bende diyorum profilim bir kabarıverdi beğeniler yağıyor bu olsa olsa narağacımdır dedim yanılmamışım
feyzacım bende sana karşı boş değilimbirşeyler yazsan beğenicemde yazmıyorsun anacım ben napıyım
Tavuk sote, pilav, yeşil salata.... Elimden gelen budur....
elifnaz sen doğa parkınıda bilmiyorsundur bir haftasonu hava güzel olursa alalım çocukları doğa parkına gidelim taksiyle çıkarız ben atlarım taksiye seni alırım ordan doğa parkı zaten taksi dememe bakma senin evine taş çatlasa 15 dk yürüme mesafesinde bebek arabalarıylada gidebiliriz kendine güveniyorsan çayır çimen miss gibi hava çocuk parkı ohhh birde çay bahçesi var ordada çayımızı içeriz ay bulmuşum bu kadar yakınımda bir kk lı vallahi bırakmam illede buluşucaz gerçi sen hamilesin şimdi hamiş hamiş yormayada kıyamamki seni :44:
oldu canım oldu zaten nedense bir senin adın aklımda kalmıştı ama olsun en azından sesimi duyan birinin olduğunu bilmek iyi oldu bak mesela born hiç duymadı demekki yazılarımı okumuyormuş
ne kadar güzel bir ismin varmış mukaddes ayy çok beğendim
nassıl bir gizem nassıll bir sır acayip meraklandım şimdik
bu arada sen alıntı yapınca farkettim ay ne uzun yazıyormuşum destan gibi alıntıla alıntıla herbirinin altına iki saat çene çal nedr bu kk nın benden çektiği millet okumadan geçiyor tabi sonrada cevap veren olmuyor bundan sonra toplu alıntı yapmıyorum bende cevaplar kısa ve öz
ayrıcaaaaaaaaa born ben sana küstüm
yazamıyorum canım yaa
çok birikiyo hangisini alınıtılayayım şaşırıyorum
ne yapayım
YOK ben kadın doğuma Allah mecbur etmesin de kolay kolay gitmem doğumda bir ömürlük kadın doğumcularla ebelerle olan iletişimin yeter de artar bana ya saçma olabilir ama doğum anında ebe benim rahmimi açmaya çalışırken demişti ki senin kızlık zarın bile tam açılmamış dur ben açayım yani böyle demedi de ben kibarlaştırıyorum yok artık dedim ama offf o nasıl bir acıdır Allah'ım...Neyse ben kadın doğuma gitmeden olurum inşallah hasta çok gerginlik yapıyor bende
merhaba kızlarrrrrrrrrrr
ecoşa pırasa yaptım eydircem yoğurtlu armut yedirdim bayılıyor
sonra baktım makinamın içindeki temiz leri yerleştirdim geri bi kaç kirli vardı onları atttım yıkamaya
çamaşırlarımı astım dışardakileri alıp katladım şimdi evimi süpürcem
akşama fırında tavuk patates yanına pilav salata :13:
Neden canım ne yaptım ben sana benim tel bozuldu servisten diğer telden saçma sapan yazamıyorum şu anda pc açtım ama anlamadım nedenini çok üzüldüm şimdik ne yaptım kii gel öpim de barış benleelifnaz sen doğa parkınıda bilmiyorsundur bir haftasonu hava güzel olursa alalım çocukları doğa parkına gidelim taksiyle çıkarız ben atlarım taksiye seni alırım ordan doğa parkı zaten taksi dememe bakma senin evine taş çatlasa 15 dk yürüme mesafesinde bebek arabalarıylada gidebiliriz kendine güveniyorsan çayır çimen miss gibi hava çocuk parkı ohhh birde çay bahçesi var ordada çayımızı içeriz ay bulmuşum bu kadar yakınımda bir kk lı vallahi bırakmam illede buluşucaz gerçi sen hamilesin şimdi hamiş hamiş yormayada kıyamamki seni :44:
oldu canım oldu zaten nedense bir senin adın aklımda kalmıştı ama olsun en azından sesimi duyan birinin olduğunu bilmek iyi oldu bak mesela born hiç duymadı demekki yazılarımı okumuyormuş
ne kadar güzel bir ismin varmış mukaddes ayy çok beğendim
nassıl bir gizem nassıll bir sır acayip meraklandım şimdik
bu arada sen alıntı yapınca farkettim ay ne uzun yazıyormuşum destan gibi alıntıla alıntıla herbirinin altına iki saat çene çal nedr bu kk nın benden çektiği millet okumadan geçiyor tabi sonrada cevap veren olmuyor bundan sonra toplu alıntı yapmıyorum bende cevaplar kısa ve öz
ayrıcaaaaaaaaa born ben sana küstüm
Haklısın canım ben de yalnız olunca hiç yiyesim gelmiyor ama benim eşimin eve geldiği en geç saat 3tür... :) teşekkür ettim bu arada kolaya kaçtım ama çocukla iyi bile ne yapayım ıspanağı ayıklamak zaten çok uzunnn...Ohhh mis gibi ne güzel..
Born senin menun de güzelmiş..
Ben yemek yapmıyorum bu hafta.. kociş geç geliyor eve...Tek olunca da yemek yiyesim gelmiyor....
Evet CENAAA nerdesin kuzummmNe iğrenç insanlar var ya :/ sinir oldum o ebeye!! Gerizekalı kadın!! Takılma adetine olursun bi gün.
NKOLİK canım bendim voyage sorgunu söyleyen. Şezlong kapma olayın süpermiş :) ben tadını çıkaramamıştım kolum yanmıştı bir süre öncesinde. Bu yıl da ufaklıkla pek yüzebileceğimi sanmıyorum. Çok eğlenirsem süpriz olur diyim :)
Benim oğluş az uyurdu zaten iyice coştu. Demekki herkesin böyle. Üst dişimiz de bugün baktım yarmış sonunda. Bakalım nasıl maceralar bizi bekler
Misafir menümü olşturdum. Kıymalı börek, peynirli börek, makarna salatası, patates salatası, kısır, etimek tatlısı(kremşantili), ıslak kek. Yarın tatlılarımı ve börekleri hazırlıcam inşallah. Börekleri pişirmicem tabi :) cuma da sabahtan salataları yapıp öğleden sonra temizlik yapıcam inşallah. Böyle işte :)
Cena hiç yazmamış mı bugün yoksa ben mi atladım?? Telden girince bu kadar oluyo:)
ohhh ellerine sağlık canım helal olsun valla sana çok hızlısın
Ohhh mis gibi ne güzel..
Born senin menun de güzelmiş..
Ben yemek yapmıyorum bu hafta.. kociş geç geliyor eve...Tek olunca da yemek yiyesim gelmiyor....
YOK ben kadın doğuma Allah mecbur etmesin de kolay kolay gitmem doğumda bir ömürlük kadın doğumcularla ebelerle olan iletişimin yeter de artar bana ya saçma olabilir ama doğum anında ebe benim rahmimi açmaya çalışırken demişti ki senin kızlık zarın bile tam açılmamış dur ben açayım yani böyle demedi de ben kibarlaştırıyorum yok artık dedim ama offf o nasıl bir acıdır Allah'ım...Neyse ben kadın doğuma gitmeden olurum inşallah hasta çok gerginlik yapıyor bende
evet malesef tek yakın arkadaşım sensin seninde çocuk çok bende seni yormaya kıyamam zaten dediğin gibi yaz geldikçe senin işin zorlaşacak napalım seneye yaza artık üç çocuk sende bir bende toplaşıp giderizbu arada orayı keşfetmen iyi olmuş yakın hem sana çocuklarda nefes almış olur ama sanırım kazmışlar girişini herhalde laleler geliyor
Oh yedik yuttuk hepsini. Sanırım fazla yedim midem çok bulanıyorrBen de yayla çorbası, ıspanaklı yumurta yaptım tatlı yapayım bir de diyorum dünden de kalan az bişey vardı çünkü...Ellerine sağlık aryaaaaa
Afiyet bal şeker olsun canım. Bende bulguru daha çok seviyorum ne yalan söyleyim. Eşimde tam tersi.aa doğru valla tavuk soteyi ben ne zamandır yapmıyorum ohh bizdede bu akşam sote var en güzeli hem çabuk pişer ohh sulu sulu miss sağol canım ya yanınada dediğin gibi pilav ama bizimki pirinç pilavını yasakladı evde neymiş efendim şeker hastalığına sebep olurmuş tipik adıyaman felsefesi bulgurgiller familyasından nede olsayanınada bulgur pilavı salata süpersin valla iyi oldu
Haklısın canım ben de yalnız olunca hiç yiyesim gelmiyor ama benim eşimin eve geldiği en geç saat 3tür... :) teşekkür ettim bu arada kolaya kaçtım ama çocukla iyi bile ne yapayım ıspanağı ayıklamak zaten çok uzunnn...
ayyy canım benim bende öyle o sabah erken gidiyor yemiyorum anca 11 de iki birşey atıştırıyorum ecoşa yumurta yapıyorum ucundan
geceye gittiği günde geç kalkıyor ancak öğlen yemeğini beraber yiyoruz((
vodafone hattı kapattırdığımız ödediğimiz halde 184 tl fatura geldi 2 ay sonra
ne kadar saçmaaaaaaaaaaaaaaaaa bunlar iyice şaırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?