MєvLa'чa Has oLmaчaη göηüL , LєчLa'чa Paspas oLur.
Öηcє MєvLa İçiη SєcDєLєrє gömüL..Soηra Şad oLacaкτır İηaη , Aşk iLє göηüL.!
..
öz mersin tantuni varmışşş
birazdan eşim gitcek bakcaknasıl olsa sokakta geziyor
yanımda hırsız var diyor hırsızı karakola bırakayımda dur diyor
Günaydın annişler... Dün akşam gönderdiğim enerji ters tepti galiba. Hava yağmurlu burda( bakalım günün gerisi nasıl olacak...
geçmiş olsun canım, hamdolsun ciddi bi şey olmamış..aynen canım bazen bende öyle hissediyorum ve çok üzülüyorum.hiç sormuyo bile yorgunsun uykusuzsun hastaydın hani nasıl oldun yapılcak bişey varmı hiç hiç hiçgeçen gece kızım uyandı emzirdim emzirdim bırakmıyo artık altıma yapıcaktım zorla bıraktırdım ağladı tabi bende yatağa otutturdum ışığıda yaktım oturuyodu sonra tuvalete gittim ciyak ciyak bağırıyo bizimki nasıl çıkıp koştuğumu bilemedim.bir gittim ki asude düşmüş yüzüstü tabi düzelememişte allahtan yatağın önünde sandalye koymuştum yoksa yerdeydi yawrum çünkü sandalyeye kapaklanmış ve çatlıyo çocuk arkasını dönüpte bakmamış bile nie ağlıyo die nasıl bir mantık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım ağlıycaktım nerdeyse.gece gece kavga ettim bide avaz avaz diyoki ben sen yanındasın sanıp bakmadım yahuuu be adam yanındadsa olsam insan yinede bakar bu çocuk bu kadar ağlıyo ne derdi var acaba die gnlerce bunları düşünmekten uyku girmedi gözüme
hay maşallah size.. iyi olun bacım, siz iyi olunSlm kızlar... Bu haftasonu kv lerdeyiz. Bu ara çok seviyorum kv yi nedense:) kötü örnekleri gördükçe sarılasım geliyor allah var. ( ne zaman böyle desem beni gıcık edecek birşey yapar) bende biraz zor biriyim tabi:).
8. Ayımız bitti 9. Ayın içindeyiz!! Koca dana olduk:) kızımı dr a götüreceğim yarın. Bakalım ne diyecek. Üfürüm vardı aklım onda. İyileşmiştir inşş.
kıııız!!şuan nette tantunici telefonu arıyorum
limon bol acı ohh mis turşu bulursam iyi olcak
şeker portakalı melisaya bugün diş buğdayı yapıyoooooooooorHayırdır İlknur ne oluyor sana böyle turşular falan...
Minita,
Eylül
Şeker potakalı
Barbarino.
...
.....
Ve diğerleri nerelerdesiniz...
hay Allah,, hasta oldu öyle mi?:26:yakında normale dönecektir
benimkinde de öksürük kusma ateş,hastalığa başladık..
otri bebe benimki de canım
ona da aspiratör deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?