aynen.. hani şimdi zaten online değiller tamam..
ama başka zaman da şurası olsun, burası uyar mı diye bi şey söylenmiyorki..
dediğin gibi anadolu yakası iç tarafta olanlar karşıda neresi var diye araştırıyoruz..
kızlar ya ses verin, ya da biz bi yer bulup kesinleştiricez ona göreeee
Kizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm
Ayy :) bizde de aynı "erken gel" sanki ben yatıcam iyice telaşa giriyoruminsanın bebeği olunca böyle bi nitelik kazanıyor.. hız..
yemeği hızlı yiyorum, evi hızlı topluyorum, mutfağı hızlıca hallediyorum.
pratiklik zamandım yani.. ayşecik saolsun
b-fitte rutin çalışma yarım saat sürüyor. öncesi sonra esneme germe hareketleri, bi de giyin soyun.. toplam 45 dk net içerde kalıyorum..
eşim beni spora bırakıyor, ben arabadan inerken söylediği şey şu
''erken gel''
antrenörlere söyledim, gülmekten yerlere yattılar..
eğer tek nefeste basamakları 2şer 2şer sekerek çıkıyorsan, seni eşinin getirdiğini ve beklediğini anlıyoruz diyorlar
aynen öyle yaakonuşuyoruz ama kimseden ses yok bizde ne yapalım böyle yaparız
gerçi şimdi dediğin gibi online değiller ama online olduklarında da bir cevap vermediler:44:
Herkeze merhaba. mutlu bir hafta sonu olur inşallah. oğlum birkaç gündür baba diyor. mutfakta bişeyler hazırlarken mam mam maaam maaa diyor. öksürüyor arada bir. oğlum sen öksürdünmü annem diyorum, oda öksürmeyi iyice koyulaştırıyor. artık dikkat çekmek için kullandığı tek taktik bu. öksürüyor ahh annemmm yavrum diyorum başlıyor gülmeye. off maaşallah yaa her geçengün dahada sevimli oluyorlar.
İnşallah herkezler iyidir. kimsecikler hasta olmasın. bebeklerinizde iyidir umarım. onlar hiç hiiiiç hasta olmasın.
Ben bayaa gerilerde kaldım, ne oldu ne bitti bilmiyorum. biyerden başlıcam bakmaya. ama daha geçmişte atladığım varsa kusura bakmasın. elimden geldiğince bakmaya çalışcam. hepinizi seviyorum tatlişkolarım.
Hayırlı sabahlar canlar....Yağmurlu bir sabahdan herkese merhaba diyorum.. .
Açıkcası canım bende bu aralar ev yapımı lahmacun tarifi arıyorum..Eğer bulursam seninle paylaşırım canım....
Tamam bebekim kelebeğim de bana...nasılsın bakalım Şekerimmm
Nfk nasılsın bebekim...
teşekkür ederim kelebeğim bende iyiyim sağol
yaaa eşimin akrabası var onlar lahmacun günü yapıyorlar bazen süper oluyor yaa bende bir ara tarif almak istiyorum ama alırsam sizede yazayım
Ben bir uyku seminerine gitmiştim, orada yorgunluğun daha çok uyumaya sebep olmayacağı aksine 1 günlük yorgunluğun 2 günde çıkacağı söylenmişti. Yani doğru bilinenin aksine yorulan çocuk iyi uyur, geç yatarsa geç kalkar falan yanlış şeylermiş.
insanın bebeği olunca böyle bi nitelik kazanıyor.. hız..
yemeği hızlı yiyorum, evi hızlı topluyorum, mutfağı hızlıca hallediyorum.
pratiklik zamandım yani.. ayşecik saolsun
b-fitte rutin çalışma yarım saat sürüyor. öncesi sonra esneme germe hareketleri, bi de giyin soyun.. toplam 45 dk net içerde kalıyorum..
eşim beni spora bırakıyor, ben arabadan inerken söylediği şey şu
''erken gel''
antrenörlere söyledim, gülmekten yerlere yattılar..
eğer tek nefeste basamakları 2şer 2şer sekerek çıkıyorsan, seni eşinin getirdiğini ve beklediğini anlıyoruz diyorlar
Pembişim bak lahmacun tarifi buldum bir tane...
http://www.kadinlarkulubu.com/ara-s...3679-ev-usulu-lahmacun-tat-biber-salcasi.html
Gecmis olsun dileklernz icin saolun kizlar tek tek alinti yapamdm oglum cok perisan uyuyamior oksurukten offf sinirlerim cok bozuk bnden bulasti grip hasta ettim yavrumu oo agladkca oksurdkce cani yanior bnmde icim parcalanior dua edin isalh tez zamana iyilesir..
arkadaşlar lütfen yardım..bende temmuz annesi olucam. kıyafet olayı çıldırttı beni.. kimi diyor bebek üşür uzun kollu al kimi diyor pişer kısa kollu al..
birisi diyor 0-3 ay alma birisi diyor al..
şimdi sizden yardım bekliyorum..
uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlı badilerden kaç tane ve hangi ay aralığında almalıyım?
diğer sorumda ayaklı tulumlardan hangi ay aralığında ve kaç tane almalıyım?
yoksa ne kadar gereksiz kıyafet alışverişi varsa hepsini yapıcam
Herkeze merhaba. mutlu bir hafta sonu olur inşallah. oğlum birkaç gündür baba diyor. mutfakta bişeyler hazırlarken mam mam maaam maaa diyor. öksürüyor arada bir. oğlum sen öksürdünmü annem diyorum, oda öksürmeyi iyice koyulaştırıyor. artık dikkat çekmek için kullandığı tek taktik bu. öksürüyor ahh annemmm yavrum diyorum başlıyor gülmeye. off maaşallah yaa her geçengün dahada sevimli oluyorlar.
İnşallah herkezler iyidir. kimsecikler hasta olmasın. bebeklerinizde iyidir umarım. onlar hiç hiiiiç hasta olmasın.
Ben bayaa gerilerde kaldım, ne oldu ne bitti bilmiyorum. biyerden başlıcam bakmaya. ama daha geçmişte atladığım varsa kusura bakmasın. elimden geldiğince bakmaya çalışcam. hepinizi seviyorum tatlişkolarım.
Saol canım iyiyiz çok şükür. oğlum biraz huysuz olsada yinede yüzü gülüyor. üst damağında birkaç diş yeri kabarmış sanırım huzursuzluğu ondan. bende hepsini okurum diye düşünüyorum ama paşamı uyuttuktan sonra mutfakta biraz yemek hazırladım oğluşuma ıspanaklı bulgur yapacaktım, bulgurlu ıspanak oldu. bayaa alıştık neredeyse pütürlere ama bunu ilk yiyecek bakalım. inşallah sever. bulguru ince olandan koydum yutmada zorlanmaz sanırım. sahlep hazırladım kendime geldim. yarım saate kalmaz uyanır paşam da.bunlar ne güzel dilekler canım.inşallah sizde iyisinizdir.maşallah subhanallah size.merak etme nkolikcim bende baya gerilerde kaldım ama sükür yakaladım sohbeti herkesteki gelişmeleri okudum.darısı sana canım
bunlar ne güzel dilekler canım.inşallah sizde iyisinizdir.maşallah subhanallah size.merak etme nkolikcim bende baya gerilerde kaldım ama sükür yakaladım sohbeti herkesteki gelişmeleri okudum.darısı sana canım
merhaba tatlım iyiyim evet hatta yeniden doğmuş gibiyim. 2 tane 2000 lık iğne insanı bayaa ayakta tutuyor. doping gibi oldu tavsiye edrim. (şaka tabi) . yarabbim gerçekten dileyen herkeze hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. yaaa bişey dicem. her ay düzenli regl olan ben bu ay 4 gün gecikti yaaa. acabaa diyorum. ama şimdi istemiyorumki. hamileysem süpriz olur valla. okadarda dikkat ettim.Seni izlemeye devam ediyorum ozaman :)
Ozaman seni de takipteyim :)
İşte gel bunu insanlara anlat!! Uyuz oluyorum yalan yanlış yorym yapanlara. Yok bebek açsa uyumuyo. Yok gündüz çok uyudu ondan uyumuyo vsvs
Hahahhahah
Bakıcam buna ama önce sen dene ve tarifi mükemmel hale getir ki sonra ben hazıra konayım :) şaka bir yana saçma bişiler oluyo tariflerde kızıyorum sonra o yüzden kanlı canlı denenmiş bir tarif istiyorum
Bilerek hasta etmedin ya canım çocuğu. Eninde sonunda hastalanacaklar ve geçecek inşallah. Metin ol arkadaşım.
Canım öncelikle hangi şehirdesin o önemlî. Bi de bebeğin kaç kg civarında seyrediyor??
Canımmm iyisin sanırım sevindim pozitif mesajını okuyunca burda. Oğluşunun da dikkat çekişine bayıldım. Benîmki de aynısını yapıyor. Çok tatlı oluyorlar yaaaaaa. Allah'ım sen isteyen herkese nap et.
günaydın kızlar kızımın sonunda dişi çıktı akşam çekirdek ailemiz annem babam kv ve görümce pasta kestik kızıma zaten pek keyfide yoktu kuzucuğumun darısı dişsiz bebişlere
gözünüz aydın canım. diger dişlerinizde sağlıkla çıksın.
canım sezeyan olsanda vajinal muayeneden kaçış yok. yani sezryan rahat ama diğer muayeneyi neden yaparlar bilmiyorum. benim kabusum olmuştu. eşimi bile yaklaştırmamıştım yanıma. ne günlerdi ıyyy. benim ilk bebeğimde düşük olmuştu. muayeneye gitmiştim 11 haftalıktı, güle oynaya gittiğim yerden ağlayarak çıktım. ogün acil kürtaja aldıler. bebek 1 ay önce düşmüş artık zehirlemeye başlamış beni. nekadar çok ağlamıştım. sonra çabuk toparlandım. kendime çekidüzen vermiştim. yeniden olacağına inandım. oldıu çok şükür.hala bebeke istiyorum nasılsa artık diğer doğumum mecburi sezeryan olacak bi sıkıntı olmaz die düşünüyorum .vede zaten 7 sene sonra oldu bebeğimz 3 aşılama 2 tüp bebek ve aralarda sürekli ilaç tedavisi bitkisel hacı hoca denemediğimiz şey kalmamıştı 3 kerede düşüğüm olmuştu3.tüp bebek için tekrar başlıycaktık adet olmayı bekliyodum(adetliyken başlanıyo çünkü) ki bişeyler hissettim adetime 1 gün kala test yaptım kimsye söylemeden bi baktımki 2.çizgi silik doğuma kadar hep doktorlardaydım diebilirim o 9 ay nasıl geçti bir ben bilirim.şimdi o yüzden zaten zor oluyo bir çocuk daha olsa fena olmayacak tabi Rabbim nasip ederse yaşımda çok geçmeden istiyorum.ALLAHIM olmayan herkese nasip etsin kimseye yaşatmasın evlat hasreti çok zor çok inan evlendiğimin ilk senesinde bebek istemiyoruz dediğim için ve korunduğumuz için bile çok pişmanım çünkü herşeyin iyisini Rabbim biliyo bizde bildiğimizi sanıyoruz güya kendimizde tedbir alıyoruz
Özledim seni ve çılgın avatarınıııı :)anacım siz buluşana kadar biz buluşuvericez kayseride.arya biz buluşmaya kalksak ne komik olurdu dimi
buluşma yerlerimiz:
kayseripark
forum
the next station is cumhuriyet meydanı
iğrenç almerin önü
.e tabi istanbul gibi değil burası orada biryere gitmek resmen çile...yazın buluşaydınız iyidi bende ucardım yanınıza.kıskandım şimdi sizi
Uzun kol çıtçıtlı sakın almaarkadaşlar lütfen yardım..bende temmuz annesi olucam. kıyafet olayı çıldırttı beni.. kimi diyor bebek üşür uzun kollu al kimi diyor pişer kısa kollu al..
uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlı badilerden kaç tane ve hangi ay aralığında almalıyım?
Yürü be dilanaz harikasınSüt Çorbası Tarifi (8 Ay)
Malzemeler:
60 gram tavuk göğsü
1 kereviz sapı
3 maydanoz sapı
1 dal kekik
1 küçük defne yaprağı
500 ml yarım yağlı süt
150 ml su
Ayçiçek yağı
1 tutam tuz
Yapılışı:
Otları ve kerevizı iyi yıkayın. Tavuğu küçük parçalar halinde kesip bir tava içinde, otlar, su ve bir çimdik tuz ekleyin. Kapak kapalı ve düşük ısıda 10 dakika pişirin. Tava içinden otları çıkartıp atın. Tavdakileri mikserden geçirin. Sütü ekleyip 5 dakika daha kaynatın. Servis edin.
:))) kuzum bunlar hep seni mi buluyo değerli eşya getirmeyin :)) bence de eminönü iyiolur dediğim gibi eminönü banada uyar karakızada uyacaktır eminönünü oda seviyor orda nerede oturacağız ben pek bilmem eminönünü o zaman üsküdarda buluşup beraber geçelim olur mu? yada eminönünde iskelede buluşalım çocukla kaybolmayalım oldum olası korkarım eminönünden kapkaç fobim var malum 1 kez başıma geldi
Eşler eşler.. :) eşime hala söylemedim ama bi sorun çıkacağını sanmamcevahir bizede uzak gerçekten hıı eşime deriz bizi götür diye ama nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum belki neden bu kadar uzakta buluşuyorsunuz diyebilir :44:
ben tek gelmeye kalksam karşıyı pek bilmiyorum benimde bildiğim sayılı yerler var eminönü beşiktaş falanama cevahire gittik ama arabayla değil metro ve metrobüse binmek çocukla güç olur sanırım :44:
canım aslında vapura binmek bence daha kolay sonuçta bizim çocuklar artık öyle durmuyorlar sıkıldılarmı gezdirme olanağın var otobüsde sıkılınca ne yapcaz o kalabalıktahem havalar o zaman güzel olur herhalde üşütme derdi de olmaz
merhaba tatlım iyiyim evet hatta yeniden doğmuş gibiyim. 2 tane 2000 lık iğne insanı bayaa ayakta tutuyor. doping gibi oldu tavsiye edrim. (şaka tabi) . yarabbim gerçekten dileyen herkeze hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. yaaa bişey dicem. her ay düzenli regl olan ben bu ay 4 gün gecikti yaaa. acabaa diyorum. ama şimdi istemiyorumki. hamileysem süpriz olur valla. okadarda dikkat ettim.
tatlım sen nasılsın, bebeğin nasıl. geçmişe halaa bakamadım şimdi geçicem ama. paşam uyanmadan bakıvereyim.[/QUOTE]Canımmm iyisin sanırım sevindim pozitif mesajını okuyunca burda. Oğluşunun da dikkat çekişine bayıldım. Benîmki de aynısını yapıyor. Çok tatlı oluyorlar yaaaaaa. Allah'ım sen isteyen herkese nap et.
günaydın kızlar kızımın sonunda dişi çıktı akşam çekirdek ailemiz annem babam kv ve görümce pasta kestik kızıma zaten pek keyfide yoktu kuzucuğumun darısı dişsiz bebişlere
gözünüz aydın canım. diger dişlerinizde sağlıkla çıksın.
canım sezeyan olsanda vajinal muayeneden kaçış yok. yani sezryan rahat ama diğer muayeneyi neden yaparlar bilmiyorum. benim kabusum olmuştu. eşimi bile yaklaştırmamıştım yanıma. ne günlerdi ıyyy. benim ilk bebeğimde düşük olmuştu. muayeneye gitmiştim 11 haftalıktı, güle oynaya gittiğim yerden ağlayarak çıktım. ogün acil kürtaja aldıler. bebek 1 ay önce düşmüş artık zehirlemeye başlamış beni. nekadar çok ağlamıştım. sonra çabuk toparlandım. kendime çekidüzen vermiştim. yeniden olacağına inandım. oldıu çok şükür.
Canım ne zor birşey yaşamışsın. Allah'ım bir daha yaşatmasın.
kızlar, annem taburcu oldu. hazırlık yapıyorum, akşama anneme gidicem.
ve birkaç gün orada kalmayı planlıyorum..
yardıma gidiyorum ama inş çocukla sıkıntı olmam..:100:
hoş kardeşlerim var, ayşecik elden ele dolaşır, yerlerde yuvarlanır durur
ben de geleni gideni ağırlarım, yemek yaparım..
bu süre içinde nete giremem sanırım.
ben gelene kadar şu buluşma ayrıntılarını belirleyin gözünüzü seveyim...
hepiniz Allaha emanetsiniz, öpüyorum
Ay hadi gözünüz aydın canım. Bence külfet olmazsın hatta iyi olur onlar için minik kuşun ortalıkta olması :)
Yürü be dtk:) bu arada şaka maka karakız 25 nisandan sonra buraya geliyormuş buluşup onlara nispet yapalım:))anacım siz buluşana kadar biz buluşuvericez kayseride.arya biz buluşmaya kalksak ne komik olurdu dimi
buluşma yerlerimiz:
kayseripark
forum
the next station is cumhuriyet meydanı
iğrenç almerin önü
.e tabi istanbul gibi değil burası orada biryere gitmek resmen çile...yazın buluşaydınız iyidi bende ucardım yanınıza.kıskandım şimdi sizi
demek o kadar ara vermemek lazım :)Ben senden daha beter durumdayim cnm o kadar yorgunumki kizim on yasinda on sene ara veripte rahata alistiktan sonra tekrar cocuk buyuymek hicte kolay degilnis
kelebel libyana mıymış anamm herkes nick değiştirmiş, nası yapılıyo ki?Bi de aklıma gelmişken sevgili kelebek (yani libyana :) ) sende kesin ev yapımı lahmacun tarifi vardır. Tutması garanti olanındannolar paylaşır mısın benimle?? :)
cnm çok geçmiş olsun, doktora gtmeyi ihmal etmeyn. kendini de suclama elinde olan bişi değil ki..Kizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm
göğüs kalkanı kullanmayı denedin mi? oğlun tutar mı bilmiyrum ama bi dene istersen. eczanede satılıyo 5-6 lira bişi.günaydın kızlar
emerken oğlumun ıssırması cok sorun olmaya basladı her emzırme faslı işkence gıbı. nolucak bılmıyorum goguslerım nasıl sızlıyo suan.
emzırmeye baslarken ve bıtırırken fena dişlıyo cok canım yanıyo emzırmeyı bırakmayı bıle dusunmeye basladım ..
0-3 aralıgında 8-10 tane kısa kollu, 1-2 tane de uzun kollu badi alsan yeter bence.arkadaşlar lütfen yardım..bende temmuz annesi olucam. kıyafet olayı çıldırttı beni.. kimi diyor bebek üşür uzun kollu al kimi diyor pişer kısa kollu al..
kızlar, annem taburcu oldu. hazırlık yapıyorum, akşama anneme gidicem.
ve birkaç gün orada kalmayı planlıyorum..
yardıma gidiyorum ama inş çocukla sıkıntı olmam..:100:
hoş kardeşlerim var, ayşecik elden ele dolaşır, yerlerde yuvarlanır durur
ben de geleni gideni ağırlarım, yemek yaparım..
bu süre içinde nete giremem sanırım.
ben gelene kadar şu buluşma ayrıntılarını belirleyin gözünüzü seveyim...
hepiniz Allaha emanetsiniz, öpüyorum
Ben ne ayran içebildim nede süt. arada bir yoğurt yedim okadar. ama çok iyi beslendim. sadece sağlıklı şeyler yedim. abur cuburmuş, hamurişiymş hiç yaklaşmadım.he yaa, ne günlerdi? sürekli ayran ayran
karnımdayken daha güzeldi gelişimi..
doğduktan sonra daha zor anaaam:100:
hamdolsun ciddi bi komplikasyon olmamış..
insan bebeği için nelere katlanıyor
valla Allah büyük konuşturmasın, ben olsam heralde..
eşim temellerine dinamit koyup patlatırdı orayı..
devlet hastaneleri neden böyle, hem acı sıkıntı veriyorlar, hem çocuk gibi, suçlu gibi azarlıyorlar..:95:
aa, gözünüz aydın..mini hedik yaptınız yanii
bende devlet hastanesinde doğum yaptım, hemde özel hastaneden daha iyi imkanlarla.valla özeli devleti yok ben özelde doğurdum ölüyordum komşu 2.doğumu devlette yaptııı 5 saatte doğurdu :26: çokda memnun kaldı
seninde baya güzel geçmiş doğumun. asudeeenin baya zor olmuş canım benim.çok geçmiş olsun canım çok zor geçirmişsin gerçekten artık doktorlar için insan hayatı çok ucuz ya
böyle şeyleri okudukça çok şükür diyorum ben saat 17 de hastaneye gittim ama sezeryan olacağım belliydi hazırladılar lavman falan yaptılar Beni hazırladılar 18 de ameliyathaneye indik 18.45 te bebişim dünyaya geldi 19 da beni yatağıma çıkardılar eşimde girdi doğuma kameraya çekti gülüş çümbüş doğurduk çıktık çok şükür
ben hamile kaldığımda 63 kiloydum. toplamda 12 kilo aldım. doğumdan sonra tamamından 2 eksiğini verdim. şimdi 67 kiloyum. off yaa allahım sonumu hayır etsin, ömrümde görmediğim bir kilo. evleniğimde de 50 kiloydum.he yaa, ne günlerdi? sürekli ayran ayran
karnımdayken daha güzeldi gelişimi..
doğduktan sonra daha zor anaaam:100:
sendemi ayran içiyodun.benim doktorumda hazır olan herşeyi yasaklamıştı şekerimde vardı o sıcaklarda habire ayran iiçiyodum 2 litre filan belki daha fazla zaten suda içemem fazla.ama o ayran içmelerim işe yaramış kızım anne karnımdayke beri boyu çok uzun kemikleri sağlam maaşaalah.bide şu etkisi oldu 7 kilo aldım hamilelik boyunca oda 4 kiloya yakın kızımdı eşi suyu filan derken 1 hafta sonra eski kilodaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?