Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

afiyet bal şeker olsun balımm

haticemmm aifyet olsun gıd gıdd

Kızzz bela okumaaa bnm ebem iyiydi Allah bin kere razı olsun doktora kalsa normal zor doğururdum..sen de normal doğumdun galiba demi sen nerde yaptın snnki de mi çok zordu??
Cenaların cenazesi vardı yaa belki o yüzden girememiştir.. Eşinin kuzeni vefat etmişti sanırım...:26:
AAAA evet olabilir kuvvetle muhtemel...

Kızzz bela okumaaa bnm ebem iyiydi Allah bin kere razı olsun doktora kalsa normal zor doğururdum..sen de normal doğumdun galiba demi sen nerde yaptın snnki de mi çok zordu??

AAAA evet olabilir kuvvetle muhtemel...

bende normal doğum yaptım aşırı zordu ebemde doktorlarımda çok kötüydü tüüü kakaaaaaaaaaa

bende normal doğum yaptım aşırı zordu ebemde doktorlarımda çok kötüydü tüüü kakaaaaaaaaaa

Nerde yaptın ki doğumunu
Bu arada 2012 temmuz anneleri neden kapatılmış bi bizim topikte sorun yok nazar etmiyeyim her topikte var bi durumlar takip ediyodum ama kaçırmışım merak ettim :44:

Cenaların cenazesi vardı yaa belki o yüzden girememiştir.. Eşinin kuzeni vefat etmişti sanırım...:26:

Doğru ya kesin öyledir.

vodafone hattı kapattırdığımız ödediğimiz halde 184 tl fatura geldi 2 ay sonra

ne kadar saçmaaaaaaaaaaaaaaaaa bunlar iyice şaırttı

Salaklar. Tongaya düşüp ödersiniz diye mi yolladılar acaba???

Nerde yaptın ki doğumunu
Bu arada 2012 temmuz anneleri neden kapatılmış bi bizim topikte sorun yok nazar etmiyeyim her topikte var bi durumlar takip ediyodum ama kaçırmışım merak ettim :44:

Öyle mi ?? Yazılanlardan belli olur aslında olmaz mı?? Ben bu arada hangi durumda ceza alıyoruz vs hiç bilmiyorum :/

Kazenin orda bir açıklaması var herşeyi anlatıyor aslında... İnsanlar çok ilginç. Burayı kapalı bir oda olarak mı görüyorlar?? İnternette paylaştığımız şeylere tabiki dikkat etmeliyiz. Ben zaten çok özelimi bir dostum hariç kimse ile paylaşmam. Dünyanın binbir türlü hali var çünkü. Ve insanoğlu bugün seninle iyi iken yarın bir çıkar çatışmasından kötü olur. Ozaman da herşeyini yayar ortalığa... Yaş kemale mi eriyo ne :)???

Eki Görüntüle 655839 begendiğim ürün buydu kızlar ebebekte gördüm

Öncelikle herkese merhaba uzun zamandır girmemiyordum geçmişi bi okuyayım dedim bizde var bundan kızım çok seviyor çocuğun denge kurabilmesi için iyi bence biz şimdi elleriyle tutunca ellerimiz ellerinin üstüne koyuyoruz düşmesini engellemek için kendi ittiriyor sonra adımlarını atıyor önündeki oyuncakları da çok iyi şekilleri doğru yerlere atmaya çalışıyor topları atınca müzik çalıyor ayrıca yürüdüğü zamanda müzik çalıyor çocuk mutlu oluyor ben beğendim kısacası :)

canım iyi gidiyo yaa
artık bırakıyorum takibi
dün kamera bıraktım annelik sanatı kitabını aldı onu okuyodu
kadın 40 lı yaşlarda sanırım
bebeğime kesinlikle zarar vermiyo vermez de eminim
oğlum onu görünce gülüyo
tabii bana gelmek istiyo ama aynı tepkiyi babasıyla da yapıyo
yani babasından da bana gelmek istiyo
paronayaklıktan vazgeçiyorum
kadın biraz cahil ama kesinlikle kötü değil
ben ne dersem onu yapıyo
problemm yok böyle gider inşallah
yalan söylemesini de cahilliğne verdim
bi anlık tedirginlikle söyledi bence
şimdilik iyiyim
Allah'a emanet bebeğim.....

Nerde yaptın ki doğumunu

kayseride hümada canımmmmmmmmmmmmmmmm

valla ödeyin haklı olursak geri öderiz diyoralr bende dedim eşime ödeme bu yalanları bulan ödememek içinde yalan bulur

busmaicim seni çok öpüyorum keşke facen olsaydııı

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/533947-2012-haziran-anneleri-dogurdu-504.html

kzılar okuyun mutlakaaa
,bizim sayfamıza şükürler olsunnnnnn

bizim yalımız villamız 2012 arabasını hediy0e verip0 2013 ünü kendine alan kocalarmız yok pırlantalar

ingilizce rusca konuşan bebekler !!!!! olmasada çok mutluyuz çokkk demiii

Kızım gecenin erken saatlerinde uyanınca bi seviniyorum. Ohhh iyi sabaha daha çok var diye. Sizde de oluyor mu? Deli miyim ne:) işte şuan bunu yşıyorum

anladım o zaman iyi olmuş şimdilik buralardasın yani.
yok daha düşümemiştim annemdeydim o mesajı yazarken belki annemlerde yemeğe kalırız diye düşünüyordum o yüzden belli değildi. ama bu akşam zeytinyağlı taze fasulye ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum aynına ayran ve salata.

bugün arkadaşımızın lohusa mevlidine gidicem bebiş bi buçuk aylık erden doğum olmuştu 34. haftada gebelik zehirlenmesi sebebiyle ama şimdi iyiler bebişide ilk kez görücem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…