Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın millet, oğluş bugün daha iyi, hava çok güneşli belki dışarı çıkarız kaç gündür eve kapandık
bu arada kendi kendine oturmaya başladı gibi,çok az kaldı ben hiç oturtmadım doğal akışına bıraktım

benimki de gece kalkmıyordu ama ben gene hep yorgundum bir de acemilik ,cesaretsizlik var tabi. hasta olur korkusu..
etraftakiler sürekli "hasta olur, hasta olur"
canım sen de çok kutsal bir iş yapıyorsun ona verdiğin sevgi onun tüm hayatını değiştirebilir,düşünsene ne kadar günahsız bir melek
ben de gönderirim oyuncak, sınıf kaç kişi?
devlet abuk subuk işlerle uğraşacağına bu işlere baksa ya Allahım aklımı kaçıracağım

viaport bir harikaa
neden eşin bıdı bıdı etti araba için?

günaydın kızlarrrr

nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz akşamları okudum ama cevap yazamadım oğlumla oynamaktan zaman kalmadı
dün havanın güzelliği bizide gaza getirdi oğluşla yakındaki koruluğa gidelim dedik bizim afacan temiz havayı görünce uyuyakaldı arabasında bende yakındaki çay bahçesine girdim kapalı alanda uyusun dedim o sırada uyandı baktım azıcık terlemiş terimiz soğuyana kadar içerde oturalım dedim camdan oynayan çocuklara bakıp bakıp kahkahalar attı tam dışar çıkmak için mızıldanıyorduki bir yağmur başladı bardaktan boşalırcasına bir anda bütün bebekler çocuklar aileler sırılsıklam oldu neyseki biz içerideydik nasıl şükrettim herkes içeri doluştu bizimki coştu ev sahibi edasıyla gülücükler saçtı herkese içerdeki parkta bebeklerle oynadık kahkahalar saçtı sonra yoğurdumuzu yanımda götütmüştüm güzel yemeğinide yedi çıktık geldik eve döndüğümüzde yorulmuşuz 3 saat aralıksız uyuduk ana oğul :) akşamda arkadaşım geldi borişi görmeye sohbet muhabbet onuda uğurladık koyniş koyniş uyuduk oğlumla

sen bana adres ver telefon bire okulun ben kampanya başlatayım face den radyodan vs daha evvel gerçekleştirmiştik çocuk esirgeme kurumuna çokta başarılı olmuştu istanbuldaysa tel elde toplayıp direk getirebilirizde nerdeydin sen adres bekliyorum canım birde çocuklar kaç yaşlarında kıyafet vs de lazımmı yalnızca oyuncak mı eksik?

viaport nasıl canım ya outlet galiba değilmi buyaka ya gittik biz adidas magazasi bile bulamadım

canım mutlaka git derim viaport çok büyük bir yer bir sürü mağaza var bazıları outlet özellikle tiffany çok uygun oluyor ben bayılıyorum ürünlerine rengarenk birde kipa var ki tadından yenmez kipada 1 ytl günleri oluyor dönem dönem o günlerde bir sürü şey 1 tl ben ne bulursam alıyorum büyük boy milföy hamurları 2 tl di hemde pınarın çok güzel deterjan kutuları almıştım renk renk 1 tl ye büyük tekerlekli bir kutu almıştım kapaklı tüm deterjanları vs içinde saklıyorum 5 tl ye almıştım heryerde 20 di bende biraz kutu hastalığı vardırda evde herşey kutularında ayrı ve düzenli olsun diye takıntılıyım buzdolabımdada küçük kutular vardır birinde kabartma tozu vanilya vs birinde açılmamış baharatlar birinde irmik nişasta vs birinde açılmamış pudingler :)) kutu kutu pense anlayacağın

b-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı

:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::121::121::121::124::124::124::124:

ayyy çok kıvırdım sabah sabah

oğluşumun resminide ekliyim yakışıklı görün

merhaba kızlar günaydın ben haziran ve mayıs sınavlarım avr büyük ihtimal kayseride olacağım nisanda buluşalımmmmmmmmmmm

adam olmuş buuu yakışıklılığa bakkk maşallah boranımızaaa
inciniz hayırlı olsun ne de güzel gezmişsiniz açık havada uyuyorlar gerçekten, huysuzlukları evde

adam olmuş buuu yakışıklılığa bakkk maşallah boranımızaaa
inciniz hayırlı olsun ne de güzel gezmişsiniz açık havada uyuyorlar gerçekten, huysuzlukları evde

canım ben olayı anlayana kadar kerem hastalanmış iyileşmiş geçmiş olsun diycem ama geçmiş çok şükür gezdik ama kapalı alanda takıldık demekki henüz park zamanı gelmemiş yinede çıkmak iyi geldi oğlumda çok eğlendi ana oğul başbaşa vakit geçirdik oda annesini mükafatlandırdı dişini ilk bana gösterdi kuzummmm ilk fırsatta hediyesini alayım bitanemin

Günaydınlarrrr hanımlar herkese güzel bir hafta diliyorummm

cincon dişiniz hayırlı olsun, bol ısırıklı günler

Buluşma hakkında detaylarnbelli mi geçmişi çok okuyamadımda

günaydın kızlar nasılsınız geçmişi okudum ama cevap yazamadım ya sizlere imreniyorum allah nazarlardan korusun ne güzel dışarı çıkıp saatlerce gezebiliyorsunuz biz dün biraz dışarı çıkalım dedik öğlen uykusunu arabada uyusun dedik yok giderken uyumadı hadi orda deniz kenarında arabasında uyur dedik bir çığlık bir sinir uyumadı sürekli ağladı daha yarım saat oturmadık geri döndük dönerken arabada uyur dedik yine sürekli ağladı uymadı tam eve geldik bizim mahalley bir gülücükler bir kahkaha eve girdik yine öyle bir saat gülüp oynadı sonra kösüldü ve uyudu ne zaman dışarı çıkmak için plan yapsak böyle oluyor dışarda ne uyuyor ne yiyor deliricem ya dışarı çıkmayı istemiyor çocuk alışır diyorum ama yok bu çocuk alışmıcak ben evde oturmaya alışacağım ama o deşarıda uyumaya gezmeye alışamıcak malesf

ay maşallah allah nazarlardan saklasın seni küçük melek ne kadar tatlı yavrum benim

dişiniz hayırlı olsun bu arada bizde diş miş yok kızlar o görünen beyaz şeyde kayboldu ağız yaralarından diş zannettim onu ama elime de geliyordu sanki ama gitti kayboldu

iyileşti sayılmaz aslında canım sıkılıyor
antibiyotik aldığı için çok üzülüyorum

evet boranda ilk antiyotik aldığında bende çok üzülmüştüm ama şuda bir gerçek ilaç sayesinde 2 günde iyileşti yinede aman ne hasta olsun nede ilaca muhtaç olsun inşallah bir daha gerekmez canım çok geçmiş olsun ama genelde bütün çocuklar hasta parkta bakıyorum dün büyükten küçüğe öksürmeyen yok hatta doktorumuzu aradım c.tesi yeni bir bulaşıcı hastalık çkmış boğaz kuruluğu yapıp öksürüğe neden oluyormuş genelde istanbul yakınlarında olduğu için istanbul bronşiti diyede isim takmışlar ama 7-den 70 e herkeste var dedi doktor doktorumuz bile öksürüyordu baktığın zaman hastalık yok ama boğazda gıcık yapıyor sürekli öksürüyorsun bendede var ya öksür öksür uyuyamadım gece

aynısı bizdede olmuştu taaa ocağın başında bir beyazlık gördük diş düye göbek attık pastalar kestik ettik aradan haftalar geçti diş miş çıkmadı o beyazlıkta kayboldu şimdide diş başka yerde çıktı o beyazlık neymiş anlayamadım sağ gösterip sol vuruyor bıcırıklar ya ben edanın resmini göremedim çok merak ediyorum

viaport nasıl canım ya outlet galiba değilmi buyaka ya gittik biz adidas magazasi bile bulamadım
avm lerden haz etmeyen ben için, viaport açık hava olması hasebiyle cezbedici
outlet mağazalar da var. özellikle büyük markalar benetton, tommy, polo nun ürünlerini normal mağazalarından daha ucuza bulabilirsin.
ithal markalar da var. giyim ve deri.
epey de erkek giyim mağazası var. isim yapmış, kaliteli marka mağazalar..
bernardo, kütahya porselen, karaca, tefalin oulteti var.. insan içeri girince çıldırabilir
ben çizme almak için gittim. alalade bi avm den daha çok ayakkabı mağazası var..
desa, derimod, kemal tanca, hotiç, timberland, grayder, inci, yeşil kundura.. ve daha aklıma gelmeyen birçok mağaza var..
çocuklar için büyük oyuncak marketler var..
adidas istiyorsan, o da var..
mavi nin bi anadolu yakasındaki en büyük mağazası da orada. hele bi tezgahları var, çok ufak defolu tshirtler, badiler 10-15 lira

haftasonu gitmeni tavsiye etmem, çok kalabalık oluyor, park sıkıntısı da cabası, otopark çok küçük. :100:
hafta içi gidersen.. ooo, çocuklar gezsin, lunaparkı bile var.. açık havada sen de aheste aheste yaparsın alışverişini..

neden eşin bıdı bıdı etti araba için?
1. si araba istiyorsan, bizimkini kullan diyor. işe şirket arabasıyla gidip geldiği için bizimki boşta.
2. si şahsına bi araba, ekstradan mazot, trafik sigortası ve kasko giderleri demek diyor

b-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı

oğluşumun resminide ekliyim yakışıklı görün
Eki Görüntüle 653969 Eki Görüntüle 653970
gözün aydıııııın!!!!
nasıl seviniyor di mi küçücük bi dişin ucunu gördüğünde, ben de şuursuzca bi on dakika dans ettimiştim sanırım
oğluşun da pek yakışıklı, pek beyefendi.. maşallah borana

gelin hepinize araba sürmeyi öğretimmmmmm :82::82:
aç ayı oynamaz canım.
önce beni merkez efendiye götür, sonra araba öğretirsin..

Son düzenleme:
Selamunaleyküm kızlar... Nasılsınız? Epey giremedim ne var ne yok...

Özlediniz mi beni..

Sen Viaport'a gel bana gelme.... Küsücem sana...
libayana, nerdesin bacım?

İşte geldim....

İnciniz hayırlı olsun.. Sonunda kendini gösterdi..
Maşaallah oğluşuna da.. Allah nazardan korusun...

herkese günaydınnnnnnnnnnn

uzunn bir aradan sonra inşallah kesintisiz olarak aranızdayım

kızımın diş buğdayını yaptık hafta sonu allaha şükür çok güzel geçti
yorulduk ama değdi kızım için

ohhh ne kadar çok kaynatmışsınız yaa oku oku bir hal oldum
buluşma zamanı konuşulmuş bizede bir aksilik olmazsa nisan-mayıs -haziran uyarız her tarihe ama birde şöyle bir dip notumuz var
ben cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum hafta içi olursa zaten hiç gelemeyiz

hafta sonunu herkes fırsat bilmiş gezmelere gidilmiş bizde gezdik pazar günü sahilde hava gerçektende çok güzeldi
kızımı salıncaklara bindirdik

cincon cum gözünaydın dişleriniz çıkmış inci gibi dişleri olsun inşallah yakışıklının maşallah ona

oleyyy hayırlı olsun dişinizzz
ben sürekli oğlumu görüyorum yakışıklı olarak ama
neyse sizede bakalım hadii
şaka yapıyorum canım maşallah maşallah
o gözleri yerim ben yaa
hele saçlar bize de verin biraaazzzzzzzzz

bizim dişi de ilk ben gördüm
ama bi arkadaşım dur ben göreyim dedi

canım yaa bende aynı olmuştum
hatta iki gün falan başlamadım içim elvermedi
sonra mecbur kalınca başladım
insanın içi gidiyo ama yapacak bişey yok
daha da iyi olur inşallah
içmez bebişlerimiz bi daha

bizde uyandık oğluşumla
temizlik yaptım
sonra kahvaltı yaptım
şimdi de size bakıyorum
hayırlı sabahlar kızlaar

Benim bi arkadaşımın eniştesi çocuk dr bende ona götürüyorum baya da ilgileniyor sağolsun. Ama eko için erkilet çocuk hast yada faklteye gitmemiz lazımmış. O yüzden bi eko çektirip durumu netleştireceğiz inş. Bizimki de gececek inanıyorum.
Bende aynı mantıkla öğrenmiştim. Başkalarına muhtaç olma fikri bana göre değil.

Vay vay vayyyy..... Çok iyiii... Hayırlı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…