Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nefüüüüüüüüüüs lezüüüüüüüüüüüüüüüz
pizza da pizza pizza da pizza pizza da pizza pizza da pizza pizza da pizza pizza da pizza pizza da pizza
pizza da pizza pizza da pizza hahaha güldürdün beni ilahii
ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar
sağol canım

işte ben bunlar yüzünden kilo veremiyorummmm

galiba bana herşey yakışır bursaya gelmiş mevlite giderken altıparmak caddesinde bi kız arkasından kameraman koşturuyordu ilginç biz bursalılar alışık değiliz böle şeylere arabada olmasaydım mağazaya girip izlicektim inan napıyorlar diyee bu arada kızıma kv baktı ben giderken uyudu yavrum ben gelmeden 15 dk önce uyanmış iki saate gidip geldim zaten

Canım bizde aynı durum var uzaktan bile görse çocuk ne yapacağını şaşırıyor inan ben o kadar kilitleyemem ben de dişten olduğunu ümit ediyorumm hala yok dişlerimiz...Yollarını gözlüyoruz...
Bizde şu and çıkan bir diş de yok bir müddette çıkmasa iyi olur 8 dişimiz varda arada bir olan bir durum heralde şimdi tarhana yapmıştım şapur şupur götürdü seviyor die
Çok geçmiş olsunn cnm
Bende yazmıştım ama görmedin galiba cnm bn avrupa yakasındayım malesef çooook uzağız ben gelemem herkese bir orta nokta bulsaydık katılırdım, sizlerle tanışmayı çok isterim çünkü.

ikiside harika görünüyor pizzayi bende evde yapıyorum hemde tencerede ama şu ekmek olayına cesaret edemedim libyanayi ve seni tebrik ediyorum ♡♡♡

sağol elifnaz evet pizza çok güzel oluyor ister mayalı hamur ister ekmek hamuru ikiside olur ekmek çok kolay tek denemede tutuyor tarif annem tarafından denenmiş hem normal un hem birazda kepekliun karıştırıp yapılıyor

ne güzel ünlü olurdun valla sende gerçekten bursa da pek olmaz böyle şeyler altıparmaktada ne bulacaksa artık oranında tadı kalmadı ya

libyana ve pinkprinces hamaratlar siziiii, nefis gözüküyorlar

eylülcm bende arkadaşlara katılıyorum, durumun seninle ne alakası var kader kısmet herşey, sen gönlünü ferah tut

valla biz bi toplanalım, bu yaptıklarından bize yapma, o zaman görüşürüz senle..
Hmmm şey yani ben.. öhöm öhömmm :18::18:

Allah nasip ederse yaparım kuzucuğum..:114: Neden yapmayayım..

Bizde bunun aynısını aldık.. bende memnunum şimdilik..

Eki Görüntüle 657621 Eki Görüntüle 657622 libyana kizz buda benim kepekli undan ekmegim ve ev pizzasi yarisi sucuklu yarisi sucuksuz telefona cekmistim fotografini gorunce bende yukleyeyim dedim.

owww çok güzel gözüküyor ikisi de .. Ekmeğim tarifini alayım...

Eki Görüntüle 657621 Eki Görüntüle 657622 libyana kizz buda benim kepekli undan ekmegim ve ev pizzasi yarisi sucuklu yarisi sucuksuz telefona cekmistim fotografini gorunce bende yukleyeyim dedim.

Ellerinize sağlıııkkkk harika gözüküyolar...

Bizim bugün büyükbüyükdedemizin seneyi devriyesi vardı oraya gittik geldik..
Cinconcum davetiyeni çook beğendim ben büyük bir zevkle katılacağım inş...
Eylül yazdıklarını okurken çok üzüldüm ama takdir-i ilahi seninle ne alakası var kpnin o saatte ve orada ölmesi yazılmış çoktan sen içini ferah tut...

Aynen benİmkide oyle bi kac gundur cok istahsiz cok sinirim bozuluyor agzini kitliyor acabilene ask olsun

sanırım bu sefer oldu..
ayşecik, artık kendi yatağında kendi kendine uyuyor..
inş böyle devam eder..
canım önce orucuna sonra kilona
aslında ennn öncede ayşeciğe maşallahh

sağol caanım bnim
geçmiş olsun tatlımm yaa

eveeet haftanın son iş günü de sona erdiiii
biz de kalakamıyoruz daha ama
böyle yan yatarız da elimizi başımızın altına koyarız yaa
işte oğlum öyle duruyo ama elini başının altına değilde yere dayıyo
sanırım az kaldı oturmasına
ilginç bi emekleme stili var bişeyler yapıyo
yürümeye bayılıyo
yürüten olursa yürürken bırakırsam oturtursam deli gibi ağlıyooo
tam gaz anne demeye devamm
kitaplığa bayılıyo dergileri yemek en büyük eğlencesi
kızıyorum elinden alıp hayır diyorum resmen cevap veriyo bana yaa
sinirli sinirli bişeyler diyo
ama anlayan yok tabii
dün akşam arkadaşımın oğlu vardı 3 yaşında diyo ki ekrem talha oyuncağını istiyo
o anlamış dilini
karakııızzzzz seviyorum seni canım
libyana seni de
cincon seni de cena senide
barbarinoyu da aryamı da tuğçeyi de pinkprincess de pediastrum da busmai de
fatmazrada pembe hipopotamda nkolik de .........................

EKMEK TARİFİ

500 gr tam buğday unu
1 su bardağı kepekli un
1 çay bardağı beyaz un
1 buçuk su bardağı ılık su
1 buçuk tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı şeker
1 pk yaş maya veya instant maya
hepsi yoğurulur mayalandırılır. 1 saat sonra hamur tekrar yoğurulur ikiye bölüp ekmek şekli verilir. unlanmış tepsiye konur. 40 dk tepside mayalanmaya bırakılır. 180 derece ısıtılmış fırında pişirilir. püf noktası ekmek pişerken fırının alt kısmına dayanıklı bi kapla su bırakılır öyle pişirilir.

LİBYANA senin tarif nasıl bunun gibi mi?

Bizde seni seviyoz feyzacıkk:))

Off yaa yatakaldım. Okuldan geldim bize yemek, kıza çorba, yemeği ye, çorbayı içir, oyun oyna, banyo yaptır, uyut....

Eee mutfağı kim toplayacak? Banyoyu kim yıkayacak? Yarın kv ye gideceğiz, çantaları kim hazırlayacak?

cevap veriyoruuuummmm
aryaaaaaaaaa sennsin o şanslı kişiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…