Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlarrr ey cemat-ı müsliminnn
Cınconcugum senin karşıda oturdugunu biliyorum da ben de tam semt hatırlayamadım sana trip attım ama bende iş yok :))
Tatil planları konuşulmuş biz de çoktan belirleyenlerdeniz Allah nasip ederse 1 hafta didimde olacağız sonra da 15 gün bodrumda sonra da armutlu sırası tam böyle olmasa da bunun gibi bişeyler geçen yıl gidemedik bu yıl eve girmeyeceğiz bu gidişle ama benim oğluş tatillerde ne yapar bilmiyorum ama çok da merak etmiyorum çünkü biz hep bayan erkek ayrı sosyal alanları olan yerlere gidiyoruz bu yaz olmasa da ilerleyen yazlarda oğluş hep babasıyla takılmak zorunda kalacak gündüzleri ben de keyfime bakıcam hahaha çok kötüyümmmmm
Busmaiye ne olmuş ben anlamadım bişey bir de NKOLIK beni merakta bıraktın yahuu

canım ellerine sağlık çok guzel olmus hepsidebayıldım.

sağolunn canlarımmm
internetten ve işyerinden bi arkadaşımdan görmüştüm,bende yapmak istedim çok güzel oldu gerçekten dee,
bunların dışında süslü büyük kavanozda badem şekerlerimiz ve meyvasuları için pembe süslü bardaklarımız vardı..
havuzluhan sağolsunn
iyi ki orayı bulmuşum şimdi diş bugdayı için de hediye verilmek için diş şeklinde lavanta kesesi aldım..
fotosunu eklemiştim
doğumgünü için kafamda çook değişik fikirlr var arada onlarıda paylaşırımm

Eki Görüntüle 655201 Eki Görüntüle 655202 Eki Görüntüle 655203

bunlar benim el emeklerimm
örnek olsun diye ekleyeyim dedim,doğumgünlerinde de yapılabilirr

canım çok güzel olmuşlar emeğine sağlık
bende yapacaktım su sişelerine fakat eşim diş buğdayını çok abartma doğum gününe yaparsın dedi bende yapmadım

canım bu arada ben kozyatağında oturmuyormuyorum sen br otobüs demişsin ya maltepe de oturuyorum
dipnot düşeyim dedim

canım biz pastayı çok araştırdık durduk ama çok pahalı geldi yaa en ucuzu 7,5 tl dilimi 30 kişilik pasta 225 tl yapıyor bir arkadaşım o ne öyle düğün pastası gibi dedi hatta dalga geçti

bizim bir komşumuz var caddebostan da pastanede çalışıyor ona sorduk uygun fiyata olurmu diye en uygun pasta dilimi bizde 13,50 tl dedi ama şöyle yaptı sağolsun bundan önce çalıştığı pastaneye yönlendirdi bizi orda da biraz pazarlık falan yaptık
dilim fiyatını 4 tl ye aldık 30 kişilik pasta 120 tl oldu tabi tanıdığın avantajı çok iyi oldu biz gitmeden görüşmüş zaten bizi bekliyorlardı biz öyle hallettik yani ama ben gene bir yaş doğum gününe kendim yapmak istiyorum bakalım kısmet

ohhh sen kolayını bulmuşsun valla

ayyy paylaş paylaş kız

busmai, yazdığı diğer topikte bi tartışmanın içinde kalmış sanırım.
o yüzden hesabı pasif.. ne kadar sürecek acaba?:26:

karakız sen bilirsin..

nerden bilim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aaah, şöyle bi yaz gelse de.. denize gitsek,, havuza gitsek..
ayşeciki suya soksam, şıp şıp oynasak..

ben banyoyu sevmiyor diye kaseye ayağını sopktm garip garip baktı (not evde denemeyin )

ohhh sen kolayını bulmuşsun valla

ayyy paylaş paylaş kız

Çok fenayım dimi eşim burda sürekli oğlum oğluummm diye dolaşıyor bir de tatilde görelim hünerlerini bakalım 1 gün başbaşa durabilecekler mi bir de telefonda almıyolar sonuçta havuza sabahtan bir ayrıldık mı öğlen yemeğine de gitmem akşama ne halde bulurum kocamı çok merak ediyorum çok hain planlarım var da oğluşa kıyamam sanırım onunla şap şap yapmak kadar güzel birşey olmaz sanırım bal kuzummm benim...Geçen yıllarda ve balayında gittiğimiz otellerde bebişlerle eğlenen anneleri görünce tek başıma canım çok sıkılıyordu bu yaz biz de oğluşla çoook eğlenicez inş.... :119:

Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.
Hayırdır inşallah cnm ya çok merak ettimmm
Yerim onu saçlara bak yaa:))
Sizinde gayet iyi cnm benziyor zaten, bende tarhana veriyorum çok seviyor kıymada koyuyorum. Birde kastamonu yöresinin beyaz tarhanası varmış bize de bir tanıdık verdi ondan yaptım onada bayıldı oğluşum
aaah, şöyle bi yaz gelse de.. denize gitsek,, havuza gitsek..
ayşeciki suya soksam, şıp şıp oynasak..
Aynennnn tatil planımız hazır iple çekiyorum, çeşmede olcaz inşallah oğluşumla yüzmeyiii heyecanla bekliyorum

Sen kıbrıstaydın dimi cnm haftasonuda kıbrısa geliyoruz biz ufak bir tatile girne'ye, sanırım lefkoşadaydın dimi sennn öle hatırlıyorum:44:

slm kızlar nerdeyse iki haftadır yokum, kimse yokluğumu farketmemiiiş :26: Geçmiş haliyle çok birikmiş o yüzden okuyamadım, ortadan dalıyorum yine topiğe İnşallah keyifler yerindedir

demin ecoşu eşimin yanına bıraktım uyuyor kahvaltı hazırlayayım dedim

dah açocuk ağlamadan uykusunda eee ecoş eee nolur ağlama diyor

tatil tatil tatil!!! kelimesini duymak telaffuz etmek bile kalp atışımı hızlandırdı:) biz hala otel rezervasyonu yapamadık 3 kişilik çekirdek aile tatilimize çıkmayı çok istiyorum bi an önce. bodrum taraflarına inmeyi düşünüyoruz ama otel bilgimiz çok yok deneyimli varsa otel önercek olan çok güzel olur aslında izmire bahar geldi t-shirtler çıktı bile. oğluşu hava almaya çıkarıyoruz, genelde babasına veriveriyom markete giderken vs:) bu arada çamaşırları toz sabunla yıkamak istemiyorum artık lekeler full kıyafetlerde eskiden rahatsız olmuyodum (önemli olan çocuğumun sağlığı falan) şimdi batmaya başladı insan içinde lekeli lekeli. "ne olur ki sanki deterjanla yıkasak" olmaya başladım şu sıralar?!

kulaklarını pamuklu çubukla temizlemek kulaktaki doğal temizleme mekanizmasını bozuyor dedi dr. paylaşiim aklıma gelmişken. kiri tam olarak gidermek o şekilde mümkün olmuyo o da ayrı konu.

Bizde önce bodrumu düşünmüştük ama bodrumun doğal yapısından dolayı oteller falan pekdüz ayak değil, çok merdivenler falan oluyor sahile inişlerde falan. O yüzden ordan vazgeçip çeşmeye gitmeyi planladık, ama sen zaten izmirdesin galiba:))
kulaklarını pamuklu çubukla temizlemek kulaktaki doğal temizleme mekanizmasını bozuyor dedi dr. paylaşiim aklıma gelmişken. kiri tam olarak gidermek o şekilde mümkün olmuyo o da ayrı konu.

Normalde bizim için de zararlı kulak çubukları, kirleri geriye itiyor. Ben kullanmıyorum oğlumda

BİZ ŞİMDİDEN TATİLDE NE GİYCEN MERAKINDAYIZ BENLE PAZARLIK YAPIYOR

haşema alcam dedim çok iyi olur diyor

Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizden özür diliyorum, bir cümle yazdım hepinizi merakta bıraktım. sanki herkez beni merak etsin gibi bir durum oldu ama, durum bildiğiniz gibi değil ortam biraz karışıktı tam yalnız kalmıştım yazacaktım gelen giden yine yazamadım öyle kısa kesmek durumunda kaldım. hiçde hoşalnmam insanları merak içinde bırakmaktan kusuruma balkmayın ne olur. durum şundan ibaret; evdeydim oğlumla güle oynaya çok güzel vakit geçirdim uyku saati geldi uyuttum. o sırada kapı çaldı bi komşu telefonda konuşuyor aynı zamanda da benimle konuşuyor. eve davet ettim gelmedi telefonda da babanız şuan nefes alıyor panik yapmayın birazdan ambulans burada olacak gibi bilgi veriyor. kiminle konuştuğunu anladım ve kp bişey olduğunuda anladım anahtarı aldığım gibi fırladım. eve bir geldim ev cenaze evi gibi. benden başka herkez var. babam kendinde değil. ağzından çok kan gelmiş renk falan kalmamış. ölü gibi yatıyor. kv ağlıyor. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor tabi bende şoktayım. çok ağladım çok severim onu ben, benim babam olmadığı için onu babam gibi görüyorum saolsun oda beni çok sever çok değer verir. sanki içine doğmuş gibi evinizide aldım çok şükür, rahat rahat oturun deyip çok mutlu oluyordu. bende ona hep yazın bana gelirsin sana çay kahve yapcam oturur sohbet ederiz derdim yine çok mutlu olurdu. şu an hastanede ve durumu iyi değil. kendine gelmiş ama beyin damarları tıkandığından hafızası gelip gidiyormuş. bilinci çokta yerinde değil. şeker hastası zaten şekerden dolayıda çok sıkıntı çekerdi. zaman zaman hastaneyeonun için giderdi. ayağında bayaa morarma olmuş, sanırım bu hafta içinde ayağınıda alacaklarını söylüyorlar. herşey üst üste geldi. kp biraz iyiyken bir anda düşüverdi. bütün bu olanlara inanamıyorum, biliyorum herşey allahtan, rabbim inşallah yardımcısı olsun. dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbişey yok. o hasta halinde bile hiç namazını bırakmadı yasinini okur hep dua ederdi. nur yüzlü dedeler varya onun gibi. hiç kimseye ne yükü oldu nede ızdırabı. herşeyi kendi içinde yaşadı her işinide kendi yapmaya çabaladı. hiçkimseden sevgi dışında birşey beklemedi. işte böyle arkadaşlar durum bundan ibaret çok üzgünüm sadece. Ayrıca sizinde ilginizden desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim kendimi hiç yalnız hissetmedim. benim hayatımda sadece eşim vardı artık sizde varsınız. iyiki varsınız.

hava harikaaa
bugün de saaaalı, yani salı pazarı var

bu kadıköy-kartal metrosunun salı pazarına durağı var mı?

aklıma kötü kötü şeyler geliyooo

nkolik;
yazdıklarını bi nefeste okudum. geçmiş olsun diyeyim..
Rabbim acil şifalar versin.. durumu kötü diyorsun. umut yok mu yani

daha önceden bi belirti yok muydu, böyle birden bire ağzından kan gelmesi falan :26:
zaten ne oluyorsa, iyilere oluyor..
kp mübarek bi insanmış, zaten hepsi öyledir.. gelinlerini kızları gibi severler.
benimki de evliya gibi adammış, birdeen
babanın boşluğunu daolduruyormuş, senin için önemi büyük..
Allah yardımcısı olsun, sizlere de sabır versin. dua edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…