Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kerem hasta olmus çok geçmiş olsun canım sahilde bir türlü hastalıktan kurtulamadı grip oluyor sürekli gecen ay bizde ilac vermek zorunda kaldık işi olsunlar da ilaç vermek zorunda kalmayalım hep soyluyorum kızım hasta olmaısn ben olayım diye gel görelim önce sahil sonra eşim arkasına da ben hasta oluyorum .
.
canım ben sahil ile gezmeye başladıgım da 20 günlüktü. keşke sende kendini eve hapsetmeseydin.

hoşgeldin rabiş!!
eşimle alışverişe gittik bacım, zati buluşucaz inş yakında

şeker portakalım, diş bugdayınız da güzel geçmiş, hayırlı olsun..
foto yok mu, fotoo?

naragacı, çok ufak yazmışsın, ekrana yapıştım, zor okudum:111:
accık büyük yaz

Son düzenleme:

ayşecikin nenesi, viaport'a '' vipırt '' diyo

Son düzenleme:
kızlar, mini fırınım var, kurabiye yaptım, bir tepsiye sığmadı.
iki tepsiye koydum, acep pişer mi?:26:

teşekkür ederim canım
foto olmaz mı var şimdi öğlen yemeğine çıkıyoruz geleyim koyarım fotoları

he yaa yazı tipini değiştireyim dedim küçük kalmış
bende zor okudum yazdıklarımı
bakalım bu nasıl ?

Son düzenleme:
Doğum yapmadan önce doğurdummm diye gelenler gibi bigün ben de yazabilecekmiyim diyodum şimdi de diş için aynısını düşünüyorum insan oğlu ne doyumsuz sürekli şu ne zmn olcak bu ne zmn olcak :)) çook çook sevindim cinconcum darısı başımıza inşşşş ayrıca paşana bayıldım tam bir beyefendi bakışlar oturuş oyy kurban oldugummmm
merhaba kızlar günaydın ben haziran ve mayıs sınavlarım avr büyük ihtimal kayseride olacağım nisanda buluşalımmmmmmmmmmm
bana her yol paris de yer konusu muamma işte yoksa bana bugün diyin geleyim
iyileşti sayılmaz aslında canım sıkılıyor
antibiyotik aldığı için çok üzülüyorum
canım ben de ilk verirken baaya zorlanmıştım ama sonra baktım çocuk iyice kötüye gidiyor yapacak birşey yok keşke olmasa ama Rabbim acil şifalar versin inş...

miracle83 nerde?

cannnımm geldimmm
geçmişi okudum bayaa uzun zamandır ama bişey yazamadım..
gçen hafta hergün kv ve görümce vardı,ütü vs işlerim vardı..
malum bu hafta diş bugdayına yoğunlaştım çamaşırla uğraşamam
ctesi capitol e gittik,kendime kotondan bi bluz aldım bi de renkli kotlardan istiodum ne zamandır ''asymmetry'' ince kot kumaşından renkli tayt yapmışş bayıldımmmm hmen aldımm,yani kocacım aldı

pazar günü dışarı çıkamadık hava o kadar güzel olmasına rağmen..
kızım öğlen uyuymamak için direndi bizde uyuyp uynmasını bekledik dışarı çıkmak için..
böylelikle akşam olduu

bu arada yazmadım sanırım iye enfeksiyonundan çok şükür kurtulduk,iştahı eski haline döndü bebeğimin
10 günde 350 gr almış 2 cm uzamış yavrum,diş sıkıntısı geçincee rahatladık vallaa...
gece yine de aralıksız uyumuyor amaa,en az 3 kere uyanıyorr 8 saat içinde

cenacım buluşma konusunda ben de vardımm çok sevinirim hepinizle tanışmak için sabırsızlanıormmm
viaport a bayılırımm,bekarken ailemle 8-9 sene pendikte oturduk,ilk açıldığı zamandan beri giderim..
ama evlendikten sonra biraz uzak kaldı pek gidemedim
haftasonu çok kalabalık ve sıkıcı oluyor amaa her avm gibi..

cinconum boran paşanın dişi hayırlı olsunnn çook sevindimm
Allah hiçbirimizin yavrusuna o diş ağrısını acısını çektirmesinnn

hasta olan bebeklerime Allah şifalar versinn,maalessef bu havalar hasta olmaya çok müsait
nkolik eviniz hayırlıı olsunnn,elde ne kp ler varr
şaka tabii,parası olsa belki benimki de alırmıydı acaba:26:

sekerportakalı foto bekliyoruzzz tatlımm bi dee bugdayın tarifini verirmisinn banaa..
hadi sen kurtardın hayırlısıyla darısı başıma..kafam hep bununla meşgulll..
annem dioki sen kaşındın girdin bu işe,inşallah çıkarsın içinden kolaylıkla
25 kişi olcak yaklaşık evim 2+1 bi oda kızımın odası zaten çocuklar giremeeeezzzzz
pediastrum zeynep iyi mii toparladı mı yavrum??

müge anlıyı izliorum doğum iznine çıktığımdan berii,ne çok eşini aldatan kadın var yaa
Allah kimseyi şaşırtmasın ve karşımıza iyi insanlar çıkarsınn...
karakız müge anlıyı izlerken hep sen geliosun aklımaaa

canım kontrol edersın altı pişmezse tepsilerin yerini değişirsin biraz da oyle pişirirsin :)
benim fırınım öyle yaptı ama seninki belki yapmaz
sadece benim fırına özel bir durum olabilir
kontrol ettim, pişmiş.
buna rağmen 10 dk da yer değiştirerek pişirdim.
üstteki tepsiyi aldım.
alttakinin üstü kızarsın diye hala fırında..

ayşecike de tattırdım.. o küçücük ağzıyla kibar kibar çiğnedi, lop yutuverdi..
ardından ''annecim, ellerine sağlık çok leziz olmuşlar'' dedi :76:

kaç gündür sesim çıkmadı da bugün bunalıverdim işte çok kötü öksürüyor sanki ciğerleri ıslık çalıyor,ciğerlerine inmiş diye verdi antibiyotiği
bu dereceye nasıl geldi bilmiyorum 1-2 ay önce bi hırıltı vardı doktor bişeyi yok deyip yollamıştı acaba o mu ilerledi ciğere indi diyorum
diş geç çıkması daha iyiymiş canım çıkar yakında
hoş geldin bacım tayt giyebiliyosan sen baya fit sin attın doğum kilolarını anladım beeeeeen
evet keşke ! başkalarını dinlediğim için geliyor başıma ,hasta olur hasta olur al işte evde de hasta hem de nasıl
oh sabah sabah işleri halletmişsin maşallah sana benim ev dandini ,kocişi az önce en son gördüğümde banyoda ayakkabısının çamurlarını temizliyordu
hoşgeldinnnn
özledik özlemez miyiz nerelerdeydin bakalım sen

of canım antibiyotik verenlere kızardım ama doktor başka çare yok deyince ateşi olunca ciğerlere inince..elim kolum bağlandı. bir de her içirdiğimde kusuyor ilaç çok mu acı anlamadım ki ona da bunaldım 2-3 kere veriyorum kusuyor midesindeki herşeyle beraber anında fışkırtıyor zaten iştahı azaldı bugüne kadar hiç takmadım da iyice bunaldım bugün 4.gün ,genel durumu iyi ama çok şükür. bugün dışarı çıkarmayı düşünüyorum temiz hava alsın ben de çokkk bunaldım canım annem yemek getircekmiş bize ,ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

ayy görürüz inşallah o günleri
annem de ben kurabiyeyi bayıla bayıla yiyorum diye hep kurabiye yaparmış bana küçükken

hafta ici zor canım ya yazın hava gec kararacak ozaman olur ama haziranda dogum var malum cmt erken saatlerde gitmek lazım ozaman kalabalık benide çok bunaltıyor

bu arada ben bugün dr gittim 23 hafta 4 günlük. bi sıkıntı görünmüyor plesenta asagidaymis ama riskli değil dedi çok şükür.. sırtı dönük olduğundan tam cinsiyet görünmedi ama buda kız dedi bakalım gelecek ay değişmez umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…