Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım sakın kendini suçlama sonuçta kader diye birşey var yani ecel bu nerde olursan ol seni buluyor ömrü vadesi bittiyse kayınpederinin istanbulda en güzel hastanede en ünlü doktorunda elinde ameliyat olsa ne çare
eşininde bunları bilmesi lazım sonuçta onların düşünmesi gerekirdi lohusa kadınla ameliyatlı kayınpederin aynı evde bakımı zor olmayacakmıydı

ohh maşallah size canım yaramazlıklar yavaştan başladı yani sizde

canım hayırlı dişleri olsun.diş buğdayı için gelen konuklarına hatıra için dağıtmayı planladığın bir obje varmı.ben mağnet çerçeve felan hazırlıyorum.eğer henüz bir şey planlamadıysan benim hazırladıklarımdan yardımcı olabilirim sana bu konuda.

davetiye süper olmuş biz bir aksilik bir mani olmazsa katılmayı düşünüyoruz

ohh maşallah size canım yaramazlıklar yavaştan başladı yani sizde

hemde nasılllll canım.abisi zaten 2,5 yaşında ikisi bir oluyolar..çığlık atıyolar.yerde minderlerimiz var onların altına ğiriyolar.sofrada yemek yemek her ğün bir facia.bırakın beni yıkacam dökecem ben BEBEĞİMMMMMMMdiye resmen bağırıyo sıpa...

canım benım benımde hep aklımdasın ama sen anlarsın iş ev zor oluyo gııremıyorum bızım allttan ve ustten 2 şer dısımız var 6.ayda bıraz erken cıktı sımdı daha ıyı nasıl oluyoda üşütüyo analmyıorum evın ıcınde.
gordum resımlerınızı nasıll yakısmıs kot gomlek sueter hah dedım sımdı olmus gıysın alıssın canım olmaz ole gezmelere eşofmanlamı gıdıcek hep bu :)
iş ıyı alıstım artık tek sorun eve yetısemıyorum evım darmadagın heryerde çağanın kıyafetlerı falan yetısemıyorum sen nasıl yapıyosun

Canım aslinda esim bunların farkındaydi ama esime ailesi bir cok konuda baskı yapıyordu.kpderim her gün arayıp kalbim ağrıyor diyordu eşim kendisini de cok suçluyor fazla ilgilenemedigini düşünüyor ama istanbulda kpderimi hastanelere götürdü cok araştırdı.zaten ankarada ozel hastanede oldu ameliyati hacettepeden iki prof girdi daha ne yapilabilirdiki anlayacaginiz esimin ailesi ve akrabalarının her konuda beklentileri çoktu.

hayırlı olsun canım.. inan sporsuz olmuyor.. inş kısa sürede sonuç alırsın..
benim gittiğim şubede hergün bir sürü deneme çalışması için gelen kişi görüyorum.
bahar geldiği için insanlar zayıflama derdine düştü
birkaç gün içinde kas ağrıların da zayıflayıp tamamen bitecek..
mekik de karın için mecbur.. bende de ilk zamanlar karnımda yanma tarzı bi şey oluyordu mekikte..
oo şimdi mekiğin her türlüsü en sevdiğim action

şeker portakalımm, tebrikler melisaya..
çocukların adeti demek, dede, baba, mama,, en son anne

busmai nin cezası ne zaman bitecek yaa?
karakız sen bilmiyor musun, kaç gün sürüyor?
pediastrum, test temiz çıktı madem, sıkma canını. inş birkaç gün içinde regl olursun..

ay sırrı falan yok. bizimki emerek uyumaya alışmıştı..
bazen öyle de uyumuyordu, alıp sallıyordum ayağımda..
burada asya06 uyku eğitimi verdiğinden bahsedince ben de cesaretlendim.

emzirdikten sonra gazını çıkardım, oynattım, sonra yatağa..
yanında duruyorum tabi..
başta mızıldıyor, sonra yatağın içinde dönmeye yuvarlanmaya başlıyor.
yatağın kenarlarını sökmeye uğraşıyor.. nevresimini ısırıyor sinirle
çok mızıldarsa alıyorum kucağıma tekrar koyuyorum yatağına..
böyle böyle başlarda 40 dk falan sürüyordu..
şimdi daha kısa sürüyor uyuması.. uyuduktan sonra üstünü örtüyorum.
çünkü onu da oyun yaptı, sürekli açıyor üstünü..

ama sabah burada kendi yatağında uyuduğumu söyledim, pişman oldum..
saat on gibi uykusu geldi, çok ağladı.. hiç bu kadar ağlamamıştı..
nazar diyicem, busmai nazar değil diyecek..
keşke olsaydı da deseydi..

Tırt! Ümitle bekliyodum senden yaratıcı bi fikir gelecek diye
benim öyle ilginç fikirlerim yok ki bacım..
cinconsen anlarsın, bi el at şu işe

Ya benim oğlum 2 gündür ok iştahsız kaşığı görünce kitliyor ağzını, suyu uzatınca hemen açıyor ağzını. Ne anlıyosa o su içmekten midesi şişiyor. İnş geçerrrrrr
geçmiş olsun canım.. bi dönemdir sanıyorum..
ayşecik ne çorba ne yoğurt, bu aralar hiiiç bi şey yemiyor
su da içmiyor ..

e hadi yapalım organizasyon.. ama kimseden ses çıkmıyor..:26:

günaydn kizlar.
Direk sorumu soraym cena. Spora bende gidcegm önümzdeki ay.hafta da 3 gün .sen kızı kıme bırakiyosun.ben kv.bırakcm tabi kabuledrse. bakmassa yanımda götürsen olur mu?
canım ben on defadan birinde bırakıyorum kv ye..
ya evde olmuyor, ya işi oluyor.. ben de pek minnet etmek istemiyorum..
akşam eşim gelince, hep birlikte çıkıyoruz. ben spora giriyorum.
ayşecik ya arabada uyuyor, ya da eşim oyalıyor..

ama kv ye bırakma imkanın varsa, ne güzel olur.
şimdiye kadar şubeye çocuk geldiğini görmedim hiç:44:
ama sahibesi bi gün konuşurken, 3 yaşında kızı olan bi üyenin çocuğuyla geldiğini söylemişti..
diğer yandan çocuğu öyle bi yere götürmek de ne kadar doğru olur..
hergün onca insan geliyor, hastası var, ... var..
herkes sevmek ister falan.. bence uygun değil :100:

barbarino, geçmiş olsun canım.. inş kısa sürede tamamen iyileşir çağan.

eylül, yazdıklarını üzüntüyle okudum..
kp ine Allahtan rahmet diliyorum..
ölümünde senin hiçbir hatan ya da bencilliğin olduğunu düşünmüyorum..
yani zamanlaması yanlış bi kere.. doğum her an gerçekleşebilir.
ama tasarlanmış bi ameliyat için hastane, zaman, doktor araştırması yapılır ve hasta buna kendi karar verir.
hadi bi düşüncesizlik yapıyor, etrafındaki insanlar buna nasıl razı oluyor..:44:

kv ve ailesi, kp in ölümünden seni suçlayacak kadar basit ve kötü niyetli düşünüyorlarsa.. yazık!
sana yardım edecekleri yerde, sırtına yük yüklemeye çalışıyorlar, uygunsuz bi zamanda ve yerde..
kp vefaat etmiş, lohusa kadını nelerle üzmüşler, meşgul etmişler..
eşin de hem babasını kaybetmiş, hem bu gereksiz muhabbetlerle kafası karışmış,

neyse, sen kendini suçlamıyorsun zaten, suçlama da. çünkü senin bi hatan ya da kötü niyetin yok..
olayın senle alakası yok. ölüm, kaderdir. vadesi dolmuştu, o son nefesiydi, orada verdi..
bunu anlamayıp, inanmayıp sana yükleniyorlarsa ayıp ediyorlar, kimsenin hakkı kimsede kalmaz..
sen sıkma canını, sakın üzülme..

Son düzenleme:
şuan trt de süper dadı var..
gerçekten çok güzel bi program izleyin!!!

Son düzenleme:
hala başım ağrıyor yaa
akşama yemek falan yapıcam:100:

yayla çorbam var. kv şimdi tatlı getirdi, bir tabak da yemek..
akşama salata falan geçiştiririz..

Barbarinocum geçmiş olsun. Bu havalar çok tehlikeli. Hemen hasta olabiliyorlar.

Eylül cüm her kötü olayda suçlanacak biri aranıyor nedense. Bu olayda da garibim seni bulmuşlar. Hiç vicdan yapma.

hayırlı günler canlarım... Nasılsınız bugün..?
Biz sabah 8.30 gibi kalktık.. sağlık ocağına gittik.. Eşim B12 iğnesi vurduruyor kendine .. Onunla beraber bende gidip kan aldırdım.. Kızımın boy kilo takibini yaptırdım.. Çok şükür herşeyi çok güzel... Maşaallah benim fıstık kızıma..

Maşaallah Barekallah canım sana...
Çok iradelisin...

inş bugün yarın olursun bacım,
doğumdan sonra düzensizlik normal..

Çok şükür biraz evvel oldum canım... Darısı olmayanların başına...

Maşaallah melisaya.. Benim kızım da durmadan " Baba baba baba" diyor.. Kıskanmaya başladım artık...

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/533947-2012-haziran-anneleri-dogurdu-507.html

Bende okuduğum da çok şaşırdım.. Birbirlerine nispet yapmışlar hep.. İngilizce öğrense nolur öğrenmese nolur.. en de kızıma Osmanlıca öğretirim.. Sonuçta ecdadının dili...
Babası kızının hafız olmasını istiyor... Hadi bakalım hayırlısı...

Bende böyle bir düzenleme yapmak istiyorum.. Her zaman İnternet elimin altında olmayabilir...

Canancım Busmai Samsunda oturuyor.. Onun geleceğini sanmıyorum...

O ilk önce topiğinize gelebilsin... Kazen arkadaşımızı cezasını kaldır lütfen....:84::84::84::84:

Maşaallah Barekallah canım sana... Çok iradelisin...
eee, o kadann para verdik deeeğ mi?

Maşaallah melisaya.. Benim kızım da durmadan " Baba baba baba" diyor.. Kıskanmaya başladım artık...
ayşecik de aralıksız de-de diyordu..
birkaç gündür o da gitti :111:

O ilk önce topiğinize gelebilsin... Kazen arkadaşımızı cezasını kaldır lütfen....:84::84::84::84:
kazeeeen

Son düzenleme:

gecmiş olsun baharcım inşalh bida hastalanmadan kuzularımız atlatırız şu kışı

valla bende çemkircem ama eşim ben polis memuruyum dedi kadın sinirlendi eşim diyro neden sinirleniyrosunki gıcık etttiii

hiç olmadı tüketici hakem heyetine başvurcaz haksızlık yani boşu boşuna para ç.ıkartıyorlar okadar aç mı lar anlamıyorum ki

eminim başka kaç kişiye böyle olmuyştur tutturabildiklerineee

canım ya ben taa avrupa yakasının neresinde yim zeytinburnundayım çok zor olcak benim için arabmız yok birşeyimiz yok

ama gelmeye çalışacağım inşallah

şuan ecrin nisa yürüteçte ben pcde yerde oturuyorum cee yapıyordum pcye saklanıp bakmıyorum diye aa diye bağrıp bakınca gülüyor ço kcadı çok

Libyanacım eşin b12 neden vuruluyor benimde hapını kullanmam lazım uyuşukluk uyku hali sürekli unutkanlık var bende iğne vurulsam :44:

cenacım muhtemelen 3 yada 7 gündür cezası

bu arada kızmayın bana ama ben dün ekmek yaptım... Bir kaç kez dememiştim ama olmamıştı..
Çok şükür bu denediğim tarifle çok güzel oldu...

İşte resimler...

hoşgeldin canım
teşekkür ederiz bu kadar emek verdik insan önce bir anne bekliyor
ama sağ olsunlar tabiki asllında ilk önce baba dediği daha iyi oldu çünkü bu aralar melisa bana daha çok düşmüştü bizimki kıskanıyordu şimdi eşitlendi durum onun gözünde

kız senin hele mutlaka tarif defteri edinmen lazım yani

ecoş kendini arabadan atmaya kalkıyor yürümeye çalışıoyor ters dönüp ayağa kalkmaya çalışıyor

en sonunda böyle sardım sarmaladım kitledim :26:

geçende söylemiştim yatakta kalkıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html bu napcam bilmiyorum düşer 1 aya yakıdna :26:

e bu beşiği çıkartsam durduğu yerdede durmuyorki normal yatak gibi yapsam napcam bilemedim :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…