Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar,
bana her yer uyar. kızımla atlar gelırız..

tatlım gecmiş olsun tekrardan.eminim doktora gitmişsindir gitmediysende lütfen ihmal etme.oğlumun gripe yakalandığını yazmıstım burda ben ne cektim 15 gün içim kan ağladı.burun akıntısıyla başladı ama hemen gittim doktora.ne cıksa beğenirsin geniz tıkalı,boğalacak gibi önce kuru sonra balgamlı öksürük,iki kulaktada iltihap,ateş....offf hatırlamak bile istemiyorum o günleri.bronşit olur dedi doktor hemen tedaviye basladı 4 adet surup 1 burun spreyi.anam ağladı o surupları içirirken her defasında boğuldu nefessiz kaldı yavrum öksürükten içemediki o ağladı ben ağladım ates hep 37,5----38,3 arası tabiii.şimdi bile yemesi için birsey verdiğimde temkinli coğu zaman biberonu bile almıyo enjektör sanıp.kaşıkla boğulduğu için enjektörle veriodum.bardak bardak ıhlamur içirdim ...sık sık emzirdim,cok giydirmedim,ilaçlarını düzenli kullandım,bide sürekli kucak isticektir kucağına al,ilgini esirgeme zaten bulaşan bulaşmıs...o yazdıkların belki ağır gelebilir.ıhlamur en garantisi ve mutlaka doktor gözetimi.rabbim acil şifalar versin

Son düzenleme:
Aryam ne diyosun ya biz senle aynı dönemde okuduk üniversitede o zaman :)
Ayy :) bizde de aynı "erken gel" sanki ben yatıcam iyice telaşa giriyorum
aynen öyle yaakonuşuyoruz ama kimseden ses yok bizde ne yapalım böyle yaparız
gerçi şimdi dediğin gibi online değiller ama online olduklarında da bir cevap vermediler:44:

Valla ben anadoluda olsa da gelmeye çalışırım ist.da olursam

anacım siz buluşana kadar biz buluşuvericez kayseride.arya biz buluşmaya kalksak ne komik olurdu dimi
buluşma yerlerimiz:
kayseripark
forum
the next station is cumhuriyet meydanı
iğrenç almerin önü
.e tabi istanbul gibi değil burası orada biryere gitmek resmen çile...yazın buluşaydınız iyidi bende ucardım yanınıza.kıskandım şimdi sizi

Herkeze merhaba. mutlu bir hafta sonu olur inşallah. oğlum birkaç gündür baba diyor. mutfakta bişeyler hazırlarken mam mam maaam maaa diyor. öksürüyor arada bir. oğlum sen öksürdünmü annem diyorum, oda öksürmeyi iyice koyulaştırıyor. artık dikkat çekmek için kullandığı tek taktik bu. öksürüyor ahh annemmm yavrum diyorum başlıyor gülmeye. off maaşallah yaa her geçengün dahada sevimli oluyorlar.
İnşallah herkezler iyidir. kimsecikler hasta olmasın. bebeklerinizde iyidir umarım. onlar hiç hiiiiç hasta olmasın.
Ben bayaa gerilerde kaldım, ne oldu ne bitti bilmiyorum. biyerden başlıcam bakmaya. ama daha geçmişte atladığım varsa kusura bakmasın. elimden geldiğince bakmaya çalışcam. hepinizi seviyorum tatlişkolarım.

bunlar ne güzel dilekler canım.inşallah sizde iyisinizdir.maşallah subhanallah size.merak etme nkolikcim bende baya gerilerde kaldım ama sükür yakaladım sohbeti herkesteki gelişmeleri okudum.darısı sana canım

Seni izlemeye devam ediyorum ozaman :)

teşekkür ederim kelebeğim bende iyiyim sağol
yaaa eşimin akrabası var onlar lahmacun günü yapıyorlar bazen süper oluyor yaa bende bir ara tarif almak istiyorum ama alırsam sizede yazayım

Ozaman seni de takipteyim :)

İşte gel bunu insanlara anlat!! Uyuz oluyorum yalan yanlış yorym yapanlara. Yok bebek açsa uyumuyo. Yok gündüz çok uyudu ondan uyumuyo vsvs

Hahahhahah

Bakıcam buna ama önce sen dene ve tarifi mükemmel hale getir ki sonra ben hazıra konayım :) şaka bir yana saçma bişiler oluyo tariflerde kızıyorum sonra o yüzden kanlı canlı denenmiş bir tarif istiyorum

Bilerek hasta etmedin ya canım çocuğu. Eninde sonunda hastalanacaklar ve geçecek inşallah. Metin ol arkadaşım.

Canım öncelikle hangi şehirdesin o önemlî. Bi de bebeğin kaç kg civarında seyrediyor??

Canımmm iyisin sanırım sevindim pozitif mesajını okuyunca burda. Oğluşunun da dikkat çekişine bayıldım. Benîmki de aynısını yapıyor. Çok tatlı oluyorlar yaaaaaa. Allah'ım sen isteyen herkese nap et.

bunlar ne güzel dilekler canım.inşallah sizde iyisinizdir.maşallah subhanallah size.merak etme nkolikcim bende baya gerilerde kaldım ama sükür yakaladım sohbeti herkesteki gelişmeleri okudum.darısı sana canım
Saol canım iyiyiz çok şükür. oğlum biraz huysuz olsada yinede yüzü gülüyor. üst damağında birkaç diş yeri kabarmış sanırım huzursuzluğu ondan. bende hepsini okurum diye düşünüyorum ama paşamı uyuttuktan sonra mutfakta biraz yemek hazırladım oğluşuma ıspanaklı bulgur yapacaktım, bulgurlu ıspanak oldu. bayaa alıştık neredeyse pütürlere ama bunu ilk yiyecek bakalım. inşallah sever. bulguru ince olandan koydum yutmada zorlanmaz sanırım. sahlep hazırladım kendime geldim. yarım saate kalmaz uyanır paşam da.

merhaba tatlım iyiyim evet hatta yeniden doğmuş gibiyim. 2 tane 2000 lık iğne insanı bayaa ayakta tutuyor. doping gibi oldu tavsiye edrim. (şaka tabi) . yarabbim gerçekten dileyen herkeze hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. yaaa bişey dicem. her ay düzenli regl olan ben bu ay 4 gün gecikti yaaa. acabaa diyorum. ama şimdi istemiyorumki. hamileysem süpriz olur valla. okadarda dikkat ettim.

Canımmm iyisin sanırım sevindim pozitif mesajını okuyunca burda. Oğluşunun da dikkat çekişine bayıldım. Benîmki de aynısını yapıyor. Çok tatlı oluyorlar yaaaaaa. Allah'ım sen isteyen herkese nap et.[/QUOTE]tatlım sen nasılsın, bebeğin nasıl. geçmişe halaa bakamadım şimdi geçicem ama. paşam uyanmadan bakıvereyim.

Özledim seni ve çılgın avatarınıııı :)
Uzun kol çıtçıtlı sakın alma
Kısakollu veya kolsuz al. 0-3 ay ilk günler giydiriliyor 3-5 tane yeter sonra 3-6 ay gerekiyor. Mothercare in badileri pahalı ama çok kaliteli uzun süre gidiyor.
Yürü be dilanaz harikasın
:))) kuzum bunlar hep seni mi buluyo değerli eşya getirmeyin :)) bence de eminönü iyi
Eşler eşler.. :) eşime hala söylemedim ama bi sorun çıkacağını sanmam

Son düzenleme:
Buluşma konusu iyice yılan hikayesine döndü. Bende hepinizle tanışmak istiyorum ama Zaten pazar olursa ben gelemem kızlar eşimi bırakıpta, ve çoğunluk anadolu yakasındaysa siz orda buluşma ayarlayın o zaman.

kızlar, annem taburcu oldu. hazırlık yapıyorum, akşama anneme gidicem.
ve birkaç gün orada kalmayı planlıyorum..
yardıma gidiyorum ama inş çocukla sıkıntı olmam..:100:
hoş kardeşlerim var, ayşecik elden ele dolaşır, yerlerde yuvarlanır durur

ben de geleni gideni ağırlarım, yemek yaparım..
bu süre içinde nete giremem sanırım.
ben gelene kadar şu buluşma ayrıntılarını belirleyin gözünüzü seveyim...
hepiniz Allaha emanetsiniz, öpüyorum

Herşey olacağına varır canım gecikmeler olabilir ama normal bence.

tatlım sen nasılsın, bebeğin nasıl. geçmişe halaa bakamadım şimdi geçicem ama. paşam uyanmadan bakıvereyim.[/QUOTE]

Biz iyiyiz. Haftasonunun tadını çıkarıyoruz eve tıkılıp :)

busmai teşekkürler canım.

bugün ana,kız kuaföre gittik.

saçlarımızı kestirdik oh rahatladım valla.

uzun saçtan hiçç hazetmem.

baba,oğul evde bizi beklediler

Son düzenleme:
Yürü be dtk:) bu arada şaka maka karakız 25 nisandan sonra buraya geliyormuş buluşup onlara nispet yapalım:))

NATILUS iyiydi aslında, neden vazgeçildi? kadıköy rıhtıma yakın, merkezi bi yer anadolu yakası için.

19 mayısın bayram olması etkiler mi ki kızlar sizleri?

Ben senden daha beter durumdayim cnm o kadar yorgunumki kizim on yasinda on sene ara veripte rahata alistiktan sonra tekrar cocuk buyuymek hicte kolay degilnis
demek o kadar ara vermemek lazım :)

Bi de aklıma gelmişken sevgili kelebek (yani libyana :) ) sende kesin ev yapımı lahmacun tarifi vardır. Tutması garanti olanından nolar paylaşır mısın benimle?? :)
kelebel libyana mıymış anamm herkes nick değiştirmiş, nası yapılıyo ki?

cnm çok geçmiş olsun, doktora gtmeyi ihmal etmeyn. kendini de suclama elinde olan bişi değil ki..

göğüs kalkanı kullanmayı denedin mi? oğlun tutar mı bilmiyrum ama bi dene istersen. eczanede satılıyo 5-6 lira bişi.
ben geçen gun denedim almadı benim oğlum , baktı baktı, eliyle yakaladı oynamaya basladı.

0-3 aralıgında 8-10 tane kısa kollu, 1-2 tane de uzun kollu badi alsan yeter bence.

çok geçmiş olsun anacm.

kızlar ya bende bursadayım diye üzülüyorum ama siz görüşemiceksiniz bu gidişle galiba siz bi gün ayarlayın ona göre belki biz bile gelebiliriz. nası olur derseniz şöyle olur biz sabahtan eşim elif ben çıkarız burdan ya feribotla av. yakasına yada yalova topçular dan anadolu yakasına hem ist. gezeriz hemde eşime rica ederim sizlerin buluştuğu yere bırakır bizi elifle bi saat kadar sizleride görmüş olurum ama hala net bi karar veremediniz hadi amaaaa aaaa

Ben ne ayran içebildim nede süt. arada bir yoğurt yedim okadar. ama çok iyi beslendim. sadece sağlıklı şeyler yedim. abur cuburmuş, hamurişiymş hiç yaklaşmadım.

valla özeli devleti yok ben özelde doğurdum ölüyordum komşu 2.doğumu devlette yaptııı 5 saatte doğurdu :26: çokda memnun kaldı
bende devlet hastanesinde doğum yaptım, hemde özel hastaneden daha iyi imkanlarla.

seninde baya güzel geçmiş doğumun. asudeeenin baya zor olmuş canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…