pembehipocum dukan da 1. evre atak evresiymiş, asıl diyetin yapıldıgı kısım.
bir de hedefledğin kadar kilo verdikten sonra, 2. evreye sabitleme evresine geçiyormuşsun.
diyelim ki 20 kg mi hedefledin, hedefine ulaşınca 20 * 10 gün yani 200 gün boyunca da koruma yapman gerekiyormuş.
boyle oldugu için verdiğin kiloyu hemen almıyormuşsun, bu yüzden bana mantıklı geldi
6 kilo versem, 6*10 = 60 gün yani 2 ay da koruma evresi olcak, bi denemek istiyorum bakalım.
bi de et süt balık tavuk yumurta snırsız yiyebiliyosn, ac kalınmayan bi diyet olması beni cezbetti
önce söyleyeyim ben buluşmaya gelemem tekirdağda yaşıyorum zaten bebişlerde ikiz hiç şansım yokama kapalı mekan seçin bence hava belli olmaz mevsim bahar üşütmeyelim bebeleri eşler göndermez birdaha işin şakası tabi keyifli gezmeler size..
gelelim sadade....sizle buluşamasamda yaza yolculuk var..oto koltuğu seçmeye çalışıyorum..chicco xpace isofix veya büyük ihtimalle kraft rino.......
maxicosi ve römer 2 bebekle zor tabi biliyorum daha iyi olduklarını ama..
sizin seçimleriniz ne oluyor belki fikir olur...
GÜNAYDINNNNNN
BİLİN BAKALIM BEN DÜN KİMİNLEYDİMMM ????
KARAKIZLAAAAAAAAAAAAAAA
haber vermedim diye kızmayın çok spontane gelişti tam face ten yeni saçların hayırlı olsun canım hava güzel olsa buluşup gezseydik yazmıştım babam aradı eve erken gel karşıya amcanlara geçicez demesinmi OLEYYYYY dedim ilknuru aradım dedim buluşalım oda hemen sevindi neyse 3.5 gibi oliviumda buluştuk ben resimlerdeki gibi kara kuru kısa birini bekliyordum amanınnnn bir geldiki ilknur wavvv baya baya çağla şikel gibi birşeymiş bizim karakız saçlarda yeni boyanmış uzun uzun salmış fıstık gibi birşey valla tam bir lolitani gerçekten çok şaşırttı her resimde özensizce toplanmış saçlarıyla görüyordum bu haliyle karşımda görünce şok oldum ama size şu kadarını söyliyim burdan o çılgın yazılar yazan öyle deliyim böyle çatlağım diyen ilknur varya 21 yaşında tam bir hanımefendi konuşması oturması kalkmasıyla çok olgun ve hanım hanımcık ecoşuda görseniz Allahım tam bir küçük hanımefendi biz otururken arabasında kendi halinde oturup bizi seyretti bayıldım nasıl tatlı nasıl şeker
neyse üst kata çıktık ben bebek arabasını yerleştiriyim çocuğun montunu çıkarıyım diyene kadar kapmış 2 hamburger menü kuzum ya mahçup etti beni mamalarımızı yedik çocukları alıp oyun alanına girdik bıdıkların resimlerini çektik ordan lcw gezdik kuşuma yeni sezon 2 tşört aldım ilknur teyzesi seçti ecoşada ayakkabı alaaktı annesi ama malesef numarası kalmamış alamadı bebek odasına gittik bebişleri emzirdik babamlar beni almaya ggeldi vedalaşıp ayrıldık2.5 saat geçirmişiz ana nasıl çabuk geçti zaman ben hiçbirşey anlamadım ayrılırken ecoşu kucaklayıp öpeyim dedim bana sarıldı sindi kucağıma ay yavrum alıp götüreyim dedim ya çok tatlı maşallah borişlede baya kesiştiler gelinimiz olur inşallah yanlız babası çok sıkı işimizz var bu dünürle 2.5 saatte kaç sefer aradı ilknuru maşallah Allah bozmasın aşırı düşkün karısına kaç sefer aradı saymadık
çoooook güzel bir gün geçirdik oğluşla nasıl yorulmuşuz eve geldik 2.5 saat aralıksız uyumuşuz
buluşma konusu sürüncemede kalmış ben diyorumki madem toplu bir buluşma yapılamıyor herkese uyan yer ve zaman bulmak zor o zaman parça parça buluşalım mesela bir haftasonu örneğin gelecek ya da sonraki haftasonu optimum veya ikeada buluşabiliriz benim oyum ikeadan yana bebişlerde eğlenir oyuncaklarla oynarlar sonra rabiş gelir rabişe toplanır gideriz mayıs gibi bir haftasonu kadıköyde toplanırız gelebilenler gelir başka bir haftasonu eminönünde ayarlarız ben eksik kalmam onada giiderim kambersiz düğün olmZherkesi toplamak zor olacak bence biz ufaktan başlayalım tanışmaya şahsen ilknuru tanımak bana çok iyi geldi kk bana bir kızkardeş kazandırdı adeta acayipte kafa yapılarımız uyuyor artık sık sık görüşeceğiz kısmetse
n böyle düşünüyorum buluşma konusunda herkesi toplamak çok zor olacak alternatifli buluşma yapalım katılabilen katılsın kimseyide zorl m ya gerek yok
nkolikcim denk gelemedik kuzum be sen varken ben yokum ben burdayken sen yoksun
born özledim seni memleket havası iyi geldimi
busmaiii sende ist a geldiğinde görüşelim nerde istersen
önce söyleyeyim ben buluşmaya gelemem tekirdağda yaşıyorum zaten bebişlerde ikiz hiç şansım yokama kapalı mekan seçin bence hava belli olmaz mevsim bahar üşütmeyelim bebeleri eşler göndermez birdaha işin şakası tabi keyifli gezmeler size..
gelelim sadade....sizle buluşamasamda yaza yolculuk var..oto koltuğu seçmeye çalışıyorum..chicco xpace isofix veya büyük ihtimalle kraft rino.......
maxicosi ve römer 2 bebekle zor tabi biliyorum daha iyi olduklarını ama..
sizin seçimleriniz ne oluyor belki fikir olur...
Maxi cosi'nin tobi modeliyle ilgili çok güzel yorumlar okudum, şimdilik onu almayı düşünüyorum ben. Ama daha erken ana kucağı ile idare ediyoruz arabada
Merhabalar güzel anneler ve tatlı bebisleriherkese güzel bir pazar diliyorum
Gecmisi okudum ama alintilayamadim, nfk annen umarim dahada iyi olurcok gecmis olsun.bu arada nickini gule gule kullan
Dtk decip tazil kisakurek gulmektan öldüm
Cincon yeni isin hayirli olur inşallah, karakiz ne zaman gelicek cezasi hakkinda konustunuzmu:44:
Libyana pardon kelebek (gerisini hatırlayamadım) hayırlı olsun yeni ismin
Gelelim bizden haberlere dun misafirlerim vardi bugunde evi topladim, az oncede esim tutturdu annemgile gidellim diye daha dun anasi babasiyla birlikteydi hatta birlikte gidip balık falan yemidler akşam gec geldi ses cikarmafim şimdide hadfi gidelim diyo ya saaatler gecti daha neymiş ozlemis bende sinirlenfim actim agzimi yumdum gozumuo da carpti kapiyi cikti artik hic umursamiyorum eskiden uzulur ağlardım.yoruldum artik sanirim yipranmaya gucum yok defol git dedim.
Aysecikle yemegimizi yedik şimdi uyuttum , bende biraz kafa dinlicem uyucam kizimla
Aysecik emeklemeye basladi vok degisik bir stili varartik kiloyu falan dert etmiyorum amaaaan olduğu gibi olsun coksukur psikomotor, bilissel gelisimi iyi
Bizden habrrler boyle yuvarlanip gidiyoruz
Gecmisi okudum ama alintilayamadim, nfk annen umarim dahada iyi olurcok gecmis olsun.bu arada nickini gule gule kullan
Cincon yeni isin hayirli olur inşallah, karakiz ne zaman gelicek cezasi hakkinda konustunuzmu:44:
Gelelim bizden haberlere dun misafirlerim vardi bugunde evi topladim, az oncede esim tutturdu annemgile gidellim diye daha dun anasi babasiyla birlikteydi hatta birlikte gidip balık falan yemidler akşam gec geldi ses cikarmafim şimdide hadfi gidelim diyo ya saaatler gecti daha neymiş ozlemis bende sinirlenfim actim agzimi yumdum gozumuo da carpti kapiyi cikti artik hic umursamiyorum eskiden uzulur ağlardım.yoruldum artik sanirim yipranmaya gucum yok defol git dedim.
Aysecikle yemegimizi yedik şimdi uyuttum , bende biraz kafa dinlicem uyucam kizimla
Aysecik emeklemeye basladi vok degisik bir stili varartik kiloyu falan dert etmiyorum amaaaan olduğu gibi olsun coksukur psikomotor, bilissel gelisimi iyi
Karakızzzz geri dönmüşşş
Canan ne güzel olmuş valla sevindim
cincon ve karakız valla duygulandım şimdi.neden diye soracak olursanız 9 ay hamilelik 8 ay doğumdan sonra...neredeyse 1----1,5 seneye yaklaşan bir muhabbetimiz olmus topikte.yüzümüzü görmeden fikir almış vermişiz birbirimizden...kaynanaya sinirlenmişiz yazmısız,kocaya uyuz olmusuz burda stres atmısız...bebişlerimiz ağlamıs niye ağlıyor diye buraya yazmısız...velhasıl kelam yeri gelmiş annemizle paylaşamadığımız seyleri burda paylaşmısız bhep birlikte..şimdide yüzyüze tanısmak ne büyük keyif..sanki yıllardır tanıdığımız bir arkadasımızla bulusuyor gibi.netten tanısıp buluşmaya karar verdiren ,o güveni sağlayan tek sey evlatlarımız....sizleri coookk seviyorum güzel 2012 temmuz anneleri
kızlar birgün kilo vermek için çabaladığım günleri görürmüyüm ola?43 ile hamile kaldım
60 ile doğuma gittim
suan 50 kiloyum
5 kilo almayı planlıyorum
benim adetim 2 gün gecikti ama sol böbreğim karnımın sol tarafı hafif ağrıyor batıyor ayaklarımda aprılar var 30 günde bir adet oluyorum hiç gecirmez..acaba hamileyim sizde nasıl belirtiler oldu karnımı şiş hissediyorum bana yardımcı olun lütfennn bu arada adetten 10 gün önce eşimle birlikte olmuştum pembemsi akıntım oldu bu nedemek bildiklerinizi paylaşır mısınız benimle teşekkerüler :))
nerdeyse 2 yil olacak ben artık degismesini beklemiyorum, kabullendim artik hrrkes kafasina hore takilsinda akli basina gelsin.grevdeyimTatlım henüz yeni evli sayılırsınız maalesef erkekler kolay kolay kopamıyorlar ailelerinden. Senin onu ailesinden ayırmak gibi bir niyetin olmadığını, bebeğinizle beraber çekirdek bir aile olduğunuzu zamanla anlayacak ve o da bu ayrımı yapacak. Bu konuda eşimle çok sorun yaşadık ama bu bizim evliliğimizin dördüncü yılı. Yavaş yavaş yoluna giriyor. Üstelik ailesine bağlı bir erkek eşine de çok bağlı olur bunu düşünerek sevinebilirsin canını sıkma bu ayrımı yapmakta eşine yardımcı ol. Sık sık "onlar bizim ailemiz ama asıl çekirdek ailemize de zaman ayır" de. Seni çooook iyi anlıyorum
Canım kendini üzmemen güzel. Eşin acaba kızın ve seni onlarla görüştürmek istedi de bunu mu ifade edemedi?? Yani dün kendi görüşmüş ama bugün de sizleri götürmek istemiş olabilir. Busmai nin de dediği gibi ailesine düşkünse sana da düşkün olur
bende düşünüyorum ama o anda kaynanam tekrar ariyo ve cinlerim tepeme cikiyor, bir insan oglunu gunde 5-6, haftasonlarida bizi yanına getirene kadar ararmi ya
Sanırım ilkokulda 50 kiloydum hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?