Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

olur dediğim gibi eminönü banada uyar karakızada uyacaktır eminönünü oda seviyor orda nerede oturacağız ben pek bilmem eminönünü o zaman üsküdarda buluşup beraber geçelim olur mu? yada eminönünde iskelede buluşalım çocukla kaybolmayalım oldum olası korkarım eminönünden kapkaç fobim var malum 1 kez başıma geldi

tatlım mecidiyeköyde zaten cevahir ondan dedim orası olsun diye şeker portakalı eminönü uygun olur diyor eminönünde de ben kapalı mekan bilmiyorum o yüzden pası size attım

Süt Çorbası Tarifi (8 Ay)

Malzemeler:

60 gram tavuk göğsü
1 kereviz sapı
3 maydanoz sapı
1 dal kekik
1 küçük defne yaprağı
500 ml yarım yağlı süt
150 ml su
Ayçiçek yağı
1 tutam tuz

Yapılışı:

Otları ve kerevizı iyi yıkayın. Tavuğu küçük parçalar halinde kesip bir tava içinde, otlar, su ve bir çimdik tuz ekleyin. Kapak kapalı ve düşük ısıda 10 dakika pişirin. Tava içinden otları çıkartıp atın. Tavdakileri mikserden geçirin. Sütü ekleyip 5 dakika daha kaynatın. Servis edin.

bebek Ara Öğünler İçin Kek Tarifi Mumine Sitesi

Ara Öğünler İçin Kek Tarifi

Geçen yıl aldığım Sahrap Soysal'ın "Anne Ben Acıktım" kitabını karıştırırken çok güzel tarifler buldum.
Çocuklar için besleyici ve meyve suyuyla yiyebilecekleri çok güzel bir kek tarifi vereceğim. Ben 11 aylık kızıma bile yediriyorum.
Çocuklarınız partilerine rahatlıkla yapabileceğiniz bir kek bu.

Zeytinli Peynirli Kek
3 adet oda sıcaklığında yumurta
Yarım çay kaşığı tuz
1 Su bardağı yoğurt
1 Su bardağı sıvıyağ
1 Su bardağı çekirdekleri çıkarılmış doğranmış siyah zeytin
Yarım su bardağı rendelenmiş beyaz peyniz
3 Adet taze nane yaprağı veya 1 yemek kaşığı kuru nane
3 Adet yeşil soğanın sadece yeşil kısımları
1 Adet kabartma tozu
3.5 Su bardağı un
Bebeğinize yedirecekseniz, zeytinin ve peynirin tuzunu alın ve ekstra tuz koymayın.

Yapılışı:
Yumurtaları tuzla beraber çırpın. İçine yoğurt ve sıvıyağı ekleyip, 2-3 dakika daha çırpmaya devam edin.
Sırasıyla zeytin, peynir, ince kıyılmış nane yaprağı, ince kıyılmış taze soğanı ekleyip tahta kaşıkla karıştırın.
Unu ve kabartma tozunu azar azar ilave ederek karıştırmayı sürdürün.
Kek hamurundan biraz daha kıvamlı hamurunuzu iyice yağlanmış orta boy, kenarları yüksek bir kalıbın içine yayın. 175 derece ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişirin. Fırından çıkarıp ılımasını bekledikten sonra dilimleyip servis yapın.
Ben yarım ölçü yapıyorum ve sıvı yağ yerine tereyağı kullanıyorum.

avrupa yakasındakilerin eşlerinin getirme şansı yok o yüzden onlara kolaylık sağlayabiliriz diye düşündüm sen rabiya ve şeker portakalı eşlerinizle gelebiliyorsunuz bir ben kalıyorum bende bir yolunu bulur kolaylarım eminönü mü mecidiyeköy mü beşiktaş demeyin o hepten avrupa yakası olur hiçç gidemem ya eminönü ya mecidiyeköy üsküdar derseniz bana 10 dk süper olur ama karakız zeynep vs gelemezler dedi ya ben pası attım ne derseniz bana uyar

tatlım mecidiyeköyde zaten cevahir ondan dedim orası olsun diye şeker portakalı eminönü uygun olur diyor eminönünde de ben kapalı mekan bilmiyorum o yüzden pası size attım

yaaa canım arkadaşlarım biz böyle konuşuyoruz ama buluşma için konuşanlar farkındaysanız hepimiz anadolu yakasındayız ama avrupa yakasında buluşma ayarlıyoruz
sonra eminönünde buluşmaya gideriz avrupa yakasından kimse gelmez o zaman boşuna kendimizi hırpalamayalım

leventte değil mi cevahir?..:44:
benim kafa gitiii :111:

tatlım bir yalnış anlaşılma oldu sanırım.. Eşim getirmez beni... hele böyle uzak olursa hiç gelemem... eşim otobüse metroya binmeyi sevmiyor...
Ayrıca ben dışarda buluşmak istemiyorum pek..

aynen.. hani şimdi zaten online değiller tamam..
ama başka zaman da şurası olsun, burası uyar mı diye bi şey söylenmiyorki..
dediğin gibi anadolu yakası iç tarafta olanlar karşıda neresi var diye araştırıyoruz..

kızlar ya ses verin, ya da biz bi yer bulup kesinleştiricez ona göreeee

tatlım bir yalnış anlaşılma oldu sanırım.. Eşim getirmez beni... hele böyle uzak olursa hiç gelemem... eşim otobüse metroya binmeyi sevmiyor...
Ayrıca ben dışarda buluşmak istemiyorum pek..
valla avrupa yakasındakilerden ses çıkmazsa, karşıda falan buluşmanın manası yok.
o zaman hepimiz bi çeşit yapar, sana gelirik

Son düzenleme:
valla avrupa yakasındakilerden ses çıkmazsa, karşıda falan buluşmanın manası yok.
o zaman sana gelirik

aynen öyle yaakonuşuyoruz ama kimseden ses yok bizde ne yapalım böyle yaparız
gerçi şimdi dediğin gibi online değiller ama online olduklarında da bir cevap vermediler:44:

neyse artık ben yavaştan hazırlanıyorum çıkış için işlerimi toparlayayım
kelebeğim sen ne zaman eskişehire gidiyorsun ??

Gecmis olsun dileklernz icin saolun kizlar tek tek alinti yapamdm oglum cok perisan uyuyamior oksurukten offf sinirlerim cok bozuk bnden bulasti grip hasta ettim yavrumu oo agladkca oksurdkce cani yanior bnmde icim parcalanior dua edin isalh tez zamana iyilesir..

canım harap etme kendini..
senin de elinde değildi hasta olmak..
doruk da el kadar bebe, küçük ve hassas..
inş kısa sürede toparlarsınız ikiniz de, Allaha emanetsiniz..

arkadaşlar lütfen yardım..bende temmuz annesi olucam. kıyafet olayı çıldırttı beni.. kimi diyor bebek üşür uzun kollu al kimi diyor pişer kısa kollu al..
birisi diyor 0-3 ay alma birisi diyor al..
şimdi sizden yardım bekliyorum..

uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlı badilerden kaç tane ve hangi ay aralığında almalıyım?
diğer sorumda ayaklı tulumlardan hangi ay aralığında ve kaç tane almalıyım?

yoksa ne kadar gereksiz kıyafet alışverişi varsa hepsini yapıcam

uzun kollu kesinlikle alma ben kışın bile çok az giydirdim .kısa kollu üzerine hep swet giydiler..yazın sadece kısa kollu ve altına ayaklı pijama ile geçti.hatta arada kolsuz bile giydirdim... yelek hiç kullanmadım ama al bir tane bulunsun...0-3 ay da kullandım ama az sayıda..diğerlerini daha fazla al .0-3 ay az al.altları düz renkte alırsan her türlü üst badiyle giyebiliyorlar...hayırlı doğumlar sağlıklı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…