Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

allahım sana gelıyorum nasıl uyuyor ya benım oğlum hıc uyumuyor cok sorunluyuz ılk yatısında bıle bazen 15 dakika sonra kalkıyor pekı gunduzlerı nasıl uyuyor kaç kere uyuyor

demin bi 10 dkka kucamda emerken uyudu yerine koymaya giderken uyandı şuan oturmuş kuşa bakıyor akşama kadar uyumaz sanmam

akşama ne yemek var :44:

demin bi 10 dkka kucamda emerken uyudu yerine koymaya giderken uyandı şuan oturmuş kuşa bakıyor akşama kadar uyumaz sanmam

ya bız hala yenı dogan bebek gıbıyız gece sabaha kadar 10 defa kesın kalkıodur ne yapacaımı bılmıyorum cok kılo verdım bole gıderse ne olur bılmıyorum bıde oğlum ne sebze nede corba gıbı seler yemıo sadece kahvaltı gece muhallebı arada meve ama cok az ıkı tatlı kasıgı felan bu normalmı
benım amntar yemegım ve pılavım var dunden bugun rahatım :)

ben tost makinasının içini hafif yağlıyorum köfteleri biberleri diziyorum bir güzel pişiriyorum çok lezzetli oluyor.

Aaa güzel fikir bunu da denemeliyim bigün. Bu arada mecburiyet herkesi hamarat kılar canımcım bi de eşinin yeğenlerine ergen diyip ikinci çocuk muhabbetini yapan bendim sen cenaya cevap verir gibi vermişsin bak söyle batuya yormasın annesini :) eşin nasıl arabasını veriyor yahu?? Benzini de düşünür benimki arabasını da ve kesinlikle değil yeğenine babasına bile vermeyebilir :)

Akşama fırında soslu köfte patates olması dileğim ama bilmiyorum ilerleyen saatlerde ne olur :) fırın poşetinde köfte yapılır mı??

canım o biraz yapı meselesi yemek yeme bence....
ohh ohh maaşallah afiyet olsunn

Akşama fırında soslu köfte patates olması dileğim ama bilmiyorum ilerleyen saatlerde ne olur :) fırın poşetinde köfte yapılır mı??

olmazzzzzz köfte poşette napsın haşlama köfte olur ama pane harçlı köfte denicem birgün

kızlar bende cenanın dediği gibi yağlama yağut kıyma sota yapcağım zaman öyle yaparım ama köfteli yemekler yapcağım zaman maleseff buzluktan çıkartmak gerekiyor öyle 35 40 köfteyide buzdolabına atamam hem yapmak sıkıcı

hemde her köftem aynı lezzette olmuyor

birde eşşim aşırı kilolu benim o yüzden kızartma köfteymiş patatesmiş yasakladımm

bende akşama kıymalı biber dolması yanına yoğurt çorba yanına salata yada kola

Bir Kayserili: Satış noktası...
İki Kayserili: Küçük bir pazar...
Üç Kayserili: Hiper-market...
Kayserili Baba: Mobilya atölyesi...
Kayserili baba ve oğlu: Mobilya fabrikası...
Kayserili baba, oğul ve amca çocukları: Fabrika + Mağazalar zinciri...
Okur-yazar olmayan Kayserili: Dükkan sahibi...
Okur-yazar Kayserili: Mağaza sahibi...
İlk mektep mezunu Kayserili: Tüccar...
Ortaokul mezunu Kayserili: Fabrika sahibi...
Lise mezunu Kayserili: Memur...
Üniversite mezunu Kayserili: Müdür...
Mastır yapan Kayserili: Genel Müdür...
Doktora ve üzeri eğitim alan Kayserili: Akademisyen...
Doçent olan Kayserili: Dışişleri Bakanı...
Profesör olan Kayserili: Başbakan..

kızlar bir türlü giremedim sabahtan beri aniden gelen insanlardan nefret ediyorum !!!
onlar gitti çocuğu zeytinyağladım pehlivanım benim konakları daha iyi durumda ama birkaç banyoya daha da iyi olur inş...
geçmişe bir bakayım şimdik paşam izin verirse..

çok tesekkur ederım takılcam bundan sonra daha sık burdayım sözzzzz herkes gezmelerde galıbaaa kımsecıkler yok ben yokkende geçmiş in arkasından ingiliz beygiri koşuyoooo alınıommmm bak kk analarıı

ne buldun kız.. kulağıma söyleyiver...
ı ıııh! söylemem

bu arada şeker portakalım senin yazdığın 11 mayıs cumartesine geliyor sen cumartesi öğlene kadar çalışıyorum dememişmiydin bende çalışıyorum nasıl katılacağız?
evet, cumartesi çalışan arkadaşlar var. canderin de pazar gelebilirim demişti.

Ben hep zeytinyağı sürüyorum doğal ama akçay taraflarından geliyo. Pişik olunca da desitin kullanıyorum valla.
eşim bepantol almış, sürdüm bakalım inş iyi gelir.
olmazsa desitin almayı düşünüyorum..

bu köfteleri kargoyla yollarmısın CENAAA...
gönderirim bacııııım
bugün yedik, valla şimdiye kadar (yediğim demeyeyim de) yaptığım en güzel köfteydi
eşim de beğendi

Ha bu arada ben de buzluktan çıkan köfte veya kıymamın çözülmesini beklemeden pişiririm ceba gibi. Gayet de güzel olur.
ceba:86:

salata-gagooooz bi deee

birde eşşim aşırı kilolu benim o yüzden kızartma köfteymiş patatesmiş yasakladımm
yok artık.. eşini de gördük yani.. kilolu falan değil..
kendin zayıfsın ya, hepimizi kilolu görüyon zaten

Son düzenleme:

eelerine sağlık

172 lik eşim 84,6 lkilo endexler obez diyoo :125::104:

size yorum yapmadım ben zayıf değiim fitim

MALZEMELER:
1 kase kıymalı dolma içi
1,5 çay bardağı kırmızı mercimek
2 yemek kaşığı tel şehriye
1-2 yemek kaşığı salça
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Nane
Yeterince su
YAPILIŞI:
Tencereye sıvıyağ ile salçayı koyup iyice kavurun. Naneyi ekleyip biraz daha kavurun. Dolma harcını ilave edin .Mercimeği ekleyin. Yeterince su ekleyip pişmeye bırakın. Mercimek ve pirinçler iyice pişince tel şehriyeyi ilave edin. Tuz ve karabiberini ekleyip ocağı kapatın. Sıcak sıcak servis yapın.
NOT:
Dolma harcı çiğ olarak hazırlanan harçtan olmalı.
Kıymalı dolma harcı ile daha da lezzetli oluyor.
Çorbanın kıvamını arzunuza göre ayarlayın ama ben oldukça koyu kıvamlı güzel olduğunu düşünüyorum.
Çorbanın tadı ezogelin çorbaya benziyor ama kıymalı olunca sanki daha da lezzetli oluyor.
AFİYET OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!

Ceba ne ya hahaaha. Ya ufaklık coşmadan yazmak için çaba sarfedince saçmalardan seçmeler olabiliyor :)

selam kızlar

pc nin şarjı bitmek üzere kapanmadan yazayım bişeyler şimdi şarkjla uğraşamam yemek yapıyorum zeynepcim hoşgeldin valla özlendin yahu

karakız boranıda sana göndericem staja azıcık ecoşa benzet uykusuzluktan yoruldum

akşama eşim yok malum bende oğluşla kendime tavuklu şehriye çorbası yapıyorum haşladığım tavuğuda pilav üstü didikliycem mevlüt pilavı gibi birde barbunya pilaki var ohh daha ne olsun dimi öptük şekerler

ecoş bu kalan içten olan çorbaya bayıldıııııııııııııııııı bende aynı şekildeeeeeeeeee

birde şu yoğurt içine köfte atıyorlar yuvarlak onu merak ediyorum değişik tatlara bayılırım

kzım yarım biber dolmasının içini yedii bugun ne yaptı anlamadım çocuk yıllardır aç kalmış gibi meyvesinide yedi

siyah erik rendeledim birazda armut yavrum kabız

kzım yarım biber dolmasının içini yedii bugun ne yaptı anlamadım çocuk yıllardır aç kalmış gibi meyvesinide yedi

geçmiş olsun canım bizimki de tam tersi ishal distenmi yoksa hasta ondanmi bilmiyorum iki türlüsü de kötü

kardeşim dogum yaptı kızlar..♡♥♡ Bebisimizi aldık kucağımiza ikiside saglikli cok sukur.. darısı bana..

Ama tavuğu yapıyoruz poşette haşlama olmuyooooo :)

eelerine sağlık

He zayıf değilsin fitsin. Ne alaka yahu sen gayet zayıfsınnnnnn e dolayısı ile de fit duruyosun

kardeşim dogum yaptı kızlar..♡♥♡ Bebisimizi aldık kucağımiza ikiside saglikli cok sukur.. darısı bana..

Ay canım Allah analı babalı büyütsün. Sen de bir nefeste kurtul inşallah canım.

herkeste doğru sonuç vermez o endeksler..
herkesin kemik ağırlığı ve yoğunluğu başka.
boyu kilosu aynı iki kişiyi yan yana koy. aynı görüntüde değiller
vücut tipini kastetmiyorum, birinin kemik ağırlığı daha fazla olur, o yüzden daha zayıf görünür.
senin eşin de kilolu falan değil, endekse inanmam gözüme inanırım ben.

yok canım, tabi de zayıfsın.. bak getirtme bana oklavayı

Ceba ne ya hahaaha. Ya ufaklık coşmadan yazmak için çaba sarfedince saçmalardan seçmeler olabiliyor :)

canım ayşecik günlerce kaka yapamadığında, kuruluk da oluyor tabi..
öyle armut kayısı pek fayda etmiyor, iki silikon kaşık zeytinyağı veriyorum.. 4-5 saat sonra yapıyor kakasını
bi dene. inş rahatlar ecoş.

gözünüz aydın canım, Rabbim size bağışlasın, analı babalı büyütsün..
darısı da başına

He zayıf değilsin fitsin. Ne alaka yahu sen gayet zayıfsınnnnnn e dolayısı ile de fit duruyosun
aynen

Çorbanın tadı ezogelin çorbaya benziyor ama kıymalı olunca sanki daha da lezzetli oluyor
Eki Görüntüle 659222
görüntü ezogelin, tadı da eminim öyle, çünkü malzemeler aynı.
egzantrik olsun diye, böyle bi isim vermişler heralde
buna 'kıymalı ezogelin çorbası' denmeli bence. deee mi rabiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…