Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydııınnn... Evet uyku durumu bizde de böyle oluyor. Uyku düzeni gün îçinde bozulmuşsa gece de ikide bir uyanıyor. Aksine daha çok uyuması beklenirken.

Ben bir uyku seminerine gitmiştim, orada yorgunluğun daha çok uyumaya sebep olmayacağı aksine 1 günlük yorgunluğun 2 günde çıkacağı söylenmişti. Yani doğru bilinenin aksine yorulan çocuk iyi uyur, geç yatarsa geç kalkar falan yanlış şeylermiş..
Ben o kısmını kaçırmışım cmartesi çalışan olduğunu bilmiyordum

Senin ve diğer birkaç arkadaşım cumartesi çalıştığını bilmiyordum cnm ondan sordum neden pazar diye.

Oyoyoy. Çok acıtıyolar cidden ama hepsi ısırıyo. Hatta dişini meme ile kaşıyor ama dişler tam çıkınca yapmıyor. En azından benimki bıraktı. İnşallah seninki de öyle olur.

Ay ne manyak bir patron?!?! İnşallah yeni işin olur da kurtulursun canım.

Reyonlarda aheste gezebiliyor musun sen şekerim?? Ben motor takmış gibiyim her daim

insanın bebeği olunca böyle bi nitelik kazanıyor.. hız..
yemeği hızlı yiyorum, evi hızlı topluyorum, mutfağı hızlıca hallediyorum.
pratiklik zamandım yani.. ayşecik saolsun

b-fitte rutin çalışma yarım saat sürüyor. öncesi sonra esneme germe hareketleri, bi de giyin soyun.. toplam 45 dk net içerde kalıyorum..
eşim beni spora bırakıyor, ben arabadan inerken söylediği şey şu
''erken gel''

antrenörlere söyledim, gülmekten yerlere yattılar..
eğer tek nefeste basamakları 2şer 2şer sekerek çıkıyorsan, seni eşinin getirdiğini ve beklediğini anlıyoruz diyorlar

gel bebeğim gel... gel annene...
hazırlarım tabiki benim evde karıştırılcak ıvır zıvır yok canım.. ayşecik rahatça oynar..

Son düzenleme:
şeker portakalııı bende evde hazırlasam daha ıyı olacak sanırım
ama patates havuç pirinçı suda hasladıgımda blendırdan gecırmeden dolapta 1 gece yada 2 gun beklese sorun olurmu acaba
annem verıcegı zaman blendırdan gecırıp sebze püresını verır.
sen nasıl yapıyosun bekledııgınde vıtamınlerı ölürmü

Son düzenleme:
annemle beraber bakıyoruz ben tek bakamam ama tek bakanları gördüm burada...artık baya büyüdüler bundan sonra yavaş yavaş alışırız tek bakmaya...

anladığım kadarıyla seninkiler ikiz vayyy be hep merak ederdim ikizle nasıl uğraşılır diye tek başınamı bakıyorsun yardım eden birileri varmı

inşallah olur canım işin.. süt iznini bile vermedi mi vicdansizlar kurtulursun inşallah..

bulusma tarihini mayısın sonlarına atmayın yahu ben ağırlaşıyorum ozaman

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, eaglee, KelebeklerSonsuzaUcar+, Barbarino+, seker_portakali+, PembeHipopotam, ELİFNAZ+, tugceee3567+, Minita+, cincon+

yaaa bizde geliriz ama yaa
bizde gelelim mi
görüşelim görüşelim de hepimiz görüşeliiiiiim:84:
aynen, ayşecik de üst dişleri çıkacakken dişlerini kaşımak için
alt çenesini öne doğru getirip, alt dudağını sarkıtıyordu.. sonra da dişlerini gıcırdatıyordu, gırc gırc
ama o dudak sarkıttığı an var ya, aaacayip tatlı oluyordu

hepimizin görüşmesi için zaman lazım hemen haftaya organize olamayız elifte mayıs sonuna ağırlaşacak kız haklı ya napsak nisan sonu diyelimmi ya da 6 mayıs uyarmı? 6 veya 7 mayıs c.teside olsa ben izin alırım dert değil eşlerinizi bırakıp gelmeyin benim koca yok ya düşünemedim o durumu 6 veya 7 mayısta cevahirde buluşalımmıııı?

yaaa bizde geliriz ama yaa
bizde gelelim mi
gel tabiki şekerim nasıl olsa sende yakınsın bana...

sende gel canancım... boranda gelsin... gelemezsen kargoyla yollayalım sana..

kolayca çıkar İnşaallah...

canım ben genelde çorbayı sabahları yapıyorum bazen blendırdan geçirip bırakıyorum eğer geç kaldıysam işe sadece blendırlık işi kalmış oluyor bakıcıya
ben doktorada özellikle sormuştum her zaman tazemi yapmak lazım diye yaptığın çorbadan iki kere yiyebilir ama üçüncü olmasın bence dedi bendeöyle yapıyorum iki günlük çorba yapıyorum sıkıntı olmuyor

olur kuzum bana uyar

bende cumartesi çalışanlardanım

evet yaa bugün herkes burda hafta içi gibi valla tek fark fazla iş olmadığı (yani iş varda yapacak adam olmadığı için) bende size katılabiliyorum
aynen yaa çokkk tatlı oluyolar her seferinde ısırasım geliyor o dudakları

zaman bana uyar..
cevahir açıkçası uzak.. taa leventte
daha orta yer bi yer yok mu acaba:44:
eşim bıdı bıdı edecek :99:
öyle bebekle metroya metrobüse de binmez..binilmez de.
arabayla da bilmiyorum nasıl olacak..
ama hepiniz okey derse.. sorarım ben de

hemen sahilde bi yer olmaz mı? ulaşım kolay olsun.
anadolu yakası kadıköy üsküdar
avrupa yakası beşiktaş eminönü..
hani avm olsun diyoruz ya, buralarda bi yer yok mu?
ya da köprünün yakınında bi yer? :44:

Son düzenleme:

canım avm fikri benden çıkmadı eminönünde buluşulabilir banada uyar ama altını değiştirmek falan gerekirse meydanda çay bahçesinde lönk diye açamazsın bebek odası olan biryer bulmamız lazım ama avm olur başka yer olur farketmez ben eminönünede gelirim cevahirede senin için daha kolay cevahir atla metroya ordan metrobüse önünde iniyorsun eminönü için tekneye bin falan çocukla zor olmazmı üşütmeyelim birde çocukları

cevahir nerede ben bilmiyorum... :26::26::26:

tamam canım, ben de avm olsun diyorum zaten..
ama daha orta bi yer olsun diyorum.
dediğim gibi eşim metrobüs metro falan çocukla binmez, bindirmez eşim..
arabayla gelicez. diyorum ya köprüye yakın bi yer olsun o zaman..
mecidiyeköy gibi?:44:
üsküdarda capitol gibi..
anlaşılan avrupa yakasında buluşuyoruz.

Son düzenleme:

cevahir bizede uzak gerçekten hıı eşime deriz bizi götür diye ama nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum belki neden bu kadar uzakta buluşuyorsunuz diyebilir :44:
ben tek gelmeye kalksam karşıyı pek bilmiyorum benimde bildiğim sayılı yerler var eminönü beşiktaş falan ama cevahire gittik ama arabayla değil metro ve metrobüse binmek çocukla güç olur sanırım :44:

canım aslında vapura binmek bence daha kolay sonuçta bizim çocuklar artık öyle durmuyorlar sıkıldılarmı gezdirme olanağın var otobüsde sıkılınca ne yapcaz o kalabalıkta hem havalar o zaman güzel olur herhalde üşütme derdi de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…