Günaydııınnn... Evet uyku durumu bizde de böyle oluyor. Uyku düzeni gün îçinde bozulmuşsa gece de ikide bir uyanıyor. Aksine daha çok uyuması beklenirken.
Kizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm
maşallah ikiz annesiii
ben de akşam pirinç pilavı yedirdim. hakikaten seviyor pilavı..
ayşeciğin tatlı olmadığı halde severek yediği iki şeyden biri.. peki diğeri ne mi?
ekmeeeek
ayneeen
bence şimdi ömür de büyüdü gezmelerdedir, ondan giremiyordur.. hıhh!!!
cumartesi çalışanlar var canım. öğlene kadar da olsa çalışıyorlar.
o saatten sonra eve dön, çocuğu al. buluşma yerine gel.. koştur koştur olur.
o yüzden pazar demiştik..
kocalar da bi gün yalnız kalsınlar
zaten görüşeceğimiz 2 saat..
Allah kolaylık versin.. büyüdükçe sıkıntı azalır diyorlar.
ama bazı bebekler doğuştan zor. büyüdüklerinde de pek bi şey değişmiyor belliki :100:
arada bi saat eşine bırakıp çıksan olmaz mı?
inan markete gidip reyonlar önünde aheste aheste ürünleri seçmek bile iyi geliyor insana..
bi kuaföre gitsen, kısa bi alışverişe.. ruhuna çok iyi gelir..
aslında eşinin bunu düşünmesi lazım.
bu arada ayşecik de birkaç saniye ayakta durabiliyor. bu erken yürüyeceği anlamına gelmiyor bence.. :44:
ah canım beniiim. geçmiş olsun.. bi rahat nefes alımıyorsun yaaKizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm
Bence de sıkıntı olmaz iyi gelir gb. Grçmiş olsun canımKizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm
bence o seni büyütmüş bile şimdi sende onu gayet iyi büyütüyorsun8 yıl mı? Bilmiyordum kız :)
Annem de var kv de var bazen bırakıyorum ama bırakmak bile beni yoruyor desem :) onu hazırla ,bırak ,sonra da al..
Daha dün sahildeydik annemle, annem genç ; arkadaş gibiyiz. Dışarı çıkmamda sorun yok şimdi tramvay var belki bilmezsin sen ulaşım kolaylaştı bebek arabasıyla. Pazar havuza yüzmeye gittim pazartesi kuaföre.. Ama hepsi bir koşturmacayla geçiyor.
Benim bocalamam artık hayatın böyle olmasına, yaptığım fedakarlıklara, çok sorumsuz ve umursamaz bir kızdım çünkü. Bakalım ben mi keremi büyüteceğim kerem mi beni :)
yok canım bıraktığın yerdeyiz buluşma konusunda böyle giderse buluşma olana kadar bende avrupa yakalı olucam gibi görünüyor baksana buluşacağımız yok sonraki baharlara kalmasında bu arada pazara kalmasın diyenler için ben cumartesi izin alabilirim sıkıntı olmaz şeker portakalına ve diğer c.tesi çalışanlarada uyarsa yapılabilir benim için sıkıntıya girmeyin ev hanımlarıCnm guldurdun beni ama sefan olsn cik tabi..
Ya birden girdim araya ama gecmisi okuyamiyrm memlekete geldk bulusma ile ilgili son ayrintilar ne merak ettim
anladığım kadarıyla seninkiler ikiz vayyy be hep merak ederdim ikizle nasıl uğraşılır diye tek başınamı bakıyorsun yardım eden birileri varmıbiz 5. ayda başladık ek gıdalara...çorbaları önce blender dan çekerek verdim...sonra yavaş yavaş bllenderdan çektikten sonra irmik ekledim...sonra arpa şehriyesi ekleyip blenderdan çektim..çünkü benim blender arpa şehriyesini tam çekemiyor pütür bırakıyordu...çoooook kustular..ama yinede devam ettim.... öğürdükleri anda bir kaşık su veriyordum..çoğunlukla engelliyordu...irmik ve arpa şehriyesini abartmadan çocuklaru aç bırakmadan her kaşığa arada bir parça gelecek şekilde yaptım hem doyduk hem alıştık...8 aylığız ve çoook şükür kendimize yaptığım pirinç pilavını verebiliyorum...sabır inat ve bol çamaşır
sağol canım benim bakalım görüşmeye bir gideyimde inşallah herşey iyi geçer dua et olurmu dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar kesin dedi alınacağım netleşti zaten de şartları konuşurken çuvallamazsam iyidir arkadaşlar maaşı yüksek söyle ne istersen verecekler yanayakıla eleman arıyorlar diyorlar bende çok abartmak istemiyorum sonuçta maaş önemli tabi ama abartılı paralarda gözüm yok kurumsal ve düzgün bir iş olsun yeterli zaten pozisyonda çok iyi kalite kontrol lab şefi olarak görüşeceğim ama şefler ne kadar maaş alır orda bilmiyorumki bu tip fabrikalardada maaş konusunu açık bırakamıyorsun eleman seçmede en belirleyici faktörlerden biridir az istersen yok bu eleman yaramaz işinin ederini bilmiyor derler çok istersen bu bize gelmez daha ucuza çalışanı bulalım derler bende zamanında iş görüşmesine katıldım ordan biliyorum müdürüm az maaş istiyor diye çok kişiyi geri çevirmişti bakalım hakkımda hayırlısı olsun oranın azı bile burda aldığımın 1,5 katı böyle aza can kurbanNfkcim cok gecmis olsn
Cinconum hayirli olsn cok sevndm
Telden simdlk gordklerm bunlarr
olur canım herkese uyarsa ben c.tesi izin alırım hatta o zamana kadar iş değiştirmiş olursam zaten cumartesi çalışmam olmayacak siz cumartesine ayarlayabilirsiniz herkese uygunsaEşler yok biliyorum cnm benim demk istedihim niye pazar günü bulusma, eslerinizmi getirecek sizi?? HAni pazar beyler evde, cumartesi yapmak daha iyi olmaz mi yani o acidan soledim
Off sorma teyzesi burnumuz fenabende degisik yapmaya calisiyorumki skilmasin kuzumm
maşallah ona ama hemen yürüyeceği anlamına gelmiyor dengesini sağlamaya başlamış her çocuğun gelişimi farklı tabi o erken yürüyenlerden olacak demekkiHerkese merhaba, topikte epeydir vakit geçiremedim,malum bebekleyim 7/24 .saçlarımda aklarımla kös kös evdeyim,wc bile lüks .yanında yakınında birileri olanlar çok şanslı kıymetini bilin ne diyim.kimsen olmayınca bakım makım kalmadığı gibi akşam evr gelen eşine sarıyosun.adın oluyo dırdırcı!!
Neyse,umArım keyifler yerindedir.benim kız bugün 3-4 saniye kendi kendine ayakta durdu.herkes erken yürür diyodu ama çokerken değil mi ya,19 temmuz doğumlu daha !
şaşırmam tv bugün kar yağacak dedi dışarıa resmen kar soğuğu var bu soğukta çalışmaktan 2 katı nefret ediyorumBurda kar yağmış desem??? Kolay gelsin misafirlerle :)
ehehehe olabilir valla ama erkeklere üyelik yok bu arada bende 28Bu arada eşim dün sabah diyor ki"sana kadınlar kulübünden daha hızlı ulaşırım heralde:))". Olabilir dedim bende .
Busmaiii bende 28:)
Kizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm
Bi de aklıma gelmişken sevgili kelebek (yani libyana :) ) sende kesin ev yapımı lahmacun tarifi vardır. Tutması garanti olanındannolar paylaşır mısın benimle?? :)
kelebeğim diyeyim o zaman ben
Hayırlı sabahlar canlar....Yağmurlu bir sabahdan herkese merhaba diyorum.. .
Açıkcası canım bende bu aralar ev yapımı lahmacun tarifi arıyorum..Eğer bulursam seninle paylaşırım canım....
Tamam bebekim kelebeğim de bana...nasılsın bakalım Şekerimmm
Nfk nasılsın bebekim...
canım bırakırmı dıyosun umarım ole olurbarbarino, canım geçmiş olsun
ayşeciğin üst dişleri çıkacağı dönemde aynı anlattığın gibi emzirmeyi bırakacağı zaman özellikle çok ısırıyordu.
çığlık çığlığa emziriyordum. dediğin gibi o kadar zedelemişti ki, normal emerken bile çok sızlıyordu göğsüm
üst dişleri tamamen patlayınca ısırmayı bıraktı.
şuan üstten 3 ve 4. dişleri patladı. arada bi ısırıyor.
yani dişleri çıkınca ısırmayı bırakcak.. biraz daha sabret.. eğer lansinoh un varsa sür derim..
günaydın kızlarrr
kar soğuğuna rağmen dona dona işe gelen ve gelirken aylık akbilini kaybettiğini farkedip şoka girenbir vatandaş olarak hepinizi selamlıyorum
o değil yüklediğim parayamı yanayım yeni kart çıkarmak için yine taa kadıköylere gideceğimemi off nefret ediyorum otobüslerden
neyse 2 saat sonra çıkıcam işten az kaldı oğluma koşucam babamız tura gitti 20 gün kadar yok başbaşayız bu haftasonu hava güzel olaydı ikeaya giderim diyordum ama kısmet yarına bakıcaz artık
bu arada görüşme için sürekli dua ediyorum 2 günüdür herşey iyi geçsin diye sizde dualarınızı esirgemeyin nolur
narağacım nerdesin nkolik nasıl oldun daha iyimisin
baharcım canım çok tşk evet müdür mü müdür falan yok burda tatlım 3 kişiyiz biri patron biri ben eğitim srumlusu biride satış sorumlusu ekle topla çıkar hepi topu 3 kişi ve ben şimdi diğer iş mevzusuda çıktı ya 2 sinden de soğudum ayaklarım geri geri gidiyor artık bir netleşsede bir an evvel kurtulsam
sanada haksızlık yaptılar ya nasıl bırakırlar o pozisyonda günah emeklerine
şeker portakalım süt iznimi he ne bişeymi dedin ne izini kuzum doğum izni bile vermiyordu zorla aldım süt izni falan yok sağıp götürüyorum günde 15 dk süt sağıyorum ya onu izin sayıyor dahada ilginci geçen gün ne dese beğenirsin geçen yaz doğum iznine çıkmışım diye tatil yapamamışlar bu yaz bana tatil yokmuş ben çalışacakmışım onlar tatil yapacaklarmış geçen yılda yıllık izin kullanmadım ayrıca 15 günümü yedi parasnıda vermedi bu senede izin yokmuş daha beni burda kim tutabilir
Bu arada eşim dün sabah diyor ki"sana kadınlar kulübünden daha hızlı ulaşırım heralde:))". Olabilir dedim bende .
Busmaiii bende 28:)
maşallah ikiz annesiii
ben de akşam pirinç pilavı yedirdim. hakikaten seviyor pilavı..
ayşeciğin tatlı olmadığı halde severek yediği iki şeyden biri.. peki diğeri ne mi?
ekmeeeek
ayneeen
bence şimdi ömür de büyüdü gezmelerdedir, ondan giremiyordur.. hıhh!!!
cumartesi çalışanlar var canım. öğlene kadar da olsa çalışıyorlar.
o saatten sonra eve dön, çocuğu al. buluşma yerine gel.. koştur koştur olur.
o yüzden pazar demiştik..
kocalar da bi gün yalnız kalsınlar
zaten görüşeceğimiz 2 saat..
Allah kolaylık versin.. büyüdükçe sıkıntı azalır diyorlar.
ama bazı bebekler doğuştan zor. büyüdüklerinde de pek bi şey değişmiyor belliki :100:
arada bi saat eşine bırakıp çıksan olmaz mı?
inan markete gidip reyonlar önünde aheste aheste ürünleri seçmek bile iyi geliyor insana..
bi kuaföre gitsen, kısa bi alışverişe.. ruhuna çok iyi gelir..
aslında eşinin bunu düşünmesi lazım.
bu arada ayşecik de birkaç saniye ayakta durabiliyor. bu erken yürüyeceği anlamına gelmiyor bence.. :44:
hamdolsun iyiyiz bacım.. siz nasılsınız bakalım?Nfk nasılsın bebekim...
güzelim o zaman sana daha çok dua edeceğim ki yeni işin sorunsuz bir şekilde olsun diye hemen burdan kurtul canım o ne demek yaa izinlerini vermiyorlar
senin yasal hakkın bunlar bir şikayet edersem görürsünüz siz de
gecmıs olsun canım benım tosuna nazar degıdrdık bizde gecen hafta oleydı doktor asist balgam sökücü yazdı once öksürügünü arttırır korkmayın ama sonra gecırır dedı sahıden ole oldu 5 gun kullandıkKizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm
teşekkür ederim kelebeğim bende iyiyim sağol
yaaa eşimin akrabası var onlar lahmacun günü yapıyorlar bazen süper oluyor yaa bende bir ara tarif almak istiyorum ama alırsam sizede yazayım
hamdolsun iyiyiz bacım.. siz nasılsınız bakalım?
kızlar şu buluşma olayına bi netlik kazandıralım artık.
böyle giderse görüşemeyeceğiz biz..
o zaman alırım ayşeciği, rabişe giderim..
ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz sözü gereğini yerine getirir.. yağlı ballı mamalar hazırlar bize..
ben herşeyden yer, diyetimi bozarım.. ayşeciği de sofraya salarım..
züccaciye dükkanına girmiş fil gibi..
size de fotoğraf atarım..
ya yok zıtlaşmak istemedim bakma yaz gelsin kullanırım yine öyle söyler ama sonrada kıyamaz ben sinirlendiğimle kalırım ama alışkın değilim bu tavırlara yani herşey patronun 2 dudağı arasında yıllarca fabrikada çalıştım her hakkım vardı özel sigortam ikramiyem bayram parası tatil parası ıvır zıvır işte sağlık sorunlarım nedeniyle ordan ayrılınca bulabildiğim en iyi iş buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?