Canım bizim hala hiç dişimiz çıkmadığı için çok da fikrim yok ama bi göster ister doktora gece falan canını sıkabilir bu durum...
Hoşbulduk ne edelim tatil güzel geçmez mi mis gibi annem babam hazır yemekler gezmeler içmeler şimdi geldim hemen iş başa düştü ama olsun insanın evi gibisi de yok da memleket de bir başka sizleri de çok özledim o da ayrı ama eskisi gibi göremedim buraları
kesinleşti mi günler?
sen söyle ayarlarız canım..önceki hafta pazar (28 nisan) buluşuruz..
ama şöyle de bi şey var, aynı güne alternatif buluşma koyuluyor.
karmaşıklık ve tercih zorunluluğundan sorumluluk kabul etmiyorum.
bende kaynanamlara annemlere gitcemmmm
ben 25 nisan 8mayıs kayserideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizle aynı gün buluşunca ne oluyor hıh incilerinizmi dökülüyor
ben tarih koymadım mayıs ortası buluşcaz biz
avrupa yakasındaki arkadaşlara da uygun bi yer ayarlayamadık.nasıl yani avrupa anadolu aynı gün mü buluşacak? ee hangisine gideyim ben avrupada olcam ama hani eminönü demiştiiiik herkes olsun yaa
inci meselesi değil.sizle aynı gün buluşunca ne oluyor hıh incilerinizmi dökülüyor
ben tarih koymadım mayıs ortası buluşcaz biz
kesinlikle düşüncelerimiz tamı tamına aynı kafa dinlemeye uyumak kadar ihtiyaç varbenim yatmam 1'i geçiyo. 10'da yatıp 8'de kalkardı oğluş şimdi saatler alındı ama oğlum bunun farkında değil tabi ki kendi saatine göre devam dolayısıyla yatış 11 kalkış 9 oldu:) pek işime gelmedi alıştırmaya çalışıyom eski saatlere. saat başı uyanmıyo artık 2-3 saate bir şu sıralar ama değişebiliyo. gece emme olayı bitene kadar uykusuzluk da forever olcak heralde kabullendim ben artık. 2 yaş bitene kadar yapcak bi şey yok! sonra alışma evresi falan sürer biraz da... sonra tam uyumaya başlarız bu sefer ikinci çocuk yollanırmış şu an dersteyim ama kafa ağrıyo akıl yatakta(!)
ben multitabs kullanıyorum her gün 1ml veriyorum 6. ayından beri dviti kesip buna başladık tüm vitaminler içinde hiç aksatmıyorum. yemesi içmesi güzel maşallahama eksik vitaminler kalıyo olabilir sonuçta içim rahat bu şekilde. bıngıldağı her gün kontrol ederim yarı kapandı ama hatırladığım kadarıyla zaten 8 ay ile 15 ay mı neydi aralığı? telaşa gerek yok yani:) dişi çıkmayıp üzülen vardı bizim de 3-4 gündür anca başladı ilk dişimiz çıkmaya. benim ilk dişim 13 aylıkken çıkmış
daha ne olsun kızım iki grubu da görmek isteyen göremezbirini tercih etmek zorunda kalır o yüzden aynı gün olmasın bence de.
biz nisan sonu mayıs başı gelcez sen galiba kayseride olcaksın neyse biz uçak biletini alalım da henüz almadık bakalım ne olur
avrupa yakasındaki arkadaşlara da uygun bi yer ayarlayamadık.
kadıköy diye konuştuk en son.
inci meselesi değil.
az önce söyledim ama tekrar anlatayım.
aynı güne buluşma konmaz mı, konur tabi..
ama sonuç ne olur?
görüşmeye gelecek kişi tercih yapmak zorunda kalır.
ben de böyle bi tercih yapılsın istemem.
madem hepimiz bi toplantıda buluşamıyoruz, bu şekilde bölünmenin de manası yok.
senin günler belli olsun. eğer kadıköyle gelebilirim diyorsan, sana göre ayarlayalım tarihi.biz nisan sonu mayıs başı gelcez sen galiba kayseride olcaksın neyse biz uçak biletini alalım da henüz almadık bakalım ne olur
Slm hanımlar nasılsınız bizde pek bi değişiklik yok bu aralar geceleri çok uykusuz ve huzursuz tam düzene girdi uykusu diyorum gene bozuluyor ne güzel 11:00 de uyuyan çocuğum diş yüzünden 12-12:30 da zor uyuyor bu sefer ben dinlenemiyorum gecede belki 10 kez kalkıyoruz 10 gündür böyle onun öncesi ne rahatmışım meğersem yaramaz dediğim çocuğum usluymuşta ben bilememişim biraz daha sabır diyorum alt dişler çıktı üstler çıkmak üzere ondan huzursuzluğu emeklemeye gelince yeni yeni emekliyor ama kendi kendine emeklerken oturamıyor sıralamıyor ayakta 1 dk kadar durabiliyor tutunarak reklamlar çok dikkatini çekiyor birde pepeee
Canım bütün bebekler reklamları sever ama en zararlı bölüm TV'de reklamlar.kısa sürede daha fazla kare geçtiği icin okul döneminde odaklanma sorunundan dolayı başarısız olabiliyorlar.hatta tv sessizdede olsa reklam çıktığında bile fark edip seyrediyorlar biciriklar :) bakıcıda seyrettirmesin diye uydunun kablosunu çıkardık :) zaten emekleyip evi keşfe çıktığı icin artik sadece misafirliğe gittiğimizde seyrediyor :)
merhaba hanımlar size bir şey sormak istiyorum benim oğlum cuma günü 10 ayını doldurucak daha henüz emekliyemiyoruz sadece komando gibi sürükleniyoruz üstelik çok hareketli onu gezdirmemei istiyo tabi benimde belim kopuyo sürekli kucak istiyo kucağa geldiğinde 360 derece dönüyo etrafında ne varsa onu kurcalamak istiyo mesela kucağa geldiğinde susar diye düşünüyorum bu sefer başka şey için mızırdanıyo bende pedegogla bu durumu görüşeyim diyorum eşimde abartıyosun bu çocuk heryeri keşfetmek istiyo çok normal diyo sizce ne yapmalıyım
ya evi gezmesine nasıl müsaade ediyorsunCanım bütün bebekler reklamları sever ama en zararlı bölüm TV'de reklamlar.kısa sürede daha fazla kare geçtiği icin okul döneminde odaklanma sorunundan dolayı başarısız olabiliyorlar.hatta tv sessizdede olsa reklam çıktığında bile fark edip seyrediyorlar biciriklar :) bakıcıda seyrettirmesin diye uydunun kablosunu çıkardık :) zaten emekleyip evi keşfe çıktığı icin artik sadece misafirliğe gittiğimizde seyrediyor :)
tamam canım bakalım inşallahsenin günler belli olsun. eğer kadıköyle gelebilirim diyorsan, sana göre ayarlayalım tarihi.
öyle görünüyo sen yoksun kieeee biz senle her halukarda görüşemiyormuyuz şimdiiiiiiii :26:
işte ben ilk baş tarih koymuştum şimdi koymadım kim ne derse orta yolu bulcaz
saol canım allah razı olsun,işte bir an önce okunsa iyi olur cunku arkadaş yogun bakımda.selam kızlar cumartesi bi kaçamak yaptık babamla annem memlekete gidiyordu ben de eşimi razı ettim ve beraber gittik ,pazar gece de döndük. kısaydı ama güzel geçti,babaannemle dedemin mezarını ziyaret ettim,halalarım ilk defa oğlumu gördüben yeşilliğe zaten alışkınım ama bir de uzungöl'e uğradık Allahım doyamadım bu nasıl bir güzellik yaaa! gölün kenarında bisiklet kiralayıp gezebiliyosun ,gölde deniz bisikleti sürebiliyorsun ,göl kenarında ahşap oteller etraf yemyeşil ağaçlar kuş cıvıltıları eşime dedim buraya gelip uzun uzun kalalım mutlaka, zor ayrıldım.
günaydın canım çok geçmiş olsun oğluna
ve aleykümselam hoşgeldin tekrar,olsun yaramıştır memleket havası gibisi var mı
ben de 50 alırım ne zamana kadar?
vay vay 1,5 köfte mi?maşallah ona
aynen
ya süpersiniz kızlar bu ne hız helal sizeeeee,beceremeyenler çatlasın
ilknur saçların çok yakışmış,harikasınız. gerçekten kızının ablası gibi duruyorsun
sabah 7 de miiiiibiz o saatte kalkıp kahvaltı yaparsak(ki çok zor) eve dönüp tekrar uyuruz uykucu bir çiftiz ama pek de memnun değilim bu durumdan baksana çok şey kaçırıyoruzz
bu arada ayşenin ayakkabıları çok şeker ben de beğendim
farketmez olur muyum yaa dert ortağım benimmmm biricik sevgilimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-hamileydim-simdi-anneyim-9.html#post29726501
5 mayıs pazar
kadıköy natilus avm
saat 13.00
dilanaz, nerelerdesin canım?
kaç gündür göremedim seni.
ya evi gezmesine nasıl müsaade ediyorsun
Heryer tehlike.
Ben etrafını çevirdim ona alan yaptım, yoksa nasıl peşinden koşayım her dakka
tamam canım bakalım inşallah
öyle görünüyo sen yoksun kiHem de avrupadasın diye kesin cepte demiştim
kizlar geldim dk bir gol bir kocis hastalandi ondan bakamadim tum gun ins iyi olur dinlenince biraz daha...benim oglan da simfi uyuyo yarim saat sonra kalkip kok sokturuyo nsl one cekicem bu saatleri bilmiyorum bir de kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda
canım belki 8 i değil 15i dönebilirim uzatabilirim gerçi kayseride olsaydın orda bari görüşrüdük
geçmiş olsun canım . Ben bayağıdır yumurta vermiyorum kahvaltı yapmıyor sıkıldı mama içiyor öğlen çorba akşam yemek
yarın bi bakayım yarım sarı ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?