doğrudur da, dışarda zaptedemiyorum.. yürümek istiyor..
alıcam mecbur..
Yoo hala yavaş ilerliyor canım baksana :)Hayırlı akşamlar canlarım... Nasılsınız. Özlediniz mi beni...?
Ben şuan Eskişehirdeyim... Geleli bir saat kadar oldu.. Kocişi şimdiden özledim..
Ara ara girmeye çalışırım... Allah'a emanet olun... Öpüldünüz...
Bu arada ben varken sayfalar ilerlemiyordu..Şimdi 100 sayfa kadar ilerlemiş benim gitmemi bekliyordunuz demekki...
ayşecik hep gezmek istiyor.. evde kolay da dışarıda da gezecek illa..
dışarıda giymesi için bi ayakkabı almak lazım.
hediye gelen bi lcw ayakkabı var, ama küçük geliyor artık ayağına.
ilk adım ayakkabısını nerden aldınız?
* kucağımızda uyuyo, ağırlaştıkça zorlaştı uyutmak. bi de artık baska kimseyi de istemiyo illa benm kucağım olcak. yarı baygın uyumak üzereyken bile yavascacık baskasnın kucağına versem, ağlamaya baslıyo. yatagına koydugmda da aglıyo iice dalmadıysa. napcaz boyle bilmiyorum.Bebislerinizi gece uykusuna nasıl yatırıyorsunuz?
Bir diğer sorum yastık kullaniyor musunuz?
Balık yediriyor musunuz?Bizim ki pek sevmiyorbalık yağı kullanma olayını bu kontrolde soracağım doktora.
Oğlum 1 aydır emekliyor en sevdiği sey ev terlikleri,elindeki oyuncağı bırakıp terliğe uçuyor :)ayrıca kavanoz kapaklarını cok seviyor,mutfakta yemek yaparken eline veriyorum farklı yerlere vurduğunda ayrı sesler çıkardığını anlayınca garibim sevindirik oluyor.Birde pet şişelerin icine sulu boya ile ayrı ayrı 4 renkte 4 pet şişeye renkli su yaptım onları calkalamak hosuna gidiyor.Bir tanede bozuk 5-10 kuruşları koyduğum var en cok onu seviyor.Baska önerileriniz var mı?
Hepinizin bebislerini cok öpüyoruz oglusla,ayrıca Anadolu yakasında kartalda oturuyorum buluşma ısı bu yakada olursa bende gelebilirim oğlumla :)
aynen oyle ya, 8 de uyudugu zamanlar 7 de kalkıyodu, uyku saatini 9 a cektik 6 da uyanır oldu.herkese günaydınlaar dün gece 12 ye kadar elifi uyutmaya çalıştım gece yarısı uyudu ama sabah 7 de hortadık yine hatta ne kadar geç yatarsa o kadar erken kalkıo sanki normalde on bçuk gibi uyur sekiz buçuk gibi kalkar enteresan bu çocuklar. geçen pilav yedirdim yoğurtladım bi güzel yedi. bazen babam kızıyor kızım niye yediriyorsun pilav yermiymiş çocuk diyor e istiyor yiyor veriyorum bende vermeyeyim mi diyorum ekmek bandırıp yemeklerin sularından veriyorum. geçen ananemize gittik ıspanak yemeği vardı ondan yedi
ya cok güzel de pahalı geldi bana biraz 1300 e yakın bi fiyatı var.bu bellona canım çok hoş dimi benim işyerimin burda var mağazada hergn bakıp bakıp ahh ahh diyorum büyüsede alsam valla 3 yaş gibi kullanır tahminimce hatta bence 2 yaşta ideal çünkü zaten alçak içie geniş yani sığmayıpta nereye düşecek hem bunu alırsak yatağına daha çabuk alışır bizde bağımsızlığa kavuşuruz diye umud ediyorum
hayırlı olsn, güze güle otur.Merhaba kızlaaaaarr nasılsınız bebeklerim sizleri çok ama çok özledim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım çünkü telden giriyorum bizim net hala bağlanmadı inşallah önümüzde ki hafta hallolacak yeni eve taşındım o yüzden uzun sürdü biraz ayrılığımız kıııııızz Temmuz bebeleri neler yapıyorlar oturan kalkan emekleyen tırmanan var mı :))) ?
çok güzel olmuşlar eline sağlık, ben de kız kardemişimn kına gecesi için yapmayı planlıyorum, kırmızı yapcam inş.bugün bir arkadaşımızın kız isteme merasimi var aynı zamanda aile arasında söz yapacaklar
aynı zamanda bizim fotoğrafçımız olur kendisi hamilelik-doğum-bebek ve devam fotoğraflarımızı o çekti
sağolsun hiçbir ücretde almadı bizde ne yapsak diye düşünürken kurabiye yapma fikri geldi sözde gelen misafirlerine dağıtmak üzere
kurabiye yaptım bende onlara çok sevindiler
işte bu da kurabiyeleri
Eki Görüntüle 672440
bebe bisküvisi ile karıstır belki sever.merhaba hanımlar herkese iyi haftasonları bebişlerle ilgili bir sorum olacaktı. bizim oğlan yumurta sarısını sevmiyor pekmezle denedim olmadı sulandırdım olmadı zeytinyağı ile denedim ki bizim oğlan zeytinyağına bayılıyor ama sonuç yine olumsuz.peynirle birleştirince az biraz yiyor başka nasıl svedirebilirim fikri olan var mı(
ben de istiorm ayakkabı ama hiç bilmiyorm nası bişi alsam nerden alsamayşecik hep gezmek istiyor.. evde kolay da dışarıda da gezecek illa..
dışarıda giymesi için bi ayakkabı almak lazım.
hediye gelen bi lcw ayakkabı var, ama küçük geliyor artık ayağına.
ilk adım ayakkabısını nerden aldınız?
ne yürüme ortamı ya..:86:SEN BİLİRSİN ama ben bi şekilde oyalyorum çünki tamam benden tutunmadan bir iki adım atıyor ama bizim dşarıda yürüme ortamda yok gerçi
sen ne zamandır yoksun ki..:44:Bu arada ben varken sayfalar ilerlemiyordu..Şimdi 100 sayfa kadar ilerlemiş benim gitmemi bekliyordunuz demekki...
alın işteeNfk geldi ya görün siz yarın nasıl ilerliyor sayfalar :))))
hayırdır, n'oldu bacım?:26:Günaydınn..
Dünden beri evde terör estiriyorum hem anneme hem eşime... Sinir oluyorum!
ne yürüme ortamı ya..:86:
ayşecik yürüme ortamına mı bakıyor, ayağının altında bi zemin olsun yeter
kucağımda bi saniye durmuyor. anakucağından inme tekniğiyle kayıp aşağı iniyor hemen.
göbeğini şişirip, kendini aşağı doğru ittiriyor..
sen ne zamandır yoksun ki..:44:
bence yanlış görmüşsün bacım.
ben 23ünde gittim, 29. döndüm. bir haftada 40 sayfa ilerlemiş..
benim düşük çenem olaydı.. 100 sayfa ilerleyebilirdi belkiii
alın iştee
hayırdır, n'oldu bacım?:26:
Aslında önemli bişi yok ama çok sinirliyim. Nerdeyse 1 haftadır eşimden ilgi istediğimi anlatmaya çalışıyorum. Beni seviyormusun? Bilmem ne bilmem ne.. Belli ediyorum yani. Ama bizim betonarme kocada tık yok. Bende 2-3 gündür çok sinirlendim artık dünde bu sinirle kudururken arya da ağlayıp durdu bunun üstüne annemde sinir etti anneme çattım. Halaa annemle tartıştığım için sinirli olduğumu sanan kocama da sabah bi sinirle kustum içimdekileri. Hiççç ilgi milgi hakgetire bizim evde. Herkes benden bekliyor birşeyleri. Ben nerdeyse ayaklarına kapanacağım 1 haftadır ilgi diye diyorum bana diyor ki sende ilgisizsin! Olaya bak ya
Aslında önemli bişi yok ama çok sinirliyim. Nerdeyse 1 haftadır eşimden ilgi istediğimi anlatmaya çalışıyorum. Beni seviyormusun? Bilmem ne bilmem ne.. Belli ediyorum yani. Ama bizim betonarme kocada tık yok. Bende 2-3 gündür çok sinirlendim artık dünde bu sinirle kudururken arya da ağlayıp durdu bunun üstüne annemde sinir etti anneme çattım. Halaa annemle tartıştığım için sinirli olduğumu sanan kocama da sabah bi sinirle kustum içimdekileri. Hiççç ilgi milgi hakgetire bizim evde. Herkes benden bekliyor birşeyleri. Ben nerdeyse ayaklarına kapanacağım 1 haftadır ilgi diye diyorum bana diyor ki sende ilgisizsin! Olaya bak ya
canım beniimm..
bu adamlar böyle işte..
kadın çalışır, çocuk doğurur bakar..
aynı zamanda evi çekip çevirir. yemeği ütüsü hazır olur.
yok yetmez işve cilve kadınlık ister..
yok bu da yetmez
enişte de ilgi gösterecek de.. bunun için bile önce senden görmek istiyor..
yapıları bencil anam bunların.. hamurları böyle..
bir hafta anneme gittim. eşimi çok özledim.
inan telefonda konuşuyoruz, hayt huyt..ki böyle odun değildir.
bi şey soruyorum, evet hayır.. başka cevap yok..
canımcı cicimli mesajlar yazdım, özledim diye falan..
fotoğraf çekip gönderdim, yok.. birine cvp vermedi..
bi yandan sinir oldum. bi yandan üzüldüm..
eve geldik, azcık muhabbet ilgi.. o odun gitti şeker gibi bi adam geldi..
diyorum ya, bu adamlar bizim ilk bebeler.
ne olursa olsun, ona zaman ayırmanı özel ilgilenmeni bekliyorlar işte..
anneciğine de yazık olmuş, kurunun yanında :100:
Günaydın hanımlarrr:)
Yoğun bir haftasonuydu benim için ancak girebildim topiğe.
nfk hoşgeldin cnm, annenin biraz daha iyi olmasına sevindim. Çok geçmiş olsun tekrardan.
Buluşmaya ben gelemeyicem yazmışsın cevap veriyim üstümde kalmasın:)) sizinle tanışmak isterdim ama yer zaman malesef bana uymuyor, kısmet belki diğer buluşmalara.
Bizzz köpek dişlerimizi çıkarıyoruz bu ara üstten, zor çıkıyorlarmış inşallah çok sıkıntımız olmaz.
Haftasonu oğluma anneannesini suluköfte yaptı bayıla bayıla yedi kuşummmm, tavsiye ederim sizlerede kızlar
Benim oğlumda geeel gellll diyor biryandan da eliyle gel işareti yapıyor, beni benden alıyorrrr kuzummmmnn
aferin sanaaynen yaaa bu kocişler bizim ilk bebeler
hafta sonuda ben kızdım kocişe temizlik yapıyorum bir yandan çocuğa ben bakıyorum falan beyefendi oturmuş salonda tv izliyor
çok yorulmuş dedim benimki can değilmi allah aşkına sen işte çalışıyorsun ben işte çalışıyorum eve geliyorum ben evde çalışmaya devam ediyorum
eee çocuk oldu bana birde annelik eklendi olmaz böyle tut birşeylerin ucundan bakim dedim
neyseki melisayı aldı dışarı çıktı bende rahat rahat işleri yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?