Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Karlı bir başkent sabahından herkeze günaydın. bende sabahın 5.5 kalkanlardanım. uyanmak için çok zorladım kendimi.
Busmaicim hoşgeldin canım. tekrar aramızda olman ne güzel.

PEMBELİHİPOPOTAM canım mrb. nasıl oldu bilmiyorum ama alıntıları karıştırmışım kusura bakma. cenaya cevap verir gibi yazmışım. oğlum dün bir rahat vermedi. ne doğrudüzgün okuyabildim ne yazabildim zaten yazdıklarımda gitti. ondan dolayı oldu sanırım. seni seviyorum.

Aa sen de mi brütüs
Yok ya o kadar vahim değil de her 8 kadından biri pko lu:)
Canım ben önceden bi ceza daha almıştım o da çok komik kızın biri "ben sırat köprüsünü sarhoşken de geçerim kalbim temizse" yazmıştı, ona cevaben "geç de görelim:)" yazmıştım ceza almıştım bundan. 2 kez ceza alınca daha uzun süreli oluyormuş
Enemm bulmam mümkün değil karışık geldi oralar:) ben topiğimden ayrılmayım en iyisi.
Kısaca SENİ SEVİYORUZ BUSMAİİİİ!!!
Merak edecek bişey yok canım sanal alemi gerçekle karıştıran tipler
Ben de sizi seviyorumm
Öyle ben hamileyim stresliyim diyor ama hamile kalma aşkıyla yanıp tutuşan kızın stresini hiçe sayıyor. Amaan bana ne artık rahat etmiştir

:) ya artık gitmem
Kızın diş çıkarıyo galiba canım ?
Karlı bir başkent sabahından herkeze günaydın. bende sabahın 5.5 kalkanlardanım. uyanmak için çok zorladım kendimi.
Busmaicim hoşgeldin canım. tekrar aramızda olman ne güzel.

Sağol canım

Son düzenleme:

Bilmemki benim doktor öyle söylemişti. Bana moral vermiş de olabilir :) ben herhangi bir ilaç vs kullanmadım hiç tedavi de görmedim. Kendime bir yıl süre biçmiştim ki Allah'ım nasip etti sağolsun. Ki yaş da 33 şuanda Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ve aratmasın.

Seni bu topiğin en azılı suçlusu ilan ediyorum şaka bir yana insanlar vallahi çok tuhaf ya benim mantığım almıyor.

Ay ne güzel bir sürü sabahın 5inde uyanan var topiğimizde. Yalnız değiliz :)

Bu arada oğluma pancake verdim çok hoşuna gitti. Zaten içinde az tuz ve az şeker var sanırım zararı olmaz. Yanında az yumurta az labne az tereyağı az da pekmez yedi. Çocuğum değişiklik istiyo anasından da vakit nerde :)?

geçmiş olsun canım bizimki de tam tersi ishal distenmi yoksa hasta ondanmi bilmiyorum iki türlüsü de kötü

sağol canım geçmiş olsunnn aynennnn ((((

kardeşim dogum yaptı kızlar..♡♥♡ Bebisimizi aldık kucağımiza ikiside saglikli cok sukur.. darısı bana..

ayy gözün aydın canım darısı sana bir nefeste inişallah

canım orjinal zeytin yağını nerde bulim marketlerde var geçen aldım yemeklerine katıyordum 2 günde ancak yapıyordu
ağızdan vermek versemmiii

selam kızlar ben geldim..

hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı ben sordum 2012 haziran dediler ama bence karıştırdı mune

bide hani sen önceden ceza almışın ya git gide artıyor ceza bende ilk 3 gün sonra 5 sonra 7 gün almıştım vee ceza puanım 40

kadının biri hava atma konusu açmış bende dedim " uçağa bende biniyorum hedme hafatyada bincem " bu yüzden 1 hafta yedim hatta ilk başta uı dim düşün

neyse bakalı bundan sonra bende gördüğümü şikayet etcem

günaydın canım diştir atakdır havalardandır canı birşeye sıkılmıştır çocuk sonuçta

yine kimse yok :26::26::26: bende sevgili kocacım nevruz dolayısıyla işte tek başıma iş yapayım ecoş uyansın kahvaltı yapalım sonra

ders çalışayım nekadar benle alakasız cümleeeeeeeee

yine kimse yok :26::26::26: bende sevgili kocacım nevruz dolayısıyla işte tek başıma iş yapayım ecoş uyansın kahvaltı yapalım sonra

ders çalışayım nekadar benle alakasız cümleeeeeeeee

Kolay gelsin :)
Herhalde canı sıkılan şikayet ediyor valla. Yani bakınca senin olayında da bişi yokmuş...

kocam pkk lıların arasında kaldı ben ecoş uyansın maroton başlıcak

hele ki ders çalışmak ölüm ölüm birşey yokmu şimdi

Yok canım demek istediğim uzaklaştırılmışsın ya bi zaman; ozaman dediklerinde birşey yokmuş bence. Yoksa diğerlerine yorumum "kolay gelsin" idi :)

Yok canım demek istediğim uzaklaştırılmışsın ya bi zaman; ozaman dediklerinde birşey yokmuş bence. Yoksa diğerlerine yorumum "kolay gelsin" idi :)

burda kurallar hep masumlara işliyor kavga edenler bakarsın hep buralarda öylesine bakıpgeçenler banlanıyor !:)

kardeşim dogum yaptı kızlar..♡♥♡ Bebisimizi aldık kucağımiza ikiside saglikli cok sukur.. darısı bana..
hayırlı olsun canımm
darısı senin de başına inşallah

hoşgeldin canım bende okumuştum sen gidince
bana göre de sıkıntı yok yazdıklarında ama neyse bitti cezan sonuçtaa
ee anlat bakalım mapus günleri nasıldı neler yaşadın

Ohhhh gezmeler gezilsinnnnn.... Bizimki güzel geçti darısı size inşallah. Birde kalabalığa girdikten sonra gece boyu ağlayarak uyanmalarımız olmasa... Korkuyo heralde sesten falan.
bizimki de iyiydi canım
benim başım ağrıyodu
oğlumu götürmedim ilk başta sonra herkes bana kızdı getir diye
eşim getirdi yarım saat durdu eve geri gitti ama gece malum kaç kere uyandı
nazar değiyo bence yaa adetim okuyamadım da gece eşime okuttum:26:
ben korkuyorum yaa benim bile nazarım değiyo bazen
ne zaman bi yere gitsek ya da gelseler geceler uykumuz azz

kocam pkk lıların arasında kaldı ben ecoş uyansın maroton başlıcak

hele ki ders çalışmak ölüm ölüm birşey yokmu şimdi
canım yaa Allah yardımcıları olsun
eşinin ve tüm polislerimizin askerlerimizin

Herkeze mrb. biraz önce oğlumu yıkadık eşimle. eşim işe gitti. oğlumu yatırdım çayımı aldım, birde akşamdan yaptığım kurabiyelerimi aldım geldim. dışarıda inanılmaz rüzgar var.

sende erkencisin baya bizim gibi. bende hep aynısını derim oğluuum nooolur bir saat daha uyusaydık. imkanı varmı sabahın köründe dikecek illaki ayağa. dünden beri oğlumda pek bişey yemek istemiyor. acaba farklı şeyler mi denesek. ben sebzeyi biraz fazla karıştırıyorum galiba ondanda olabilirmiki. tek seferde karnıbahar,havuç,patates,pırasa,pirinç,kereviz yaprağı bazen kendisini katıyorum, kırmızı et didikliyorum et suyu ve kemik suyu. hepsini karıştırıyorum kaynatıyorum azz tuz bir tatlı kaşığı hakiki z.yağı okadar. yumuşayınca blanderden çekiyorum. biraz hafifletsemmi bilemedim.

günaydın diycem şimdi biri bana şurdan ohaa ne günaydını akşam oldu diycek neyse tünaydın
dün gece oğlum beni şoka soktu.. istahsızlıkla cebelleşen Zeyneo oğlunu mama sandalyesıne koyar . arkasını döner wc ye gider geldiğinde mama sandalyesındekı kase ve mama sandalyesının tepsisi yoktuurrrr . bi baktımmmm göruntu şuuu halı yıkamaya gıtti bende kaseyı orda bıraktıgım için kocamlan kocaman bı aferin aldımmmmmm
canım hosgeldın bende ona benzer bi olayı facebookta üye oldugum temmuz annelerı grubunda yasadım haksızlıga ugramayı gectım sahış ayy bana sancılar gırıyor kasıldım falan deyınce sankı cocugu benım yuzumden dusecek muhabbetı oldu bende cıktım gruptan bı daha da gırmedım neyyyseee özlettın kendını bebegım karakız ortadan kaybolunca yıne banlandı yıorum ama senın yokluguna alısmıs degılız bebıs nasıl sen nasılsın

heyoo bebişim burdayımmm .. nasılsın ...alttakı goruntu oğlumun eseriiii yorum sizin

Eklentiler

• $542676_626906250660186_380764735_n.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

canım neden değiştirmek istiyorsun ki ama yeni isminde güzel beğendim ben
yaaa bendemi değiştirsem ne.

Herkeze mrb. biraz önce oğlumu yıkadık eşimle. eşim işe gitti. oğlumu yatırdım çayımı aldım, birde akşamdan yaptığım kurabiyelerimi aldım geldim. dışarıda inanılmaz rüzgar var.

Oh keyif ne güzel hakediyosun canım afiyet olsun.

Bence de biraz fazla karışık. Valla ben artık ona özel bişi yapmıyorum. Bizimkilerden yediriyorum. Yap yap dök sıkıldım. Ama bizim yemekler zaten hep yağsıza yakın yağlı ve çooook az tuzludur.

Ne günaydınıı??! eşin sana aferin diyeceğine sen wcye gittiğinde oturup o yedirsin bi zahmet. Resmen atarlandım :) ama eşim hiç yapmıyor böyle şeyler sonra da karışıyo sinr oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…