Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kardelen sitesini bilmiyorum canım akşam eşime sorayım bi.. keşke benim eşim evde oluyor hafta sonları ondan hafta sonu istiyorum özellikle çocukları bırakırım diye 3. de olduğu hangi birini bırakırım artık allah bilir :)

sağol canım oglanda bi başka oyle deme ikisinin yeri de farkli ama kizkardessiz olmaz diye ben kizi çok istiyorum yoksa oglumda çok tatlı teyzesi :)

Son düzenleme:

Ben Rabia. 21 yaşındayım.. 1.5 yıllık evliyim.. ilk bebişim... Ev hanımıyım.. İstanbulda yaşıyorum..

Oldumu canancım...

canım doğumdan sonra oldum ben ben hemen ekimde olmaya başladım 7 ocakta oldum 9 şubatta oldum ama bu ay hala olmadım

Bende 3 şubatta olmuştum.. bugün 38. gün hala olmadım... Üzerimde bir sinir var... Bir olsaydım da rahatlasaydım...

canancım büyüme atağı geçiriyorlar ya ondan da huzursuz olmuş olabilir. diş olabilir,uykusunu almış annenin dediği gibi olabilir varda varrr yani nedenler... oğlumunda uyku saatleri değişti, daha az uyuyor, mızmızlanıyor, böyle baya değişik hareketler gözlemliyorum. büyümelerine bağlıyorum bende.
ankara güzeldir yaa ben severim memleketimi. ancaaak deniz havası da bir başkadır oda vazgeçilmez hatta tartışılamaz. ama nemi çoktur yaa,bende nemli havayı hiç sevmem. istanbula geldiğimde bir fön çektireyim dedim hemencik bozuldu saçlarım nemden. sadece tatil için deniz güzeldir. arada bir kafa dinlemek için falan. bide işte deniz kıyısında yemek yemek. çay içmek çok eğlenceli geldi bana.
Tatlım bende seni çok merak ediyorum ama ben burda resim paylaşamam. fakat özelden atma şansım olursa ve dışardan kimse görmeyecekse bir resim atarım. ama resim nasıl atılıyor buraya onuda bilmiyorum. bebek çizelgesini bile koymayı beceremedim.
ad yaş sormuşsun onuda özelden paylaşırım. ayy ne gizemli olduuuu.
Canancım pasta 220 tl mi dedin çokmuş gerçekten kaç kilo ki bu pasta.
bide bu toplu alıntı nasıl yapıyorsunuz onuda beceremedim. ayyyy ne beceriksizim yaa. buraya ilk mesaj yazdığımda da bakıyorum bakıyorum buna tıklasam yok bu değil nasıl yaaa offf bu hatunlar nasıl yazışıyorlar falan dedim hatta birkaç gün de giriş yapamadım vazgeçmiştim. sonra dedim amaan denemekten bişey çıkmaz en fazla biraz rezil olurum. oldum daa.

dün ben sütlü kabak çorbası yaptım ilk defa begendim tadını dene istersen

saol canım amin. bekliyoruz işte. sürekli uyutuyorlar.

ya canan cım ben yazdığını hiç görmemişim rabia cevap yazınca farkettim o yüzden buna cevap yazmamıştım

benim adım mukaddes 4,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım bir kızım var ve ilk bebeğim bursalıyım ve bursa da yaşıyorum

kızlar ben hala hastalanmadım çok korkuyorum aslında şüphem yok ama yine de allah ın işine karışamam

Ben doğumdan beri hiç hastalanmadım kafayı yemek üzereyim büyük sıkıntı yapıyor üzerimde gerçekten var mı benim gibi hiç hastalanmayan hala :44:
ben 4 ay sonra hastalandım. bu zamana kadar da hep düzenli gitti çok şükür. bi doktora gitseydin daha rahatlardı için.

ben 4 ay sonra hastalandım. bu zamana kadar da hep düzenli gitti çok şükür. bi doktora gitseydin daha rahatlardı için.

YOK ben kadın doğuma Allah mecbur etmesin de kolay kolay gitmem doğumda bir ömürlük kadın doğumcularla ebelerle olan iletişimin yeter de artar bana ya saçma olabilir ama doğum anında ebe benim rahmimi açmaya çalışırken demişti ki senin kızlık zarın bile tam açılmamış dur ben açayım yani böyle demedi de ben kibarlaştırıyorum yok artık dedim ama offf o nasıl bir acıdır Allah'ım...Neyse ben kadın doğuma gitmeden olurum inşallah hasta çok gerginlik yapıyor bende

Ben de yayla çorbası, ıspanaklı yumurta yaptım tatlı yapayım bir de diyorum dünden de kalan az bişey vardı çünkü...Ellerine sağlık aryaaaaa

Tavuk sote, pilav, yeşil salata.... Elimden gelen budur....

aa doğru valla tavuk soteyi ben ne zamandır yapmıyorum ohh bizdede bu akşam sote var en güzeli hem çabuk pişer ohh sulu sulu miss sağol canım ya yanınada dediğin gibi pilav ama bizimki pirinç pilavını yasakladı evde neymiş efendim şeker hastalığına sebep olurmuş tipik adıyaman felsefesi bulgurgiller familyasından nede olsa yanınada bulgur pilavı salata süpersin valla iyi oldu

elifnaz sen doğa parkınıda bilmiyorsundur bir haftasonu hava güzel olursa alalım çocukları doğa parkına gidelim taksiyle çıkarız ben atlarım taksiye seni alırım ordan doğa parkı zaten taksi dememe bakma senin evine taş çatlasa 15 dk yürüme mesafesinde bebek arabalarıylada gidebiliriz kendine güveniyorsan çayır çimen miss gibi hava çocuk parkı ohhh birde çay bahçesi var ordada çayımızı içeriz ay bulmuşum bu kadar yakınımda bir kk lı vallahi bırakmam illede buluşucaz gerçi sen hamilesin şimdi hamiş hamiş yormayada kıyamamki seni :44:

Ben Rabia. 21 yaşındayım.. 1.5 yıllık evliyim.. ilk bebişim... Ev hanımıyım.. İstanbulda yaşıyorum..

Oldumu canancım...

][/FONT]
oldu canım oldu zaten nedense bir senin adın aklımda kalmıştı ama olsun en azından sesimi duyan birinin olduğunu bilmek iyi oldu bak mesela born hiç duymadı demekki yazılarımı okumuyormuş
ne kadar güzel bir ismin varmış mukaddes ayy çok beğendim

nassıl bir gizem nassıll bir sır acayip meraklandım şimdik

bu arada sen alıntı yapınca farkettim ay ne uzun yazıyormuşum destan gibi alıntıla alıntıla herbirinin altına iki saat çene çal nedr bu kk nın benden çektiği millet okumadan geçiyor tabi sonrada cevap veren olmuyor bundan sonra toplu alıntı yapmıyorum bende cevaplar kısa ve öz

ayrıcaaaaaaaaa born ben sana küstüm

hem nkolik neden rezil olacakmışsın olmuşsun falan patır patır herkese yetişiyorsun valla alıntı olayını aslında biliyorsun her seferinde 2 2 alıntılıyorsun aralarına yazmayı atlıyorsun sadece

bak şimdi okuduğun ve alıntı yapacağın mesajın altında alıntı ile cevapla yazısının yanında " işareti var onu tıklayacaksın cevaplayacağın mesajların hepsinde " işaretini tıkla sonra konuya cevap ver yazısını tıkladığın zaman işaretlediğin mesajlar alt alta gelecek her birinin altına ayrı ayrı mesajlarını yazabilirsin dene bakalım rezil olucam deme kızdırma beni kim kime rezil oluyormuş kızım kız kıza sohbet ediyoruz şurda sanki yabancımı var

canım doğumdan sonra oldum ben ben hemen ekimde olmaya başladım 7 ocakta oldum 9 şubatta oldum ama bu ay hala olmadım
canım bana da oldu iki kere
geç kaldı korktum ama oldum sonra
sıkıntı yapma olursun bence
bi de şubat 28 çektiği için adetin 1 ya da 2 gün geç kalmış olur
ki benimki 5 gün geç kalmıştı
bi keresinde 8 gün geç kaldı kurban bayramıydı
olabilr yani hiç sıkma canını

bende okuldan geldim kızlar
teli koltuğun altına bıraktım yine
dinlemedim daha bakıcam birazdan

bu akşam eşimin programı var bende
arkadaşları çağırdım
öyle iştee

bende diyorum profilim bir kabarıverdi beğeniler yağıyor bu olsa olsa narağacımdır dedim yanılmamışım
feyzacım bende sana karşı boş değilim birşeyler yazsan beğenicemde yazmıyorsun anacım ben napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…