Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bebeğiniz düzenli uyuyor mu,ben ne zaman uyanık olup ne zaman uyuyacağını kestiremiyorum hala bir düzene oturmadı bazen 2 öğün arası hep uyanık

günaydın canım. nasılsınız kuzunla?

iyiyiz şükür bi sorunumuz yokta kızımın uykuları pek bi azaldı dalamıyo nedense ama huzursuzluğu yok şükür hatta bikaç gündür neskafe içiyorum bi ara esprisini bile yaptım çocuğa geçti süttende uyumuyo diye
ben saçımı boyamayı düşünüyorum kızlar kuaförde boyatamam kızım durmaz okadar ama kendim evde boyamak istiyorum acaba bi sıkıntı ourmu boyyan var mı aranızda ..
daha önceden boya vardı bu kaç ay boyunca artık bi tuhaf oldu saçlarım çok kötü duruyo bu durumda olmasa hiç riske atmam ama

bebeğiniz düzenli uyuyor mu,ben ne zaman uyanık olup ne zaman uyuyacağını kestiremiyorum hala bir düzene oturmadı bazen 2 öğün arası hep uyanık

benim kızım düzenliydi ama 1 haftadır bizimde uyku problemimiz var çok az uyuyo gibime geliyo henüz küçük uyusun istiyorum ama düzensizleşti canı ne zamn isterse o zaman uyuyo bide hemen uyanıyo tam dalamıyo yani emzirdiğimde güzel uyurdu şimdi yok uyumuyo malesef ..
akşam sadece güzel uyuyo inş oda bozulmaz 9 gibi uyuyo gece 2 ye 3e kadar deliksiz uyuyo sonrası kabus zaten mızırdanıp duruyo sabaha kadar

Persembe gunune mevludumuz var, yarin bende kuafore gitmeyi dusunuyorum. Artik bir degisiklik iyi gelecek, dogumdan beri kendime pek bakamadim. Guzel bir bakim iyi gelecek:) sut sagip anneme birakcam bebisi. Hamileykende 2 kez boyatmistim doktoruma sorup, simdide bir zarari olacagini sanmiyorum.

Yok benim oglumdada belli bir duzen yok malesef hatta gunun buyuk kismi uyanik, aksamsa 8de banyosunu yaptirip yatiyorum uyumasi 9u buluyor. Gece uykusu fena sayilmaz ama gunduz uykumuz yok denecek kadar az

Bende boyamak istiyorum canım.. İnternetten bir araştırayım sana haber vereyim..

ben 1 hafta önce evde kendim boyadım. doğumdan önce organik boya ile boyatmıştım gene öyle düşündüm ama kuaföre gidemedim malum bebekten dolayı. zaten organikde olsa %100 değil kimyasalı azaltılmış. ne gibi riski olacak ki. amonyaksız köpük boya aldım. o kötü kokusuda yok.
hamileyken kana karışabilir bebek kordondan besleniyor o nedenle boyatmayın diyorlar. süt yediklerimizden içtiklerimizden olmuyor mu boyayı yiyip içmiyoruz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. sizler gece kaç defa emziriyosunuz bebişleri. benim kızım 11-12 arası emdimi 2 defa uyanıyor.

slm arkadaşlar. sizler gece kaç defa emziriyosunuz bebişleri. benim kızım 11-12 arası emdimi 2 defa uyanıyor.

Benimki 11gibi emdikten sonra 2 buçuk ve 5 gibi bi daha emiyo sonrada 7ye doğru bidaha uyanıyor, Oysaki artık onun çağındaki bebekler gecede bi kez kalkıp bi daha 7de uyanmalıymış, ama biz beceremedik o işi

çok sağol haytım çok şükür iyiyiz korunmadan oldu anneme söyleyince çok panik yapıyor beni öldürr

değilim herhalde ya .

benim bebik 11 12 gibi emiyor gece 3,30da uyanıyor sonra birde 5 de günde ama 1 saatte bir emiyor ama bebik ağlamıyor hiç doğduğundada ağlamıyordu zaten kendi kendine
beşiğe atıyorum duruyor

evet tam dalamıyor uyuyor gibi olup hemen uyanıyor, bu neden oluyor acaba
onların daha çok uyuması lazım büyümek için ama
demek sizde de aynı sorun var
oğlum şu saatte uyuyacak şu saatte uyanacak diyemiyorum düzen denen birşey yok
sadece gece uyuduğu uyku var Allahtan

evet ya iki gündür 9 gibi uyudu. saat 3 ten sonra gak guk sesler çıkarmaya başlıyor. 12 gibi yatırıyordum önceden ,6 ya kadar uyurdu. şimdi gündüz uyumadığı için 9 gibi uyuya kalıyor

hemen hemen hepsi aynı bebişlerin benim kızım 2 aylık oldu .3.5 gibi birde 5 sonra bazen 7 bezen 8 de uyanıyor.gece 12 de yatsa sabaha 7 kalksaa çok uzun zamn emmeden olmaz kii ben 3-4 saat emmedi mii kendim uyandırmaya çalışıyom emzirmek için içim rahat etmiyo::) gündüzleri kızımda aynı 1.5 saat geçtimi emmek istiyo birde agzı pamukcuk olduktan sonra yalancı emzigi vermeyi bıraktım o yüzden 1- 1.5 saatte emziriyom gündüzleri.

bebeğiyle uçağa binen varmı yarın Trabzona gıdecegım ve korkuyorum ömürle uçağa binmektennnn:18::18:

ben doğumdan 10 gün sonra karşılaştım bu problemle..
canımdan can gidiyor tuvalette.. böyle bi acı bilmiyorum, yaşamadım daha önce..
tv'de izledim, vücutta acıya en hassas bölgelerden biri anüs bölgesiymiş..

nette okudum, sıcak suya oturma iyi geliyormuş. tecrübeyle sabit, iyi geliyor
bi de aile hekimine gittim, protolog diye bi krem verdi. sabah akşam kullan dedi.
günde bi kez kullandığım halde faydasını görüyorum. yoksa acillik olurum:18:
haa, sabahları mutlaka kayısı yiyorum. büyük abdest ne kadar koyu kıvamlı olursa o
o kadar zorlanıyor insan. o yüzden yediklerin çok önemli.. kepekli ve lifli yiyecekler tüketmeye bak.
bilmiyorum ne kadar sürecek ama sonum; genel cerrahide malum pozisyonda muayene olmak sanırım..
keşke muaneyeyle kalsa, kaçınılmaz son cerrahi müdahale sanırım :18:

günaydın hanımlar (by smileyi ALLah göstermesin birdaha )

ben sanırım sprial takdırdım gün adet oldum çünki bugun 6.gün ve bitti çok şükür
ben hami,leyim test yaptırsammı :
kız sen beni öldürüyon
5 tl test, git al yap hemen.. bak bütün temmuz topiği seni bekliyoo..
hiç sanmıyorum ama belki 2013 haziran annelerine katılırsın

kızım 11-12 gibi uyuyor, bazen 1e doğru.
gece 2 kez rutin kalkıyor. uzun uyuması işime geliyor aslında, ben de kesintisiz uyuyorum ama
bencillik bu yaptığım
bana kalırsa 7-8 saatlik gecede bebeğin 2-3 kez kalkması gerek, normal olan, olması gereken bu..

bebeğiyle uçağa binen varmı yarın Trabzona gıdecegım ve korkuyorum ömürle uçağa binmektennnn:18::18:

hiç korkma..
istanbul trabzon 1,5 saatti yanlış hatırlamıyorsam.. geçen sene gittim ama unutmuşum..
öyle ayarla ki, tam uçağa binmeden önce karnını doyurmuş ol. karnı tokken sana fazla problem çıkarmaz sanırım.
daha bir haftalıkken uçakla seyahat eden arkadaşlar var.. basınçtan hiç etkilenmemiş, hep uyumuş..
seninki de kolay geçer inş.

Son düzenleme:

Bende bu ay sonu bebegimle kibrisa ucacagim yaklasik 1 saat 15 dakika, oglum 2 aylik olcak o zaman. Onemli olan iniste ve kalkista bebegini emzirmen gerekiyor, yutkunsunki kulaklari basinctan etkilenmesin.

Bende bu ay sonu bebegimle kibrisa ucacagim yaklasik 1 saat 15 dakika, oglum 2 aylik olcak o zaman. Onemli olan iniste ve kalkista bebegini emzirmen gerekiyor, yutkunsunki kulaklari basinctan etkilenmesin.

tatil amaclı mı geliyorsn canım kıbrısa ? bende kıbrıstayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…