Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.İnşallah en kısa zamanda iyileşir.

arkadaşlar merhabalar ben sayfaları okuyamadım o yüzden alıntılar yapamıyorum şu anda.Beni merak eden oldu mu acaba etmediniz dimi sizi gidi gidibir haftadır geceler iyice kabusa dönmeye başlamıştı iki gün önce bu gidişe dur dedim ve canım oğlumu sallamadan sadece pişştt sesiyle uyutmaya alıştırdım. Önemli değil zamanla kendi kendine uyumaya alışır diyordum ama kopma noktasına gelmiştik.Ve cok ilginçtir ki kendi kendine uyuyunca daha uzun uyumaya başladı iki gecedir 2-3 kere uyanıyor.Uzun zamandır hiç bir şey beni bu kadar mutlu etmemişti. Sallanmadan uyuması ne kadar büyük rahatlıkmış ikimiz içinde.

valla bizim kız kovasini, kuregini şimdiden hazırladı geçen eşim tatil yeri bakıyordu :) düşün artık durumu
ay ben de kova kürek alıcam kızımaaaaaa

miracle, akıllı becerikli hatun.. doğum üstü neler düşünmüş becermişsin..
çok da güzel olmuş, ellerine sağlık valla..

canım sen şimdi genel buluşma için mi liste yapıyorsun, çok hızlısın
yoksa diş buğdayı mı?

nerden bilim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben banyoyu sevmiyor diye kaseye ayağını sopktm garip garip baktı (not evde denemeyin )
e sen sabıkalı değil misin?
kase olayına çok güldüm
ben şişme havuz almayı düşünüyorum. yazın ev çok sıcak oluyor, gündüzleri balkonda bıcı bıcı yapar kızım
geçen sene bime bi benzeri gelmişti, takipteyim
3 Halka Şişme Çocuk Havuzu Bitenekadar.com

slm kızlar nerdeyse iki haftadır yokum, kimse yokluğumu farketmemiiiş :26: Geçmiş haliyle çok birikmiş o yüzden okuyamadım, ortadan dalıyorum yine topiğe İnşallah keyifler yerindedir
hoşgeldin canım. valla ben seni anmışımdır, arada bi yoklama yapıyorum..
ama genelde devamsızsın, sınıfta kalcan bak

BİZ ŞİMDİDEN TATİLDE NE GİYCEN MERAKINDAYIZ BENLE PAZARLIK YAPIYOR
haşema alcam dedim çok iyi olur diyor
amaaan, ne haşeması kııız?!
uzaylı kıyafeti gibi, pöfff!

ben kadınlara özel havuza giriyorum, bi kıyafetim var.. dur bakayım netten foto bulabilecek miyim?
bak şundan var benim.. çok da rahat ediyorum..
Tesettür Havuz Mayosu Modelleri tesettür bayan havuz mayosu4

arayışta olanlar, şu linkten bi baksınlar, fikir olur
tesettür havuz mayosu - Google'da Ara

nabersiniz kızlar bu saat oldu anca girebildim işlerden vakit bulamıyorum artık ya

tatil planları yapılmış biz bu sene otele gidemeyeceğiz yarın kısmetse evimizi alıyoruz anlıyacağınız maddi yönden biraz sarsıldık ama izmir dikili de teyzemin denize sıfır evi var oraya gideceğiz annemler ablamlar ve teyzemlerle beraber kısmetse

eşim şimdi telefon etti, kuzenin eşi vefaat etmiş.

kadın daha 40 bile değil, su balesi eğitmeni..
bir süredir rahim kasık ağrıları varmış..
önemsememiş, meğerse kanser
portakal büyüklüğünde kistler varmış rahminde. diğer organlara da sıçramış..
birkaç hafta önce bi ameliyat geçirdi. ama işte bugün...
Allah rahmet eylesin, birer fatiha okuyalım arkadaşlar..

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.

canım, eviniz hayırlı olsun. güzel günlerde oturun..
tatil her sene yapılır.. ev, mühim olan..

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin canım

cenacım Allah Rahmet eylesin.Allah (c.c) geride kalanlar sabır versin.

çok çok geçmiş olsun canım ne güzel babanın yerine koymuşsun allahım ayırmasın sizi
acil şifalar versin rabbim kayınpederine ve tüm hastalara:26:

hava harikaaa
bugün de saaaalı, yani salı pazarı var

bu kadıköy-kartal metrosunun salı pazarına durağı var mı?

aklıma kötü kötü şeyler geliyooo

var anacım var kız bendede bir deli damarı var sabahtan beri düşünüp duruyorum biraz erken çıkayımda salı pazarına mı uğrasam diye
gel gidelim kız pazarda buluşuruz
cincon senin işyerinde yakın kız senide geçerken alayım mı??

canım başınız sağolsun :26:
çok gençmiş ama allahın takdiri tabiki sual olunmaz rabbim günahlarını affetsin çocuğu varmıydı:26:

ben artık kızım yalnız kalırsa diye ölümden daha çok korkuyorum (tabi kaçış yok )

yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun canım darısı olmayanların başına inşallah

canım eviniz hayırlı olsun mutluluk ve huzurla oturun inşallah .
Bizim yazımız akçayda annemlerin yazlığında geçecek bir iki haftalıgına da eşim ve oğlumla farklı bir yere gitmeye düşünüyoruz ancak yer konusunda hala bir araştımamız yok.

sizler sağolun kızlar..

şeker portakalım, çocuğu yok..
ayşecik doğduktan sonra, beni de ayrı ürkütüyor ölüm..
neyse kapatalım bu konuyu,, düşündükçe kötü oluyor insan..

cena meraktan soruyorum eşinle tatile gidiyorsun ama ayni havuza bile giremiyorsun hiç canın sıkılmıyor mu nasıl geciyor tatilin ?

aklımda o zaman, bizim ev metro durağına yakın.
haftaya belki ayşecikle bi çılgınlık yapabiliriz..
şuan ev dandini.
eşim cenaze için birazdan gelecek.
kalkıp toparlanayım ben, görüşürüz canlar, Allaha emanet olun..

cena meraktan soruyorum eşinle tatile gidiyorsun ama ayni havuza bile giremiyorsun hiç canın sıkılmıyor mu nasıl geciyor tatilin ?

valla aynı havuza girebilsek çok daha güzel olur.
ama bu türlüsü bende eksik bi duygu yaratmıyor..

inanışta ve tatbikte bu ayrım bizim hayatımızda hep var.
yani giyimden tut, gittiğim yerlere kadar her şey bu felsefeye uygun.
Rabbim kararı bana bıraksaydı da, yine de kadın erkek karışık bi havuza girmezdim, giremezdim.
çünkü rahat etmem. uygun da düşmez.. bu benim fikrim..

zaten sadece havuzda ayrılıyoruz, sonra yine beraberiz. yemekte, gezmekte, uyumakta..
yani tatil olsun da her türlüsüne okey diyorum

canım yanlıs anlamaıdn umarım yaşam tarzına herhangı bir eleştiri için sormadım . genelde eger otele gitmişsek cogu zamanımız havuzda gecer bizim o nedenle hani bana sanki fazla beraber olamıyormussunuz gibi geldi o nedenle sordum. ama tatilin herturlusune bende varım doğrusu :)

yok canım, esteğfirullah.. ben seni biliyorum..

ayşecik şuan bi eliyle mouse kablosunu çekiyor
diğer yandan sağ ayağımın serçe parmağını yakalamış ağzına götürmeye çalışıyor..
kalkmam lazım yoksa kötü şeyler olacak
ben kaçanziii

Son düzenleme:
Ayyy ancak cevaplara geçebildim yaaa....
kızlar ecoşa devam sütü aldım 12 ay yazıyordu üstüne birşey olur mu versem yada vereyimmi
Az az versen bence bişi olmaz. Ben normal inek sütünden bile veriyorum 1-2 kaşık.
Cahillik işte:) çok güzel görünüyorlar ama. Ellerine sağlık...
aaah, şöyle bi yaz gelse de.. denize gitsek,, havuza gitsek..
ayşeciki suya soksam, şıp şıp oynasak..
Eveeeeeeettttt!!!!
oo siz şimdiden ayarlamissiniz bravo antalya guzel olur uzak olmasa . benim gözüm yemiyor o yolu yoksa aslında 2 yil önce fethiyeye gitmiştik mükemmeldi
Bizde bu yıl fethiye diye düşündük ama kesin bişi yok. Bugüne kadar hep otellerdeydik ama bu yıl apart olsun diyoruz bakalım. Apartta hiç kalmadım nasıl olcak bilmiyorum. Önerisi olan varsa fethiyede ?
Eki Görüntüle 655201 Eki Görüntüle 655202 Eki Görüntüle 655203

bunlar benim el emeklerimm
örnek olsun diye ekleyeyim dedim,doğumgünlerinde de yapılabilirr
Çok güzeller.. Amma beceriklisiniz heeee...
slm kızlar nerdeyse iki haftadır yokum, kimse yokluğumu farketmemiiiş :26: Geçmiş haliyle çok birikmiş o yüzden okuyamadım, ortadan dalıyorum yine topiğe İnşallah keyifler yerindedir
Biz iyiyiz sen nasılsın canım? Nerelerdeydin?

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin.. Herşeyin başı sağlık...

Pediastrum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…