Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cinconummm bnde sizleri cok ama cook ozledim hele bulustugunuzu okuyuncs daha bi heyecan yaptim merakla bnde sizleri gormeyi bekliyrm memleket harika feci kafa dagitiyorum sizler nasilsiniz herkesler iyidir ins
bizde iyiyiz şükür canım yarını iple çekiyorum görüşme günü belli olacak en kısa zamanda gidiyimde şu iş görüşmesine rahatlıyım kk da dansöz oynatıcam isterseniz pastadan çıkartırım
Ne güzel bir buluşma olmuş :) insan iyi vakit geçirince 2,5 saat ne ki...? Ben hala ceza olayını merak ediyorum :))))
evet canım çok güzeldi 2.5 saat su gibi geçti çok sevdim ilknuru ceza olayı kendi isteği canım sınavları yaklaştı ya ders çalışmak için durdurdu hesabını başka türlü burada çok zaman geçirip derslere istediği kadar adapte olamıyor bu nedenle istedi ne zaman biteceğini bilmiyorum ama sınavlara daha epey vakit var cezası bitsede giremeyebilir

erkekler genelde böyleler benim eşimde üstüste birkaç gün geçirsin ailesiyle hemen yapısı değişir bir anda evrim geçirir zamanla alışıyor insan takma kafana zaten içinde bulunduğun durum zor kızın için bu kadar sıkı bir perhiz yapıyorsun insanda psikolojimi kalır üzerine birde buna takarsan sütün kesilir zamanla azalıyor ailelerine olan ilgileri çocuklar henüz anneciler bak biraz büyüsün bba ditmeee diye ağlamaya başlasın görürüm nasıl gidecek eşimde boran büyüdükçe daha bir anlayışlı olmaya başladı inş sizinde öyle olur
evet canım dediğin gibi o kadar çok şey paylaşmışızki dk da başladık sohbete hiç yabancılık çekmedik hata güldük kendi kendimize kırk yıllık dost gibiyiz diye gerçekten kk bu anlamda bana çok şey kattı
Yeter pazar pazar gezdiğiniz yaaaaaaa :) artık herkes evine, kknın başına dönsün lütfen :)

heheh gezmekmi benmi şaka yapıyor olmalısın sabahtan beri çamaşırları yıka as yıka as 4 makina çamaşır onları kurut az evvel ütüledim bu arada oğlanın kudurukluğu hat safhada bugün hep kucağımdaydı bir ara parka gittik yarım saat geldik uyur belki dedim nerdeee az evvel banyo yaptırdım ancak uyudu bu hafta banyo çok güzel geçti şükür su sorunu yaşamadık petekleri kapamak gerekiyormuş demek hafta içi annemde yıkıyorum orda kolay ama evde çocuğu yıkamadan evvel 1 saat kendime gaz veriyorum hadi korkma yapabilirsin neyse oda alıştı artık korkmam bundan sonra
neyse oğlan uyudu mutfağı topla evi süpür derken perte çıktım kendime yemek yapacak hal kalmadı bir çorba yapabilsem benden yiğidi yok ayyy yoruldummmm

cumartesi gezmenin cezası olsa gerek

Tatlım senin bebeğin zararlı bişey almış oynuyo diyorsun, bizimkiler eline tutuşturuyor direk. kv bikaç saatliğine geldi yapacağını yaptı yine. ayakkabı çekeceği verilirmi çocuğun eline. ya iyi davranayım diyorum. günlerdir hastanede destek olayım diyorum, benim sinirimi bozcak bişey buluyor mutlaka. peçetenin içine kp dişlerini sarmış. bende temiz selpak sandım elime aldım. diş olduğunu anlayınca benim reflekslerim biraz acayiptir biraz ayyh dedim bıraktım hemencik. kv lafı yapıştırdı hemen tiksinmene gerek yok temiz onlar diye. tiksinmedim aslında ama yanlışlıkla alınca bi garip oluyor insan.

bizim maratonumuz evlatlarımız evlensede devam edecek...

annenin iyi olmasına çok sevindim canım.

ben sebzeleri yok etmeden kcuk kucuk ezerek veryorum yiyo, ama ekmek yiyemiyo çorbanın içinde, sennki de ekmekten kusmuş olmasın?

nfk cena mı acaba, ayseck demiş? ben bu ara koptum da biraz
bizimkinin pütürüde azıcık büyük olsun hemencik çıkarır. ıspanağı bulgurlu yapmıştım bulguru yedi ıspanağı yemedi. sanırım çok uzun doğramışım yutamacı paşam.

ekmek yerine bebek petsimeti ufaladım, resmen toz haline getirip kattım, onada aynısını yaptı, galiba kıymadan olabilir diye düşünüyorm

denemeye devam
yemeklerde kıymayı ben hiç sevmem yemeğin tadını çok değiştiriyor. ama et güzel oluyor. bebeklerde sanırım o tadı sevmiyor.

ben hala karar veremedim. emin olduğum tek şey çift taraflı almak istediğim. bi mağazaya baktık çok dandiktiler almadan çıktık.

valla bravo canım size ya♡♥♡ ... iki gündür bende annemlerdeydim giremedim.. aslında senin dediğinde mantıklı parça parça yapılıp kime neresi uygunsa katılabilir boyle her iki taraf içinde zor oldu

Telefonumda full site yazan yere tıkladım bir baktım ki online olanları da görebiliyorum gülümseme ifadelerini de!! Çok sevîndim ve paylaşmak istedim

canım Allah senden razı olsun bende senin gibi göremiyorum yükledim simdi gözüm gönlüm açıldı

Son düzenleme:
sezaryen olan arkadaşlar..
benim kesi bölgemde hala uyuşukluk var..
6 aya kadar hissislik geçer demişti doktorum..
çoğu da gitti zaten ama sanırım kalan, kalıcı di mii?
benimki tamamen geçmiş durumda.

canım teşekkür ederim. arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve evim için iyi dileklerde bulunan herkeze teşekkür ederim. okadar karman çorman bakıyorum bazen alakasız yerlerden alıntı yapıyorum atladığım varsa kusura bakmayın. hepinizin iyi dileklerine teşekkür ederim.

DTK, alemsin canım yaa. decip tazık kısakürek.. çok güzel uymuş.

benim kociş diyoki..saçlarına röflemi yaptırsak acaba. bak bak bak değişiklik istiyor adam. olur tabiii neden olmasın. değişikliği bende severim. ''zaman olsa can kurban''

uykunun en tatlı yerinde uyanmazlarmı bide. (hoş uykunun tadı da kalmadıda.) yinede fena değil bizimki. neresine geliyorsa sabaha kadar uyuduğuda olur çok nadirde olsa.

canımm oğlun nasıl oldu. iyi haberlerini duymak istiyorum.

işini kolay halletmişsindir inşallah canım yaaa. soğuklarda ani bastırdı yine. dikkat et üşütme sakın. bende iyiyim canım. iğneleri yiyince ayaklandım hemencik. diz kapaklarımda biraz morluk ver. bide kolum dirseğim biraz morarmış düşünce oldu heralde. mor mor geziyorum allahtan kışda üzerimdekiler kapatıyor.

ayyy tatlım benim sağlıkla çıksın inşallah. paşamında üst damaklar çok kabarmış ama henüz dişler yarmamış. sanırım ikitane birden çıkacak. zaten onlarda çıkarsa 2 alt 2 üst iyi ısırır. saçlarımı yola yola saç bırakmadı bide ısırsın bakalım.

geç oldu yazmam ama sebzelerini hep günlük yaparsan daha iyi olur. ama çorba 2 günlük olur, bişey olmaz.

ya şu çizgi film karakteri fırat yokmu ölüyorum ona gülmekten allam yarebbim

Eki Görüntüle 665878
bir ara bende çok okurdum. işten eve gelirken özellikle.

Telefonumda full site yazan yere tıkladım bir baktım ki online olanları da görebiliyorum gülümseme ifadelerini de!! Çok sevîndim ve paylaşmak istedim
Kız allah senden razı olsun valla benimki de düzeldi. Uzun zamandır böyleydi sinir oluyodum.

Hiç de kıskanmadım tamam mı?

Bende Eskişehir'e gittiğim de belki Yusuf_defne'ye giderim...
Ben döndüğümde bana bir gelmeyin o zaman sorcam ben size...

Aaaa biz bugun tam 8 ayligiz :119::119::119::119:
Cinconcugum gorusmen icin dua edecem yatsida hakkinda en hayirlisi olsun insss karakiz da bi haber vereydin iyiydi merak ettik seni yahuu cincon da olmasa ogrenemicez basarilar sanadaa

hep derlerya süt korur diye bu bebekleri. aslında emziriyorsun koruması lazım. nekadar sıkıntılı olduğunu bilirim yaa.bende grip olmuştum, üstelik yeni doğum yapmışım. maske kullanmıştım, çocuktan uzak durmaya çalıştım falan ayy çok sıkıntı. sen maske kullanıyorsun değilmi. gerçi bu grip çok çabuk bulaşan bişey, nereye kadar kaçarsınki. bu sene iğnesini vurulcam bende.

bunlar ne güzel dilekler canım.inşallah sizde iyisinizdir.maşallah subhanallah size.merak etme nkolikcim bende baya gerilerde kaldım ama sükür yakaladım sohbeti herkesteki gelişmeleri okudum.darısı sana canım
daldan dala daldan dalaaaa. off nerde kaldım unuttum. karıştı valla. olsun ben cevap yazacak yer bulurum mutlaka. ama atlamak istemiyorum işte canım arkadaşlarım değer vermiş cevap yazmış, sanki ben hiç dikkate almamışım gibi olmasın istiyorum. bende herkeze çok değer veriyorum çünküü.

durr anam dukan diyetimi. hadi yaa iyiymiş. benim 6 kilo vermeye ihtiyacım var. nerden internetten mi bulcaz bu diyeti.

He hee:)) o zor biraz. olduu canım ye kilo alma. ya şu safiye soymanın kısır diyeti çok hoş ama çok da severim. bıkmamda. gerçekmiki.
bildiğin kısır. kadın tv de söyledi incelmişde bayaa. yağda aldırmıştır o bence. onun samimiyetine inanırım gerçi ama eşim tanıyor safiye soymanı da faiki de. ben bi deneyim kilo verirsem sende dene istersen. zaten çok yedirmez ki kısır bulgur sonuçta şişiriyor.

İlk defa duydum. Nasıl bir diyet hiç bilmiyorum. Ben de kısır çok severim.

Haber veririm sonucu biz pizzadan bıktık vallahi :) eşim çok seviyor diye evde de yapılır dışardan da alınır

Herkese günaydınnnnnnnnnnn.[/QUOTE]pizza bende çok severimde hamurişi çok yemeyiz ki. arada ayda 2-3 kez falan.

CNM BEN BU TARİFTEN YAPMIŞTIM Bİ KERE GUZEL OLMUŞTU
BİNBİRÇEŞNİ: TEMEL PİZZA HAMURU[/QUOTE]MMMmmm bir ara deneyim ozaman. teşekkür ederim canım.

ayyy ne güzel. bol bol hamurişi ye ozaman. tatlıda çok ye.

Yeter pazar pazar gezdiğiniz yaaaaaaa :) artık herkes evine, kknın başına dönsün lütfen :)
sen nerdesin şimdi bakimmmm heee.

onlar akıllanmazlarrr anacım. varsa yoksa aileleri. sanki bizim ailemiz yokmuş gibi. benim biraz aram soğuk bizimkilerle. fırsat geçti eline. offf boşver. canın nasıl isterse öyle yap tınma bile. ben öyle yapıyorum.

hadi canım hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.

Bende iyiyim Elhamdulillah.. Ben de nasip olursa haftaya pazar gideceğim ara ara girerim topiğe... Oğluşun nasıl..

alınjtının içinde alıntı var, sonrada cevap. Aaaaa heheee nasıl yapmışım kii.

Eeeee cevaplar bitti çok şükür. şimdi napcam yaa. tekrar en başamı dönsem acaba :))
Kimse yok muu?
Nerdesiniz hatunlar...
bana cevap vermezseniz masal anlatırım bak. hepinizin uykusunu getiririm.
ninni de söylerim sonra.

E KK eeee eeee eee
E kk eeeee eeee eee
pişşşt açma gözünü.
eeeee eeee eeee eee

uyudunuzmu. ok. bende gidim yatıyıim ozaman. öpüldünüz.

Kv ye tebrikler yani çekecek verme konusunda. Diş olayına gelirsek de ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim :)

canım Allah senden razı olsun bende senin gibi göremiyorum yükledim simdi gözüm gönlüm açıldı

Kız allah senden razı olsun valla benimki de düzeldi. Uzun zamandır böyleydi sinir oluyodum.

Eee bnde oyle yaptim ama begenmedim smdi nsl eski haline doncm peki:44:

Evet arkadaşlar hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz :) yani ben de önce çok sevindim bu duruma sonra zor geldi kullanmak. Elbet geri dönüşü vardır ama nasıl bilmiyorum. Bulan hemen paylaşsın tamam mı?

E KK eeee eeee eee
E kk eeeee eeee eee
pişşşt açma gözünü.
eeeee eeee eeee eee

uyudunuzmu. ok. bende gidim yatıyıim ozaman. öpüldünüz.

Yatmadım canım kurcalıyorum eski haline getirmek için siteyi :) sen iyisin artık dimi?? Bacağında sorun var mı hala???

Bu arada cinconum karakızın bilgilendirmesi için teşekkür ederîm. İnşallah sınavları güzel geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…