allahım sana gelıyorum nasıl uyuyor ya benım oğlum hıc uyumuyor cok sorunluyuz ılk yatısında bıle bazen 15 dakika sonra kalkıyor pekı gunduzlerı nasıl uyuyor kaç kere uyuyor
demin bi 10 dkka kucamda emerken uyudu yerine koymaya giderken uyandı şuan oturmuş kuşa bakıyorakşama kadar uyumaz sanmam
akşama ne yemek var :44:
ben tost makinasının içini hafif yağlıyorum köfteleri biberleri diziyorum bir güzel pişiriyorum çok lezzetli oluyor.
ya bız hala yenı dogan bebek gıbıyız gece sabaha kadar 10 defa kesın kalkıodur ne yapacaımı bılmıyorum cok kılo verdım bole gıderse ne olur bılmıyorum bıde oğlum ne sebze nede corba gıbı seler yemıo sadece kahvaltı gece muhallebı arada meve ama cok az ıkı tatlı kasıgı felan bu normalmı
benım amntar yemegım ve pılavım var dunden bugun rahatım :)
Akşama fırında soslu köfte patates olması dileğim ama bilmiyorum ilerleyen saatlerde ne olur :) fırın poşetinde köfte yapılır mı??
PEMBİŞCİM sen hepsine yetişirsin canım. hamaratsın valla ben okadar kişi ağarlayamam.aynen öyle cenacım çok bilmiş ergenler. kv fazla karışıyorlar. bide erkek olan durmadan bizim arabayı alır gece sabaha kadar arkadaşlarıyla gezer tozarlar. eşim arabayı fulluyor o bitiyor. e bizimki de para yanii. anca yetiştiriyoruz. laf anlayan türden değil arsız şey. bi taşınsaydık.
2. çocuk ben istemiyordum cena ama eşim oğlumuz kardeşsiz kalmasın,bize bişey olursa birbirlerine destek olurlar diye ikna etti beni. zor ama seneye düşüncem. bukadar yorgunluğa alışmışken belki 2. yi düşünmek akıllıca. rahatlığa alışıp tekrar bebek büyütmey daha zor olur. bakarsın seninde olur.
e yanii. sen çocuğu değil çocuk seni yönlendiriyor. onlar ne isterse o. alışmışsındır artık zaten. çok alemsin yaaa güldürdün yine. lütfen arada birde olsa gel katıl buraya. çok tatlısın. karakızıda çok seviyorum tam ısırmalıksınız.
yetişirsiiiin. sen yaparsın tatlişkom.
ı ıııh! söylemem
ne buldun kız.. kulağıma söyleyiver...
evet, cumartesi çalışan arkadaşlar var. canderin de pazar gelebilirim demişti.bu arada şeker portakalım senin yazdığın 11 mayıs cumartesine geliyor sen cumartesi öğlene kadar çalışıyorum dememişmiydin bende çalışıyorum nasıl katılacağız?
eşim bepantol almış, sürdüm bakalım inş iyi gelir.Ben hep zeytinyağı sürüyorum doğal ama akçay taraflarından geliyo. Pişik olunca da desitin kullanıyorum valla.
gönderirim bacııııımbu köfteleri kargoyla yollarmısın CENAAA...
ceba:86:Ha bu arada ben de buzluktan çıkan köfte veya kıymamın çözülmesini beklemeden pişiririm ceba gibi. Gayet de güzel olur.
salata-gagooooz bi deeeakşama ne yemek var :44:
yok artık.. eşini de gördük yani.. kilolu falan değil..birde eşşim aşırı kilolu benim o yüzden kızartma köfteymiş patatesmiş yasakladımm
ı ıııh! söylemem
evet, cumartesi çalışan arkadaşlar var. canderin de pazar gelebilirim demişti.
eşim bepantol almış, sürdüm bakalım inş iyi gelir.
olmazsa desitin almayı düşünüyorum..
gönderirim bacııııım
bugün yedik, valla şimdiye kadar (yediğim demeyeyim de) yaptığım en güzel köfteydi
eşim de beğendi
ceba:86:
salata-gagooooz bi deee
Eki Görüntüle 659181 Eki Görüntüle 659182
Eki Görüntüle 659183 Eki Görüntüle 659184
yok artık.. eşini de gördük yani.. kilolu falan değil..
kendin zayıfsın ya, hepimizi kilolu görüyon zaten
ı ıııh! söylemem
evet, cumartesi çalışan arkadaşlar var. canderin de pazar gelebilirim demişti.
eşim bepantol almış, sürdüm bakalım inş iyi gelir.
olmazsa desitin almayı düşünüyorum..
gönderirim bacııııım
bugün yedik, valla şimdiye kadar (yediğim demeyeyim de) yaptığım en güzel köfteydi
eşim de beğendi
ceba:86:
salata-gagooooz bi deee
Eki Görüntüle 659181 Eki Görüntüle 659182
Eki Görüntüle 659183 Eki Görüntüle 659184
yok artık.. eşini de gördük yani.. kilolu falan değil..
kendin zayıfsın ya, hepimizi kilolu görüyon zaten
kzım yarım biber dolmasının içini yediibugun ne yaptı anlamadım çocuk yıllardır aç kalmış gibi meyvesinide yedi
siyah erik rendeledim birazda armut yavrum kabız
canım o biraz yapı meselesi yemek yeme bence....
ohh ohh maaşallah afiyet olsunn
olmazzzzzz köfte poşette napsın haşlama köfte olurama pane harçlı köfte denicem birgün
kızlar bende cenanın dediği gibi yağlama yağut kıyma sota yapcağım zaman öyle yaparım ama köfteli yemekler yapcağım zaman maleseff buzluktan çıkartmak gerekiyor öyle 35 40 köfteyide buzdolabına atamam hem yapmak sıkıcı
hemde her köftem aynı lezzette olmuyor
birde eşşim aşırı kilolu benim o yüzden kızartma köfteymiş patatesmiş yasakladımm
eelerine sağlık
172 lik eşim 84,6 lkilo endexler obez diyoo:125::104:
size yorum yapmadımben zayıf değiim fitim
kardeşim dogum yaptı kızlar..♡♥♡ Bebisimizi aldık kucağımiza ikiside saglikli cok sukur.. darısı bana..
herkeste doğru sonuç vermez o endeksler..172 lik eşim 84,6 lkilo endexler obez diyoo:125::104:
yok canım, tabi de zayıfsın.. bak getirtme bana oklavayısize yorum yapmadımben zayıf değiim fitim
Ceba ne ya hahaaha. Ya ufaklık coşmadan yazmak için çaba sarfedince saçmalardan seçmeler olabiliyor :)
canım ayşecik günlerce kaka yapamadığında, kuruluk da oluyor tabi..
siyah erik rendeledim birazda armut yavrum kabız
gözünüz aydın canım, Rabbim size bağışlasın, analı babalı büyütsün..kardeşim dogum yaptı kızlar..♡♥♡ Bebisimizi aldık kucağımiza ikiside saglikli cok sukur.. darısı bana..
aynenHe zayıf değilsin fitsin. Ne alaka yahu sen gayet zayıfsınnnnnn e dolayısı ile de fit duruyosun
görüntü ezogelin, tadı da eminim öyle, çünkü malzemeler aynı.Çorbanın tadı ezogelin çorbaya benziyor ama kıymalı olunca sanki daha da lezzetli oluyor
Eki Görüntüle 659222
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?