Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aryama alya diyorum ya pes hafızam zayıftır kolay değişmez bildiklerim :111:
Olsun kuzum ben anlıyorum) öyle mi geçti mi diyorsun ? Hadi bakalım inş bizimkinde de aynı olur. Muck

Olsun kuzum ben anlıyorum) öyle mi geçti mi diyorsun ? Hadi bakalım inş bizimkinde de aynı olur. Muck

:* muck .. doğduğunda nefes alıp verişi farklı ydı hizlıydı herkes yok birşey dedi ben götürdüm 15 günlüktü sanırım

doktor dedi helal olsun işte anne anlıyor dedi . hatta annemler benle dalga geçiyordu

neyse çok şükür 2 yada 3 aylıkken miydi kontrole gitmiştik geçmişti. ilk gittiğimizde geçene kadar her ay gel demişti.

tekdende ki ahmet dr du oraya götürmüştüm

hafta sonunu seviyorum
geçmiş çok olmuyo kolayca okunuyoo
biz de çıktık yine araba sürdüm
öğreniyorum şu vitesi galibaa

işte yemek yaptım eşim maça gitti 1 saat sonra gelecek
salata da hazır ohh

ayy öyle iştee
siz neler yaptınız diycem ama kimsecikkler yokk

ay sende mi şekerim:)ben de araba kullanmayı öğrenıyorum şu aralar ayıptır söylemesi:)

yine hayallerim suya düştüüü inanmıyorum ((( kamuya geçiş hakkını kaldırmışlar affffffffffff ben ne bahtsz kadınım yaa

minita , genelde aktif olduğun icin,
uzun zaman göremeyince kötü bi şeyler mi oldu diye düşünüyor insan.. hamdolsun iyisiniz demek..

bulusma hususunda cogunluk hangi yakadaydi simdi ona gore karar verebiliriz veya nerde daha uygun bi mekan olabilir ki boyle cafe gibi biyerde mi yoksa koru gibi yesillik yerlerde mi ...?
ben, libyana, elifnaz, şeker portakalı, canderin, miracle, cincon bildiğiğim kadarıyla anadolu yakasında.. karşı tarafta da seni, karakızı, zeynebi biliyorum.. :44:

3te çıkmıştık, şimdi girdik eve..
ayaklarıma kara sular inmiş

ben de eşime bu aralar yükleniyorum ehliyet ve araba kullanma mevzuunda.
gel öğreteyim diyo. araba otomatik vites değil, değiştirip otomatik alırız istersen falan diyo..

önceden rahattım, bütün taksiler, otobüsler, tramvaylar, metrolar benimdi..
şimdi bebek olunca mecbur illa ya babam alacak, ya eşim götürecek..
zorlanıyorum, birilerine mecbur olmak zoruma da gitmiyor değil..
ama araba kullanıyor olsam, istediğim zaman çıkarım..
eşim de istanbul trafiği çok tehlikeli, acemi için zor, binbir türlü tehlike var diyip duruyor..

şeker portakalımm, nasıl geçti diş buğdayınız ?

kızlarr bnm de ayagıma kara sular indiii arnavutköy sahilden başladık bebek sahile kdr yürüdük bebekte 3 5 tur attıktan sonra :))) yeni doğan bi bebeği görmeye gittik ordan istinyeye geçtik gezdik de gezdik deniz havası bana çok iyi geliyo oğluş da çok eğlendi hatta suların fışkırdıgı biyerden ilerledik diye aglayıp durdu kuzucukk :) buluşma hususunda da çogunluk karsıda sanırım ama busmainin dediği gibi ulaşım ve rahat oturalası bir yer olmalı ama neresiii :44:

can sıkıntısından fıstıklı çikolataya sardım 2tane güplettim bu aralar hastalıklarla ugraşmaktanmıdır nedir bi keyifsizlik var üstümde

ay sende mi şekerim:)ben de araba kullanmayı öğrenıyorum şu aralar ayıptır söylemesi:)
canım ben aldım ehliyeti de
karnım burnumdaydı 8 aylıktık
araya doğum girdi geliştiremedim
şimdi geliştirme çalışmaları yapıyorum
vites zorluyodu ama yaptıkça oluyo gibi

al canım bencede ehliyet bi bayan için gerekli ve rahat
eşime bağlıydım şu ana kadar hep ama
şimdi acil bişey olsa gidebilecek konumdayım
bu da rahat hissettiriyo insana
otomatik alayım diyosa hiç kaçırma bence çünkü rahat
bizimki vitesli biraz zor oldu ama alıştım ben
yinede otomatiğe hayır demem
istanbul trafiği zor bende katılıyorum ama
ablam aldığında ilk başta kıyıdan kenardan gitmişti
sonra alıştı düşün minibüsçülere bile
yani olmaz diye bişey yok
istanbul trafiği cenadan korksun beee

biz de eşimle kahve içtik şimdi
o maç özetlerine bakıyo bende size

canım şimdi yapamazsan asla yapamazsın cesaretini topla alışmak çok kolay bi bayan hoca sana ders verebilir..
otomatik hele bebek oyuncağı
ben sürmeyi biliyorum ehliyetim de var ama otomatikçiyim ,eşimin arabası vitesli ,otomatik alcam diyo onu bekliyorum gerçekten başkasına muhtaç olmak berbat bişey
helal sanaaaaa

cenacm sağol cnm, çok şükür kötü bişey yok herşeyimiz iyi:))
Birkaç gün girmedim buluşma planlanıyormuş, herkesle tanışmak güzel fikirrr:)))

Heyyy buluşma mı varrrr, benide unutmayınnnn avrupa yakasındayım bende

İyi akşamlar kızlar. Yada iyi geceler :) herkesin gezmesine ve keyifli olmasına sevinsem de KISKANDIMMMMM. Çünkü burda yağmurlu bir hava vardı; hiç dışarı çıkılası değildi. Yine de çıkıp skşam görmeye gideceğimiz bebeğe ciciler aldık. Kız bebeklere bişi almaya bayılıyorum. Valla Allah nasip eder de ikinci çocuğum kız olursa aile büyçemizi sarsarım sanırım :) neyse bebek miniciktiiiiiii. Ne çabuk unutmuşum o halleri. Sessiz, sakin, iletişimsiz :) oğluşum orda bolbol gülüp eğlendi. Tabi sonlara doğru uykusu geldi ve mızıttı. Bugün ek gıdada yine beni çıldırttı. Artık bakıcı teyzenden yesin napıyım :/ çocuğun sanki bana garezi var gece gece bunaltmıyım kendimi herkese sevgilerrrr

Bi de ne alakaysa aklıma birşey geldi. Burda ikiz annesi vardı kimdi o??? Yok sanki artık. Nerden aklına geldi demeyin benim gelir öyle :) ha bi de biri vardı temmuz annelerini böldünüz deyip burayı kapattıran. Ozamanlar yazmayıp okuyodum sadece. Çok cins bulmuştum kendisini üzgünüm eğer okuyosa :)

valla ben de bu bölünme olayına pek sıcak bakmayanlardandım ne yalan söyleyeyim
evet ikizi olan arkadaşın adı cipskolam dı galiba
ben de geçen gün kadınlar günü için düzenlenmiş bir kahvaltıdaydım,keremi anneme bırakmıştım. orda kadın 2 aylık bebeğiyle gelmişti.. vay be dedim minicik,kerem de böyle miydi? herşey ne çabuk değişiyor. tabi kendimden utandım ben bebeğim iki aylıkken eve kapanmıştım hiçbiryere gitmiyordum

Canım sıcak bakılmayabilir tabiki. Ama şikayet etmek ve kapattırmak ayrı bi boyut bence.

İki aylıkken ben de dr kontrolü hariç çıkmıyordum. Ama yani uykusuzluk bir yandan yeni bebeğin bakımı diğer yandan. Dünya yansa umrum olmazdı valla :) bi de valla bi zor bebekler vsr bi de kolay bebekler var. Arkadaşın oğlu bizim ufaklıkla aynı ve gece hiç kalkmıyomuş. Gecr maması yiyo ama bizimki tok olsa da kalksr

Hepinize günaydınlar melek anneler..suan uras imlayim.onu uyurken seyrediyorum.yarim saate ise gitmiş olacam.olsun ordada benden ilgi bekleyen berat im var.yurttan geliyor hem otistik hem kimsesiz.öyle sevgiye acki kızlar.henüz dört yasinda ve dünya tatlisi.bizim cocuklarimiz nekadar şanslı.anasinifimizda hic oyuncagimiz yok.kk bana yardimci olurmu aceba.bi kampanya gibi bisey olsa eski kullanılmayan oyuncakları bizim okula gonderseler.

Buarada arya nin önemli biseyi yoktur insaallah

Bende sizlerle bulusmayi çok isterdim kızlar yaa

can sıkıntısından fıstıklı çikolataya sardım 2tane güplettim bu aralar hastalıklarla ugraşmaktanmıdır nedir bi keyifsizlik var üstümde
afiyet bal şeker olsun canım benimm
arada bi kaçamak iyi oluyor

helal sana
valla ben de bi azmetsem yaparım Allahın izniyle,
millet anasının karnından şoför doğmuyor sonuçta..
babam birkaç ay önce araba bakıyordu benim için..
eşim bıdı bıdı etti, ben de vazgeçtim almasın babam dedim.. :26:

istanbulda hava harikaydı..
viaporta gittik tıklım tıklım. yine aradığım çizmeyi bulamadım ama eşim epey alışveriş yaptı..
ayşecik de uyudu arabasında

cipskolam dı sanırım ikiz bebek annesi, face te aktif görüyorum..
genelde haziran topiğine takılıyor

diğer arkadaşı da hatırlıyorum, ama kendisi de pişmandı ki, kazen hemen açtı konuyu.

Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın..
sen bi adres ver bacım, ben buradan oyuncak alıp yollayayım..
yada para göndereyim sen alırsın, daha iyi bilirsin ne alınacağını..
istanbula gelme imkanın yok di mi?

Son düzenleme:

viaport nasıl canım ya outlet galiba değilmi buyaka ya gittik biz adidas magazasi bile bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…