Bende kendime makarna ısıttım bir de yanına patates kızarttım.. yoğurt salata yedim..
Benim eşimde bu hafta gece 11 gibi geliyor.. Bir tek beraber kahvaltı yapıyoruz..Ondan sonra ben anca akşam 7 gibi yemek yiyorum..
Kızzz bela okumaaa bnm ebem iyiydi Allah bin kere razı olsun doktora kalsa normal zor doğururdum..sen de normal doğumdun galiba demi sen nerde yaptın snnki de mi çok zordu??ayyy canım benim bende öyle o sabah erken gidiyor yemiyorum anca 11 de iki birşey atıştırıyorum ecoşa yumurta yapıyorum ucundan
geceye gittiği günde geç kalkıyor ancak öğlen yemeğini beraber yiyoruz((
Allah belalarını versinn onlarınnnadet söktürücü kullan canım
AAAA evet olabilir kuvvetle muhtemel...Cenaların cenazesi vardı yaa belki o yüzden girememiştir.. Eşinin kuzeni vefat etmişti sanırım...:26:
Kızzz bela okumaaa bnm ebem iyiydi Allah bin kere razı olsun doktora kalsa normal zor doğururdum..sen de normal doğumdun galiba demi sen nerde yaptın snnki de mi çok zordu??
AAAA evet olabilir kuvvetle muhtemel...
bende normal doğum yaptım aşırı zordu ebemde doktorlarımda çok kötüydü tüüü kakaaaaaaaaaa
Cenaların cenazesi vardı yaa belki o yüzden girememiştir.. Eşinin kuzeni vefat etmişti sanırım...:26:
vodafone hattı kapattırdığımız ödediğimiz halde 184 tl fatura geldi 2 ay sonra
ne kadar saçmaaaaaaaaaaaaaaaaa bunlar iyice şaırttı
Nerde yaptın ki doğumunu
Bu arada 2012 temmuz anneleri neden kapatılmış bi bizim topikte sorun yok nazar etmiyeyim her topikte var bi durumlar takip ediyodum ama kaçırmışım merak ettim :44:
Doğru ya kesin öyledir.
Salaklar. Tongaya düşüp ödersiniz diye mi yolladılar acaba???
Öyle mi ?? Yazılanlardan belli olur aslında olmaz mı?? Ben bu arada hangi durumda ceza alıyoruz vs hiç bilmiyorum :/
yaaa yanlış yazmışım 2013 yazcağıma 2012 demişim bnde bilmiyrm ki..
Eki Görüntüle 655839 begendiğim ürün buydu kızlar ebebekte gördüm
bende akşamları girmiyorum ya sabah bir bakıyorum ohhh destan maşallah cevap yaza yaza öğlen oluyor sonrada adım gevezeye çıkıyor e herkese cevap vermek kolay işmi dimi ama
bu arada bakalım neler yapmış bakıcı bugün merak ettim bu arada bakıcınız gençmi yaşı kaç
Nerde yaptın ki doğumunu
Bu arada 2012 temmuz anneleri neden kapatılmış bi bizim topikte sorun yok nazar etmiyeyim her topikte var bi durumlar takip ediyodum ama kaçırmışım merak ettim :44:
Doğru ya kesin öyledir.
Salaklar. Tongaya düşüp ödersiniz diye mi yolladılar acaba???
Öyle mi ?? Yazılanlardan belli olur aslında olmaz mı?? Ben bu arada hangi durumda ceza alıyoruz vs hiç bilmiyorum :/
Kızım gecenin erken saatlerinde uyanınca bi seviniyorum. Ohhh iyi sabaha daha çok var diye. Sizde de oluyor mu? Deli miyim ne:) işte şuan bunu yşıyorum
Günaydın canım günaydınn....Herkese günaydınnnnnnn :) burayı açmaktan bıktım
Aynı durumdayız arkadaşım :) deli değilim bennnnnuyumak istiyorummmmm
yok canım ya eve taşınmıcam ertuğrulkentte devam evi akpınar mah. aldık oraya kentsel dönüşüm gelecek ya yatırım amaçlı aldık kentsel dönüşümden sonra taşınacağız oraya
neden bu akşam yemeği başkasına mı yaptıracaksın yoksa daha düşünmedin mi
bizde bu akşam karnıbahar kızartması var ben çok severim ama eşim yemediği için yapamıyorum o bu akşam iş arkadaşları ile yemeğe gidecekmiş o yüzden annem karnıbahar kızartması yapacak dünden de kuru fasulye ve bulgur pilavı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?