Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım senin dr kim hangi hastaneye gidiyorsun? bende yakınlarda arıyorum çocuk dr

günaydınnnnnnnnnn

nasılsınız kızlar anaaa nfk ve karakız yok topik sessiz olmuş :26:

karakız ve cincon buluşmuşsunuz biz yokuz ama

cinconcum bugün görüşmen varmış hayırlı geçer inşallah canım şimdiki işyerinide kafana takma canım

aryamm canım dişiniz çıkmış hayırlı olsun bizim doktorumuzda ishali diş belirtisi olarak söylemişti

günaydın güzel temmuz anneleri ve bebişleri nasılsınız ? ben iş yoğunlugundan yazamaıyorum ama takip etmeye çalısıyorum. buluşma ayarlanıyor ne güzel malesef benim katılma şansım yok ama gönülden size katılmıs durumdayım :) cincon'nun iş görüşmesi varmış inşallah iyi geçer.

sahilden bahsedeyim size son zamanlarda pek gelişmiyor gibi geliyordu nedeni de salak salak yapmamam gerekeni yapıp diğer bebeklerle kıyaslamam. kızım yürüteçi sevmiyor içinde durmuyor. babamız çok huysuz yere koyamadığımızdan emeklemeyi de öğrenemedi kuzum. bunun dışında bay bay yapmayı öğrendi. duru p durup bay bay yapıyor birde sürekli fışfış kayıkcıyı oynuyordum kendisiyle. oynamak istediğinde başlıyor öne arkaya sallanmaya. sırt üstünden yüz üstüne yeni dönmeye başladı. birde uyurken emziğini düşürdüğünde alıp tekrar ağzına koymaya başladı ama yinede arada ağlıyor kalkıp ben veriyorum. bunlar dışında ben koltuk altından tutup yürütüyorum ama hanım efendı bir iki adımdan sonra zıplamaya başlıyor :) masaya tutunup masadaki eşyalarla oynamaya bayılıyor. bizden haberler böyle umarım herkes iyidir.

buarada kitap okumayı seven arkadaşlar, yada çocuk eğitimi üzerine benim gibi doğum yaptıktan sonra merakj yapan arkadaşlara tim seldin nin hartika çocuk naısl yetişdirilir adlı kitabını öneriyorum. montessori eğitimi üzerine bir kitap. ben kafayı montesorri ye takmıs durumdayım kızım da uygulamaya başladım diye bilirim. ilgilenenler araştırabilir :)

Günaydın cnm, bende montessori ile ilgili şeyler okuyorum ama uygulamalar aktiviteler için biraz daha zamanımız var galiba dimiş?? Daha çok minikler, dediğin kitabı okuycam mutlaka

Günaydın herkeze. bugünlerde çok sessiz burası. niye kimse konuşmuyor. havada güzel değilki herkezler gezmelerde desem. neyse herkez için hayırlı ve mutlu bol neşeli bir gün olur inşallah.

Günaydın cnm, bende montessori ile ilgili şeyler okuyorum ama uygulamalar aktiviteler için biraz daha zamanımız var galiba dimiş?? Daha çok minikler, dediğin kitabı okuycam mutlaka

canım aslında yavas yavas başlaya biliriz ? şu şekilde duyusal torbalar yapabiliriz yada satın alabiliriz onlarla oynarlar. ve montessori ye giren oyuncaklar var onlardan alabiliriz. işin en güzeli bir çok oyunu evdeki eşyaları kullanarak yapabiliriz . birde iç içe giren plastik kapları verip iç içe koymalarını öğretebilirsin. qaslında montesorri doğumdan itibaren başl bebek gelişimlerinde bazı dönemlerin çok önemli olduğunu ve kaçırılmaması gerektiğini söylüyor.

Eet en güzel yanı evde yapılan etkinlikler zaten biran evvel başlamak için can atıyorum:))
Duyusal torbaları düşündüm ama bizimkisi herşeyi ağzına soktuğu için çekindim birazcık:))

Eet en güzel yanı evde yapılan etkinlikler zaten biran evvel başlamak için can atıyorum:))
Duyusal torbaları düşündüm ama bizimkisi herşeyi ağzına soktuğu için çekindim birazcık:))

benim de yeni yeni başladı ağzına götürmeye henuz diş cıkartamadık ama galiba çıkacak yakında :)

benim de yeni yeni başladı ağzına götürmeye henuz diş cıkartamadık ama galiba çıkacak yakında :)

Bizim dişimiz braz fazla herşey ağzında sürekli:)) dışarı çıkar çıkmaz alıcam dediğin kitabı, snde yaptığın etkinlikleri burdan paylaşırsan çok sevinirim:))

Bizim dişimiz braz fazla herşey ağzında sürekli:)) dışarı çıkar çıkmaz alıcam dediğin kitabı, snde yaptığın etkinlikleri burdan paylaşırsan çok sevinirim:))

paylaşırım canım sorun değil bende henüz öğrenme aşamasındayım senin gibi :) amam kitabı tavsiye ederim fiyatı da fazla pahalı değil.

bende bu dusunceyle ıse gerı dondum bebegımmm tamam sımdılık guzel olucak evde olucam bebegımın yanında.
ama bebegım buyuyecek 2-3 yasına gelecek dil eğitimi bende ıstıyorum ama tek maaşla olmaz
zengın kocamız yok canancım :)))) çalışacağızzz...

cnm 9-36 oto koltuğunu kullanmaya başladınız mı? rahat ediyo mu? bizimki doğduğundan beri kullanmakta olduğu pusete artık sığmıyo ve içinden çıkıp bana bakmaya çalışıyo:) 9-25'lik güzel bi şey aldık ama daha arabaya monte etmedik. bunun da içinde küçük kalcakmış rahat edemicekmiş gibi geldi bana:26: sanki ara boyuttalar şu anda.

bir arkadaş araba koltuğu sormuştu bizde aldık çünkü artık ana kucağımıza sığamıyoruz
biz bu modeli aldık şimdilik memnunuz 9-36 kg olanı uzunca bir süre kullanırız inşallah
biraz pahalı birşeydi ama tanıdık vasıtasıyla alınca uygun fiyata geldi bizde alıverdik tavsiye ederim

Bizimki bundan . Bende memnunumhttps://www.google.com.tr/search?q=chicco+oto+koltuğu&hl=tr&client=safari&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fF1RUbeTMrSB7Qal14GwCQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=320&bih=416#biv=i%7C11%3Bd%7Cv5ht1It2iXjRQM%3A

Hangi marka aldınız?? Kesinlikle ara boyuttalar :)

İzofixli kullanımı zor olur gibi geliyor bana. Bir de bizde iki araba var. Arada çıkarıp diğerine takmak gerekirse nasıl olur??

Günaydınlarrrrr..hayırlı bereketlı bı hafta olsun ınsallah..dun butun gun temızlık yaptım ilhan emir babaanne ve dedesiyle basbasa bırakarak..temızlık yeptıgıma sevınıyorlarrr valla daha cok bırarada olalım dıye..halbukı hafta 7 gün 8 bırlıkteyızz:)

evettttt zengin oluyoruz bizde..şükür dişimiz igne bası gıbı kendini gösterdi..o bile rahatlattı biraz cocuğu..yoksa bagıra bagıra dolanıyordukk evın ıcınde sarkı soyler gıbı..bakalım bu huyunu bırakacakmı.?ama resmen sarkı soyler gıbı coglıklar atıyor arada hakan aysev gibi..
Aryamm38.. sızınde patlamıs sanırım dişinizz..hadı azınlık kalmıstık forumda dıiş cıkmayanlar olarak..başımız kel kalmadı:)
Cinconn.. umarım iş görusmen hayırlı olur hakkında
Tugcee..izmire gıtmek sanada bebısede ıyı gelır cok bunaldın sende hastalıklardan..senınde anne ılgısıne ıhtıyacın vardırr..40 yasınada gelsekk bız hala kucuguz onların gozunde
Nfk..annenın ıyı olmasına sevındım Allah kımseyı saglıgından ayırmasın..

Hangi marka aldınız?? Kesinlikle ara boyuttalar :)

İzofixli kullanımı zor olur gibi geliyor bana. Bir de bizde iki araba var. Arada çıkarıp diğerine takmak gerekirse nasıl olur??

bizde tek araba olduğu için problem yok

ama buda güvenlik açısından biraz daha ek önlem gibi birşey oluyor ama dediğinde doğru sürekli arabada değiştirmek zor olur sizin için:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…