Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

naragacı nerdesin kuzuuum?

oh yaa
ağlaya ağlaya forumu terk edip bi daha gelmiycektim hee
neyseki hatırlandım
dün erzuruma gittik giderken gelirken arabayı ben sürdüm öyle yorulmuşum ki oğlumu
uyuturken bende uyumuşum...
bugün de elektrikler gitti hiiç giremedim
nfk annene çok sevindim daha da iyi olur inşallah

busmai canım teşekkür ederim..

karakızzz seni özledim bennnn

walla çok enteresanmışsın ha, doğumun ilginç olmasaydı şaşardım. güzel bir doğum hikayesiydi. anı olarak kalıyor işte bu yaşadıklarımız.

Elifnaz anlat hele şu kuskusu merak ettik. Ya kızlar şöyle farklı tarifleri anlatın ya. Aynı seylerin etrafında dönüp duruyoz biz(
off bende farklı tarifler arıyorum.

aynen bende öyle. oku oku bitmiyor. ama ben hepsine yetişmek istiyorum yetişemiyorum. habire bişey çıkıyor yazamıyorum. sil baştan yazmakta sıkıyor beni.

bende bendeee bende 6 olmak istiyorum. 7 kilo nasıl verilirki.

MMMmmmmmm miss

buluşun artık be yaaa.

iyisinizdir inşallah. rabbim sağlık versin.

Gunaydin kizlar grip oldum ihllamur ve parol kullaniorm parolda bi etki etcegni sanmiormemzirirken kullanablcegm bi grip ilaci varmi
geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah. sek limon iç. boğazın yana yana iç bişey olmaz. tek çare limonda.

Ben yarın kısmetse peynirli kek yapacağım. Oğlum kek çok seviyor. Belkim bunu da sever. Hem eşim de sabah kahvaltı ile uğraşmayı sevmediği için yer çıkar. Tabi tüm bunlar güzel bir kek yapabilirsem olacak :) bir tarif kestirdim gözüme ama dur bakalım :)

Bu arada ne 60 ı yahu??? Ben 67-68 olsam hiç diyet yapmam :)

Peynirli kek tarifini bende istiyorum. eşimde aynı, ayrıntılı bir kahvaltı yapmaz. hemen atıştırır çıkar. bu tarz şeyler iyi oluyor. hem besleyicide. poğaça almaktan iyidir. çalışırken hep alırdım bağımlılık yapıyor. ben daha güzel yapıyorum ayrıca poğaçayı.

Bu arada ne 60 ı yahu??? Ben 67-68 olsam hiç diyet yapmam :)[/QUOTE]sağlıklı olda gerisi boş canım yaa. sorma bende takıntılıyım ama canımın istediği herşeyide kısamam. tatlı mesela.

Bir ara poğaça da yapacağım ozaman senden tarifi alırım. Valla kek için de bir ton tarif var internette ama ben şunda karar kıldım.
♥ Mutfağımdan Çıkanlar ♥: DEREOTLU - PEYNİRLİ KEK

Bu arada ne 60 ı yahu??? Ben 67-68 olsam hiç diyet yapmam :)
sağlıklı olda gerisi boş canım yaa. sorma bende takıntılıyım ama canımın istediği herşeyide kısamam. tatlı mesela.[/QUOTE]

Valla şu emzirme faslı bitince herbişileri kısmam gerekecek :/ yiyip yiyip kilo almamak istiyorummmmmmm :)

Kız bebeği olan anneler kızınıza bebek kınası yaptınızmı ben diş bugdayıyla birlikte yapmak istiyorum neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz
o ne yaa. ilk kez duydum.bebeğe kınamı yakıcaksın.

pinkprinces nkolik nerelerdesiniz
canım ancak geceleri takılıyorum. :))

tatlım mrb nasılsın nasıl gidiyor
CİNCON cum nerelerdesin. önceleri uzun uzun yazardın be tatlişkom.

sağlıklı olda gerisi boş canım yaa. sorma bende takıntılıyım ama canımın istediği herşeyide kısamam. tatlı mesela.

Valla şu emzirme faslı bitince herbişileri kısmam gerekecek :/ yiyip yiyip kilo almamak istiyorummmmmmm :)[/QUOTE]He hee:)) o zor biraz. olduu canım ye kilo alma. ya şu safiye soymanın kısır diyeti çok hoş ama çok da severim. bıkmamda. gerçekmiki.

Valla şu emzirme faslı bitince herbişileri kısmam gerekecek :/ yiyip yiyip kilo almamak istiyorummmmmmm :)
He hee:)) o zor biraz. olduu canım ye kilo alma. ya şu safiye soymanın kısır diyeti çok hoş ama çok da severim. bıkmamda. gerçekmiki.[/QUOTE]

İlk defa duydum. Nasıl bir diyet hiç bilmiyorum. Ben de kısır çok severim.

hımm güzele benziyor. malzemelerine baktımda. bi dene , banada söyle. bu ara pizza yapmak istiyorum.

Haber veririm sonucu biz pizzadan bıktık vallahi :) eşim çok seviyor diye evde de yapılır dışardan da alınır

Herkese günaydınnnnnnnnnnn.

Günaydın kızlarr.... Pazar gününüz huzurlu sakin mutlu geçsin inşş

benim için kadıköy çok uygun

benim çevremde 5-6 kş DUKAN diyeti yapıyo, nerdeyse hepsi 20 kg civarında verdiiler. emzirenler yapamıyo dye ben yapmıyorum. bitince yapıp bi 5 kilo vermeyi hedeflyorum.

hımm güzele benziyor. malzemelerine baktımda. bi dene , banada söyle. bu ara pizza yapmak istiyorum.

CNM BEN BU TARİFTEN YAPMIŞTIM Bİ KERE GUZEL OLMUŞTU
BİNBİRÇEŞNİ: TEMEL PİZZA HAMURU

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr.... Pazar gününüz huzurlu sakin mutlu geçsin inşş

Senin de canımmmm. Uyuyabilsek daha mutlu geçeceğine eminim

He hee:)) o zor biraz. olduu canım ye kilo alma. ya şu safiye soymanın kısır diyeti çok hoş ama çok da severim. bıkmamda. gerçekmiki.

benim çevremde 5-6 kş DUKAN diyeti yapıyo, nerdeyse hepsi 20 kg civarında verdiiler. emzirenler yapamıyo dye ben yapmıyorum. bitince yapıp bi 5 kilo vermeyi hedeflyorum.

CNM BEN BU TARİFTEN YAPMIŞTIM Bİ KERE GUZEL OLMUŞTU
BİNBİRÇEŞNİ: TEMEL PİZZA HAMURU[/QUOTE]

Benim çevremde de çok dukan diyeti yapıp kilo veren var ama bıraktığın zaman kilo almaya açık bir vücudun oluyor. Senin vermen gereken kilo 5 ise zaten sağlıklı beslenerek 2-3 ayda verirsin. Hiç dukanla vücudunu hırpalamana gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…