Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hımmm kv ler bu bahaneyle gelip sende kalacaklar yada kaynınmı turnuva bitene kadar sende kalacak her ikiside zor Allah kolaylık versin
canım meğer herkes otri bebeciymiş yahu bende şu marketlerde satılan aspriratörden bahsediyorsunuz sanıyorum o hiç mantıklı gelmemişti bana
yok ya gene benimiki iyiymiş ık dese ayağa fırlar gece bazen ben mama hazırlamaya giderim oğluş sabırsızlanır dönderim bakarım hemen yanına yatmış pişpişliyo yada konuşuyor sakinleştiriyor uykusu hafiftir çocuk olduğundan beri her çıtırtıda ayakta
bizde var.yalnız oğlum hiç sevmiyor çığlığı basıyor.burnuna değince
sen nasıl temizliyorsun canım malum en kıdemli annemiz sensin tecrübelerin önemli
aahha alemsin ilknur ya dizilerdeki karakterler gibisin valla kızkardeşim gibi geliyorsun bana o derece yakın yani

sen ikizler burcumusun ?

hayır yapma kv deyi sevme kv deleri sevmek adına yeni bir akım başlatma
kızlar bizim oğlan hasta olduktan sonra iştahı azaldı emme dışında bişi verdimmi agzını kitlio yemek istemıo en fazla 3kaşık bişi yıo oda oynata zıplata zoraki napsamki gecer inşalah...
canım boranda öyle olmuştu ilaçları sevmiyor ya ilaç bittikten sonra bir süre kaşık almadı ilaç vericem sandı galiba 1 haftayakalmaz düzeldi düzelir inş üzülme
şuan nette tantunici telefonu arıyorum

limon bol acı ohh mis turşu bulursam iyi olcak
alahhhhh mersinde okumuş birine tantuni denir mi beeeee günde 2 tane yerdim
Evrene niye yolluyorsun canım.. :107::107:Yüce Rabbimiz dururken.. Bütün güzellikleri Rabbim yaratmıyor mu?
Rabbim yarını hepimiz için güzel eylesin İnşaallah..
:109::109::116: O'nun rahmeti, kudreti sonsuzdur...
Mevlam neylerse güzel eyler
öz mersin tantuni varmışşş

birazdan eşim gitcek bakcak nasıl olsa sokakta geziyor

yanımda hırsız var diyor hırsızı karakola bırakayımda dur diyor
kız adamın kıymetini bilmiyorsun iş başındayken bile sana hizmet ediyor nankörrrr

cincon

sen nasıl temizliyorsun canım malum en kıdemli annemiz sensin tecrübelerin önemli.

canım ben ağladığı için kıyamıyorum.daha çok eşim temizliyor.gerçekten büyük kolaylık.

kışın çok kullandık.yedek uçlarıda var.yalnız nefesin kuvvetli olup hızlı çekeceksin malum

bebekler rahat durmuyorlar...

Herkeze günaydınnn mutlu hafta sonları anacım. epydir giremedim yokluğumda farkedilmemiş zaten. olsun birtek dileğim var siz mutlu olun yeteeer. (çok mu duygusala bağladım ne) hepinizi seviyorum. geçmişe pek bakamadım çok alele acele okudum. iki gündür kv ye yemek taşıyorum. sürekli hastanedeler. gelince bide yemekle uğraşmasın yoruluyorlar diye ben hazırlıyorum. yorgunluktan bayılmak üzereyim. olsun iyi haberlerim de var size. uzun süredir gündemde olan bir konu. noter işlemleride halledilmiş. haziranda taşınıyorum. kp saolsun ev aldı bize. yeri bayaa güzel tüm manazara ayaklar altında 9.kat baya yüksekteyiz. hiçde alışkın değilim yükseğe biraz yükseklik korkusu var bende ama olsun alışırım heralde. oğlunu çok sever. ben hayattayken, dünya gözüyle güzelce gidin oturun da mutlu yuvanızda sıcacık oturduğunuzu göreyim diyor. amaaa bir sıkıntı var. benim uyanık kv evi kendi üstüne yaptırmış. bizede o ev torunumun diyor. ben ölünce siz alırsınız diyor. sanırım kendini garantiye alma durumları mı var nedir. illaki şu sevincimize bir çomak sokacak. ne olurdu yani oğlunun üzerine yapsaydın. amaaaan neyse ne yaparsa yapsın. kira derdi kalmıyor ya ona seviniyorum.

Özel sektörde hep risk var dimi?? Zaten yazdıklarını okuyunca dedimki iyiki öğretmenim!! Kesinlikle memur hamurlu bir insanım :) senin durumuna gelirsek. Hem eşinin hem senin aynı anda iş değiştirmesi riskli olsa da git bir görüş ki aklında kalmasın.

Kesinlikle dün gece aklımdaydın! Nerelerde ankaralı diyordum :) ev olayına sinirini bozmadan tadını çıkar. Sonuçta kendi paraları ile almışlar tabiki adlarına olacak bence. Başınıza kakacaklarını da sanmam o yüzden hiçççç takılma. Yüksek kaylarda oturmaya alışınca da vazgeçemezsin güle güle oturun, sağlıkla canım.

canım şampuan gelende eczanelerde satılıyor birde internetten alabilirsin

çok geçmiş olsun muhakkak bize sonucu bildir hayırlı haberlerle gel inşallah

çok geçmiş olsun canım

nkolik;
eviniz hayırlı olsun canım.. güzel günlerde oturun..
kp ne de hürmetler, saolsun, kesesine bereket

tapunun kimin üstüne olduğunun bence de şuan bi önemi yok.
evla olan oğlunun üstüne yapılmasıydı, ama kendi üzerlerine yapmışlar zararı yok.
eşinin başka kardeşleri varsa; huzursuzluk olmasın diye de yapmış olabilirler..:44:
amaaan, kira illetinden kurtuldunuz yaa
artık dilediğin gibi oturursun evinde, insanın kendi evi inan başka oluyor..
inş çekirdek aileniz sevgi ve huzurla büyür.. hayırlı olsun canım

cinconumm;

uzun süredir çalıştığın bildiğin yerden ayrılmak, önüne neler geleceğini bilmediğin için seni tedirgin ediyor..
gidip bi görüş, çalışacağın yeri patronunu bi gör.
anlattığın kadarıyla işin mahiyeti güzel ve başka kapılar da açılabilir..
artık boran da olduğu için kendinden ziyade düşüneceksin herşeyi..
risk almadan da bi şeyler kazanılmıyor..
görüşmeden sonra eşinle de istişare edersiniz..

Cena profil resmin cok sevimli
Pediastrium saol bgn bakicam eczaneden cocuk kotu olmasin daha fazla yazik yavruma...
Cincon aslinda topikte baya onceden otribebenin muhabbeti olmustu ama sen o zmn gormefin belkide biz once giffer fizyolojik serumu damlatiyoruz az bisi bekliyoruz cunku direk cekince hem gelmiyor hem de yavrucak daha cok kiziyo sonra babasi daha kuvvetli yapabildiginden o yapiyo genelde belli araliklarla cekiyi coj da guzel temizleniyo eskiden yatirarak yapardik simdi otururken cekiyoruz o da guluyo gidiklaniyomu artik bilmiyorum ) bi de doktorlardan biri sdc tavsiye etmemisti dgrleri hep mantikli bulmustu bi tanesi burnun kendine has tabakasini bozar fln demisti ama ozellikle hastayken cok rahatliyo...is mevzuundada gercekten iyice dusunulup karar verilmesi gereken bi durum elimdem gelen dua etmek ogleyi kilip bol boldua edicimmm
Karakizzz ne dagitmissin vallahi gece gece)
Nkolikcim yeni evin hayirli olsun RAbbim huzurlu gunlerde oturmanizi nasip eylesin
Aryaaam haberler iyidir inss

Kizlar ben artik sizleri cook merak etmeye basladim bu arada...artik havalar da yavas yavas duzelecek ins..bizler nerede bulusup gorusucez yavastan planini yapsakmiki ancak toparlaniriz yazin herkesin tatil plani farkli olur muhakkak ee bi nisan mayis kaldi haziranin da basi belki nedir sizlerin fikirleri

İyi olmanıza çok sevindim canım.mızmızlığıda geçer tatlım okdar hasta olunca napsın çocuk. kocaman halimizle biz bile mırıldanıyoruz.

ahhh ahhhh :)))

kıııız!!
gece gece aşka gelmişsin.. dağıtmışsın iyice
hoş huyumdur diyorsun ama böyle acılar ekşiler hayra alamet midir bilimiciiiim

kızzzz seni merkez efendi köftecisiyle tantuniciye götürcem ne kadar ortak noktamız var

yok vallahi ben hep ister canım

canım bende seni çok seviyorum inann kova burcuyum ben

alyaaaa nın gönderdiği enerji bana etki yaptıııı :122:

kocişi doyuruyorum şuan ecoşu doyurdum hemen dışarı salcam kendimi

bi de şu vardı
"kadın hakkı" yoktur; çünkü "Hakkı" erkek ismidir
bu erkek milletinde bu kafa yapısı varken kadın hakları çoooook tartışılır. amaan ne sinir bozucu bide kadınlar günü deyip ortalığı iyice bulandırıyorlar. hayatından çok memnun olan kadınların günü gerisi ne yapsın. 1 gün kadınlar günü ilan edilmiş diye dayak yiyen hor görülen kadınlara gül mü getirecek eşleri. bende sizin gibi düşünüyorum şu günü bu günü olayları beni deli ediyor. gereksiz. değerse hergün değer verilir 1 gün değil.

aferimmm sana ayşecik yazı yazmayı öğrenmişsin. bizdende sana koccaman öpücükler.

Busmai gecmis oksn simdi nsl?
Tugce siz de iyisinizdr ins cok geriden geliyorum ama...heyy gorusmek isteyenler el kaldirsin kimse yok muuuuu

Eki Görüntüle 651573

adam beni utandırdıı :78:

camiden çıkmışta almış :78:

cennet senin ayaklarının altında ama gidecekmisin gitmicekmisin bilmem diyor :111:
karakız kv kızmışsın ama eşin seni nekadarda düşünüyor. çok mutlu olmuşsundur. benim eşim pek çiçek almaz. birkeresinde eve getirmişti mutluluktan boynuna atlamıştım. ben almadım avm de dağıtıyorlardı dedi. sadece bir kere sevgililer gününde aldı geçen seneydi okadar.

Ayyy kocacığımın hakkını yemeyimm ya unuttum söylemeyi içimde kalmasın bari doğum yaptığımda kooooocccaman taze çiçek getirmişti. birsürü beyaz kırmızı güller vardı. içinede çok güzel bir not yazmıştı. hala saklarım o notu.

Cena profil resmin cok sevimli
teşekkür ederim:78:

kızzzz seni merkez efendi köftecisiyle tantuniciye götürcem ne kadar ortak noktamız var
götür beni ilknuuuuuur
en sevdiğim arkadaşım olursun

aferimmm sana ayşecik yazı yazmayı öğrenmişsin. bizdende sana koccaman öpücükler.

beeeeeeeeeeen!!!

bence de kaba taslak bi plan yapabiliriz.
9 temmuzda ramazan başlıyor, 8 ağustos da ramazan bayramı.
kafadan temmuz ağustos gidiyor. zaten çook sıcakta açık havada buluşmak da iyi değil :100:

bu durumda mayıs sonu veya haziran başı bence uygun olacaktır.
tatil planları henüz belli değil ama bu aralık bizim için düşünülebilir.

benim eşim pek çiçek almaz. birkeresinde eve getirmişti mutluluktan boynuna atlamıştım. ben almadım avm de dağıtıyorlardı dedi. sadece bir kere sevgililer gününde aldı geçen seneydi okadar.
bizimki de hiiiç öyle romantik değildir
ikinci evlilik yıldönümümüzde orkide almıştı..
yaprak döktü, budadık. sapları kaldı.. hala gözüm gibi bakıyorum kuru dallara
ama şimdi yeni dal verdi, tomurcuk olmaya başladı..

helaaal
doğum hediyesi yüzük almıştı eşim
ayşecik büyüsün ona veririm belki.. hatırası var

eşim kv deme ramen beni savunur cnaım kocam şükür idir söylemeseymiş bari dağıttıklarını

ne güzel benimki cansız almıştı

orkide bende istiyorum ama evim çok karanlık büyümez

cena çok kötüsün ayşşeyi götürürüm sende belkiii

çok geçmiş olsun canım
hadi iyi gezmeler
iyi haberlerini de bekliyoruz

canım teli bi gün kitaplığa
bi gün koltuğun altına koydum
canım ben konuşmayı düşünüyorum kadın eşinden ayrılmış
yani ihtiyacı var ve konuşmama olayı
sanırım bilmediğinden cahil yani
benim bi de şöyle bi durumum var haftada 3 gün bırakıyorum
sabah 7.40 öğlen 11.30 sonra 12.40-14.30 bu kadar
sabah ben kahvaltısını yaptırırım 1 saat sonra faln sütünü içirip
uyutur sonra ben gelip çorbasını yediriyorum
o başka da bişey yapmıyo 2.30 da ben gelip yine doyuruyorum
bu benim tercihim oğlumun herşeyini ben yapmak istiyorum
kamera koymadan önce konuşucam
ama ses kaydedicisi koyucam
yine şüphelenirsen artık bakıcıyı değiştiricem kararım bu şekilde
annemle ayrı olmaktan bende nefret ediyorum

canım hayırlı uğurlu olsun
ağız tadıyla huzurla mutlulukla yaşayın inşallaah

karakız yine dağıtmışsın
gül almana da çoook sevindim
bir tek dileğim var mutlu ol yeteeeerrrrr
bende istiyorum tantuni bananeee

cena seni burda görmeme çok şaşırdım
hayırdır tatlım :44:

biz de dün gezdik geldik ama
sonuç hüsran oldu
adet oldum ve adetimin ilk gnü böyle
yoğun kalabalık ortamlarda kalırsam başım ağrır
ve başımın ağrısı tam bir kabustur
migrenim var
midem bulandı başım ağrıdı
eve geldik direk yattım eşim oğlumla ilgilendi
uyutmuş altını değiştirmiş iki kere
karnını doyurmuş
canım benim
bugün iyiyim ama hiiiiç halim yok
eşim dolaşmaya çıktı bende evde yatış
yatağımı bile toplamadım canım istemiyo
yemek de yapmıycam
bananeee yaaaa hiç halim yokk
ama oğlumla ilgilenirim ona laf yok
hatta gidiyorum çorba yedirmeye
görüşürüüüüz bei özle karakızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…