[video=youtube;HeoeqIs3xLw]http://www.youtube.com/watch?v=HeoeqIs3xLw[/video]
Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.
Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.
Lutfen kusme bak cok uzulurum yoksa bende istemezmiyim bulusmayi harika olur duya neden ama bursa yakın değilmi deniz otobüsüyle 1 saatlik yol ordanda atla dolmuşa evet meşakkatli olur ama değer valla bak bir sürü mama hazırlıycam pişman olmazsın tabi edayada yazık onca yolu çocukla ısrarda edilmezkiüzüldüm ama ya bende sevinmiştim geleceğini söyleyen tek misafirimizde şakaymış küstüm işte
Valla benimkide ufurum varken yemiyordu ama operasyonda sonra bayaga duzeldi masallah umarim seninkide en kisa zamanda alisirSırayla devam sütlerini mi denesen?? Yada denemiş miydin? Çok zor canım ya Allah kolaylık versin. Süt üretimin de kat kat artsın inşallah.
Benim oğlum da yesin tüm bu sayılanlarıııı nolurrrrvallahi çok moral bozucu ya. Yiyen bebelerinizin kıymetini bilinnnnn.
iyi akşamlar herkese hava güzel kaç gündür gezmelerden eve giremedik. ne zamandır spora yazılmak vardı kafamda bi spor merkeziyle görüşmüştük bugün misafir ettiler beni orda başlangıç programını uyguladım yarın gidip vücut analizi ölçümler yapılacak ve başlıcam artık kısmetse. ocakta yemek var fırında börek babamızı bekliyoruz elif şimdi uyandı sekiz gibi tarhana çorbasını yediririm
buluşmayı bizde burda pediastrumla yaparız artıkist.gelmek çok isterdim yaza gelicem ama çok yakın ark. istanbula evlendi onu ziyaret edicez elifle anadolu yak. caddebostan tarafında.
Hayirdir canim umarim kotu biisey yoktur lutfen kendini uzme çocuğu unu dusunMrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.
anaa bizim ninni bAyılıyor bizimki buna :) ben tablete indirdim hep dinliyoruz en favorimiz bu..
Nerden indirdin canim bende indireyim
canım programı var müziğinimi istiyorsun videoyumu ...
elif benimkide çıldırıyor
minita gelmiş hoşgelmiş bizim sıralamamız şöyle canım (sabah kahvaltı) (araöğün meyve püresi) (öğlen sebze çorbası) (araöğün yoğurt)şekerportakalı herşey çok güzel görümüyor cnm, ellerine sağlık:)
Uff aynı şeyi düşünüyorum bende, her yemekten sonra üst baş değişiyoruz nerdeyse ya çok fenatam yedirirken bir püskürtüyor heryer fena yada dolu kaşığı bir yakalıyor aniden gene heryer batıyor.
Kurabiyeler de nefis gözüküyor
Huuuhuuuu avrupa yakasındakileri unuttunuz valla, çok zor benim taa floryalardan kalkıp çekmeköye gelmem çok uzak
Ben akşam öğünlerinde genelde gece muhallebisi veriyorum cnm, öğlemde veriyorum sebze yada çorbasını. Doktorumuzun verdiği örnek menüde de öyle gösteriyor, genelde internette okuduklarımda bu şekilde. Kahvaltı sonrası ara öğün sonra sebzesi sonra tekrar ara öğün(meyve yada yoğurt) arkasından gece muhallebisi süt ve uykuuuu :))
hay allah canım ne oldu birden bire?Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.
Lutfen kusme bak cok uzulurum yoksa bende istemezmiyim bulusmayi harika olur du
Valla benimkide ufurum varken yemiyordu ama operasyonda sonra bayaga duzeldi masallah umarim seninkide en kisa zamanda alisir
Aynen bizde bulusuruz demi ama zaten evlerimizde cok yakin bu arada nereye yazildin spora
Hayirdir canim umarim kotu biisey yoktur lutfen kendini uzme çocuğu unu dusun
Masallah kuzuya ne kadar tatli allah nazarlardan saklasin
[video=youtube;cA2g6Xb5vAE]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=cA2g6Xb5vAE&feature=endscreen[/video]
Muzigi var tum album var ama videosu ben video olsun istiyorum
ecrin nisaya maşallah subhanallahçubuk kreker mi yiyor kız o
havan kime yabancııı :)))
havalara bak sen ,kraker mi yiyo yaa yutar diye korkmuyo musun
Bu kız gene tv'ye bakıyor herhalde böyle havalı havalı...
Rabbim nazalardan korusun Maşaallah Sübhanallah Ecoşa...
Bluzunuz de pek hoşmuş nerden acaba....?
ben de ehlıyetı alalı 5 yıl oldu :) o gun bu gundur daha yenı geliştirme fırsatı bulabıldım.sen hangı şehirde yaşıyosun.eğer istanbulsa vites işi bıraz zorluyor gerçekten ama bı muddet sonra vıtes değiştirme,gaza basma frene basma ve bılımum hareketler otomatıkleşiyor.canım ben aldım ehliyeti de
karnım burnumdaydı 8 aylıktık
araya doğum girdi geliştiremedim
şimdi geliştirme çalışmaları yapıyorum
vites zorluyodu ama yaptıkça oluyo gibi
al canım bencede ehliyet bi bayan için gerekli ve rahat
eşime bağlıydım şu ana kadar hep ama
şimdi acil bişey olsa gidebilecek konumdayım
bu da rahat hissettiriyo insana
otomatik alayım diyosa hiç kaçırma bence çünkü rahat
bizimki vitesli biraz zor oldu ama alıştım ben
yinede otomatiğe hayır demem
istanbul trafiği zor bende katılıyorum ama
ablam aldığında ilk başta kıyıdan kenardan gitmişti
sonra alıştı düşün minibüsçülere bile
yani olmaz diye bişey yok
istanbul trafiği cenadan korksun beee
biz de eşimle kahve içtik şimdi
o maç özetlerine bakıyo bende size
sanırım ben de öyle olucamdestiny555 .!.:ben şu ara bayagı trafiğe çıkıyorum ama mılletı kanser edıyorum:) 30 la sol şeritten gidiyorum:))arkamdakı hiiç umrumda değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?