Aynı anda yazmışızselam kızlar
bu sabah aradılar yarın 15.30 da iş görüşmem var arkadaşlarım %99.9 alındın diyorlar zaten arayan kızda başvurunuz onaylandı şartları görüşmek üzere yarın davet etsek gelebilirmisiniz dedi neyse yarın gidiyorum ama içim hiç rahat değil dokunsalar ağlıycam tamam şuanki işyerimi hiç sevmiyorum ayaklarım geri geri gidiyor içten içe mutluyum sonuçta çok iyi bir iş süper bir pozisyon vs vs ama gelin görünki burdan nasıl ayrılıcam yani nasıl söyliycem eviriyorum çeviriyorum olmuyorçok kızgınım patrona çokta kırgınım ama yinede arkasından iş çeviriyormuş gibi hissediyorum ve bu kafayla yarın görüşmemde iyi geçmez diye korkuyorum
eşime dedim alayım karşıma kıvanç abiyi diyim abi böyle böyle arkadaşlarım herşeyi halletmişler bir anda gelişti gizli saklı iş çevirmek istemiyorum yarın görüşmeye gidicem bilgin olsun diyim diyorum ama eşim önce onaylansın öyle söyle diyor haklıda ama içim rahat değil işte offf çok kötüyüm göbek atmam gerekmezmiydi şimdi sonuçta 3 kişiyiz bütün gün yüzyüzebakıyoruz kendimi yalancı gibi hissediyorum offf ne yapmalıyım sizce bu sefer yarın öbürgün ben bırakıyorum abdi ibrahime başlıyorum dediğimde bana güveni kalmayacak arkamdan iş çevirdin diyecek e açık açık söylersemde içim rahat edecek ama tavrından çekiniyorum
keşke benim yerime biri oturup konuşsa ben o anı yaşamasam hiç dayanamıyorum böyle kalp kırmaya burda tüm sistem 2 kişi üzerine kurulu patronu saymıyorum diğer eleman satışçı ben eğitimci ama aslında satışıda faturalarıda siparişleride her işi ben yapıyorum şimdi pat diye bırakınca yüzüstü bırakmış olacağım keşke hiç girmeseydim böyle sorumluluklara altında eziliyorum
yardım edin nolur çok kötüyüm mutlu olmam lazım görüşmeye rahat gitmem lazım birde yarın işe gelmiycem ne diyip izin alıcam zaten tel le konuşup duruyorum kaçtır anlamıştır patron suratını astı bile zaten kalifiye elemanı tutamayacağını biliyordu eskiden beri hep şüphelenir görüşmelere gidiyormuyum diye bilgisayarımı karıştırır tel ları dinler vs vs sabahtan gelmiyim diyorum arar hastayım gelemiycem derim ertesi günde konuşurum napıyım bu sefer yalan söyledim diyede kızacak ama offff Allahım sen bir yol göster sanki eşimden boşanıyorum ya neden böyleyim ben
haklısın canım ya,neyse sağlıkları yerınde olsun da varsın bız rahat etmıyelım.Benim pek ümidim yok her geçen gün daha çok yoruyorlar çünkü. Yürüdükleri zaman daha zor olacak gb. Moralini bozmak gb olmasın
selam kızlar
bu sabah aradılar yarın 15.30 da iş görüşmem var arkadaşlarım %99.9 alındın diyorlar zaten arayan kızda başvurunuz onaylandı şartları görüşmek üzere yarın davet etsek gelebilirmisiniz dedi neyse yarın gidiyorum ama içim hiç rahat değil dokunsalar ağlıycam tamam şuanki işyerimi hiç sevmiyorum ayaklarım geri geri gidiyor içten içe mutluyum sonuçta çok iyi bir iş süper bir pozisyon vs vs ama gelin görünki burdan nasıl ayrılıcam yani nasıl söyliycem eviriyorum çeviriyorum olmuyorçok kızgınım patrona çokta kırgınım ama yinede arkasından iş çeviriyormuş gibi hissediyorum ve bu kafayla yarın görüşmemde iyi geçmez diye korkuyorum
eşime dedim alayım karşıma kıvanç abiyi diyim abi böyle böyle arkadaşlarım herşeyi halletmişler bir anda gelişti gizli saklı iş çevirmek istemiyorum yarın görüşmeye gidicem bilgin olsun diyim diyorum ama eşim önce onaylansın öyle söyle diyor haklıda ama içim rahat değil işte offf çok kötüyüm göbek atmam gerekmezmiydi şimdi sonuçta 3 kişiyiz bütün gün yüzyüzebakıyoruz kendimi yalancı gibi hissediyorum offf ne yapmalıyım sizce bu sefer yarın öbürgün ben bırakıyorum abdi ibrahime başlıyorum dediğimde bana güveni kalmayacak arkamdan iş çevirdin diyecek e açık açık söylersemde içim rahat edecek ama tavrından çekiniyorum
keşke benim yerime biri oturup konuşsa ben o anı yaşamasam hiç dayanamıyorum böyle kalp kırmaya burda tüm sistem 2 kişi üzerine kurulu patronu saymıyorum diğer eleman satışçı ben eğitimci ama aslında satışıda faturalarıda siparişleride her işi ben yapıyorum şimdi pat diye bırakınca yüzüstü bırakmış olacağım keşke hiç girmeseydim böyle sorumluluklara altında eziliyorum
yardım edin nolur çok kötüyüm mutlu olmam lazım görüşmeye rahat gitmem lazım birde yarın işe gelmiycem ne diyip izin alıcam zaten tel le konuşup duruyorum kaçtır anlamıştır patron suratını astı bile zaten kalifiye elemanı tutamayacağını biliyordu eskiden beri hep şüphelenir görüşmelere gidiyormuyum diye bilgisayarımı karıştırır tel ları dinler vs vs sabahtan gelmiyim diyorum arar hastayım gelemiycem derim ertesi günde konuşurum napıyım bu sefer yalan söyledim diyede kızacak ama offff Allahım sen bir yol göster sanki eşimden boşanıyorum ya neden böyleyim ben
hm emziren anne diyeti mi, duymamıştım hiç bi bakayım google dan. kilo vermeye basladın mı?
valla bizim babamız hepsiburadadaki en ucuzlardan almış bi tane, markası ne belli değil, 99 tl sanırım fiyatı.
ama iş görüyo, oturuyo oglum içinde rahat rahat.
benim kv nin tesbih vermesi pek masum ve temiz kaldı bunun yanında, ben kızmayım bari artık :)
bu dukan diyetiyle çok zayıflayanlar var vallahi,
istedikleri kadar yumurta, et, süt, peynir yiyolar ama yagsız olcak.
karbonidrat yok sadece yulaf kepeği yiyolar.
günde 3 lt su içiyolar.
sebze de yiyolar, bazı yasaklılar var, patates mısır gbi, onlar haricindekileri.
bu atak evresinde, 2. evrede bişiler daha ekleniyo yedikleri şeylere.
burda örnek bi yemek var.
dukandiyetitariflerim: ATAK EVRESİ YEMEKLERİ
değişiklik herzaman iyidir rahatlatır insanı. güzel bir tatil olur sana inşallah.güle güle git güle güle gel canım.
Evet iyiyim canım saol. kolum bacağım mor geziyorum sadece.
pembelim sana zahmet olmazsa şu közlü olan tarifi banada verirmisin. benim buzlukta yazdan közlediğim kırmızı biberlerim vardı bende yapayım paşama. baktım göremedim sayfalardan tam bir tarifi.
kadınlık zor iş bacım. her yük bizim üzerimizde.
e artık buluşunda rüyalarınız gerçek olsun. çok heyecanlı bir buluşma olur ama haa. ne güzel.
benim kv nin tesbih vermesi pek masum ve temiz kaldı bunun yanında, ben kızmayım bari artık :)
kv tesbih olayı iyiymiş. bizimki ne bulursa veriyor. paşamda ağzına alıyor tabi. tepki gösterince de en sinir olduğum lafı ''bişey olmaz'' kendilerinden yeterince mikrop alıyor zaten. çürümüş dişi varmış, çektiremiyor kalbi var. çocuğun ağzını öpüyor. elini öpüyor. deli oluyorum. yere düşen emziği yıkamaz. offf varda var yani. bide kendisine sor çok titiz.
günaydın hanımlar nasılsınız haftanın ilk günü ve ben tosbik kızımı bırakıp işe geldim özledim ya uyanmıştır şimdi mis gibi kokusunu içime çekesim var
herkese ve bebişlerine iyi haftalar olsun inşallah
Hanımlar aranızda emziren ve doğum kontrol hapı kullanan var mı? Doktorum doğumdan sonra 6.ayında istersen hapa başlayabilirsin demişti, nette araştırdım, hem östrojen hemde progesteron içeren dkh ları emziren annelerde kullanılmamalıymış, sadece progesteron içeren haplar varmış onlar kullanılabilirmiş, hatta anne sütünü bi miktar artırdığı dahi söyleniyo
Aranızda kullanan varsa acil yardım lütfeeeeeen
Bu arada önümüzdeki ay ufak bi tatil planımız var ama benim adetime denk geliyo, napsam bilemiyorum, önceden olsa geciktirici kullanıyodum şimdi kal geldi, bi dr a sorsam mı?
Kizlar dun esimle tartismistik okuyanlar bilir aramiz bozuuk.neyse dun gece ruyamda esim beni aldatiyordu bende onlato gpruyorum ve esimde inkar etmiyor yikiliyorum bosancakmiyim kizim nolcak nrrde oturcam bir anda herseyi düşünmek zorunda kaliyorum.uyandigimda bile etkisi altindaydim cok üzüldüm. İşin kötüsü beni bu topicten herkesin bildigi biriylealdatiyodu busimdi sdini soylemiyim kızın ne suçu var
ben de oto koltuğu araştırıyorum ama 1 yaşından önce pek önermiyorlar.kumaşının guzel olması bi şey ifade etmez önemli olan sağlamlığı.ani bi fren yaptıgında çıkar mı mesela,ben acemi şöför olaraktan çok fazla ani fren yapıyorum örneğin,gerçi hala ceylini arabaya alıp bir yere gitmeye pek cesaretim yok.
ben şimdi geldim valla,cenanın annesini merak ettim nasıl oldu acaba,çok fazla giremıyorum artık.bı koşuşturma gidiyor.ne zaman kıçımı yere koyarım merak edıyorum şahsen.acaba bu fındıklar 1 yaşına geldiğinde rahat erermıyız kı.benım zilli bana yazdırmıyor bılgısayarda.pat pat vuruyor bılgısayara.
:) şekerim bana kalırsa bi tarafın açık kalmış gece.o kadar da değildir hani:) sorun ne bılmıyorum ama ufak tefek surtuşmeler caizdir.
selam kızlar
Selam kizlar hemn bi bakim cikicam cokkk isim var izmire gidiorm bu aralar hastaliklardan cok bunaldm esimde bizi izmire gotrcek aileme onlarda dorugu cok ozlemslerdi hem..oglus iyilesme asamasnda toparladi biraz bnde atlattim gribi iyiyz cok sukur isalah izmirde gezerkn dahada iyi olucm ole iste aksama yola ckcam hazrlik var hepnzi opuyrm..
Kizlar dun esimle tartismistik okuyanlar bilir aramiz bozuuk.neyse dun gece ruyamda esim beni aldatiyordu bende onlato gpruyorum ve esimde inkar etmiyor yikiliyorum bosancakmiyim kizim nolcak nrrde oturcam bir anda herseyi düşünmek zorunda kaliyorum.uyandigimda bile etkisi altindaydim cok üzüldüm. İşin kötüsü beni bu topicten herkesin bildigi biriylealdatiyodu busimdi sdini soylemiyim kızın ne suçu var
ben de oto koltuğu araştırıyorum ama 1 yaşından önce pek önermiyorlar.kumaşının guzel olması bi şey ifade etmez önemli olan sağlamlığı.ani bi fren yaptıgında çıkar mı mesela,ben acemi şöför olaraktan çok fazla ani fren yapıyorum örneğin,gerçi hala ceylini arabaya alıp bir yere gitmeye pek cesaretim yok.
ben şimdi geldim valla,cenanın annesini merak ettim nasıl oldu acaba,çok fazla giremıyorum artık.bı koşuşturma gidiyor.ne zaman kıçımı yere koyarım merak edıyorum şahsen.acaba bu fındıklar 1 yaşına geldiğinde rahat erermıyız kı.benım zilli bana yazdırmıyor bılgısayarda.pat pat vuruyor bılgısayara.
:) şekerim bana kalırsa bi tarafın açık kalmış gece.o kadar da değildir hani:) sorun ne bılmıyorum ama ufak tefek surtuşmeler caizdir.
haklısın ya ben aşırı duygusalım malesef bana güveniyor ya benim patronum değişik bir tip birine güvendimi ömür boyu orda kalacaksın gibi bakıyor ben doğum iznine çıktım dönmiycem diye 4 ayda 10 kilo aldı stresten kolay kolay bu maaşa bu kadar iyi eleman bulamaz ki bulmuş olsada yetiştiremez bu işi yapabilmek için benim gibi mtfağında yetişmiş olman lazım sonuçta laboratuvar cihazı dediğin 3000 ayrı malzeme ve ben hepsini ezberledim neredeyse sıradan biri bunu bilemezki ben nasıl muhasebe yapamazsam bir başkasıda kimyayı anlayamaz vs vs amann haklısın ya banane o düşünsün belkide o benim kadar dert etmeyecek doğum iznine çıkarkende böyle oldum ben günlerce kara kara düşündüm iznim geldi demek için adam söyler söylemez demezmi iyi bu haftadan sonra ayrıl izine heee birde izine çıkarken bana ne dese beğenirsin sen dönene kadar çok zorlanırsam yerine eleman alırım bende dedimki o zman bende yasal haklarımı kullanır tazminatımı alırım seninle var olmadımki seninle yok olayım diplomam var geçmişim kariyerim var 1 aya iş bulurum ben sen aldığın elemanı 1 aya yetiştirirmisin sen düşün dedim karnım burnumda bana bunuda yaşattı ya işten çıkarırsa endişesiyle çocuğumun eşyalarını bile istediğim gibi alamadım olurda işsiz kalırsam sıkıntı yaşamayayım diye bankada hazırda olan paramı kullanamadım hep uygun fiyatlı ucuz şeyler seçtim bebek arabası puset falan alırken oysa 1 yıl birikim yapmıştım bebeğime herşeyin en iyisini alayım diyehaklısın canım ya,neyse sağlıkları yerınde olsun da varsın bız rahat etmıyelım.
ama hayatım sen boşuna kaygılanıyorsun.neden gizli saklı iş cevirsin ki.sonuçta hıc bır iş yerinde hiç bir eleman kalıcı değildir.mühim olan işin yurumesıdır.ayrıca senın verilmiş sözlerin yok senın patronun sana guvenıp mı açtı o iş yerini.senı nasıl bulduysa sen gıttıkten sonra da senın gıbı bırını bulur 3-5 gun ıcınde.burda bı aldatmaca yok.herkes çıkarını dusunur.patronun da çıkarını dusunur.senın kara kaşın kara gözün için değil.bana kalırsa yenı işin kariyerin açısından daha hayırlı.bu iş onaylandıgında patronunu al karsına konus.kariyerin için daha iyisi oldugunu yükselmek ıstedıgını falan soyle yani işten ayrılma gerekçen işine verdiğin önem olsun,başka şeyleri katma araya tatlı tatlı ayrılın mümkün mertebe.eğer patronun ters bir tepki verirse o da onun öküzlüğü olur.inşallah hayırlısı olsun hakkında.ama duygusal dusunme.dediğim gibi kimseye vaad edilmiş bir sözün yok.kimse sana guvenerek cıkmadı yola,sen de kımseye guvenerek cıkmadın.
Canım sen yanlış birşey yapmıyorsun. Ayrıca şuanki işin asıl mesleğinle alakalı değilki. İstedikleri kadar iyi davransınlar sana. İstersen bugün iş çıkışına yakın açıklamanı yap. Arkadaşlarının kendi mesleğini yapmayı ne çok istediğini bildiklerini, bu yüzden böle bir ayarlama yaptıklarını, bunca yıl karşılıklı emeklerinizin geçtiğini ama hazır yaşın alıp başını gitmemişken şansını denemek istediğini söyle. Hiçbiri de yalan değil. Süt iznini falan hiç karıştırma bence. Ya bi de millet 20-30 yıllık evliliğini bitiriyor ve umursamıyor onca söz vermişken. Sen işinden ayrılacaksın büyütme yani :) yarın da başarılar diliyorum canım.
ıyk çürük diş mi anammmm, Allah yardımcın olsun cnm ya..çürümüş dişi varmış, çektiremiyor kalbi var. çocuğun ağzını öpüyor. elini öpüyor. deli oluyorum. yere düşen emziği yıkamaz. offf varda var yani. bide kendisine sor çok titiz.
bizimki bundan, koltuk yerinden oynamıyo, arkadan kemerle baglamış eşim koltuga, nasıl oluyo bilmiyorum. ama sağlam çok şükür.ben de oto koltuğu araştırıyorum ama 1 yaşından önce pek önermiyorlar.kumaşının guzel olması bi şey ifade etmez önemli olan sağlamlığı.ani bi fren yaptıgında çıkar mı mesela,ben acemi şöför olaraktan çok fazla ani fren yapıyorum örneğin,gerçi hala ceylini arabaya alıp bir yere gitmeye pek cesaretim yok.
Selam kizlar hemn bi bakim cikicam cokkk isim var izmire gidiorm bu aralar hastaliklardan cok bunaldm esimde bizi izmire gotrcek aileme onlarda dorugu cok ozlemslerdi hem..oglus iyilesme asamasnda toparladi biraz bnde atlattim gribi iyiyz cok sukur isalah izmirde gezerkn dahada iyi olucm ole iste aksama yola ckcam hazrlik var hepnzi opuyrm..
selam kızlar
ıyk çürük diş mi anammmm, Allah yardımcın olsun cnm ya..
bizimki bundan, koltuk yerinden oynamıyo, arkadan kemerle baglamış eşim koltuga, nasıl oluyo bilmiyorum. ama sağlam çok şükür.
Cardle Ultra Protect Oto Koltuğu (9-36 Kg) / Koyu Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
sevgili cincon
iş dünyası senin kadar masum değil hayatım. duygusal olarak bakma olaya, profesyönel olarak yaklaşman lazım.
yıllardır emek verdiği iş yerinden bir açığı görüldüğünde gözünün yasına bakmadan işten çıkarılan birsürü tanıdıgım var.
hiç oyle emek, kardeşlik, arkadaşlık, abilik, ablalık gbi şeyler yok bu dünyada, çıkar var çıkar..
oyle olmasa zaten seni bu kadar yorup üzmezdi mevcut patronun. o senin iyiliğini düşünüyo mu ki? bak doğum iznine bile zar zor minnetle çıkmışsın.
.
canım bence açık açık söyle ne yapacak senin gibi elemanı işten çıkaracak hali yok ya.. ayni durum kardeşime de oldu kara kara düşünüyordu nasil söyleyeceğim diye holding gibi bir yere geçti şartlar iyi olunca patronuda üzülmüş ama senin için sevindim demis gayet de guzel ayrıldı referans için önemli
haklısın ya ben aşırı duygusalım malesef bana güveniyor ya benim patronum değişik bir tip birine güvendimi ömür boyu orda kalacaksın gibi bakıyor ben doğum iznine çıktım dönmiycem diye 4 ayda 10 kilo aldı stresten kolay kolay bu maaşa bu kadar iyi eleman bulamaz ki bulmuş olsada yetiştiremez bu işi yapabilmek için benim gibi mtfağında yetişmiş olman lazım sonuçta laboratuvar cihazı dediğin 3000 ayrı malzeme ve ben hepsini ezberledim neredeyse sıradan biri bunu bilemezki ben nasıl muhasebe yapamazsam bir başkasıda kimyayı anlayamaz vs vs amann haklısın ya banane o düşünsün belkide o benim kadar dert etmeyecek doğum iznine çıkarkende böyle oldum ben günlerce kara kara düşündüm iznim geldi demek için adam söyler söylemez demezmi iyi bu haftadan sonra ayrıl izine heee birde izine çıkarken bana ne dese beğenirsin sen dönene kadar çok zorlanırsam yerine eleman alırım bende dedimki o zman bende yasal haklarımı kullanır tazminatımı alırım seninle var olmadımki seninle yok olayım diplomam var geçmişim kariyerim var 1 aya iş bulurum ben sen aldığın elemanı 1 aya yetiştirirmisin sen düşün dedim karnım burnumda bana bunuda yaşattı ya işten çıkarırsa endişesiyle çocuğumun eşyalarını bile istediğim gibi alamadım olurda işsiz kalırsam sıkıntı yaşamayayım diye bankada hazırda olan paramı kullanamadım hep uygun fiyatlı ucuz şeyler seçtim bebek arabası puset falan alırken oysa 1 yıl birikim yapmıştım bebeğime herşeyin en iyisini alayım diye
düşününce ne çok haksızlık yapmış bana neden hala onu düşünüyorsam salağım ben ya
sağol bitanem ohh rahatladım valla ya kendimi hain gibi hissediyordum profesyonel olmak lazım sonuçta değilmi buraya güvenipte okumadım ben birde ben ünv birincisiyim sen yıllarca oku eşşek gibi birinci ol gel burda onca haksızlık gör birde boyun ey bence başka işe gitmeme bile gerek yok direk ben artık çalışmak istemiyorum burda demek bile yeterli ki haksızda değilim dimi
sağolun kızlar ya biraz rahatladım sanki geçen yılda araba alıcaz eşimle biz 10 bin tl civarlarında araba arıyoruz eşimlede tanışmıştı baya iyyidi araları neyse bize dediki ya çocuklar gerekirse bende yardım edeyim avans vereyim adam gibi araba alın araba alırken ucuzuna bakılmaz vs dedi eşimi can evinden vurdu zaten araba hastasıdır eşim rica etti ben pek hazetmem bu gibi şeylerden ama iyi dedim senimi kırıcam abi dedim 5 bin avans verirmisin ayda bin bin geri ödiyim olur olur dedi hatta kendini zorlama 500 bile ödesen olur kaçmıyorsun ya dedi neyse biz arabayı bulduk işlemler yapıldı iş parayı almaya geldi bu yan çizdi ya muhasebedende para çıkaryılnıyor sözde verdim ama falan dedim abi dert değil zaten içime sinmemişti borçlanmak vazgeçtik biz neyse bu aradı tamam muhasebeci halletti hesaba aktardım dedi neyse aldık parayı arabayı aldık eşim o ay düştü kolunu kırdı neyse bende hamile olduğumu öğrendim o ay ay başı ben maaşı aldım 1000 tl hesabına aktardım bana demesinmi şimdi canancım böyle ödeme olmaz parça parça yarın öbürgün izine çıkıcan biz bu parayı 2 ayda kapatalımabi dedim iyi hoşta maaşım belli ayda 2500 almıyorum ki ben e 2 kişi çalışıyorsunuz eviniz kira değil vs demezmi bi sn dedim birincisi herkesin geliri gideri kendine muhasebemi tutmak sana düşmez ben kayıtlı işlemli avans aldım şirketten ödeme planı imzaladım ona göre ödüyorum he madem öyle diyorsun tamam izine çıkmadan kaparım dedim ki izine 7 ay var daha 2 aylık bile hamile değilim eşime söyledim eşim tabi altında kalırmı hemen gitti kredi çekti ertsi gün 5000 tl önüne koyduk ama işte siz yanlış anladınız vs vs dedim abi yanlışı bu avansı almakla yaptım gerek yoktu sonuçta 10 binlik arabada iş görürdü neyse sen vesile oldun pahalısını iyisini aldık sağol neyse kapatalım konuyu dedik yani demediki bu adamın kolu kırık 2 ay raporlu maaş almayacak bu kız karda kışta hamile hamile gidip geliyor bu ay sesimi keseyim demedi resmen paraya tapıyor ya off konuçtukça kötü oldum niye hala burdayımki onca şeye rağmen üzülüyorum kesinlikle bu iş olmasada çıkıcam artık kendime yazık ediyorum resmen giden gün benden gidiyor
canım karşımdaki o olgunlukta biri değilki benimde ilk ayrılışım değil ve eski yöneticilerimle hala görüşürüm hiçte sorun yaşamadım ayrılırken aynı şekilde çokta iyi referans oldular ki şu anda da eski referanslarımdan biri ayarladı yeni işimi ama gel görki bu adam profesyonel düşünmeyecek kırılıcam off en fazla ne olabilirki cv e eklemem olur biter neyse kızlar hep kv konuşurduk bugün ilk kez patron çekiştiriyoruz sayemde iş stresine sizde bulaştınız hakkınızı helal edin amann gelelim yarınki görüşmeye şöyle saçıma fön çektiriyim giyeyim takımlarımı şık şıkıdım gidiyim dimi azıcık kendime gelirim beh
Geciktiriciyi öğrenince bana da söyle olur mu canım? Sonuçta hormonla oynanınca mutlaka etkiler diye düşünüyorum.
Onu daha soramadım ama arkadaşlar tampon önerdi, hiç kullanmadım, kullanabilir miyim bilmiyorum
Aranızda tampon kullanmış olan var mı?
Onu daha soramadım ama arkadaşlar tampon önerdi, hiç kullanmadım, kullanabilir miyim bilmiyorum
Aranızda tampon kullanmış olan var mı?
kızlaaaarrrrr uzun zamandır giremedim geçmişi okumadım henz ama size bi haberim vaarr..
bugün bankamdaki görevimden istifa ettim,artık ev hanımıyım..
kızım için mutluyum ama içim de buruk..
kendimi biraz kötü hissediyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?