Eki Görüntüle 657497
ecoş kendini arabadan atmaya kalkıyor yürümeye çalışıoyor ters dönüp ayağa kalkmaya çalışıyor
en sonunda böyle sardım sarmaladım kitledim :26:
geçende söylemiştim yatakta kalkıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html bu napcam bilmiyorum düşer 1 aya yakıdna :26:
e bu beşiği çıkartsam durduğu yerdede durmuyorki normal yatak gibi yapsam napcam bilemedim :44::44:
Eki Görüntüle 657497
ecoş kendini arabadan atmaya kalkıyor yürümeye çalışıoyor ters dönüp ayağa kalkmaya çalışıyor
en sonunda böyle sardım sarmaladım kitledim :26:
geçende söylemiştim yatakta kalkıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html bu napcam bilmiyorum düşer 1 aya yakıdna :26:
e bu beşiği çıkartsam durduğu yerdede durmuyorki normal yatak gibi yapsam napcam bilemedim :44::44:
Herkeze merhabaa. çok başım ağrıyor. bi tane majezik aldım banamısın demedi. bitanedaha mı alsam. hiç ilaç kullanmayan ben hergün alır oldum anlamadım gitti. kp rahatsızlandığından beri günde 3 tane ağrıkesici alıyordum. parol minoset fayda etmiyor.
hayır canım.. elde yoğurdum..ay süper görünüyor nasıl yaptın ekmek yapma makinasıyla mı
bilmiyorumki canım işte bizde o parmaklıklardan tutunuyor kafayı vuruyor yakında kalkar :26:oyy maşallah kuzuya bizde böyle kemerini takıyoruz mecbur atılıyor dediğin gibi
yatakta bizim yatağa benziyor bizimkinde sadece yandaki çekmeceler yok bizim kızda bu parmaklıklara tutanarak kalkmayı denıyor ama henuz başarılı olamadı biraz daha yüksek ama sanki bizimkisi:44:
maşallah ecoşa arabalarımız aynı marka çok rahat ama çok ağır ya ben şimdi bir tane bastonlardan istiyorum yazın daha rahat oluyor onlar hem hafif oluyor
hayır canım.. elde yoğurdum..Ekmek yapma makinem yok...
bilmiyorumki canım işte bizde o parmaklıklardan tutunuyor kafayı vuruyor yakında kalkar :26:
evettt ama çok çok kullanışlııı baston alsam boş oda var ardiye valla nefret ediyorum ufak tefektennn
valla biz bi toplanalım, bu yaptıklarından bize yapma, o zaman görüşürüz senle..bu arada kızmayın bana ama ben dün ekmek yaptım...Bir kaç kez dememiştim ama olmamıştı..
Çok şükür bu denediğim tarifle çok güzel oldu...
İşte resimler...
Eki Görüntüle 657492 Eki Görüntüle 657493 Eki Görüntüle 657494 Eki Görüntüle 657495
baston süpper bi şey ya..maşallah ecoşa arabalarımız aynı marka çok rahat ama çok ağır ya ben şimdi bir tane bastonlardan istiyorum yazın daha rahat oluyor onlar hem hafif oluyor
benim başım da sabahtan beri ağrıyor nkolik..Herkeze merhabaa. çok başım ağrıyor. bi tane majezik aldım banamısın demedi. bitanedaha mı alsam. hiç ilaç kullanmayan ben hergün alır oldum anlamadım gitti. kp rahatsızlandığından beri günde 3 tane ağrıkesici alıyordum. parol minoset fayda etmiyor.
canım, güzel hafif bi şeye benziyor.BABYHOPE BEBEK ARABASI BASTON PUSET ÇOK HAFİF GittiGidiyor'da 79545568
arkadaş şundan almış çok memnun
valla biz bi toplanalım, bu yaptıklarından bize yapma, o zaman görüşürüz senle..
baston süpper bi şey ya..
benimki 7 kg civarı sanırım. tek elle taşıyorum
benim başım da sabahtan beri ağrıyor nkolik..
gel bi tokuşturalım kafaları belki iyi gelir
Selamlarrr temmuz annişlerii..ıkı gundurrr gecmısı okuyorummm benım paşa uyuyunca anca tabıı..gecen cumartesıden berı bakmamıstım topıge..bızde diş cıkaramayanlardanızz hala..sıkıntımız büyük..cekecem dıyorum kerpetenle ogluma: hersabah diş kontrolunu yaparken..tamam geç cıkan dıs saglam olurdaa..bu kadarıda cok oldu..tüm diş cıkaran bebıslerımızın gıdılarından öperim..maşallah onlara..bızde cok hareketlendık..hatta yatagımızı 3 hafta oluyor asagıya cekelı ama sanırım buda fayda etmeyecek..bızımkı uyanır uyanmaz ayaga kalkıyor tutunup..sabah 6 gıbı tepemızden bakıyor gulyabanı gıbı.:)guluyorum ama son ıkı haftadır uyku uyku dıye dolanıyorum..keşke doktorun verdıgı şu dflor denen ılacı verseydım diş cıkmaısnı kolaylastırmak ıcın..ben bız ılaclamı dısımı cıkarttık dedımm almadım ilacını dogal cıkarsın dıye..neyse az kaldı inşAllah vuslata..
istanbuldaki arkadaslar bulusma planları yapıyorr ne güzell..bıze burdan bakalım kedının cıgere baktıgı gıbı..:)ıstanbulda olsam kesın gelrıdım bendee..
BABYHOPE BEBEK ARABASI BASTON PUSET ÇOK HAFİF GittiGidiyor'da 79545568
arkadaş şundan almış çok memnun
canım, güzel hafif bi şeye benziyor.
ama iskelet gövdesi zayıf görünüyor, :44:
kaç kiloya kadar taşıyor bu?
bizimde aynısından var .mavisi .ama onun için çok küçükler çünkü
arkası yatmıyor uyuduğunda.biz kızıma iki yaşında almıştık o zamanlar için daha kullnışlı.
ilk bebek arabamızda buydu
Eki Görüntüle 657569
arkası tam yattığı için uyuduğunda iyi oluyor..şimdi bunu kullanıyoruz.
senin ki ne marka cena cım
sende bir türk kahvesi iç ama oruçlumuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?