bi de doktorlardan biri sdc tavsiye etmemisti dgrleri hep mantikli bulmustu bi tanesi burnun kendine has tabakasini bozar fln demisti ama ozellikle hastayken cok rahatliyo...is mevzuundada gercekten iyice dusunulup karar verilmesi gereken bi durum elimdem gelen dua etmek ogleyi kilip bol boldua edicimmm
Karakizzz ne dagitmissin vallahi gece gece)
Nkolikcim yeni evin hayirli olsun RAbbim huzurlu gunlerde oturmanizi nasip eylesin
Aryaaam haberler iyidir inss
Kizlar ben artik sizleri cook merak etmeye basladim bu arada...artik havalar da yavas yavas duzelecek ins..bizler nerede bulusup gorusucez yavastan planini yapsakmiki ancak toparlaniriz yazin herkesin tatil plani farkli olur muhakkak ee bi nisan mayis kaldi haziranin da basi belki nedir sizlerin fikirleri
o doğum hediyesi değildi cenacım. doğum hediyesi olarak çok beğendiğim altın hasır bileklik vardı onu aldı. kv-kp bilezik taktı.teşekkür ederim:78:
götür beni ilknuuuuuur
en sevdiğim arkadaşım olursun
beeeeeeeeeeen!!!
bence de kaba taslak bi plan yapabiliriz.
9 temmuzda ramazan başlıyor, 8 ağustos da ramazan bayramı.
kafadan temmuz ağustos gidiyor. zaten çook sıcakta açık havada buluşmak da iyi değil :100:
bu durumda mayıs sonu veya haziran başı bence uygun olacaktır.
tatil planları henüz belli değil ama bu aralık bizim için düşünülebilir.
bizimki de hiiiç öyle romantik değildir
ikinci evlilik yıldönümümüzde orkide almıştı..
yaprak döktü, budadık. sapları kaldı.. hala gözüm gibi bakıyorum kuru dallara
ama şimdi yeni dal verdi, tomurcuk olmaya başladı..
helaaal
teşekkür ederim:78:
götür beni ilknuuuuuur
en sevdiğim arkadaşım olursun
beeeeeeeeeeen!!!
bence de kaba taslak bi plan yapabiliriz.
9 temmuzda ramazan başlıyor, 8 ağustos da ramazan bayramı.
kafadan temmuz ağustos gidiyor. zaten çook sıcakta açık havada buluşmak da iyi değil :100:
bu durumda mayıs sonu veya haziran başı bence uygun olacaktır.
tatil planları henüz belli değil ama bu aralık bizim için düşünülebilir.
bizimki de hiiiç öyle romantik değildir
ikinci evlilik yıldönümümüzde orkide almıştı..
yaprak döktü, budadık. sapları kaldı.. hala gözüm gibi bakıyorum kuru dallara
ama şimdi yeni dal verdi, tomurcuk olmaya başladı..
helaaal
çok teşekkür ederim canım. inşallah. huzur ve mutluluk herkezin hakkı. allah evi olmayan herkeze nasip etsin.çok geçmiş olsun canım
hadi iyi gezmeler
iyi haberlerini de bekliyoruz
canım teli bi gün kitaplığa
bi gün koltuğun altına koydum
canım ben konuşmayı düşünüyorum kadın eşinden ayrılmış
yani ihtiyacı var ve konuşmama olayı
sanırım bilmediğinden cahil yani
benim bi de şöyle bi durumum var haftada 3 gün bırakıyorum
sabah 7.40 öğlen 11.30 sonra 12.40-14.30 bu kadar
sabah ben kahvaltısını yaptırırım 1 saat sonra faln sütünü içirip
uyutur sonra ben gelip çorbasını yediriyorum
o başka da bişey yapmıyo 2.30 da ben gelip yine doyuruyorum
bu benim tercihim oğlumun herşeyini ben yapmak istiyorum
kamera koymadan önce konuşucam
ama ses kaydedicisi koyucam
yine şüphelenirsen artık bakıcıyı değiştiricem kararım bu şekilde
annemle ayrı olmaktan bende nefret ediyorum
canım hayırlı uğurlu olsun
ağız tadıyla huzurla mutlulukla yaşayın inşallaah
karakız yine dağıtmışsın
gül almana da çoook sevindim
bir tek dileğim var mutlu ol yeteeeerrrrr
bende istiyorum tantuni bananeee
cena seni burda görmeme çok şaşırdım
hayırdır tatlım :44:
geçmiş olsun canım migren de zor. eşinde saolsun yardımcı olmuş. böyle durumlarda insanın bişey yapası gelmiyor. allah ne verdiyse yersiniz canım kahvaltı yapın. ben eşime hergün kahvaltı hazırlayım neden yemek yapmadın demez. önünde ne bulursa yer kalkar saolsun. şimdi nasıl oldun canım iyisindir umarım.biz de dün gezdik geldik ama
sonuç hüsran oldu
migrenim var
karnını doyurmuş
canım benim
yemek de yapmıycam
biz de dün gezdik geldik ama
sonuç hüsran oldu
migrenim var
karnını doyurmuş
canım benim
yemek de yapmıycam
canım notta şöyle bir yazı vardı: canım karıcığım bana böyle güzel bir evlat verdiğin için sana çok teşekkür ederim. baba olmak ne kadar güzel bir duygu. biz artık üç kişilik bir aile olduk. çok mutluyum. sonuna kadar sizide mutlu edeceğime söz veriyorum. sizi seviyorum. (ayhh çok duygulandımm yine. gözüm yaşardı. o anı tekrar yaşadım. eşimin bebeğimi gördüğündeki ilk tepkisini çok merak ederdim. gözlerinin içine baktım. onunda gözleri dolmuştu. çocuğumuzuda beni de öptü, sarıdı. ayhh. o an anlatılamaz yaşanır. sizde yaşadınız.) evv lenmeme sevindiğine sevindim canım teşekkür ederim.ben kullanıyorum canım tek seferde bitmiyo ki zaten yarısından az sıkıyorum . 24 saat kullanabiliyosun ama sonuçta tuzlu su bu bişey olmaz
biz hasta olunca bakıyorlar haklarını yemeyelim
çok güzel olur
notta ne yazıyorduuuu
sağol tatlım gece 2-5 arası inledi durdu ama şimdi daha iyi
ben de kovaaaa
sevindim eviniz için
Allahım tez zamanda gönlüne göre versin sen neleri başarmadın ki, denemeden bilemezsin
sıkmadan da olur ama serum fizyolojik yumuşatmaya yarıyor . nefesini içine çekiyosun o da geliyo tabi azim çeviklik ve ciğerlere kuvvet lazım:) tv de doktor evde kendi tuzlu suyunuzu yapabilirsiniz milleti kazıklıyorlar demişti. 1 lt suya 1 çaykaşığı tuz ile.
aniden başladı rutin kontrole götürmüştüm meğerse ciğerlerine inmiş iltihap, antibiyotik verdi ilk defa. hiç durumunda bişey yoktu çok şaşırdım peşinden de dün gece ateşlendi işte
evet yaa hele ergenlik zamanlarımda anneme neler ettim off of
yoğurt gaz yapmış olabilir ya da ekşi gelmiştir başka şeyler denesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?