- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
günaydın canım. nasılsınız kuzunla?
bebeğiniz düzenli uyuyor mu,ben ne zaman uyanık olup ne zaman uyuyacağını kestiremiyorum hala bir düzene oturmadı bazen 2 öğün arası hep uyanık
Persembe gunune mevludumuz var, yarin bende kuafore gitmeyi dusunuyorum. Artik bir degisiklik iyi gelecek, dogumdan beri kendime pek bakamadim. Guzel bir bakim iyi gelecek:) sut sagip anneme birakcam bebisi. Hamileykende 2 kez boyatmistim doktoruma sorup, simdide bir zarari olacagini sanmiyorum.iyiyiz şükür bi sorunumuz yokta kızımın uykuları pek bi azaldı dalamıyo nedense ama huzursuzluğu yok şükür hatta bikaç gündür neskafe içiyorum bi ara esprisini bile yaptım çocuğa geçti süttende uyumuyo diye
ben saçımı boyamayı düşünüyorum kızlar kuaförde boyatamam kızım durmaz okadar ama kendim evde boyamak istiyorum acaba bi sıkıntı ourmu boyyan var mı aranızda ..
daha önceden boya vardı bu kaç ay boyunca artık bi tuhaf oldu saçlarım çok kötü duruyo bu durumda olmasa hiç riske atmam ama
bebeğiniz düzenli uyuyor mu,ben ne zaman uyanık olup ne zaman uyuyacağını kestiremiyorum hala bir düzene oturmadı bazen 2 öğün arası hep uyanık
iyiyiz şükür bi sorunumuz yokta kızımın uykuları pek bi azaldı dalamıyo nedense ama huzursuzluğu yok şükür hatta bikaç gündür neskafe içiyorum bi ara esprisini bile yaptım çocuğa geçti süttende uyumuyo diye
ben saçımı boyamayı düşünüyorum kızlar kuaförde boyatamam kızım durmaz okadar ama kendim evde boyamak istiyorum acaba bi sıkıntı ourmu boyyan var mı aranızda ..
daha önceden boya vardı bu kaç ay boyunca artık bi tuhaf oldu saçlarım çok kötü duruyo bu durumda olmasa hiç riske atmam ama
Jasmin_88; bak canım burda daha önce boyatan anneler varmış..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/261298-emziren-anneler-sac-boyatamaz.html
iyiyiz şükür bi sorunumuz yokta kızımın uykuları pek bi azaldı dalamıyo nedense ama huzursuzluğu yok şükür hatta bikaç gündür neskafe içiyorum bi ara esprisini bile yaptım çocuğa geçti süttende uyumuyo diye
slm arkadaşlar. sizler gece kaç defa emziriyosunuz bebişleri. benim kızım 11-12 arası emdimi 2 defa uyanıyor.
hoşgeldin kaçak.. nasılsın bakalım? biz kızımla iyiyiz çok şükür..
tatlım ben hamile olduğunu düşünmüyorum ama emin olmak için usulca annene sorsan için rahatlar..korunmadan mı oldu ilişkiniz?
sana katılıyorum cenacım..
bende bişey olmayacağını düşünüyorum boyucam karar verdimJasmin_88; bak canım burda daha önce boyatan anneler varmış..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/261298-emziren-anneler-sac-boyatamaz.html
Persembe gunune mevludumuz var, yarin bende kuafore gitmeyi dusunuyorum. Artik bir degisiklik iyi gelecek, dogumdan beri kendime pek bakamadim. Guzel bir bakim iyi gelecek:) sut sagip anneme birakcam bebisi. Hamileykende 2 kez boyatmistim doktoruma sorup, simdide bir zarari olacagini sanmiyorum.
Yok benim oglumdada belli bir duzen yok malesef hatta gunun buyuk kismi uyanik, aksamsa 8de banyosunu yaptirip yatiyorum uyumasi 9u buluyor. Gece uykusu fena sayilmaz ama gunduz uykumuz yok denecek kadar az
benim kızım düzenliydi ama 1 haftadır bizimde uyku problemimiz var çok az uyuyo gibime geliyo henüz küçük uyusun istiyorum ama düzensizleşti canı ne zamn isterse o zaman uyuyo bide hemen uyanıyo tam dalamıyo yani emzirdiğimde güzel uyurdu şimdi yok uyumuyo malesef ..
akşam sadece güzel uyuyo inş oda bozulmaz 9 gibi uyuyo gece 2 ye 3e kadar deliksiz uyuyo sonrası kabus zaten mızırdanıp duruyo sabaha kadar
ben doğumdan 10 gün sonra karşılaştım bu problemle..kızlar hamileyken hemoroidlerim oluştu canımı yakmadığı için önemsemedim sez. oldugum içinde acıkcası yavas yavas kuculur die düşünüp dr.a gitmedim..
ama dunden beri cok kotuyum wc ye gittiğimde öldüm resmen ya h.sonuna denk geldi dr.a da gidemedim acile gidip lavman yaptırmayı bile düşündük ama tutuyorum kendimi..
rahatlatıcak bi formül bilen var mı ?
kız sen beni öldürüyongünaydın hanımlar(by smileyi ALLah göstermesin birdaha )
ben sanırım sprial takdırdım gün adet oldum çünki bugun 6.gün ve bitti çok şükür
ben hami,leyim test yaptırsammı :
kızım 11-12 gibi uyuyor, bazen 1e doğru.slm arkadaşlar. sizler gece kaç defa emziriyosunuz bebişleri. benim kızım 11-12 arası emdimi 2 defa uyanıyor.
bebeğiyle uçağa binen varmı yarın Trabzona gıdecegım ve korkuyorum ömürle uçağa binmektennnn:18::18:
bebeğiyle uçağa binen varmı yarın Trabzona gıdecegım ve korkuyorum ömürle uçağa binmektennnn:18::18:
Bende bu ay sonu bebegimle kibrisa ucacagim yaklasik 1 saat 15 dakika, oglum 2 aylik olcak o zaman. Onemli olan iniste ve kalkista bebegini emzirmen gerekiyor, yutkunsunki kulaklari basinctan etkilenmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?