bizde iyiyiz şükür canım yarını iple çekiyorum görüşme günü belli olacak en kısa zamanda gidiyimde şu iş görüşmesine rahatlıyım kk da dansöz oynatıcam isterseniz pastadan çıkartırımCinconummm bnde sizleri cok ama cook ozledim hele bulustugunuzu okuyuncs daha bi heyecan yaptim merakla bnde sizleri gormeyi bekliyrm memleket harika feci kafa dagitiyorum sizler nasilsiniz herkesler iyidir ins
evet canım çok güzeldi 2.5 saat su gibi geçti çok sevdim ilknuru ceza olayı kendi isteği canım sınavları yaklaştı ya ders çalışmak için durdurdu hesabını başka türlü burada çok zaman geçirip derslere istediği kadar adapte olamıyor bu nedenle istedi ne zaman biteceğini bilmiyorum ama sınavlara daha epey vakit var cezası bitsede giremeyebilirNe güzel bir buluşma olmuş :) insan iyi vakit geçirince 2,5 saat ne ki...? Ben hala ceza olayını merak ediyorum :))))
Merhabalar güzel anneler ve tatlı bebisleriherkese güzel bir pazar diliyorum
Gecmisi okudum ama alintilayamadim, nfk annen umarim dahada iyi olurcok gecmis olsun.bu arada nickini gule gule kullan
Dtk decip tazil kisakurek gulmektan öldüm
Cincon yeni isin hayirli olur inşallah, karakiz ne zaman gelicek cezasi hakkinda konustunuzmu:44:
Libyana pardon kelebek (gerisini hatırlayamadım) hayırlı olsun yeni ismin
Gelelim bizden haberlere dun misafirlerim vardi bugunde evi topladim, az oncede esim tutturdu annemgile gidellim diye daha dun anasi babasiyla birlikteydi hatta birlikte gidip balık falan yemidler akşam gec geldi ses cikarmafim şimdide hadfi gidelim diyo ya saaatler gecti daha neymiş ozlemis bende sinirlenfim actim agzimi yumdum gozumuo da carpti kapiyi cikti artik hic umursamiyorum eskiden uzulur ağlardım.yoruldum artik sanirim yipranmaya gucum yok defol git dedim.
Aysecikle yemegimizi yedik şimdi uyuttum , bende biraz kafa dinlicem uyucam kizimla
Aysecik emeklemeye basladi vok degisik bir stili varartik kiloyu falan dert etmiyorum amaaaan olduğu gibi olsun coksukur psikomotor, bilissel gelisimi iyi
Bizden habrrler boyle yuvarlanip gidiyoruz
erkekler genelde böyleler benim eşimde üstüste birkaç gün geçirsin ailesiyle hemen yapısı değişir bir anda evrim geçirir zamanla alışıyor insan takma kafana zaten içinde bulunduğun durum zor kızın için bu kadar sıkı bir perhiz yapıyorsun insanda psikolojimi kalır üzerine birde buna takarsan sütün kesilir zamanla azalıyor ailelerine olan ilgileri çocuklar henüz anneciler bak biraz büyüsün bba ditmeee diye ağlamaya başlasın görürüm nasıl gidecek eşimde boran büyüdükçe daha bir anlayışlı olmaya başladı inş sizinde öyle olur
evet canım dediğin gibi o kadar çok şey paylaşmışızki dk da başladık sohbete hiç yabancılık çekmedik hata güldük kendi kendimize kırk yıllık dost gibiyiz diye gerçekten kk bu anlamda bana çok şey kattıcincon ve karakız valla duygulandım şimdi.neden diye soracak olursanız 9 ay hamilelik 8 ay doğumdan sonra...neredeyse 1----1,5 seneye yaklaşan bir muhabbetimiz olmus topikte.yüzümüzü görmeden fikir almış vermişiz birbirimizden...kaynanaya sinirlenmişiz yazmısız,kocaya uyuz olmusuz burda stres atmısız...bebişlerimiz ağlamıs niye ağlıyor diye buraya yazmısız...velhasıl kelam yeri gelmiş annemizle paylaşamadığımız seyleri burda paylaşmısız bhep birlikte..şimdide yüzyüze tanısmak ne büyük keyif..sanki yıllardır tanıdığımız bir arkadasımızla bulusuyor gibi.netten tanısıp buluşmaya karar verdiren ,o güveni sağlayan tek sey evlatlarımız....sizleri coookk seviyorum güzel 2012 temmuz anneleri
kızlar birgün kilo vermek için çabaladığım günleri görürmüyüm ola?43 ile hamile kaldım
60 ile doğuma gittim
suan 50 kiloyum
5 kilo almayı planlıyorum
Yeter pazar pazar gezdiğiniz yaaaaaaa :) artık herkes evine, kknın başına dönsün lütfen :)
heheh gezmekmi benmi şaka yapıyor olmalısın sabahtan beri çamaşırları yıka as yıka as 4 makina çamaşır onları kurut az evvel ütüledim bu arada oğlanın kudurukluğu hat safhada bugün hep kucağımdaydı bir ara parka gittik yarım saat geldik uyur belki dedim nerdeee az evvel banyo yaptırdım ancak uyudu bu hafta banyo çok güzel geçti şükür su sorunu yaşamadık petekleri kapamak gerekiyormuş demek
neyse oğlan uyudu mutfağı topla evi süpür derken perte çıktım kendime yemek yapacak hal kalmadı bir çorba yapabilsem benden yiğidi yok ayyy yoruldummmm
cumartesi gezmenin cezası olsa gerek