tamam canım bekliyorum tarifi...melisacık nasıl?
Günaydııınnn... Evet uyku durumu bizde de böyle oluyor. Uyku düzeni gün îçinde bozulmuşsa gece de ikide bir uyanıyor. Aksine daha çok uyuması beklenirken.
Ben bir uyku seminerine gitmiştim, orada yorgunluğun daha çok uyumaya sebep olmayacağı aksine 1 günlük yorgunluğun 2 günde çıkacağı söylenmişti. Yani doğru bilinenin aksine yorulan çocuk iyi uyur, geç yatarsa geç kalkar falan yanlış şeylermiş..Günaydınlar herkeseeee.
Oğlum dün akşam 4:30da uyandı ve misafirlerden dolayı akşam uykusunu uyuyamayıp gece 11:30da uyudu. Peki sonra?? Uyanıp durdu yine gece ve sabahın köründe de hortladıbi de gün içinde az uyudu gece uyur dediler. Gördük. Uyumak istiyorummmm.
Ben o kısmını kaçırmışım cmartesi çalışan olduğunu bilmiyordumcumartesi çalışanlar var canım. öğlene kadar da olsa çalışıyorlar.
o saatten sonra eve dön, çocuğu al. buluşma yerine gel.. koştur koştur olur.
o yüzden pazar demiştik..
kocalar da bi gün yalnız kalsınlar
zaten görüşeceğimiz 2 saat..
bence o seni büyütmüş bile şimdi sende onu gayet iyi büyütüyorsun
yok canım bıraktığın yerdeyiz buluşma konusunda böyle giderse buluşma olana kadar bende avrupa yakalı olucam gibi görünüyor baksana buluşacağımız yok sonraki baharlara kalmasında bu arada pazara kalmasın diyenler için ben cumartesi izin alabilirim sıkıntı olmaz şeker portakalına ve diğer c.tesi çalışanlarada uyarsa yapılabilir benim için sıkıntıya girmeyin ev hanımları
günaydın kızlar
emerken oğlumun ıssırması cok sorun olmaya basladı
her emzırme faslı işkence gıbı.
nolucak bılmıyorum
goguslerım nasıl sızlıyo suan.
emzırmeye baslarken ve bıtırırken fena dişlıyo cok canım yanıyo
emzırmeyı bırakmayı bıle dusunmeye basladım
bu acıyla sureklı nasıl dayanıcam
dişlerı cokta keskın.
gecen gun parça koparmıstı gunlerce kanadı ıyılesmesı ıcın sağdım kan dolu bıberondakı sutu hep lavaboya döktüm
alışlanlık halıne getırdı artık.napabılırım bı bılen varmııı
günaydın kızlarrr
kar soğuğuna rağmen dona dona işe gelen ve gelirken aylık akbilini kaybettiğini farkedip şoka girenbir vatandaş olarak hepinizi selamlıyorum
o değil yüklediğim parayamı yanayım yeni kart çıkarmak için yine taa kadıköylere gideceğimemi off nefret ediyorum otobüslerden
neyse 2 saat sonra çıkıcam işten az kaldı oğluma koşucam babamız tura gitti 20 gün kadar yok başbaşayız bu haftasonu hava güzel olaydı ikeaya giderim diyordum ama kısmet yarına bakıcaz artık
bu arada görüşme için sürekli dua ediyorum 2 günüdür herşey iyi geçsin diye sizde dualarınızı esirgemeyin nolur
narağacım nerdesin nkolik nasıl oldun daha iyimisin
baharcım canım çok tşk evet müdür mü müdür falan yok burda tatlım 3 kişiyiz biri patron biri ben eğitim srumlusu biride satış sorumlusu ekle topla çıkar hepi topu 3 kişi ve ben şimdi diğer iş mevzusuda çıktı ya 2 sinden de soğudum ayaklarım geri geri gidiyor artık bir netleşsede bir an evvel kurtulsam
sanada haksızlık yaptılar ya nasıl bırakırlar o pozisyonda günah emeklerine
şeker portakalım süt iznimi he ne bişeymi dedin ne izini kuzum doğum izni bile vermiyordu zorla aldım süt izni falan yok sağıp götürüyorum günde 15 dk süt sağıyorum ya onu izin sayıyor dahada ilginci geçen gün ne dese beğenirsin geçen yaz doğum iznine çıkmışım diye tatil yapamamışlar bu yaz bana tatil yokmuş ben çalışacakmışım onlar tatil yapacaklarmış geçen yılda yıllık izin kullanmadım ayrıca 15 günümü yedi parasnıda vermedi bu senede izin yokmuş daha beni burda kim tutabilir
Reyonlarda aheste gezebiliyor musun sen şekerim?? Ben motor takmış gibiyim her daim
hamdolsun iyiyiz bacım.. siz nasılsınız bakalım?
kızlar şu buluşma olayına bi netlik kazandıralım artık.
böyle giderse görüşemeyeceğiz biz..
o zaman alırım ayşeciği, rabişe giderim..
ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz sözü gereğini yerine getirir.. yağlı ballı mamalar hazırlar bize..
ben herşeyden yer, diyetimi bozarım.. ayşeciği de sofraya salarım..
züccaciye dükkanına girmiş fil gibi..
size de fotoğraf atarım..
günaydın kızlarrr
kar soğuğuna rağmen dona dona işe gelen ve gelirken aylık akbilini kaybettiğini farkedip şoka girenbir vatandaş olarak hepinizi selamlıyorum
o değil yüklediğim parayamı yanayım yeni kart çıkarmak için yine taa kadıköylere gideceğimemi off nefret ediyorum otobüslerden
neyse 2 saat sonra çıkıcam işten az kaldı oğluma koşucam babamız tura gitti 20 gün kadar yok başbaşayız bu haftasonu hava güzel olaydı ikeaya giderim diyordum ama kısmet yarına bakıcaz artık
bu arada görüşme için sürekli dua ediyorum 2 günüdür herşey iyi geçsin diye sizde dualarınızı esirgemeyin nolur
narağacım nerdesin nkolik nasıl oldun daha iyimisin
baharcım canım çok tşk evet müdür mü müdür falan yok burda tatlım 3 kişiyiz biri patron biri ben eğitim srumlusu biride satış sorumlusu ekle topla çıkar hepi topu 3 kişi ve ben şimdi diğer iş mevzusuda çıktı ya 2 sinden de soğudum ayaklarım geri geri gidiyor artık bir netleşsede bir an evvel kurtulsam
sanada haksızlık yaptılar ya nasıl bırakırlar o pozisyonda günah emeklerine
şeker portakalım süt iznimi he ne bişeymi dedin ne izini kuzum doğum izni bile vermiyordu zorla aldım süt izni falan yok sağıp götürüyorum günde 15 dk süt sağıyorum ya onu izin sayıyor dahada ilginci geçen gün ne dese beğenirsin geçen yaz doğum iznine çıkmışım diye tatil yapamamışlar bu yaz bana tatil yokmuş ben çalışacakmışım onlar tatil yapacaklarmış geçen yılda yıllık izin kullanmadım ayrıca 15 günümü yedi parasnıda vermedi bu senede izin yokmuş daha beni burda kim tutabilir
yaaa bizde geliriz ama yaa
bizde gelelim mi
görüşelim görüşelim de hepimiz görüşeliiiiiim:84:bende gelicem rabişe bende bende onca mamayı bensiz yiyemezsiniz yedirmem
boranıda alayım çocuk bayram etsin
şaka bir yana şeker portakalı palladiumda buluşalım bir cumartesi iş çıkışı ben önünden biryerlerden geçiyordum onun ya da optimum ikiside uyar bebişleri alıp gelelim dersen ikeada buluşalım kuzularıda oyuncaklarla oynatırız
aynen, ayşecik de üst dişleri çıkacakken dişlerini kaşımak içinmelisacığın sanırım üst dişleri çıkıyor ucu beyazlamış ve sanırım acıyor ve kaşınıyor öndeki dişleri ile üst damağını kaşımaya çalısıyor dudaklarını bir tuhaf yapıyor
gel tabiki şekerim nasıl olsa sende yakınsın bana...yaaa bizde geliriz ama yaa
bizde gelelim mi
sende gel canancım... boranda gelsin...bende gelicem rabişe bende bende onca mamayı bensiz yiyemezsiniz yedirmem
şaka bir yana şeker portakalı palladiumda buluşalım bir cumartesi iş çıkışı ben önünden biryerlerden geçiyordum onun ya da optimum ikiside uyar bebişleri alıp gelelim dersen ikeada buluşalım kuzularıda oyuncaklarla oynatırız
melisacığın sanırım üst dişleri çıkıyor ucu beyazlamış ve sanırım acıyor ve kaşınıyor öndeki dişleri ile üst damağını kaşımaya çalısıyor dudaklarını bir tuhaf yapıyor
şeker portakalııı bende evde hazırlasam daha ıyı olacak sanırım
ama patates havuç pirinçı suda hasladıgımda blendırdan gecırmeden dolapta 1 gece yada 2 gun beklese sorun olurmu acaba
annem verıcegı zaman blendırdan gecırıp sebze püresını verır.
sen nasıl yapıyosun bekledııgınde vıtamınlerı ölürmü
bende gelicem rabişe bende bende onca mamayı bensiz yiyemezsiniz yedirmem
Ben bir uyku seminerine gitmiştim, orada yorgunluğun daha çok uyumaya sebep olmayacağı aksine 1 günlük yorgunluğun 2 günde çıkacağı söylenmişti. Yani doğru bilinenin aksine yorulan çocuk iyi uyur, geç yatarsa geç kalkar falan yanlış şeylermiş..
Ben o kısmını kaçırmışım cmartesi çalışan olduğunu bilmiyordum
Senin ve diğer birkaç arkadaşım cumartesi çalıştığını bilmiyordum cnm ondan sordum neden pazar diye.
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, eaglee, KelebeklerSonsuzaUcar+, Barbarino+, seker_portakali+, PembeHipopotam, ELİFNAZ+, tugceee3567+, Minita+, cincon+
görüşelim görüşelim de hepimiz görüşeliiiiiim:84:
aynen, ayşecik de üst dişleri çıkacakken dişlerini kaşımak için
alt çenesini öne doğru getirip, alt dudağını sarkıtıyordu.. sonra da dişlerini gıcırdatıyordu, gırc gırc
ama o dudak sarkıttığı an var ya, aaacayip tatlı oluyordu
zaman bana uyar..hepimizin görüşmesi için zaman lazım hemen haftaya organize olamayız elifte mayıs sonuna ağırlaşacak kız haklı ya napsak nisan sonu diyelimmi ya da 6 mayıs uyarmı? 6 veya 7 mayıs c.teside olsa ben izin alırım dert değil eşlerinizi bırakıp gelmeyin benim koca yok ya düşünemedim o durumu 6 veya 7 mayısta cevahirde buluşalımmıııı?
zaman bana uyar..
cevahir açıkçası bana uzak.. leventte
daha orta yer bi yer yok mu acaba:44:
eşim bıdı bıdı edecek :99:
öyle bebekle metroya metrobüse de binmez..binilmez de.
arabayla da bilmiyorum nasıl olacak..
ama hepiniz okey derse.. sorarım ben de
hemen sahilde bi yer olmaz mı? ulaşım kolay olsun.
anadolu yakası kadıköy üsküdar
avrupa yakası beşiktaş eminönü..
hani avm olsun diyoruz ya, buralarda bi yer yok mu? :44:
zaman bana uyar..
cevahir açıkçası bana uzak.. leventte
hani avm olsun diyoruz ya, buralarda bi yer yok mu? :44:
canım avm fikri benden çıkmadı eminönünde buluşulabilir banada uyar ama altını değiştirmek falan gerekirse meydanda çay bahçesinde lönk diye açamazsınbebek odası olan biryer bulmamız lazım ama avm olur başka yer olur farketmez ben eminönünede gelirim cevahirede senin için daha kolay cevahir atla metroya ordan metrobüse önünde iniyorsun eminönü için tekneye bin falan çocukla zor olmazmı üşütmeyelim birde çocukları
zaman bana uyar..
cevahir açıkçası uzak.. taa leventte
hani avm olsun diyoruz ya, buralarda bi yer yok mu?
ya da köprünün yakınında bi yer? :44:
canım avm fikri benden çıkmadı eminönünde buluşulabilir banada uyar ama altını değiştirmek falan gerekirse meydanda çay bahçesinde lönk diye açamazsınbebek odası olan biryer bulmamız lazım ama avm olur başka yer olur farketmez ben eminönünede gelirim cevahirede senin için daha kolay cevahir atla metroya ordan metrobüse önünde iniyorsun eminönü için tekneye bin falan çocukla zor olmazmı üşütmeyelim birde çocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?