Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kizlar hemn bi bakim cikicam cokkk isim var izmire gidiorm bu aralar hastaliklardan cok bunaldm esimde bizi izmire gotrcek aileme onlarda dorugu cok ozlemslerdi hem..oglus iyilesme asamasnda toparladi biraz bnde atlattim gribi iyiyz cok sukur isalah izmirde gezerkn dahada iyi olucm ole iste aksama yola ckcam hazrlik var hepnzi opuyrm..

Aynı anda yazmışız. Canım evet çok zor allah yardımcın olsun bende çok zorlanırdım ama baştan açık olmak daha iyi bence. Bence açık açık söyle; bana hiç kolaylık sağlamadınız, süt izni bile kullanamadım, haklarımı alamadım, sizi severim ama bu şekilde çok zorlanıyorum de. Evine yakınlığını da anlat. Daha çok boran için bu işi tercih ettiğini anlat. Bence anlayacaktır. Ama son dakka haber verdiğin için biraz kırılabilir.

Benim pek ümidim yok her geçen gün daha çok yoruyorlar çünkü. Yürüdükleri zaman daha zor olacak gb. Moralini bozmak gb olmasın
haklısın canım ya,neyse sağlıkları yerınde olsun da varsın bız rahat etmıyelım.

ama hayatım sen boşuna kaygılanıyorsun.neden gizli saklı iş cevirsin ki.sonuçta hıc bır iş yerinde hiç bir eleman kalıcı değildir.mühim olan işin yurumesıdır.ayrıca senın verilmiş sözlerin yok senın patronun sana guvenıp mı açtı o iş yerini.senı nasıl bulduysa sen gıttıkten sonra da senın gıbı bırını bulur 3-5 gun ıcınde.burda bı aldatmaca yok.herkes çıkarını dusunur.patronun da çıkarını dusunur.senın kara kaşın kara gözün için değil.bana kalırsa yenı işin kariyerin açısından daha hayırlı.bu iş onaylandıgında patronunu al karsına konus.kariyerin için daha iyisi oldugunu yükselmek ıstedıgını falan soyle yani işten ayrılma gerekçen işine verdiğin önem olsun,başka şeyleri katma araya tatlı tatlı ayrılın mümkün mertebe.eğer patronun ters bir tepki verirse o da onun öküzlüğü olur.inşallah hayırlısı olsun hakkında.ama duygusal dusunme.dediğim gibi kimseye vaad edilmiş bir sözün yok.kimse sana guvenerek cıkmadı yola,sen de kımseye guvenerek cıkmadın.

cincon bencede çok ol söyle sonuçta herkes para kariyer için çalışıyor sen bundan sonra çocuğunu da düşünmen lazım size hangisi uygunsa ona devam edeceksin

Canım vermeye başladım ama nazar değdirmiyim diye söylemiyim :) dediğim gibi benim 20kg falan vermem gerekiyor

Canım biber kırmızı büyük közlemelik biberlerden olacak. Yani közlenmeyecek. Biberin cinsini anlatmaya çalıştım :) soğanı sağda kavurup kıymayı kattık. Sonra kıymalardaki kırmızılık gidince ısladığımız yeşil mercimeği, azıcık patates, azıcık havuç ve azıcık kırmızı biber ekledik. Haşladık da haşladık. Ha bi de tel şehriye ekledik kaynamaya başlayınca.

Midem kalktı çürümüş diş olayına bi de ben bile çocuğumu dudağından öpmem yani bana çok avrupai geliyor ne o öyle???

günaydın hanımlar nasılsınız haftanın ilk günü ve ben tosbik kızımı bırakıp işe geldim özledim ya uyanmıştır şimdi mis gibi kokusunu içime çekesim var

Akşam kavuşunca bolbol öpüp koklıcaz artık :)

Geciktiriciyi öğrenince bana da söyle olur mu canım? Sonuçta hormonla oynanınca mutlaka etkiler diye düşünüyorum.

Kıyamam sana bilinçaltın coşmuşşşşşş. İnşallah en kısa zamanda sorunlarınız hallolur.

Evet oto koltuğunda saydığın özellikler önemli. 1 yaş demelerinin sebebi bence tam oturmalarının gelişmesi falandır. Biz tatile çıktığımızda ufaklık 13 aylık olacak kısmetse.

Canım sen yanlış birşey yapmıyorsun. Ayrıca şuanki işin asıl mesleğinle alakalı değilki. İstedikleri kadar iyi davransınlar sana. İstersen bugün iş çıkışına yakın açıklamanı yap. Arkadaşlarının kendi mesleğini yapmayı ne çok istediğini bildiklerini, bu yüzden böle bir ayarlama yaptıklarını, bunca yıl karşılıklı emeklerinizin geçtiğini ama hazır yaşın alıp başını gitmemişken şansını denemek istediğini söyle. Hiçbiri de yalan değil. Süt iznini falan hiç karıştırma bence. Ya bi de millet 20-30 yıllık evliliğini bitiriyor ve umursamıyor onca söz vermişken. Sen işinden ayrılacaksın büyütme yani :) yarın da başarılar diliyorum canım.

Yaaaa ne güzel. İyi gezmeler ve iyi eğlenceler. Ben annemi özledimmmmmmmmmm

Allah iyiliğini versin... Kimdi ki acaba merak ettim şimdi... :18::18:

Destinycim hoş geldin canım... Cenanın annesi iyiymiş.. gelen giden çok oluyormuş.. O da annesinin yanında şuanda...

haklısın ya ben aşırı duygusalım malesef bana güveniyor ya benim patronum değişik bir tip birine güvendimi ömür boyu orda kalacaksın gibi bakıyor ben doğum iznine çıktım dönmiycem diye 4 ayda 10 kilo aldı stresten kolay kolay bu maaşa bu kadar iyi eleman bulamaz ki bulmuş olsada yetiştiremez bu işi yapabilmek için benim gibi mtfağında yetişmiş olman lazım sonuçta laboratuvar cihazı dediğin 3000 ayrı malzeme ve ben hepsini ezberledim neredeyse sıradan biri bunu bilemezki ben nasıl muhasebe yapamazsam bir başkasıda kimyayı anlayamaz vs vs amann haklısın ya banane o düşünsün belkide o benim kadar dert etmeyecek doğum iznine çıkarkende böyle oldum ben günlerce kara kara düşündüm iznim geldi demek için adam söyler söylemez demezmi iyi bu haftadan sonra ayrıl izine heee birde izine çıkarken bana ne dese beğenirsin sen dönene kadar çok zorlanırsam yerine eleman alırım bende dedimki o zman bende yasal haklarımı kullanır tazminatımı alırım seninle var olmadımki seninle yok olayım diplomam var geçmişim kariyerim var 1 aya iş bulurum ben sen aldığın elemanı 1 aya yetiştirirmisin sen düşün dedim karnım burnumda bana bunuda yaşattı ya işten çıkarırsa endişesiyle çocuğumun eşyalarını bile istediğim gibi alamadım olurda işsiz kalırsam sıkıntı yaşamayayım diye bankada hazırda olan paramı kullanamadım hep uygun fiyatlı ucuz şeyler seçtim bebek arabası puset falan alırken oysa 1 yıl birikim yapmıştım bebeğime herşeyin en iyisini alayım diye

düşününce ne çok haksızlık yapmış bana neden hala onu düşünüyorsam salağım ben ya

sağol bitanem ohh rahatladım valla ya kendimi hain gibi hissediyordum profesyonel olmak lazım sonuçta değilmi buraya güvenipte okumadım ben birde ben ünv birincisiyim sen yıllarca oku eşşek gibi birinci ol gel burda onca haksızlık gör birde boyun ey bence başka işe gitmeme bile gerek yok direk ben artık çalışmak istemiyorum burda demek bile yeterli ki haksızda değilim dimi

sağolun kızlar ya biraz rahatladım sanki geçen yılda araba alıcaz eşimle biz 10 bin tl civarlarında araba arıyoruz eşimlede tanışmıştı baya iyyidi araları neyse bize dediki ya çocuklar gerekirse bende yardım edeyim avans vereyim adam gibi araba alın araba alırken ucuzuna bakılmaz vs dedi eşimi can evinden vurdu zaten araba hastasıdır eşim rica etti ben pek hazetmem bu gibi şeylerden ama iyi dedim senimi kırıcam abi dedim 5 bin avans verirmisin ayda bin bin geri ödiyim olur olur dedi hatta kendini zorlama 500 bile ödesen olur kaçmıyorsun ya dedi neyse biz arabayı bulduk işlemler yapıldı iş parayı almaya geldi bu yan çizdi ya muhasebedende para çıkaryılnıyor sözde verdim ama falan dedim abi dert değil zaten içime sinmemişti borçlanmak vazgeçtik biz neyse bu aradı tamam muhasebeci halletti hesaba aktardım dedi neyse aldık parayı arabayı aldık eşim o ay düştü kolunu kırdı neyse bende hamile olduğumu öğrendim o ay ay başı ben maaşı aldım 1000 tl hesabına aktardım bana demesinmi şimdi canancım böyle ödeme olmaz parça parça yarın öbürgün izine çıkıcan biz bu parayı 2 ayda kapatalım abi dedim iyi hoşta maaşım belli ayda 2500 almıyorum ki ben e 2 kişi çalışıyorsunuz eviniz kira değil vs demezmi bi sn dedim birincisi herkesin geliri gideri kendine muhasebemi tutmak sana düşmez ben kayıtlı işlemli avans aldım şirketten ödeme planı imzaladım ona göre ödüyorum he madem öyle diyorsun tamam izine çıkmadan kaparım dedim ki izine 7 ay var daha 2 aylık bile hamile değilim eşime söyledim eşim tabi altında kalırmı hemen gitti kredi çekti ertsi gün 5000 tl önüne koyduk ama işte siz yanlış anladınız vs vs dedim abi yanlışı bu avansı almakla yaptım gerek yoktu sonuçta 10 binlik arabada iş görürdü neyse sen vesile oldun pahalısını iyisini aldık sağol neyse kapatalım konuyu dedik yani demediki bu adamın kolu kırık 2 ay raporlu maaş almayacak bu kız karda kışta hamile hamile gidip geliyor bu ay sesimi keseyim demedi resmen paraya tapıyor ya off konuçtukça kötü oldum niye hala burdayımki onca şeye rağmen üzülüyorum kesinlikle bu iş olmasada çıkıcam artık kendime yazık ediyorum resmen giden gün benden gidiyor

çürümüş dişi varmış, çektiremiyor kalbi var. çocuğun ağzını öpüyor. elini öpüyor. deli oluyorum. yere düşen emziği yıkamaz. offf varda var yani. bide kendisine sor çok titiz.
ıyk çürük diş mi anammmm, Allah yardımcın olsun cnm ya..

bizimki bundan, koltuk yerinden oynamıyo, arkadan kemerle baglamış eşim koltuga, nasıl oluyo bilmiyorum. ama sağlam çok şükür.

http://www.hepsiburada.com/liste/ca...px?productId=ailecrd213kg&categoryId=23021016

sevgili cincon
iş dünyası senin kadar masum değil hayatım. duygusal olarak bakma olaya, profesyönel olarak yaklaşman lazım.
yıllardır emek verdiği iş yerinden bir açığı görüldüğünde gözünün yasına bakmadan işten çıkarılan birsürü tanıdıgım var.
hiç oyle emek, kardeşlik, arkadaşlık, abilik, ablalık gbi şeyler yok bu dünyada, çıkar var çıkar..
oyle olmasa zaten seni bu kadar yorup üzmezdi mevcut patronun. o senin iyiliğini düşünüyo mu ki? bak doğum iznine bile zar zor minnetle çıkmışsın.

cnm ii oldgnuza sevndm, hava değişiklği ii gelir. tebdili mekanda ferahlık vardır ne olsa.

canım bence açık açık söyle ne yapacak senin gibi elemanı işten çıkaracak hali yok ya.. ayni durum kardeşime de oldu kara kara düşünüyordu nasil söyleyeceğim diye holding gibi bir yere geçti şartlar iyi olunca patronuda üzülmüş ama senin için sevindim demis gayet de guzel ayrıldı referans için önemli

Çok haklısın profesyonel düşünmem lazım o doğum iznine çıkarken resmen yerime eleman alabileceğini söyledi hiç acımadan ben niye böyle üzülüyorum menfaatine olmayan bir iş yapsam kusura bakma iş başka arkadaşlık başka der hemen çıkarır o benim gibi dert etmezki

yarın görüşmeye girip geleyim konuşucam sonuçta haksızlıkları yapan o yoksa ben neden iş arayışına gireyim ki dimi hem kısmet işte 1 gün sonrasında rabbim fırsat çıkardı karşıma oğlumun nasibi

canım karşımdaki o olgunlukta biri değilki benimde ilk ayrılışım değil ve eski yöneticilerimle hala görüşürüm hiçte sorun yaşamadım ayrılırken aynı şekilde çokta iyi referans oldular ki şu anda da eski referanslarımdan biri ayarladı yeni işimi ama gel görki bu adam profesyonel düşünmeyecek kırılıcam off en fazla ne olabilirki cv e eklemem olur biter neyse kızlar hep kv konuşurduk bugün ilk kez patron çekiştiriyoruz sayemde iş stresine sizde bulaştınız hakkınızı helal edin amann gelelim yarınki görüşmeye şöyle saçıma fön çektiriyim giyeyim takımlarımı şık şıkıdım gidiyim dimi azıcık kendime gelirim beh

Canım benim düşünüp düşünüp asabını bozma. Sen haklısın gerisi boş. İnşallah temiz kalbine layık gelişen bu olayda da gönlüne göre bir işin olacak.

Yakışır tabiiii

Geciktiriciyi öğrenince bana da söyle olur mu canım? Sonuçta hormonla oynanınca mutlaka etkiler diye düşünüyorum.

Onu daha soramadım ama arkadaşlar tampon önerdi, hiç kullanmadım, kullanabilir miyim bilmiyorum

Aranızda tampon kullanmış olan var mı?

Onu daha soramadım ama arkadaşlar tampon önerdi, hiç kullanmadım, kullanabilir miyim bilmiyorum

Tamponla denize girilmezki yahu. Sonuçta o sıkıştırılmış pamuk gibi düşün. Ped değiştirir gibi değiştirmen gerekiyor onu da. Islandıkça da şişiyor.

kullanmadım ama bir arkadaşım almıştı oda denize girmek için aldı ve kullandı çok zorlanmadı ama açıkçası göze hiç hoş görünmüyordu ben birde o dönem bekardım şoka girmiştim görünce

kızlaaaarrrrr uzun zamandır giremedim geçmişi okumadım henz ama size bi haberim vaarr..
bugün bankamdaki görevimden istifa ettim,artık ev hanımıyım..
kızım için mutluyum ama içim de buruk..
kendimi biraz kötü hissediyorum sanırım

canım hayırlısı neyse o olsun senin için sonuçta zor bir karar ama imkanların izin verdikten sonra seçim senin kızınla daha rahat vakit geçirirsin bende çok düşündüm bu konuyu ama annem yakınımda ve benden daha iyi baktığından eminim çok şükür işten çıkarsam belki bu gün bu yıl rahat geçer ancak eşimin iş güvencesi yok sonuçta özel sektör o riski alamadım ama senin adına çok sevindim bende yarın yeni işim için görüşmeye gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim kuzuların kısmetleri nasıl yansıyor bize

hayırdır bugün bir rehavet var topikte kimsecikler yok olandan tık yok benim zaten canım sıkkın kendimi nasıl sıktıysam çarpıntım başladı azıcık kafam dağılsın diye gireyim dedim ama kimsecikler yok

narağacım sen neden girmiyorsun kuzum artık e haftanın 4 günü evdesin bizi boşlama

gerçi üzücü bir haberim var bu işe başlarsam bende artık giremiycem çünkü yeni işim masa başı değil ve laboratuvar ortamı çok koşturmacalı olur vaktimde kalmaz ancak haftasonları girerim olmadı artık bir bir evlerinize misafir olurum dışarda buluşuruz nasılsa haftasonu çalışmıycam ohhhh sefam olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…