günaydın canlar.. inş hepiniz iyisinizdir..
dün neneye gittik, giremedim. bugün de baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım.
dün kuvvetli lodos vardı, biraz rüzgar yedim sanırım.:100:
bugün perşembe, oruçluyum. 7 günüm kaldı
:124:--cena aylık b-fit sonuçlarını gururla sunar--:124:
1 kg verdim (toplamda 4 kg)
ve yaklaşık 19 cm inceldim. (toplamda 50 cm)
geçen aya nispeten kas oranım daha çok yükseldi, bu demektirki, kilo yağlardan gitti.
bel ve basen çevresinde geçen aya nazaran daha çok incelme oldu..
şimdi ben geçmişe bi bakayım..
bi arkadaşın 3 çocuğu var, hepsinin arası 1,5-2 yaş..
daltonlar gibi
bi gün muhabbet ediyorduk, benim 6 senelik oruç borcum var dedi..
efendiiiiim!!dedim..
e ya hamileliğe geldi, ya emzikli halime.. birikti de birikti demişti..
en küçüğü 3 yaşında şimdi, yavaş yavaş tutuyor borçlarını..
Rabbim ne güzel kolaylık vermiş hamileye emzikliye..
sen de tutarsın inş
günaydın herkeslere
dün eşim 1 haftadan sonra nihayet geldi ama yüzü asıktı hiç doğru dürüst konuşmadı babasından kalan arsa araziler satışa çıkarıldı ona canı çok sıkılıyor babasını hatırladıkça üzülüyor bende üzerine gitmiyorum inşallah bir an evvel geçer bu mutsuzluk
sizler nasılsınız bakalım cevaplara bir geçeyim ben
ha haaah!! ben bilirim öyle mii:86:
fotoğraf baskılı t shirt güzel fikir. :130:
daha önce şeker portakalına da söylemiştim.
eğer kızınla ilk doğumgünüyse bu, onu da katacağın bi hediye hatırası olacağı için güzel olur..
baba olduğunu daha çok hisseder..
hoş şimdi mayısta anneler günü geliyor..
onlar bize bi şey düşünür mü, bilmem
geçen sene sanırım 5 aylık hamileyken anneler günüydü ve bana çiçek ve bi eşarp hediye gelmişti..
yanlış anlaşılmasın, tabiki eşimden değil.. :111:
Canım bizde aynı durum var uzaktan bile görse çocuk ne yapacağını şaşırıyor inan ben o kadar kilitleyemem ben de dişten olduğunu ümit ediyorummGüüünaydınlaaarrrr
Ya benim oğlum 2 gündür çok iştahsız kaşığı görünce kitliyor ağzını, suyu uzatınca hemen açıyor ağzını. Ne anlıyosa o su içmekten midesi şişiyor. İnş geçerrrrrr
Bencede belirleyelim ama cinconun evi ve libyananın evi fikri vardı mekan olarak dışarısındansa evler daha iyi dendi ama cincon firar edenler var yazmıştı zaman olarak da net değil bu konu bir konuşuluyor sonra sönüyor kimse konuşmuyorrkızlar mart bitmek üzere diyelim
buluşma tarihimizi ve yerimizi acaba şimdiden ayarlamaya başlasak mı katılabilecekler katılamayacaklar
nisan -mayıs-haziran hangi ayda buluşacağız birimiz bir liste mi yapsa organizasyonu şimdiden yapsak fena olmaz herhalde
ayyy çok heyecanlı yaa birbirimizi tanıyacağız inşallah
tabi az çok herkesin gözünde yazılanlara göre herkes birbirini tahmin edip canlandırıyordur mutlaka
gerçi gördüklerimizde var zaten ilknuru tanıyoruzşimdi rumuzları aklıma gelmedi ama birkaç arkadaşı daha görmüştük sanırım :44:
Canım gitme tabi bi ark da yazmış boranla vakit geçirdikçe daha iyi olacaktır bir haftadır sizi de görmüyor e bi de yazdıkların canını sıkmıştır tabi...günaydın herkeslere
dün eşim 1 haftadan sonra nihayet geldi ama yüzü asıktı hiç doğru dürüst konuşmadı babasından kalan arsa araziler satışa çıkarıldı ona canı çok sıkılıyor babasını hatırladıkça üzülüyor bende üzerine gitmiyorum inşallah bir an evvel geçer bu mutsuzluk
sizler nasılsınız bakalım cevaplara bir geçeyim ben
sanırım bu sefer oldu..
ayşecik, artık kendi yatağında kendi kendine uyuyor..
inş böyle devam eder..
Canım bizde aynı durum var uzaktan bile görse çocuk ne yapacağını şaşırıyor inan ben o kadar kilitleyemem ben de dişten olduğunu ümit ediyorummhala yok dişlerimiz...Yollarını gözlüyoruz...
Bencede belirleyelim ama cinconun evi ve libyananın evi fikri vardı mekan olarak dışarısındansa evler daha iyi dendi ama cincon firar edenler var yazmıştı zaman olarak da net değil bu konu bir konuşuluyor sonra sönüyor kimse konuşmuyorr
Canım gitme tabi bi ark da yazmış boranla vakit geçirdikçe daha iyi olacaktır bir haftadır sizi de görmüyor e bi de yazdıkların canını sıkmıştır tabi...
Sen ki gece 12den 1den önce asla uyumuyor diye sürekli üzülüyordun benim gibi...Uyutabilenlerin sırları için para bile veririm diyordun ben de teklif ediyorum şimdi para lütfeeen nasıl başarsınnnn :44::44:
Kızlar sonunda ne zmndır niyet edip birtürlü oluşturamadığım tarif defterimi hazırlamaya koyuldum her seferinde netten bakmaktan yorulduğum tarifler var bin kere de yapsam hep netten teyit ediyorum ee elektrikler kesilince ortada kalacam bi gün
Bakalım yavaş yavaş oluşturucam aralarını da renkli post-ıt lerle bölüm bölüm yapıcammm
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bız daha ıyı sayılırz
çağanın öksürügü vardı burun akıntısında. gece ateşlendı
doktor aferın ve asist balgam sökücü yazdı 5 gün kullandık
dha ıyı sımdı.şu kışı bı atlatsak yazın hersey cok guzel olucak eve kapanmıcak kuzularımız.
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bız daha ıyı sayılırz
çağanın öksürügü vardı burun akıntısında. gece ateşlendı
doktor aferın ve asist balgam sökücü yazdı 5 gün kullandık
dha ıyı sımdı.şu kışı bı atlatsak yazın hersey cok guzel olucak eve kapanmıcak kuzularımız.
canım internettende bak mekanlara fikrin olur az çokcanım sağol valla hemen not alıyorum unuturum yoksa.. iki yerede gideceğim bizde boyle yerler arıyorduk öpüyorum♥
ben diş buğdayımıza davet ettim buluşmayıda böylece yapmış oluruz dedim ama sen born cena belki libyana zor ama belki dışında kimseden henüz yanıt gelmedikızlar mart bitmek üzere diyelim
buluşma tarihimizi ve yerimizi acaba şimdiden ayarlamaya başlasak mı katılabilecekler katılamayacaklar
nisan -mayıs-haziran hangi ayda buluşacağız birimiz bir liste mi yapsa organizasyonu şimdiden yapsak fena olmaz herhalde
ayyy çok heyecanlı yaa birbirimizi tanıyacağız inşallah
tabi az çok herkesin gözünde yazılanlara göre herkes birbirini tahmin edip canlandırıyordur mutlaka
gerçi gördüklerimizde var zaten ilknuru tanıyoruzşimdi rumuzları aklıma gelmedi ama birkaç arkadaşı daha görmüştük sanırım :44:
Bencede belirleyelim ama cinconun evi ve libyananın evi fikri vardı mekan olarak dışarısındansa evler daha iyi dendi ama cincon firar edenler var yazmıştı zaman olarak da net değil bu konu bir konuşuluyor sonra sönüyor kimse konuşmuyorr
Canım gitme tabi bi ark da yazmış boranla vakit geçirdikçe daha iyi olacaktır bir haftadır sizi de görmüyor e bi de yazdıkların canını sıkmıştır tabi...
canancım nasılsın gorusemedık
canım internettende bak mekanlara fikrin olur az çok
ben diş buğdayımıza davet ettim buluşmayıda böylece yapmış oluruz dedim ama sen born cena belki libyana zor ama belki dışında kimseden henüz yanıt gelmedi
teklifim hala geçerli eğer lokasyon olarak uygun derseniz ben diş buğdayımızda sizi görmekten çok mutlu olacağım hatta şimdiden planlar yapmaya başladım bile en son diş pastaları çok pahalı olduğundan tiramisu yapıp krema niyetine diş macunuyla süslemeye karar vermiştim diş pastası dediğin amacını temsil etmeli değilmi amaşaka şaka herşeyin en güzelini yapıcam arkadaşlarım için yeterki he diyin
evet canım dışarıdansa evde buluşmak daha rahat olur düşüncesindeyim çocuklarla mekanda çok zorlanırız az daha büyümeleri lazım ilk buluşmayı evde yapalım sonra dışardada buluşuruz inşallah önümüzde koca bir yaz mevsimi var nede olsaben herkese uygun olabilir düşüncesi ile diş buğdayımıza sizleride davet ettim hala ediyorum ama 3-4 kişi kaldık kimseden cevap gelmiyor ama olsun 4 kişide olsak kalan sağlar bizimdir yeterki sizde vazgeçmeyin
libyanada benim evimde ağırlayayım demişti bana uyar ben nereye derseniz gelmeye çalışırım olmadı alternatif şoförümüz babam iş başında ona rica ederim hem bakarsınız belki o zamana kadar arabamı almış olurum herkesi toplar getiririm
bencede netliğe kavuşsun şimdi ortak payda dışarıda buluşamayacağımız ya da dışarıda zor olacağı yönünde evde buluşmak kalıyor ama derseniz diş buğdayı bir yana ayrıca bir buluşma yapalım o zaman organizasyon için fikri olanlar söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?