Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydınnnnnnn hayırlı bir gün olsun inşallah biraz karanlık ve yağmurlu bir hava var ama olsun

canım benim teşekkür ederim darısı başına artık en kolay şekilde atlatırsınız inşallah

busmai çok geçmiş olsun

şeker portakalı harika olmuş partiniz çok beğendim ellerine sağlık

çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

canım benim bize uyar valla kızlarında dediği gibi herkez bir çeşit yapsa oooo

canım teşekkürler
o kavanozlar canım melisanın mama kavonozlarıydı atıl bir şekilde duruyorlardı bende ne yapayım bunları diye düşünürken içlerine şeker koyarak gelen misafirlere dağıtmak geldi öylesine yaptık yani canım evdekileri değerlendirmiş olduk

teşekkür ederim

Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.

hayırdır canım ne oldu :26:

her ne olduysa Allah yardımcın olsun

canım neden pasif hesabın:44:

yerim seni yaa kuzu çok tatlı maşallah

canım bizimde saçlarımız olmadığı için cevap veremeyeceğiz

günaydın canım

ayşecik son günlerde çok aktif..
öyleki ne kucakta, ne yerde, ne yatakta bir saniye durmuyor.
sürekli bi şeylere uzanıyor, bi şeyleri çekiyor, kucağımda eğilip bükülüyor.
eliyle bi şeye erişemezse, ayağıyla vuruyor, tekmeliyor, itiyor..
altını değiştireceğim zaman eline dikkat çekici bi şey vermezsem, mümkün değil hemen dönüp kaçıveriyor..
sürekli kıpır kıpır. hep action, full action

bu arada, geri geri gitme olayını epey geliştirdi.. sürekli geri viteste.. birkaç saniyede 2-3 metre geri gidiyor,
totoyu da kaldırıyor ama dizlerinin üstünde gitmiyor.
emeklemeye başlayınca ne olacak bilmiyorum :111:

Son düzenleme:

şu an en rahat halimiz sanırım herkes yürümeye başladıktan sonra görcem sizi diyor

şeker portakalımm, günaydın şekerim
şu mama kavanozlarına şeker koyma süpper bi fikir

şu an en rahat halimiz sanırım herkes yürümeye başladıktan sonra görcem sizi diyor
bence de öyle, bunu gözümle görüyorum..
bir süre öncesine kadar, yerde etrafına minder ve yastıklardan set yapıp yalnız bırakıyordum.
ama şimdi ya mama sandalyesine oturtup kemerini takıyorum ya da yatağına yatırıyorum, ancak bu şekilde gidebiliyorum banyoya

şeker portakalımm, günaydın şekerim
şu mama kavanozlarına şeker koyma süpper bi fikir

tekrardan günaydın canım
teşekkür ederim atılacaktı sonuçta ne yapayım dedim
bundan sonrakileride şey yapmayı planlıyorum baharatlık takımı yapıp sevdiklerime hediye edeceğm

busmai, yazdığı diğer topikte bi tartışmanın içinde kalmış sanırım.
o yüzden hesabı pasif.. ne kadar sürecek acaba?:26:

karakız sen bilirsin..

Son düzenleme:
aaah, şöyle bi yaz gelse de.. denize gitsek,, havuza gitsek..
ayşeciki suya soksam, şıp şıp oynasak..

Son düzenleme:
busmai, yazdığı diğer topikte bi tartışmanın içinde kalmış sanırım.
o yüzden hesabı pasif.. ne kadar sürecek acaba?:26:

karakız sen bilirsin..

hay allah ya :26: çabuk biter inşallah

ayy sorma yaa ne güzel olur demi bende iki gün önce eşime diyordum ama dedim şöylede bir eksiklik olacak ikimiz aynı anda yüzemeyeceğiz
onada çare buluruz dedi eşim baldızı alırız o melisa ile kumda oynar biz yüzeriz dedi (kardeşim yüzme bilmiyor dalga geçiyor aklınca)

bir yazıda okumustum doktor diyordu ki, ek gıdaya şeklerli meyve suları pureleri ile baslamaktansa daha besleyici olan tarhana corbası verilmeli diyordu.

bizim oglanda geri geri gidiyor yada sürünüyor :)

istanbula yakın bir yerlere bizde gitmeyi düşünüyoruz geçen yil dogum vardı gidemedik artık kiza sözümüz var mecbur gideceğiz hayırlısıyla yaz gelse bi.. kefkene gitmiştik biz denizi çok güzel ama ev tutmustuk denize uzaktı ben denize sıfır bir yer istiyorum denizi guzel bildiğiniz hir yer varmı otel istemiyorum ev daha rahat olur bebekle

tatilden açmışsınız konu biz bu yaz ayarladık antalya da olacağız arkadaslarla sahılden 3 ay kucul bir paşamız vartoplamda 4 çocuk olacak bakalım nasıl geçecek otelde bebek yatagına kadar herseyı ayarladık ınsallah guzel gececek :)

baldız en güzeli oluyor :) benimde planim öyle açıkçası yada annem kim musaitse artık

canım bizde kerpeye gitmiştik yanyanalar zaten bende çok beğenmiştim oraları

ayy ne güzel çok güzel geçer inşallah biz bu sene bir yere gidemeyiz herhalde

baldız en güzeli oluyor :) benimde planim öyle açıkçası yada annem kim musaitse artık

aynen tabi eskide kalacak herhalde o başbaşa tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…