ya diş olayı her çocukta farklıymış ben doktorumuzu aradım dişimiz çıktı diye ilk sorusu ishal ateş varmı dedi yok niye dedim genelde olur dedi yani dişten kaynaklanabilir bir ihtimal enfeksiyon belirtisi varmı başka ?
canım senin dr kim hangi hastaneye gidiyorsun? bende yakınlarda arıyorum çocuk dr
buarada kitap okumayı seven arkadaşlar, yada çocuk eğitimi üzerine benim gibi doğum yaptıktan sonra merakj yapan arkadaşlara tim seldin nin hartika çocuk naısl yetişdirilir adlı kitabını öneriyorum. montessori eğitimi üzerine bir kitap. ben kafayı montesorri ye takmıs durumdayım kızım da uygulamaya başladım diye bilirim. ilgilenenler araştırabilir :)
Günaydın cnm, bende montessori ile ilgili şeyler okuyorum ama uygulamalar aktiviteler için biraz daha zamanımız var galiba dimiş?? Daha çok minikler, dediğin kitabı okuycam mutlaka
canım aslında yavas yavas başlaya biliriz ? şu şekilde duyusal torbalar yapabiliriz yada satın alabiliriz onlarla oynarlar. ve montessori ye giren oyuncaklar var onlardan alabiliriz. işin en güzeli bir çok oyunu evdeki eşyaları kullanarak yapabiliriz . birde iç içe giren plastik kapları verip iç içe koymalarını öğretebilirsin. qaslında montesorri doğumdan itibaren başl bebek gelişimlerinde bazı dönemlerin çok önemli olduğunu ve kaçırılmaması gerektiğini söylüyor.
Eet en güzel yanı evde yapılan etkinlikler zaten biran evvel başlamak için can atıyorum:))
Duyusal torbaları düşündüm ama bizimkisi herşeyi ağzına soktuğu için çekindim birazcık:))
benim de yeni yeni başladı ağzına götürmeye henuz diş cıkartamadık ama galiba çıkacak yakında :)
Bizim dişimiz braz fazla herşey ağzında sürekli:)) dışarı çıkar çıkmaz alıcam dediğin kitabı, snde yaptığın etkinlikleri burdan paylaşırsan çok sevinirim:))
bende bu dusunceyle ıse gerı dondum bebegımmm tamam sımdılık guzel olucak evde olucam bebegımın yanında.haklısın kesinlikle katılıyorum bankacılık ölmeyen meslek illaki iş bulursun arkadaşımda bankacıydı hamileyken istifa etti doğurdu büyüttü 3 yaşına getirdi verdi anaokuluna şimdi girdi daha iyi pozisyonda çalışıyor benim mesleğim biraz farklı genelde büyük fabrikalar eleman seçerken 30 yaş sınırı koyarlar hatta 28 bile dezavantajdır ama benim arkadaşlarımın katkısı büyük yoksa bu kadar şanslı olamazdım şimdi çıksam 3 yıl sonra iş bulmam çok daha zorlaşacak yeni cihazlar gelecek yeni sistemler çıkacak hiçbirini bilmiyor olacağım vs vs o yüzden cesaret edemedim tamamen ev hanımı olma düşünceside yordu beni kısmet inşallah hayırlısı budur zaten 3 yaşına gelsin bende iyi bir anaokulu bulup vericem dil eğitimine başlasın çalışmıyor olsam tek maaşla yapamam bunları yanında olurum şefkat gösteririm öperim severim ama maddi konularda yetemem gelecek sunamam off ah şu para yokmu işte elimizi kolumuzu bağlayan
ıyk çürük diş mi anammmm, Allah yardımcın olsun cnm ya..
bizimki bundan, koltuk yerinden oynamıyo, arkadan kemerle baglamış eşim koltuga, nasıl oluyo bilmiyorum. ama sağlam çok şükür.
Cardle Ultra Protect Oto Koltuğu (9-36 Kg) / Koyu Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
sevgili cincon
iş dünyası senin kadar masum değil hayatım. duygusal olarak bakma olaya, profesyönel olarak yaklaşman lazım.
yıllardır emek verdiği iş yerinden bir açığı görüldüğünde gözünün yasına bakmadan işten çıkarılan birsürü tanıdıgım var.
hiç oyle emek, kardeşlik, arkadaşlık, abilik, ablalık gbi şeyler yok bu dünyada, çıkar var çıkar..
oyle olmasa zaten seni bu kadar yorup üzmezdi mevcut patronun. o senin iyiliğini düşünüyo mu ki? bak doğum iznine bile zar zor minnetle çıkmışsın.
cnm ii oldgnuza sevndm, hava değişiklği ii gelir. tebdili mekanda ferahlık vardır ne olsa.
cnm 9-36 oto koltuğunu kullanmaya başladınız mı? rahat ediyo mu? bizimki doğduğundan beri kullanmakta olduğu pusete artık sığmıyo ve içinden çıkıp bana bakmaya çalışıyo:) 9-25'lik güzel bi şey aldık ama daha arabaya monte etmedik. bunun da içinde küçük kalcakmış rahat edemicekmiş gibi geldi bana:26: sanki ara boyuttalar şu anda.
bir arkadaş araba koltuğu sormuştu bizde aldık çünkü artık ana kucağımıza sığamıyoruz
biz bu modeli aldık şimdilik memnunuz 9-36 kg olanı uzunca bir süre kullanırız inşallah
biraz pahalı birşeydi ama tanıdık vasıtasıyla alınca uygun fiyata geldi bizde alıverdik tavsiye ederimEki Görüntüle 668086
Hangi marka aldınız?? Kesinlikle ara boyuttalar :)
İzofixli kullanımı zor olur gibi geliyor bana. Bir de bizde iki araba var. Arada çıkarıp diğerine takmak gerekirse nasıl olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?