canım hayırlısı neyse o olsun senin için sonuçta zor bir karar ama imkanların izin verdikten sonra seçim senin kızınla daha rahat vakit geçirirsin bende çok düşündüm bu konuyu ama annem yakınımda ve benden daha iyi baktığından eminim çok şükür işten çıkarsam belki bu gün bu yıl rahat geçer ancak eşimin iş güvencesi yok sonuçta özel sektör o riski alamadım ama senin adına çok sevindim bende yarın yeni işim için görüşmeye gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim kuzuların kısmetleri nasıl yansıyor bize
canımmm benm ben de senin adına çok sevindim okudum şimdi geçmişi..
inşallah hayırlısı olurr,oğluşun sana nasıl uğurlu geldii baaakkk
bebeğine anneleri bakanları çook şanslı görüyorumm,benm annem biraz uzak evime istanbuldayız ikimizde ama gelmek gitmek zor biraz..
kv de rahatsız zaten bakma şansı yok..
bakıcılar hem güven vermedi hemde benm maaşım kadar para istediler..
zorlansam da bu kararı vermem gerekiyordu.
kızım herşeyden önemliidirrr!!!!!!
banka çok memlekette 2-3 sene sonra tekrar başlarım çalışmayaa..
Allah kocacığıma sağlık ve güç kuvvet versinnn...
kızlaaaarrrrr uzun zamandır giremedim geçmişi okumadım henz ama size bi haberim vaarr..
bugün bankamdaki görevimden istifa ettim,artık ev hanımıyım..
kızım için mutluyum ama içim de buruk..
kendimi biraz kötü hissediyorum sanırım
hayırdır bugün bir rehavet var topikte kimsecikler yok olandan tık yok benim zaten canım sıkkın kendimi nasıl sıktıysam çarpıntım başladı azıcık kafam dağılsın diye gireyim dedim ama kimsecikler yok
narağacım sen neden girmiyorsun kuzum artık e haftanın 4 günü evdesin bizi boşlama
gerçi üzücü bir haberim var bu işe başlarsam bende artık giremiycem çünkü yeni işim masa başı değil ve laboratuvar ortamı çok koşturmacalı olur vaktimde kalmaz ancak haftasonları girerim olmadı artık bir bir evlerinize misafir olurum dışarda buluşuruz nasılsa haftasonu çalışmıycam ohhhh sefam olsunnn
Çok küçüktük anneliği öğrendiğimizde..elimizde oyuncak bebekler açılmayan ağızlara yemekler yedirirdik..altını pisletmesini çok bekledik..ama o hiç olmadı..biz yinede altından bezini hiç eksik etmedik..gerçek bir kardeşimiz olduğunda annemizi takliden emzirmesinide öğrendik olmayan göğüslerimizle..biraz büyüdük..derken tam..erkekler çıktı karşımıza..bebek bakmayı bilmiyorlardı..ama tıpkı ona benziyorlardı..daha daha büyüdük..bizde evlendik annelerimiz gibi..evlilik neydi..başka bir annenin bebeğini alıp ona bakmak gibi bir şeymiydi..öyle olmalıydı..çünkü erkekler önlerine yemek koymadığında aç kalıyorlardı..seninle yaşamasına rağmen annesinden komut alıyordu herbiri..sonra hep beklediğimiz şey oldu..o doğdu..minicikti ayakları elleri..yumuşacıktı..mis kokuluydu..bütün gün öğrendiğimiz herşeyi bir bir yerine getirdik..kolaydı annelik..sonra sıkıldık artık..daha çocukken böyle durumlarda bebeğimizi uyutur dinlenir yada başka oyunlara dalardık..öyle yaptık bizde uyuttuk bebeğimizi..uzandık koltuğumuza..tam derince bir nefes alacakken bir cırlama koptu yan odadan..anlaşılan bize uyumak yoktu..çünkü annelik bir ömür boyuydu..
kızlaaaarrrrr uzun zamandır giremedim geçmişi okumadım henz ama size bi haberim vaarr..
bugün bankamdaki görevimden istifa ettim,artık ev hanımıyım..
kızım için mutluyum ama içim de buruk..
kendimi biraz kötü hissediyorum sanırım
canım 17 de bitecek ama yol uzun malum hanımköy nereee çekmeköy nere servisle kaçta gelirim bilmiyorum burda otobüste geçen süre orda serviste geçecek ama cumartesi evdeyim inşallah mesai olmazsa ama akşamları oğluma ayırıyorum kk ya vaktim olurmu bilemem ama akıllı telefonum var telefondan internete pek girmem ama alışırım sizin için sabah akşam servisten canlı yayın yaparımŞok şok şok. Ama bankacılık çok zor yani o açıdan normal. Hayırlısı olsun sizin için.
Akşamları kaçta bitecek işin?? Akıllı telefonun var mı?? Bizi bırakma cinconummmm :)
Süper yazı.
bbenim oğlumun dün akşamdan beri ateşi var 1 hafta önce yine ateslenmisti ama o enfeksiyondu simdi bu ateş ve ishal distenmi yoksa enfeksiyonu geçmedi ?:18:
canım 17 de bitecek ama yol uzun malum hanımköy nereee çekmeköy nere servisle kaçta gelirim bilmiyorum burda otobüste geçen süre orda serviste geçecek ama cumartesi evdeyim inşallah mesai olmazsa ama akşamları oğluma ayırıyorum kk ya vaktim olurmu bilemem ama akıllı telefonum var telefondan internete pek girmem ama alışırım sizin için sabah akşam servisten canlı yayın yaparım
ya diş olayı her çocukta farklıymış ben doktorumuzu aradım dişimiz çıktı diye ilk sorusu ishal ateş varmı dedi yok niye dedim genelde olur dedi yani dişten kaynaklanabilir bir ihtimal enfeksiyon belirtisi varmı başka ?
hayırdır bugün bir rehavet var topikte kimsecikler yok olandan tık yok benim zaten canım sıkkın kendimi nasıl sıktıysam çarpıntım başladı azıcık kafam dağılsın diye gireyim dedim ama kimsecikler yok
narağacım sen neden girmiyorsun kuzum artık e haftanın 4 günü evdesin bizi boşlama
gerçi üzücü bir haberim var bu işe başlarsam bende artık giremiycem çünkü yeni işim masa başı değil ve laboratuvar ortamı çok koşturmacalı olur vaktimde kalmaz ancak haftasonları girerim olmadı artık bir bir evlerinize misafir olurum dışarda buluşuruz nasılsa haftasonu çalışmıycam ohhhh sefam olsunnn
canım sıkma canını tatlım adam seni hiç düşünmemiş ki sen onu düşünüyosun boşver
ben giremiyorum canım çünkü oğlum ayaklandı ...
yani koltuğa tutunup kalkıyo daha doğrusu ne bulursa kalkmaya çalışıyo
korkuyorum peşindeyim hep bi kaç kere de düştü
bi de kalkmadığı zamanlarda emekliyo heryere gidiyo en alt çekmeceleri açıyo
yürüse ne oluruz bilmiyorum
bizimde 3. dişimiz çıktı üst sağ..birazz da onun huysuzluğu var işte
yarın benimde mesai başlıyo hazırlık yapayım biraz öpüyorum kızlar hepinizi
canım sıkma canını tatlım adam seni hiç düşünmemiş ki sen onu düşünüyosun boşver
ben giremiyorum canım çünkü oğlum ayaklandı ...
yani koltuğa tutunup kalkıyo daha doğrusu ne bulursa kalkmaya çalışıyo
korkuyorum peşindeyim hep bi kaç kere de düştü
bi de kalkmadığı zamanlarda emekliyo heryere gidiyo en alt çekmeceleri açıyo
yürüse ne oluruz bilmiyorum
bizimde 3. dişimiz çıktı üst sağ..birazz da onun huysuzluğu var işte
yarın benimde mesai başlıyo hazırlık yapayım biraz öpüyorum kızlar hepinizi
canım bizde öyleydik hep yuvarlanıyodumaşallah canım oğluşuna... dişinizde hayırlı olsun..
bizdde pek emekleme emaresi yok ama yerde yuvarlanarak gideceği yere gidiyor..
century gothic canım:26:Feyzacım yazı tipi olarak "book antiqua" yı mı kullanıyorsun?:26:
Maşallah oğluşuna :) benimki anca sağa sola döne döne gitsin :) yürüse de peşinde olcaz dimi?? Her halükarda bize dinlenme yok.
:44:1 haftadır süregelen iştahsızlık, uyku düzeni bozukluğu vs sonucunda bugün damağında bi sertlîk hissettim. Metal kaşığı vurduğumda çin çin diye ses geliyor ama görüntüde bîrşey yok. Şimdiiii
1- dişi çıkmış mı oluyor?
2- dişin tamamen görünmesi ne kadar zaman alıyor?
3- en zor aşama bu muydu yoksa daha sancılı günler bizi mi bekliyor?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?