Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım benim bebeğimde çok kusuyordu özeliikle ilk 1,5 ay çoktu. hiç yalnız bırakmıyordum. emiyordu kusuyordu mamadan sonra kusuyordu. o zaman takviye olaark aptamil kullanıyordum. pre ile başlamıştım. bir aylıkken 1 numarasına başladık kusması arttı. sonra mamayı değiştirdim sma ya geçtim. şimdi gene kusuyor ama yok denecek kadar az kusuyor. kusmadığı gün bile oluyor. mama veriyormusun bilmiyorum ama veriyorsan belki ondandır diye yazdım.

aynı şekilde benim kızımdada oluyo bazen süt kesiği gibi bazen fışkırark bazen kıvamlı bi ara çok oldu şimdi daha az kusuyo ama kusuyo yinede bende reflüden şüphelendim ama dra götürmedim emerken bazen ağzına geliyo emdiği gibime geliyo bide çok hıçkırıyo benim kızım

Karakiz nerdesin merak ettik:) biz oglusumla cok iyiyiz siz nasilsiniz? Ayni gun dogum yapmistik seninle nasil bebisin? :))

Karakiz nerdesin merak ettik:) biz oglusumla cok iyiyiz siz nasilsiniz? Ayni gun dogum yapmistik seninle nasil bebisin? :))

geçmişi okuyamadım canım bayadır girmiyorum kaynanamlar bendeydi 20 gün kadar gelen gidende çoktu
çok şükür kızım çok iyide benim iyi olduğum söylenemez.

beşim naısl derken boyu kilosu felan mı yaw kusmaya başladı sürekli emziriyorum doktorda obez olcak dedi
3 gün iyiyse yeni huyları çıkıyor anlayamıyorum hiç birşey
ssiz nasılsınız nasıl gidiyro annelik alıştınmı :)

sütümü bir türlü arttıramadım ben ya
şimdi keşfettim ..çok uyuyordu mama verince. o zaman da sık sık emmiyordu .sütüm azaldı uzun saatler geçtikçe öğünlerin arasında tabi
sık sık sağmaya çalışıyorum şimdi,bu saatten sonra artar mı bilmem ama
düzenli uyku,düzenli yemek huzursuzluğunu azaltıyor gerçekten o zaman mamaya yapışmıyor
oyun halısı ben de almayı düşünüyorum..en azından bir süre oyalanır canım, belki erkenden sıkılır onu bilemeyiz tabi

slm hanımlar size bi şey danışmak istiyorum

dğum çantasına yeni doğmş bebek bezi olarak hangisini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
:26::26::26::26::26::26:

erkek bebeğe prima premium care dokusu güzel ama sızdırıyor ,prima pampers daha iyi koruyor

açık konuşucam. içine boşalmadıysa bile erkek kadın hamile kalabilir.
spermler çok hareketli çünkü. ama bu çok düşük bi ihtimal. nadir görülür yani..

anladığım kadarıyla hala adet olmadın o da seni korkutuyor.
ama henüz adet olmaman hamile olduğunu göstermez.
benim 2 ay geçti hala tık yok. kaç ay sürer bilinmez.
emziren annelerin daha geç adet olduğu bilimsel bi realite.
çok korkuyorsan bi test al yap, yada kan testi..
ama bence hamile falan değilsin, evham yapma..

saol canım. sadece emziriyorum ben..
mamalardan da kaynaklanabileceğini okumuştum. yavaş yavaş düzelir inş..

Alistim bende cok sukur, yuvarlanip gidiyoruz:) bir gunudigerini tutmuyor bizimkininde pek, gunduz uykusu hic yok nerdeyse kisa kisa kuş uykusu hep. Bizde kusma pek yok 2-3 kez falan oldu oda fazlasini cikardi heralde. Sen cok sık emziriyorsan belki onceki sutu daha hazmedemeden yenisi geliyordur oda fazlasini cikariyordur. Tabi birde reflu durumu var dikkatli olmak lazm

Senindegaliba hamilemiyim diye suphelerin var ama cena'ya katiliyorum bende bosuna evham yapma daha duzenli adet gormuyoruzki bu yuzden olmadim die telasa kapilma 6 ay 1 sene olmayadabiliyormus. İcini rahatlatmak icin test yaptir en guzeli:)

sprial takdırdım ulan olmadı olmadı 1 kez oldu ondada hamile olursam aklımı kaçırcam adamdan resmen soğudum bu nasıl bri derttir

sprial takdırdım ve kanamam var o günden beri bugun 5..gün acaba adetmi oldum çok karışık birşeyler aman.......

mrb arkadaşlarr. benim kızımın agzı pamukcuk oldu 2 gündür hiç keyfi yok sizlerde de olan var mı. dr. mikostatin diye bir şurup verdi onu kullanıyoruz biraz ii bu gün. bir de bebeginizi her gün mü banyo yaptırıyosunuz gün aşırı mı? havalar bu hafta soğumaya başlıyor ya ben 1 haftadır gün aşırı yaptırıyorum. bu arada kızım 53 günlük.

hamdolsun bizde pamukçuk olmadı. ama yanlış hatırlamıyorsam
yenidoğan hemşiresi kaynatılıp soğutulmuş karbonatlı suya pamuğu batır ağzının içini bi kerede sil at demişti..
sen zaten ilaç kullanmaya başlamışsın, inş geçer..

havalar bi öyle bi böyle. tam hastalık ve salgın havası zaten.
ben de 2 haftadır gün aşırı yıkıyordum. şimdi 3 günde bir yıkıyorum.
yarın aşımız var, aşıdan sonra 3 gün banyo yapılmıyormuş. o yüzden bu sabah yıkadım kızımı..
bakalım, yarın neler olacak:18:
zaten eşimin sipariş ettiği ateş ölçer daha gelmedi..
bilmiyorum napcaz..:26:

prima premium care

ben prima pampers koymuştum.
ama doğum yaptığım lüks sayılabilecek özel hastanede primayla birlikte canbebe kullanıyorlardı.
ben de tecrübe ettim, o zamandan beri canbebe kullanıyorum..

erkek bebeğe prima premium care dokusu güzel ama sızdırıyor ,prima pampers daha iyi koruyor

hanımlar tavsiyeleriniz için tşk ederim not aldım

sizi takip etmeye devam ediyorum

kızlar bebklerınız kusuyosa mutlaka ıdrar yolları enfeksıyonu varmı dıye tahlıl yaptırın bız 9 ay boşa cektık sız cekmeyın cok zor

Cena sen sağlık sektöründe mi çalışıyosun? Çok kesin cevaplar veriyosun da merak ettim.

kızlar hamileyken hemoroidlerim oluştu canımı yakmadığı için önemsemedim sez. oldugum içinde acıkcası yavas yavas kuculur die düşünüp dr.a gitmedim..

ama dunden beri cok kotuyum wc ye gittiğimde öldüm resmen ya h.sonuna denk geldi dr.a da gidemedim acile gidip lavman yaptırmayı bile düşündük ama tutuyorum kendimi..

rahatlatıcak bi formül bilen var mı ?

cenacım merhaba
aynen bizimkide öyle ya günde kaç kez üst değişiyoruz bende sayamıyorum valla
şimdiden kokoş oldular alışacaklar günde bir kaç kez gene üst değiştirler bize tabi çamaşır faslıda cabası

günaydın hanımlar (by smileyi ALLah göstermesin birdaha )

nasılsınız bebişler nasıl

ben sanırım sprial takdırdım gün adet oldum çünki bugun 6.gün ve bitti çok şükür
ben hami,leyim test yaptırsammı :

hoşgeldin kaçak.. nasılsın bakalım? biz kızımla iyiyiz çok şükür..

tatlım ben hamile olduğunu düşünmüyorum ama emin olmak için usulca annene sorsan için rahatlar.. korunmadan mı oldu ilişkiniz?

hoşgeldin.. nerelerdesin yaa!
kaç gündür seni merak ediyoruz.. olmuyor ama, boşlama bu kadar bizi..

sana katılıyorum cenacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…