canım ellerine sağlık çok guzel olmus hepsidebayıldım.
nasılda herşeyi ince düşünmüş maşallahın var valla bak su olayı iyi fikir olmuş bizde şişelerimizi biriktirelim ama hepsi pembe kapaklı haksızlık bukavanoz konusunda çok stoğumuz pek sevmiyor kavanoz maması artık onuda elticandan alırız şeker portakalı sen pasta olayını nasıl hallettin ben Gamze Malkoça mesaj attım ama cevap vermedi ulaşamadım o pastacı arkadaşa sen ne kadara nerden yaptırdın ohhh bir arada ilknurla eminönü yaparız artık kıvır zıvır toplarız çok eğlenicez inşallah
Eki Görüntüle 655201 Eki Görüntüle 655202 Eki Görüntüle 655203
bunlar benim el emeklerimm
örnek olsun diye ekleyeyim dedim,doğumgünlerinde de yapılabilirr
canım mayıs diyorumki hem havalar ısınsın hemde iki ayağım bir pabuça sığmasın rahat rahat hazırlık yapabileyim içime sinsin hem oğlumda biraz daha büyür daha rahat olurum
busmai canım sana noldu ya mesajdamı alamıyorsun okuyamıyormusun yazdıklarımızı ne kadar sürecekmiş bu durum acaba
nasılda herşeyi ince düşünmüş maşallahın var valla bak su olayı iyi fikir olmuş bizde şişelerimizi biriktirelim ama hepsi pembe kapaklı haksızlık bukavanoz konusunda çok stoğumuz pek sevmiyor kavanoz maması artık onuda elticandan alırız şeker portakalı sen pasta olayını nasıl hallettin ben Gamze Malkoça mesaj attım ama cevap vermedi ulaşamadım o pastacı arkadaşa sen ne kadara nerden yaptırdın ohhh bir arada ilknurla eminönü yaparız artık kıvır zıvır toplarız çok eğlenicez inşallah
Günaydınlarrr ey cemat-ı müsliminnn
Cınconcugum senin karşıda oturdugunu biliyorum da ben de tam semt hatırlayamadım sana trip attım ama bende iş yok :))
Tatil planları konuşulmuş biz de çoktan belirleyenlerdeniz Allah nasip ederse 1 hafta didimde olacağız sonra da 15 gün bodrumda sonra da armutlu sırası tam böyle olmasa da bunun gibi bişeyler geçen yıl gidemedik bu yıl eve girmeyeceğiz bu gidişle ama benim oğluş tatillerde ne yapar bilmiyorum ama çok da merak etmiyorum çünkü biz hep bayan erkek ayrı sosyal alanları olan yerlere gidiyoruz bu yaz olmasa da ilerleyen yazlarda oğluş hep babasıyla takılmak zorunda kalacak gündüzleri ben de keyfime bakıcam hahaha çok kötüyümmmmm
Busmaiye ne olmuş ben anlamadım bişey bir de NKOLIK beni merakta bıraktın yahuu
sağolunn canlarımmm
internetten ve işyerinden bi arkadaşımdan görmüştüm,bende yapmak istedim çok güzel oldu gerçekten dee,
bunların dışında süslü büyük kavanozda badem şekerlerimiz ve meyvasuları için pembe süslü bardaklarımız vardı..
havuzluhan sağolsunn
iyi ki orayı bulmuşum şimdi diş bugdayı için de hediye verilmek için diş şeklinde lavanta kesesi aldım..
fotosunu eklemiştim
doğumgünü için kafamda çook değişik fikirlr var arada onlarıda paylaşırımm
busmai, yazdığı diğer topikte bi tartışmanın içinde kalmış sanırım.
o yüzden hesabı pasif.. ne kadar sürecek acaba?:26:
karakız sen bilirsin..
aaah, şöyle bi yaz gelse de.. denize gitsek,, havuza gitsek..
ayşeciki suya soksam, şıp şıp oynasak..
ohhh sen kolayını bulmuşsun valla
ayyy paylaş paylaş kız
Hayırdır inşallah cnm ya çok merak ettimmmMrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.
Yerim onu saçlara bak yaa:))
Sizinde gayet iyi cnm benziyor zaten, bende tarhana veriyorum çok seviyor kıymada koyuyorum. Birde kastamonu yöresinin beyaz tarhanası varmış bize de bir tanıdık verdi ondan yaptım onada bayıldı oğluşumminita gelmiş hoşgelmiş bizim sıralamamız şöyle canım (sabah kahvaltı) (araöğün meyve püresi) (öğlen sebze çorbası) (araöğün yoğurt)
akşam tarhana veya yayla. aralarda muz veriyorum elimle parça parça koparıp. gündüz her uyuduğunda gecede uykuya daldığında emziriyorum uyuyor gecede bi kez uyanıp emip tekrar uyuyor.. muhallebi vermiyorum ben doktorumuz bu öğünler yeterli dedi
Aynennnn tatil planımız hazır iple çekiyorum, çeşmede olcaz inşallahaaah, şöyle bi yaz gelse de.. denize gitsek,, havuza gitsek..
ayşeciki suya soksam, şıp şıp oynasak..
tatilden açmışsınız konu biz bu yaz ayarladık antalya da olacağız arkadaslarla sahılden 3 ay kucul bir paşamız vartoplamda 4 çocuk olacak bakalım nasıl geçecek otelde bebek yatagına kadar herseyı ayarladık ınsallah guzel gececek :)
demin ecoşu eşimin yanına bıraktım uyuyor kahvaltı hazırlayayım dedim
dah açocuk ağlamadan uykusunda eee ecoş eee nolur ağlama diyor
kulaklarını pamuklu çubukla temizlemek kulaktaki doğal temizleme mekanizmasını bozuyor dedi dr. paylaşiim aklıma gelmişken. kiri tam olarak gidermek o şekilde mümkün olmuyo o da ayrı konu.
Bizde önce bodrumu düşünmüştük ama bodrumun doğal yapısından dolayı oteller falan pekdüz ayak değil, çok merdivenler falan oluyor sahile inişlerde falan. O yüzden ordan vazgeçip çeşmeye gitmeyi planladık, ama sen zaten izmirdesin galiba:))tatil tatil tatil!!! kelimesini duymak telaffuz etmek bile kalp atışımı hızlandırdı:) biz hala otel rezervasyonu yapamadık 3 kişilik çekirdek aile tatilimize çıkmayı çok istiyorum bi an önce. bodrum taraflarına inmeyi düşünüyoruz ama otel bilgimiz çok yok deneyimli varsa otel önercek olan çok güzel olur aslındaizmire bahar geldi t-shirtler çıktı bile. oğluşu hava almaya çıkarıyoruz, genelde babasına veriveriyom markete giderken vs:) bu arada çamaşırları toz sabunla yıkamak istemiyorum artık lekeler full kıyafetlerde eskiden rahatsız olmuyodum (önemli olan çocuğumun sağlığı falan) şimdi batmaya başladı insan içinde lekeli lekeli. "ne olur ki sanki deterjanla yıkasak" olmaya başladım şu sıralar?!
kulaklarını pamuklu çubukla temizlemek kulaktaki doğal temizleme mekanizmasını bozuyor dedi dr. paylaşiim aklıma gelmişken. kiri tam olarak gidermek o şekilde mümkün olmuyo o da ayrı konu.
BİZ ŞİMDİDEN TATİLDE NE GİYCEN MERAKINDAYIZ BENLE PAZARLIK YAPIYOR
haşema alcam dedim çok iyi olur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?