Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kizlar hepinizi cok ozlefim ara ara hirip okumaya çalıştım ancak 2 aydir hic yazamadim.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Bir yandan okul, ev bir yandan aysecik tempoya ayak uydurmakta zorlaniyorum bazen.bilen bilir kizimin ilk basta kakada kan donra az kilo alma ve memeyi reddetme gibi belirtiler veren hastaligina sonunda teshis konuldu.atopik egzamaymis kizim yani coklu besin alerjisi var.ilk once kandan daha sonra deriden test yapildi ama hangi besinler oldugu cikmadi.gizli alerjiymis o yuzden alerji yapabikecek tum yiyeceklere asecik ve emzirigim icin bende diyetteyim.dana eti, tavuk eti, sut, yogurt, peynir, trreyagi, bugday unundan yapilan hersey, makarna, bulhur, tahin, findik, fistik, cebiz, her türlü kuruyemiş, cikolata biskuvi bunlar yasakli yiyeceklerimizin bir kismi.

Kilo veremefigimden yakiniyordum ya artik daha fazla zayiflamak istemiyorum iskelete döndüm, kizimda ithal mama pregomin yiyor, sabahlarida bebelac midirli cavdarli yani organik birsey bogazindan geçemiyor yavrumunaydecige annem gelip bizim evde bakiyor sagolsun.

Birde biz kiraciyiz ev bulfuk balkonlar haric 135 m dukkan ustu bitinci kat tek daire, ustumuz cift daire ve dublrks.icini falan herseyini begendim ancak dizlere bir sorum olacak fublekslerden birinin oturma odadi benim mutfağı ma figer dublekdin oturma odasıda yatak odama denk geliyor.fikir bekliyorum nolur yardım edin evi cok begendim ams yatak odasinin ustunde oturma odasi bixi cok rahatsiz edermi fikirlerinize ve tectibelerinize ihtiyacim var bu srada evin fiyati 300000

Ama bix başlığa uygun konuşuyoruz; yani annelikle ilgili

En kısa zamanda der inşallah dicem ama sürüyormuş sanırım :) bizimkinde sürekli tuhaf hecelet var. Anlamlı bişi yok henüz :)

Benim de öyle birşey yapmam lazım. Ama vakit nerde??

Canım okuduklarım üzdü beni. Allah rahmet eylesin ama ne biçim insanlar anlamadım. Senin hiçbir suçun yok tabiki. Millet nerelerden ankaraya geliyo tedaviye. Tamamen ecel...

Canım ya kahve falan içsen ilaçtan daha iyi olur sanırım :/ baş ağrısı da çok fena ya

Duygular karşılıklı :)

Seni seçtim pikaçu diyesim geldi malesef bizlerin işi çok zorrrr.

Canım ne kadar zor ufaklığın durumu Allah'ım kolaylık versin. Ev konusunda üstündekilerin nasıl insanlar olduğu önemli. Mesela biz olsak sorun olmaz çünkü hep salonda otururuz aksi takdirde bizim alt komşu gibi oturma odasında oturan birileri olursa çok zor olur diyim.

Bu arada her tür hamur işini yapıp paylaşanları kınıyorum :) afiyet bal olsun.

Benîm de yarın misafirler geliyor kısmetse. 30 bayan var okulda. İnşallah bolbol fire veririz :)

Allah yardımcınız olsun canım... tedavisi yokmuymuş canım...:26: Allah şifa versin ayşeciğe İnşaallah.. Çok üzüldüm gerçekten..

cevap veriyoruuuummmm
aryaaaaaaaaa sennsin o şanslı kişiiii

İsyeeeeaaaaaannnnnnnn!!!

Hipopotam, sanada geldi bu isyean

Banyoyu yıkadım, mutfağı ve evi toparladım. Kaldı çantalar. Şimdi gidip çantaları da hazırlArsammm.... Totoyu devirip yatcam valla:)

Çok üzüldüm canım Rabbim acil şifalar versin tedavisi var mı bilemedim ama inşallah en kısa zamanda normale döner herşey...

nasıl yani yaaa. aaaa deliye bak. sen bidaha ona gitme canım ya. bugün onu diyen yarın ne yapar allah bilir.

walla 2 2 nasıl alıntı yapmışım onunda farkında değildim taaa ki sen tarif edene kadar.. yardımın için çok teşekkür ederim. sen bitanesin.

böyle güzel bir tatil köyünde kolunun yanması baya kötü olmuş. nasıl becerdin yaaa nasıl yaktın? Bende birkeresinde hani şu bahsettiğim ankaradaki otelin havuzuna gitmiştik. bende şıkır şıkırım. saolsun eşim havuz için biraz cici almıştı bana.neyse gittik, geleli 10 dak olmadı havuza atladım, sonra birkaç dak sonra da havuzun merdiveninden çıkarken ayağımı bir çarptım başparmağımın tırnağı nerdeyse komple kalktı. offf nasıl bir acıdır anlatamam, kıvranıyorum resmen. iyiki otelin dr vardı geldi hemen kanını temizledi ama durmuyor kan. tentirtüyot falan döktü mikrobu kırılsın diye sardı sarmaladı. tabi herkezler havuz keyfi yaparken bende yattığım yerde milleti sadece seyretmek zorunda kaldım.

cenaaaaaaaaaaaaa nerdesin gerçektennn
kalan yağları yakmaya gitmiştir spora.

pandispanya hazır krem şanti hazır ee napcam

kafadan tarif sıktım

bence, yinede dikkatli olmalısın.

Ama sabahın 5 inde uyanınca sinir krizleri geçiriyorum!
bende hergün 5 te kalkıyorum. ondan sonra uyku yok zaten. offf oğlum nolurr uyuyalım diyorum, paşa uykuyu aldığı için uyumuyor. tv açıyorum çizgi izliyoruz,oyun fln derken 2 saat sonra gözleri gidiyor. bende ortalığı toplayıp kahvaltı yapmaya çalışıyorum. uyanınca asla rahat vermez uykusu kısa zaten.

sendemi başağrısı. canımm geçmiş olsun. benimki biraz stres birazda uykusuzluk. başka bir neden bulamıyorum hergün mü ağrır. inanamıyorum hiç assla ilaç kullanma taraftarı olmayan ben hapkolik oldum.

çok hamaratsın tatlım benim.

üzerine gitmemen çok yerinde olmuş. kolay değil canım ya acısı geçmez kolay kolay erkekler genelde içine atarlar bizim gibi değiller. allah korusun eşimin babasına bişey olursa, eşimin halini düşünemiyorum. bayaaa bir yıkım olur. hergün eve 12 den önce gelmiyor babasına çok düşkün.

sanırım bu sefer oldu..
ayşecik, artık kendi yatağında kendi kendine uyuyor..
inş böyle devam eder..
maaşallah ayşeciğe. inşallah canım allah bozmasın. off bide bizimki uyusa. ayağımda sallarken uyumasınada razıyım ama nerdee bir türlü uykuya geçemiyor. neden böyle anlamadım. dün markete gitmiştik. paşaya meyve sebze alışverişi yapmaya paşayı da götürdük. evdede oyun çok oynayınca kendiliğinden uyudu. ama herzaman nasıl yorayım.

Cenacım söylemeyi unuttum kilo konusunda süppersin walla. incelmeye devam. merak ediyorum sen bukadar incelirken yemek yeme durumun nasıl dikkat ediyormusun. hamurişi tatlı vs.

Canım kolumu tatile gitmeden 3-4 hafta önce yaktım. Tavadaki yağ patladı. Hala izi duruyo çünkü iz kalmasın diye kullandığım jeli hamile kaldığım için bıraktım. Tırnak kalkması kabusumdur benim. İyiki çektirmek zorunda kalmamışsın. Benim öyle bir anım var da hatırlamak dahi istemiyorum

eyvahhh nkolik alıntı yapmayı öğrendi bacım taa baştan başlamazsın inşallah

keşke önce anne deseydi dimi ençok vakit geçiren biz olarak. (şaka tabii) baba demeside çok güzel bir duygu. bizimkide ağlarken bab bab bab baa diyor.

bende yatağına almak istiyorum ama dediğin gibi havalar birazdaha ısınmalı. bizimki de malum çok üst açanlardan. sıcağı pek sevmiyor. odasına almak için can atıyorum.

herkese günaydın
sabah test yaptım bişey çıkmadı ama hala hastalanadım
çok iyi yaa sevindim. zaten bişey yok demiştin.. ben de bazen çok korkuyorum hamile kalırım diye rabbim çok isteyenlere versin. en az seneye düşünmek istiyorum. ama şu an çok erken benim için.

zor çocuk. herzaman mı öyle. meyve seviyormu. tatlı seviyorsa tatlılarla kandırarak vermeyi denesen.

benim de var tarif deffterim. bayaa rahat oluyor.

bayaadır ortalıklarda yoksun yada ben görmedim.

Aynen benİmkide oyle bi kac gundur cok istahsiz cok sinirim bozuluyor agzini kitliyor acabilene ask olsun
Arada bir tutuyor işte, nSıl kilitliyor öle küçücük bebeler aklım şaşıyor valla
zor çocuk. herzaman mı öyle. meyve seviyormu. tatlı seviyorsa tatlılarla kandırarak vermeyi denesen.
.

Normalde hiç zor bir çocuk değil aksine çok düzenli sadece 1-2 gündür bir derdi var gibi belkide diş sıkıntısıdır. Meyveyide sebzeyide çorbalarıda çok güzel yiyor aslında

işte ben bunlar yüzünden kilo veremiyorummmm
valla biz burda böyle yemek resim ve tarifleri de paylaştığımız sürece bu iş yaşş:111:

Hmmm şey yani ben.. öhöm öhömmm :18::18:

o zaman avrupa yakasıı istanbul forumda buluşalımmııııı
bence kimler buluşmaya gelme niyeti olduğunu söylesin..
hangi yakada daha çok kişi varsa o yakada buluşuruz..

kızlar buluşmada bende olmak ısterdım ama (((
niye olamayacak mısın kii?:26:

canım önce orucuna sonra kilona
aslında ennn öncede ayşeciğe maşallahh

bakın şu yaramaza.. annesine laf da yetiştirirmiş

ben de hepiciğinizi seviyorum..
busmaiiiii seni deee
aha da yine sevgi pıtırcığı olduk

canım, geçmiş olsun diyeyim. durumunuza üzüldüm..
Rabbim dermansız dert vermesin.
bu rahatsızlık hakkında pek bilgim yok.
o yüzden sorucam, bu ömür boyu devam edecek bi şey galiba:26:

ev meselesine gelince; ev nerede ne özellikte bilmiyorum. ama 300 bin verebileceksen..
ben dükkan üstü bi ev tercih etmezdim sanırım.
25 sene 9. katta yaşamış olmamdan kaynaklanıyor belki.. yüksek önü açık ev seviyorum.

neyse, bina yeni sanırım. nacizane tavsiyem, kat arası ses izolasyonu var mı diye sahibine sor.
ve bunun kadar önemli diğer bi konu da komşuların. yani onlar ev sahibi mi kiracı mı?
yaşlılar mı, gençler mi? çocukları var mı? eğer yaşlı bi çiftse denk gelen odalar izolasyon da yapılmışsa, sorun olmaz..
ama genç çocuklu bi aileyse,, uzun akşam oturmaları olabilir:44:

kalan yağları yakmaya gitmiştir spora.

Cenacım söylemeyi unuttum kilo konusunda süppersin walla. incelmeye devam. merak ediyorum sen bukadar incelirken yemek yeme durumun nasıl dikkat ediyormusun. hamurişi tatlı vs.
canım, normalde akşamları çayın yanına kek, kurabiye, sütlü tatlı yapardım.
iki ayda toplasan iki kez kurabiye yapmışımdır. başka şeyler de yapmıyorum.

normalde portakal, kivi, muz, armut, elma.. evde ne varsa bunlardan koca bi çanak meyve salatası yapar yerdik,
bunu kestim. bi tane elma, ya da portakal yiyorum o da gündüz..

çerez, cips delisiyimdir. tamamen kestim. kuruyemiş bile kontrollü yiyorum.
tatlı da kızartma da haftada bir kez yiyorum.
bunlarla spor birleşince bende yeterli oldu yanii

eyvahhh nkolik alıntı yapmayı öğrendi bacım taa baştan başlamazsın inşallah

Son düzenleme:
Çantaları da hazırladım sonra kızın mamasını içirirken eşim uyandı( işten gelince boğazım şişiyor galiba diye yemeği yiyip, ıhlamurunu içip uyumuştu) daha kötü oldum deyince totoyu deviremeden ona çorba yapmaya koyuldum. Çorbasını içti, meyvesini soydum veee sanırım gün bitti. Hadi kızlar ben yatıyorum iyi geceler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…