cevahir bizede uzak gerçekten hıı eşime deriz bizi götür diye ama nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum belki neden bu kadar uzakta buluşuyorsunuz diyebilir :44:
ben tek gelmeye kalksam karşıyı pek bilmiyorum benimde bildiğim sayılı yerler var eminönü beşiktaş falanama cevahire gittik ama arabayla değil metro ve metrobüse binmek çocukla güç olur sanırım :44:
canım aslında vapura binmek bence daha kolay sonuçta bizim çocuklar artık öyle durmuyorlar sıkıldılarmı gezdirme olanağın var otobüsde sıkılınca ne yapcaz o kalabalıktahem havalar o zaman güzel olur herhalde üşütme derdi de olmaz
tamam canım, ben de avm olsun diyorum zaten..
ama daha orta bi yer olsun diyorum.
dediğim gibi eşim metrobüs metro falan çocukla binmez, bindirmez eşim..
arabayla gelicez. diyorum ya köprüye yakın bi yer olsun o zaman..
mecidiyeköy gibi?:44:
üsküdarda capitol gibi..
anlaşılan avrupa yakasında buluşuyoruz.
tatlım mecidiyeköyde zaten cevahir ondan dedim orası olsun diye şeker portakalı eminönü uygun olur diyor eminönünde de ben kapalı mekan bilmiyorum o yüzden pası size attım
leventte değil mi cevahir?..:44:tatlım mecidiyeköyde zaten cevahir ondan dedim orası olsun diye şeker portakalı eminönü uygun olur diyor eminönünde de ben kapalı mekan bilmiyorum o yüzden pası size attım
tatlım bir yalnış anlaşılma oldu sanırım.. Eşim getirmez beni... hele böyle uzak olursa hiç gelemem... eşim otobüse metroya binmeyi sevmiyor...avrupa yakasındakilerin eşlerinin getirme şansı yok o yüzden onlara kolaylık sağlayabiliriz diye düşündüm sen rabia ve şeker portakalı eşlerinizle gelebiliyorsunuz bir ben kalıyorum bende bir yolunu bulur kolaylarım eminönü mü mecidiyeköy mü beşiktaş demeyin o hepten avrupa yakası olur hiçç gidemem ya eminönü ya mecidiyeköy üsküdar derseniz bana 10 dk süper olur ama karakız zeynep vs gelemezler dedi ya ben pası attım ne derseniz bana uyar
aynen.. hani şimdi zaten online değiller tamam..yaaa canım arkadaşlarım biz böyle konuşuyoruz ama buluşma için konuşanlar farkındaysanız hepimiz anadolu yakasındayız ama avrupa yakasında buluşma ayarlıyoruz
sonra eminönünde buluşmaya gideriz avrupa yakasından kimse gelmez o zaman boşuna kendimizi hırpalamayalım
kızlar ya ses verin, ya da biz bi yer bulup kesinleştiricez ona göreeeeavrupa yakasındakilerin eşlerinin getirme şansı yok o yüzden onlara kolaylık sağlayabiliriz diye düşündüm sen rabiya ve şeker portakalı eşlerinizle gelebiliyorsunuz bir ben kalıyorum bende bir yolunu bulur kolaylarım eminönü mü mecidiyeköy mü beşiktaş demeyin o hepten avrupa yakası olur hiçç gidemem ya eminönü ya mecidiyeköy üsküdar derseniz bana 10 dk süper olur ama karakız zeynep vs gelemezler dedi ya ben pası attım ne derseniz bana uyar
valla avrupa yakasındakilerden ses çıkmazsa, karşıda falan buluşmanın manası yok.tatlım bir yalnış anlaşılma oldu sanırım.. Eşim getirmez beni... hele böyle uzak olursa hiç gelemem... eşim otobüse metroya binmeyi sevmiyor...
Ayrıca ben dışarda buluşmak istemiyorum pek..
valla avrupa yakasındakilerden ses çıkmazsa, karşıda falan buluşmanın manası yok.
o zaman sana gelirik
valla avrupa yakasındakilerden ses çıkmazsa, karşıda falan buluşmanın manası yok.
o zaman sana gelirik
Kendileri uyuyunca da bir masum, bir sevimli geliyorlar ki insana :) kıyamamm
Gecmis olsun dileklernz icin saolun kizlar tek tek alinti yapamdm oglum cok perisan uyuyamior oksurukten offf sinirlerim cok bozuk bnden bulasti grip hasta ettim yavrumu oo agladkca oksurdkce cani yanior bnmde icim parcalanior dua edin isalh tez zamana iyilesir..
neyse artık ben yavaştan hazırlanıyorum çıkış için işlerimi toparlayayım
kelebeğim sen ne zaman eskişehire gidiyorsun ??
arkadaşlar lütfen yardım..bende temmuz annesi olucam. kıyafet olayı çıldırttı beni.. kimi diyor bebek üşür uzun kollu al kimi diyor pişer kısa kollu al..
birisi diyor 0-3 ay alma birisi diyor al..
şimdi sizden yardım bekliyorum..
uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlı badilerden kaç tane ve hangi ay aralığında almalıyım?
diğer sorumda ayaklı tulumlardan hangi ay aralığında ve kaç tane almalıyım?
yoksa ne kadar gereksiz kıyafet alışverişi varsa hepsini yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?