Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım ufaklığa tekrar geçmişler olsun. Yoğurt sütaş babymix elmalı. Gayet tatlı ama istemedi. Zaten sağı solu da belli olmuyo :/ neyse sonuçta herkes birgün yemek yemeyi öğreniyor dimi? :)

Oğlum ayağımda şuan bunu okurken :) ne yaptın ve nasıl yaptın? Ne kadar sürdü?? Şok şok şok valla benim için :)

Bebekleri uyuturken sallamayın!-HABERTÜRK

birde bu yazı beni çok korkuttu ve sallamaktan vazgeçirdi umarım linki doğru verebilmişimdir

Şimdi sallamak var bi de burda yazan olayı yapmak var. Bir yerde okumuştum en çok japonlar bebekleri sallıyorlarmış ki maşallah ne kadar akıllılar ay benim sanırım kendi uğraşacak halim yok bu eğitime; kendime bahane buluyorum

trt de süt kardeşler vaaaar

cena çok kötüsün ayşşeyi götürürüm sende belkiii
beni götürmezsen ayşeciki de götüremezsin, hıh !!:90:

cena seni burda görmeme çok şaşırdım
hayırdır tatlım :44:
[/B][/FONT]
haftasonu burada olmama şaşırdın di mi?:111:

canım, büyük şehirlerde, hatta küçük kasaba ve köylerde bile neler oluyor..
tedbirli davranmak zorundayız..
o adama üzülmedim değil, senin yaşadığın vicdan azabını anlıyorum ama..
ptt den gelen memurun da bi kılık kıyafeti olur, başta kendini tanıtır.
herşeyin bi usulü var.

eşim her işini kendi yapar.. ama ben yokken
alarm çalar, kalkar namazını kılar.
sonra tekrar çalar, kalkar duşunu alır giyinir banyo hiç kullanılmamış gibi temiz ve düzenlidir.
kahvaltısını yapar sofrasını toplar.
evden bi çıkar, heryer düzenli eşyalar katlanmış, herşey yerli yerinde..

ama ben varsam..
alarm çalar.. çalar.. çalar..
illa ben kaldırıcam.
sabah ben uyandırıcam terliklerini ayağına vericem..
duş alacak, ardından tıraş takımlarını toplayacağım.
kahvaltısı sofrasını hazırlayacağım.
çorabını pantolonunu getircem, telefonunu şarja koyucam, hatta çantasını toplayacağım..

diyorum ya, hepimizin ikinci çocuğu bu temmuz bebeleri..
ilki, babaları

o doğum hediyesi değildi cenacım. doğum hediyesi olarak çok beğendiğim altın hasır bileklik vardı onu aldı. kv-kp bilezik taktı.
eyvallaaaaah
benim kv de bileklik takmıştı, saolsun..

helal sanaa
aman sen yine de etrafındakilere söyleme, nazar olur
ben de o yöntemi denemiştim 5. ayın sonu..
ama 2. gün akşamı bi ağlama kriziyle sonlandı.
zaten diş zamanıydı, iki hafta sonra dişleri patlamıştı.
aslında bir yaşına varmadan bu eğitimi vermemiz gerek..
sonra oda da ayrılacak çünkü..

çok geçmiş olsun canım allahtan yere düşmemiş.

hayırdır canımmm ya bu saatte ne tantunisi. yoksaaa....senn.... değildir dimi canım anladın sen onu.

yok kzı ben hep cnaım birşey çeker

gezdik geldik ecoşu kaydırdık oyuncaklar aldık

gezdik tam tamına 6 saat gezdik 58 bulvarı kalabalıktı yaz gelmiştii geçen yıl gece yarılaına kadar eşimle gezer mısır yerdik o geldi

aklıma ecoşumuz yürüseydi biii

ayyy içimde aşk felan fistan çoştu kocama zaten yapışan ben iyice yapıştım gıcık oluyorum şu evli erkeklere bakan kızlara

hele evli kadınlara baka erkeklereeeeeeeeeeeeeeeeee

neyse kadının biri lc waikikide bekarmısın diyor yüzüğümü görmedi sanırım yok evliyim dedim pekde güzelmişsin dedi !!

eşim kıpkırmızı oldu çekiştire çekiştire gitti deri montuda alamadım çok beğenmiştim

LCWaikiki.com - XSIDE Mont - Grey Blue

Canım ufaklığa tekrar geçmişler olsun. Yoğurt sütaş babymix elmalı. Gayet tatlı ama istemedi. Zaten sağı solu da belli olmuyo :/ neyse sonuçta herkes birgün yemek yemeyi öğreniyor dimi? :)
sağol canım
yoğurt gaz yapar belki ondan kusuyordur başka sebep bulamadım ben

busmai,
kerem nasıl oldu canım?:26:
halsiz, bitkin,iştahsız ve biraz da mızıldanıyor ama geceki kadar kötü değil çok şükür
ooh 6 saat mi süpermiş
ya ben de artık yürüsün istiyorum ama o zaman da peşlerinden koşcaz hangisi daha iyi bilemedim
eşinin yanında kadının öyle demesi güzel olmuş
evli erkeklere bakan kızlara ben rastlamadım ya da çok safım:44:

ben çok kıskancım sen saf değilsin bacım

Ben mı okurken fark edemedim kimseler bizimle buluşmak istemiyo mu cEnacım gel biz de seninle başbaşa buluşalım
Canım bizim tatil planımız geçen yıldan belli ben doğum yapınca tüm tatil planları rafa kalktı bu yıl 1 aydan fazla tatilde olacağız Allah nasip ederse o yüzden mayıs sonu ve dediğin gibi olması haziran başında olsa iyi olur ama biz buluşacak kimseyi bulamıcaz sanırım baş başa göz göze dize dize otururuzzz

minita, gördüm seniii, sobeee

busmai, inş kısa sürede tamamen iyileşir canım.
karakız, maşallah bugün çekirdek aile epey gezmişiniz
açık konuşayım ben ceketi pek beğenmedim, ona o para verilmez..:100:
daha güzelini bulursun sen, daha güzeline layıksın..

canımcım, bugün cumartesi, malum haftasonu topik sessiz oluyor..
herkes gezmelerde, ziyaretlerde.. ondan kimse cevap vermedi, yoksa herkes görüşmek isteeeer

pazartesi herkes görsün kaba bi taslak yaparız..
nerede görüşeceğimizi de konuşalım..
her iki yakaya da yakın bi yer olmalı..
mesela anadolu yakasıysa; kadıköy-üksüdar..
avrupa yakasıysa; beşiktaş-emönönü gibi..

Son düzenleme:
ben de gelmeye çalışıcam,cena haklı haftasonu diye sessiz buralar
ben beğendim ceketi

ben çok kıskancım sen saf değilsin bacım

ben de çok kıskancım kız dur aklıma sokma,nasılsa adamın parmağında yüzük var kimse bakmaz diye huzurluydum o huzurumu da elimden almaaaaaaaaa

Yüzüklü erkekler daha cazip oluyormuş bazı insalara çünküüüüü hep görüşemiyorlarmış ve musallat olmuyorlarmış gibi bir görüş de var evlerden ırak..... Ben kıskanmam kıskanılmak da istemem; daral gelir vs :)

Iyi aksamlar kizlar gecmisi okudum ama cevap yazamadim hasta olanlara gecmis olsun aryamm dr ne dedi

buluşma mi planladiniz dogumdan önce olursa bende katilabilirim.. inşallah diyeyim tabi malum bende çocuk cook :)

Bu arada dogum hediyelerinden bahsedilmis kocacigimda bana set aldi dogum hediyesi kv lerde sadece cumhuriyet takti kizima hic bisey bir corap dahi almadilar

Gün boyu yoğunduk sabah dr gittik. sonra kv ile kızı parkta gezdirdik. sonra en yakın arkadaşıma gittik kızımla bi kahve içtik. eve geldik kızı uyuttum eşimle yemeğe çıktık. görümcemler kv lere gelmiş misafirliğe, öyle olunca eve geldik, hizmet falan filan.. verhasıl yoğun, yorucu, güzel bir gün sayılırdı.Şimdiii gelelim cevaplara...
Umarım hava açar da siz de güzelce gezersiniz :)
Gezdik gezdik iyi geldii:)
Aryammm ben görmemişim üfürümle ilgili mesajını inşallah güzel haberler alın. Dualarım sizinle.

karakız

alyaaaa nın gönderdiği enerji bana etki yaptıııı :122:

Yarasın bacımm:))
Iyi aksamlar kizlar gecmisi okudum ama cevap yazamadim hasta olanlara gecmis olsun aryamm dr ne dedi
Sağolun kızlar... Dr baktı evet üfürüm var dedi. Bunun 3 sebebi olabilir dedi;
1- kalbi deliktir,
2- kalp kapakçıklarında problem vardır,
3- masum üfürümdür, sebepsizdir ve zamanla geçer.
Ben hep 3. Sü olduğuna inandım o yüzden sakinim nedense. Hangisi olduğunu öğrenmek için eko yaptırmak lazımmış. Haftaya cuma inşallah baktıracağız.
Bu arada dogum hediyelerinden bahsedilmis kocacigimda bana set aldi dogum hediyesi kv lerde sadece cumhuriyet takti kizima hic bisey bir corap dahi almadilar
Hediye konusunda düğünde olmasa da doğumda çok şanslıydım... Doğumda kendi annem ve kv birer bilezik taktılar. Annem daha sonra kızıma hello kitili bi künye aldı. Eşim doğumdan sonra bana süpriz yapıp nazar boncuklu hoş bi künye almış ve bir de uzun zamandır istediğim parfümü almıştı:) ( laf aramızda hiç ince bir adam değildir ama bazen öyle süprizler yapar ki hiç beklemediğim anlarda herşeye değer..) görümceler cumh altınıı:) zengin oldukkk !!

Ay ölüyorum yorgunluktan... Hadi ben yatıyorum iyi geceler herkese...

Canlarim iyi geceler.hep okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum.cenacim sen bitanesin beni hic unutmuyon.aysenin fotolari harika nasil hareketli maaşallah.ya dislere ne demeli.. Kizlar bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda ama oğlus sadece 300 gram almış dr çok kilolu diye galiba cok iyi dedi.ben biraz vicdan yaptim çalışıyorum diye yeterince süt almiomu aceba??yinede çok şükür herşey yolunda..sizi cok özlüyoruz bizimki tam bi firlama oldu.her istediğini yqptirmak icin söyleniyor.telefon kumanda delisi.hep oyun oynamak istiyor.ust disleri cok kasiniyo.daha geçen gün donebildi.bidahada dönmedi.emekleme desen oda yok.dr 10. Ayda emekleme ama uras in emeklemesini beklemeyin çok zor yapamaz dedi.bazen .üzülüyorum cok istiyo yuzustu atiyo kendini cabaliyo gidemio sonrada sinirlenio.kilosu 11.400gr boyu 74 cm..taklit yapio oksuruk gibi annnee diyo.alkış yapio.yurutecle butun evi turluyo.yabancılara surat asio ama guzel kızlara guluyo.benle top al ver oynuyo.kovalamaca oynuyo.bide yuzunu örtüyle kapatıp acip ceee yapio..ihlamurunu bardaktan icmeye bayilio.aklima simdilik bunlar geldi.hepinizi seviyoruz iyi geceler

aynı anlattıkların bizdede var canım sadece sabah kahvaltısı konusunda öyle değil yemez o saatte kahvaltı biz uyurken uyandırmadan gider amapijamalar çoraplar heryer heryerde.çocuğa bakamıyo ya hemde hiç çok seviyo ama ilgilenmeye gelince yok başaramıycanı sanıyo niyeyse ağlayıcna bakıver azcık diyorum diyoki benle susmazki seni istiyo o gelde çıldırma sanki o elin adamı sürekli bu tartışmalar oluyo evde daha hiç gece uyandığını görmedim yada ev işi veya çocuk konusunda yardımcı olduğunu sadece sever o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…