Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmai çok geçmiş olsun

şeker portakalı harika olmuş partiniz çok beğendim ellerine sağlık

kuzum ben viaport tarafında değilim ama yakın sayılırım bir dolmuş mesafesi var.. Ben pendik tarafındayım.. Eşim çekmeköyü biliyordur.. Nasip olursa gelmek isterim.. Sizde bana gelebilirsiniz.. madem herkes bir otobüs mesafesindeymiş.. Ben seve seve ağırlarım sizi..

pazartesi günü bankada çalışmaktan nefret ediyorum iki kelime bişey yazamadım ya

ben geliyorum

devm sütü içmiyor mu ben artık sadece yatarken birde sabah kalktığında veriyorum gün içinde zaten kahvaltı meyve çorba yoğurt derken süte vakit kalmıyor

oleyyyyyyyyyyyyyyyy benim kader ortağım geliyor valla ne yalan söyliyim bursada olduğundan senden pek ümidim yoktu ama çoooook sevindim bakalım başka kimler gelecek :119::119::119::119::119:

hah süper eşin seni getirir o vakit bizde sana geliriz zaten o resimleri gördükten sonra bu fırsatı hiç kaçırırmıyım

oleyyyyyyyyyyyyyyyy benim kader ortağım geliyor valla ne yalan söyliyim bursada olduğundan senden pek ümidim yoktu ama çoooook sevindim bakalım başka kimler gelecek :119::119::119::119::119:

canım benim o kadar çok gelmeyi isterdim ki ama nasıl geleyim ki şaka dedim ben sana

canım devam sütünü hiç isteyerek almıyor uykudayken içiyor ama uyanıkken mümkün değil en fazla 10 cc çok açsa oda pınarın hazır devam sütünü denedim başta itiraz etmemişti sevdi diye sevindim ama 3 gün sonra onuda istemedi çok tatlı zaten oda aynı inek sütü gibi tadı ille anne sütü istiyor yavrum ama yetiştiremiyorum ki

bu arada herkes geldi ben gidiyorum

iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi herkesten olumlu dönüş bekliyorum bakın gelmeyeni sınıfta bırakırım ona göre

canım benim o kadar çok gelmeyi isterdim ki ama nasıl geleyim ki şaka dedim ben sana

ya neden ama bursa yakın değilmi deniz otobüsüyle 1 saatlik yol ordanda atla dolmuşa evet meşakkatli olur ama değer valla bak bir sürü mama hazırlıycam pişman olmazsın tabi edayada yazık onca yolu çocukla ısrarda edilmezki üzüldüm ama ya bende sevinmiştim geleceğini söyleyen tek misafirimizde şakaymış küstüm işte

peki söylemesen olmaz mı? sen olmazsan olur muuuu?!!!

ev ortamı tabiki daha rahat olur. ama bence ulaşım açısından zor :100:
yani hangi ev olursa olsun. mesela karşıdan gelen kişi nasıl gelecek?
yoksa ben eşimi ikna edebileceğimi sanıyorum, o da dışarıda buluşmaktansa evi tercih eder

evde bulaşacak olsak; zaten herkes bi çeşit yapar getirir.
düşünün on kişi toplansak, on çeşit eder.. ev sahibi de çayı demledi miii, oooh

Son düzenleme:
Bende sizi çok merak ediyorum canum... Bana gelebilirsiniz... Ben sizi seve seve ağırlarım..

hayırlısı bakalım hele günü bir belirleyelim de....
Ağlama sen canım benim.. Gel seni bir öpeyim
ben de seni öpeyimm ohhhh
Cinconcum beni nasıl da unutursun ben leventteyim ama ben ist.u neredeyse hiç bilmiyorum nasılda nerde buluşursak eşim getirip eşim geri götürecek ben seve seve gelirim diş buğdayına hatta hepimiz birer çeşit yaparızz ohh oldu da bitti maşallah

evde bulaşacak olsak; zaten herkes bi çeşit yapar getirir.
düşünün on kişi toplansak, on çeşit eder.. ev sahibi de çayı demledi miii, oooh

Tamam anlaşıldı herkes bana gelsin..
Şeker portalakalı ve sen yakınsınız zaten..
Canan da yakınmış...
Başka kim vardı anadolu yakasında?
:26:

aynı şeyi aynı anda yazmışız bu kdr olur
he yaa, büyük beyinler aynı şeyi düşünür, derler
gel bi sarılalım

libyanamm, karşıdan born gelecek, zeynep ve ilknur da var, busmai de avrupa yakasında olurum demişti.. başka kiiim?

Son düzenleme:
he yaa, büyük beyinler aynı şeyi düşünür, derler
gel bi sarılalım

libyanamm, karşıdan born gelecek, zeynep ve ilknur da var, busmai de avrupa yakasında olurum demişti.. başka kiiim?

Sarılalım sıkı sıkııı
ben karşıdayım ama dediğim gibi herşeye uyarım...Ay çok eğlenceli

spordan dönerken yol üstü ne sürprizler vardı.. çok keyifli yürüdüm..

Son düzenleme:

busmai cincon cena ilginiz için teşekkürler.cenacım para olmaz iş başka boyuta girer ama oyuncak kabul edebilirim.daha cok eğitici 3 6 yaş arası olabilir.okul öncesi çağında 3 tane otıstık öğrencimiz var.3ü de konuşamıyor henüz. cincon canım bize yardımcı olursan çok sevınırım.okul devlet okulu sadece otıstık çocuklar var.istanbul da değilim maalesef diyarbakırdayım.okulun adı: İBN-İ SİNA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ DİYARBAKIR bu adres yeterli olacaktır

eşim gelmek üzere şimdi çıkıyorum, ama dönünce bakıcam bu konuya. face ten arkadaşlara da sorarız..
adres şu galiba
İbni Sina Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi otistik Çocuklar Eğitim Merkezi
Adres : Elazığ Bulvarı 3.Km. Süleyman Demirel Eğitim Kampüsü. Telefon : 0412 262 16 21

Son düzenleme:

Sırayla devam sütlerini mi denesen?? Yada denemiş miydin? Çok zor canım ya Allah kolaylık versin. Süt üretimin de kat kat artsın inşallah.

devm sütü içmiyor mu ben artık sadece yatarken birde sabah kalktığında veriyorum gün içinde zaten kahvaltı meyve çorba yoğurt derken süte vakit kalmıyor

Benim oğlum da yesin tüm bu sayılanlarıııı nolurrrr vallahi çok moral bozucu ya. Yiyen bebelerinizin kıymetini bilinnnnn.

Aynen kuzum harikasin..yaa bende sizleri tanimayi cok isterdim cok kiskandim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…