benimki de gece kalkmıyordu ama ben gene hep yorgundumCanım sıcak bakılmayabilir tabiki. Ama şikayet etmek ve kapattırmak ayrı bi boyut bence.
İki aylıkken ben de dr kontrolü hariç çıkmıyordum. Ama yani uykusuzluk bir yandan yeni bebeğin bakımı diğer yandan. Dünya yansa umrum olmazdı valla :) bi de valla bi zor bebekler vsr bi de kolay bebekler var. Arkadaşın oğlu bizim ufaklıkla aynı ve gece hiç kalkmıyomuş. Gecr maması yiyo ama bizimki tok olsa da kalksr
canım sen de çok kutsal bir iş yapıyorsun ona verdiğin sevgi onun tüm hayatını değiştirebilir,düşünsene ne kadar günahsız bir melekHepinize günaydınlar melek anneler..suan uras imlayim.onu uyurken seyrediyorum.yarim saate ise gitmiş olacam.olsun ordada benden ilgi bekleyen berat im var.yurttan geliyor hem otistik hem kimsesiz.öyle sevgiye acki kızlar.henüz dört yasinda ve dünya tatlisi.bizim cocuklarimiz nekadar şanslı.anasinifimizda hic oyuncagimiz yok.kk bana yardimci olurmu aceba.bi kampanya gibi bisey olsa eski kullanılmayan oyuncakları bizim okula gonderseler.
Buarada arya nin önemli biseyi yoktur insaallah
Bende sizlerle bulusmayi çok isterdim kızlar yaa
viaport bir harikaaafiyet bal şeker olsun canım benimm
arada bi kaçamak iyi oluyor
helal sana
valla ben de bi azmetsem yaparım Allahın izniyle,
millet anasının karnından şoför doğmuyor sonuçta..
babam birkaç ay önce araba bakıyordu benim için..
eşim bıdı bıdı etti, ben de vazgeçtim almasın babam dedim.. :26:
istanbulda hava harikaydı..
viaporta gittik tıklım tıklım. yine aradığım çizmeyi bulamadım ama eşim epey alışveriş yaptı..
ayşecik de uyudu arabasında
cipskolam dı sanırım ikiz bebek annesi, face te aktif görüyorum..
genelde haziran topiğine takılıyor
diğer arkadaşı da hatırlıyorum, ama kendisi de pişmandı ki, kazen hemen açtı konuyu.
Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın..
sen bi adres ver bacım, ben buradan oyuncak alıp yollayayım..
yada para göndereyim sen alırsın, daha iyi bilirsin ne alınacağını..
istanbula gelme imkanın yok di mi?
Hepinize günaydınlar melek anneler..suan uras imlayim.onu uyurken seyrediyorum.yarim saate ise gitmiş olacam.olsun ordada benden ilgi bekleyen berat im var.yurttan geliyor hem otistik hem kimsesiz.öyle sevgiye acki kızlar.henüz dört yasinda ve dünya tatlisi.bizim cocuklarimiz nekadar şanslı.anasinifimizda hic oyuncagimiz yok.kk bana yardimci olurmu aceba.bi kampanya gibi bisey olsa eski kullanılmayan oyuncakları bizim okula gonderseler.
Buarada arya nin önemli biseyi yoktur insaallah
Bende sizlerle bulusmayi çok isterdim kızlar yaa
viaport nasıl canım ya outlet galiba değilmi buyaka ya gittik biz adidas magazasi bile bulamadım
adam olmuş buuu yakışıklılığa bakkk maşallah boranımızaaa
inciniz hayırlı olsun ne de güzel gezmişsiniz açık havada uyuyorlar gerçekten, huysuzlukları evde
b-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı
:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118: :121::121::121::124::124::124::124:
ayyy çok kıvırdım sabah sabah
oğluşumun resminide ekliyim yakışıklı görün
Eki Görüntüle 653969 Eki Görüntüle 653970 Eki Görüntüle 653971
canım ben olayı anlayana kadar kerem hastalanmış iyileşmiş geçmiş olsun diycem ama geçmiş çok şükür gezdik ama kapalı alanda takıldık demekki henüz park zamanı gelmemiş yinede çıkmak iyi geldi oğlumda çok eğlendi ana oğul başbaşa vakit geçirdik oda annesini mükafatlandırdı dişini ilk bana gösterdi kuzummmm ilk fırsatta hediyesini alayım bitanemin
iyileşti sayılmaz aslında canım sıkılıyor
antibiyotik aldığı için çok üzülüyorum
ay maşallah allah nazarlardan saklasın seni küçük melek ne kadar tatlı yavrum benim
dişiniz hayırlı olsun bu arada bizde diş miş yok kızlar o görünen beyaz şeyde kayboldu ağız yaralarından diş zannettim onu ama elime de geliyordu sanki ama gitti kayboldu
avm lerden haz etmeyen ben için, viaport açık hava olması hasebiyle cezbediciviaport nasıl canım ya outlet galiba değilmi buyaka ya gittik biz adidas magazasi bile bulamadım
1. si araba istiyorsan, bizimkini kullan diyor. işe şirket arabasıyla gidip geldiği için bizimki boşta.neden eşin bıdı bıdı etti araba için?
gözün aydıııııın!!!!b-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı
Eki Görüntüle 653969 Eki Görüntüle 653970
aç ayı oynamaz canım.gelin hepinize araba sürmeyi öğretimmmmmm :82::82:
ben deeeeeee:84:ben edanın resmini göremedim çok merak ediyorum
Sen Viaport'a gel bana gelme.... Küsücem sana...istanbulda hava harikaydı..
viaporta gittik tıklım tıklım. yine aradığım çizmeyi bulamadım ama eşim epey alışveriş yaptı..
ayşecik de uyudu arabasında
cipskolam dı sanırım ikiz bebek annesi, face te aktif görüyorum..
genelde haziran topiğine takılıyor
diğer arkadaşı da hatırlıyorum, ama kendisi de pişmandı ki, kazen hemen açtı konuyu.
libayana, nerdesin bacım?
oleyyy hayırlı olsun dişinizzzb-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı
:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118: :121::121::121::124::124::124::124:
bizim dişi de ilk ben gördümcanım ben olayı anlayana kadar kerem hastalanmış iyileşmiş geçmiş olsun diycem ama geçmiş çok şükür gezdik ama kapalı alanda takıldık demekki henüz park zamanı gelmemiş yinede çıkmak iyi geldi oğlumda çok eğlendi ana oğul başbaşa vakit geçirdik oda annesini mükafatlandırdı dişini ilk bana gösterdi kuzummmm ilk fırsatta hediyesini alayım bitanemin
iyileşti sayılmaz aslında canım sıkılıyor
antibiyotik aldığı için çok üzülüyorum
Benim bi arkadaşımın eniştesi çocuk dr bende ona götürüyorum baya da ilgileniyor sağolsun. Ama eko için erkilet çocuk hast yada faklteye gitmemiz lazımmış. O yüzden bi eko çektirip durumu netleştireceğiz inş. Bizimki de gececek inanıyorum.:* muck .. doğduğunda nefes alıp verişi farklı ydı hizlıydı herkes yok birşey dedi ben götürdüm 15 günlüktü sanırım
doktor dedi helal olsun işte anne anlıyor dedi . hatta annemler benle dalga geçiyordu
neyse çok şükür 2 yada 3 aylıkken miydi kontrole gitmiştik geçmişti. ilk gittiğimizde geçene kadar her ay gel demişti.
tekdende ki ahmet dr du oraya götürmüştüm
Bende aynı mantıkla öğrenmiştim. Başkalarına muhtaç olma fikri bana göre değil.minita , genelde aktif olduğun icin,
uzun zaman göremeyince kötü bi şeyler mi oldu diye düşünüyor insan.. hamdolsun iyisiniz demek..
ben, libyana, elifnaz, şeker portakalı, canderin, miracle, cincon bildiğiğim kadarıyla anadolu yakasında.. karşı tarafta da seni, karakızı, zeynebi biliyorum.. :44:
3te çıkmıştık, şimdi girdik eve..
ayaklarıma kara sular inmiş
ben de eşime bu aralar yükleniyorum ehliyet ve araba kullanma mevzuunda.
gel öğreteyim diyo. araba otomatik vites değil, değiştirip otomatik alırız istersen falan diyo..
önceden rahattım, bütün taksiler, otobüsler, tramvaylar, metrolar benimdi..
şimdi bebek olunca mecbur illa ya babam alacak, ya eşim götürecek..
zorlanıyorum, birilerine mecbur olmak zoruma da gitmiyor değil..
ama araba kullanıyor olsam, istediğim zaman çıkarım..
eşim de istanbul trafiği çok tehlikeli, acemi için zor, binbir türlü tehlike var diyip duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?