Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende kaynanamlara annemlere gitcemmmm

ben 25 nisan 8mayıs kayserideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizle aynı gün buluşunca ne oluyor hıh incilerinizmi dökülüyor

ben tarih koymadım mayıs ortası buluşcaz biz

daha ne olsun kızım iki grubu da görmek isteyen göremez birini tercih etmek zorunda kalır o yüzden aynı gün olmasın bence de.
biz nisan sonu mayıs başı gelcez sen galiba kayseride olcaksın neyse biz uçak biletini alalım da henüz almadık bakalım ne olur

nasıl yani avrupa anadolu aynı gün mü buluşacak? ee hangisine gideyim ben avrupada olcam ama hani eminönü demiştiiiik herkes olsun yaa
avrupa yakasındaki arkadaşlara da uygun bi yer ayarlayamadık.
kadıköy diye konuştuk en son.

sizle aynı gün buluşunca ne oluyor hıh incilerinizmi dökülüyor

ben tarih koymadım mayıs ortası buluşcaz biz
inci meselesi değil.
az önce söyledim ama tekrar anlatayım.

aynı güne buluşma konmaz mı, konur tabi..
ama sonuç ne olur?
görüşmeye gelecek kişi tercih yapmak zorunda kalır.
ben de böyle bi tercih yapılsın istemem.
madem hepimiz bi toplantıda buluşamıyoruz, bu şekilde bölünmenin de manası yok.

Super ya cok güldüm bende simdi okuldayim aklım evdeki yatakta :)
Bizim kendi kendine uyuma calışmalarımız fos çıktı :) havaların akıbetine uğradı gezmelerden eve gelene kadar arabada uyuduğu icin yalan oldu :) amannnn bosver dedim.Sabaha karşıda açık büfe gibiyim :) sürekli emmek ve memede uyumak istiyor birini emerken digerini kaçacakmış gibi tutuyor oglusum..
Bizim bıngıldak 4 aylık iken kapandı,doktor 3 aydan sonra normal demişti cok paniklemisdim saglik ocağında ebe yüzünden , yani devit3 ile cok ilgisi yok genetik tamamen!

eeee biz senle her halukarda görüşemiyormuyuz şimdiiiiiiii :26:

işte ben ilk baş tarih koymuştum şimdi koymadım kim ne derse orta yolu bulcaz

biz nisan sonu mayıs başı gelcez sen galiba kayseride olcaksın neyse biz uçak biletini alalım da henüz almadık bakalım ne olur
senin günler belli olsun. eğer kadıköyle gelebilirim diyorsan, sana göre ayarlayalım tarihi.

slm kızlar naber sayfalar ilerlemiyor diyorsunuz ama maşallah ı var yine de oku oku yorum bile yazamadım hafta sonu giremedim bu aralar telaşımız var cumartesi görümcemin erkek arkadaşı ile tanıştık hafta ya cumartesi istemeye geliyorlar

cincon aşkolsun bende sormuştum seni ama neyse

nfk ayakkabılarınıza bayıldım bence çok şekerler güle güle kullanın

Canım bütün bebekler reklamları sever ama en zararlı bölüm TV'de reklamlar.kısa sürede daha fazla kare geçtiği icin okul döneminde odaklanma sorunundan dolayı başarısız olabiliyorlar.hatta tv sessizdede olsa reklam çıktığında bile fark edip seyrediyorlar biciriklar :) bakıcıda seyrettirmesin diye uydunun kablosunu çıkardık :) zaten emekleyip evi keşfe çıktığı icin artik sadece misafirliğe gittiğimizde seyrediyor :)

Evt cnm doğru söylüyorsun bizim doktorumuz da 2 yaşına kadar tv kesinlikle izlemesin dedi ama tv çocuğun önünde sürekli mecburen izliyor ama reklamıları doğru söyledin bundan sonra reklamlar çıktığında hemen zaping yapayım en iyisi

merhaba hanımlar size bir şey sormak istiyorum benim oğlum cuma günü 10 ayını doldurucak daha henüz emekliyemiyoruz sadece komando gibi sürükleniyoruz üstelik çok hareketli onu gezdirmemei istiyo tabi benimde belim kopuyo sürekli kucak istiyo kucağa geldiğinde 360 derece dönüyo etrafında ne varsa onu kurcalamak istiyo mesela kucağa geldiğinde susar diye düşünüyorum bu sefer başka şey için mızırdanıyo bende pedegogla bu durumu görüşeyim diyorum eşimde abartıyosun bu çocuk heryeri keşfetmek istiyo çok normal diyo sizce ne yapmalıyım

benim kızım da 9 aya yaklaştı. ve aynı hallerde.
emeklemiyor, ama deli gibi sürünüp yuvarlanıyor.. girmediği delik yok.

sürekli yürüme sevdasında. kucakta bi saniye durmuyor.
diyelim sokakta yürüyoruz, kucağımdaysa mutlaka yüzü yola bakmalı.
benimle yüzyüze pozisyonda mümkün değil durmuyor.
anlattığın gibi sağa sola, geriye dönüyor, kıvrılıyor.
bazen o kadar fevri ve tehlikeli hareketler yapıyor ki, zaptedicem diye anam ağlıyor.
bunların sebebi, tamamen etrafı merakından.

benim varlığından habersiz oluduğum herhangi bi şeyi, saniyesinde algılıyor ve hamle yapıp alıyor,
çekiyor, itiyor..

netice-i kelam; anlattıkların gayet normal şeyler.
çok mızıldıyorsa, bu onun fıtratıyla alakalı.
bi de keşif dönemi olduğu için sürekli ilgisini çekecek oyunlar ve mekanlar istiyor. tatminsizliği bu yüzden

ya evi gezmesine nasıl müsaade ediyorsun
heryer tehlike.
ben etrafını çevirdim ona alan yaptım, yoksa nasıl peşinden koşayım her dakka
senin günler belli olsun. eğer kadıköyle gelebilirim diyorsan, sana göre ayarlayalım tarihi.
tamam canım bakalım inşallah
eeee biz senle her halukarda görüşemiyormuyuz şimdiiiiiiii :26:

işte ben ilk baş tarih koymuştum şimdi koymadım kim ne derse orta yolu bulcaz
öyle görünüyo sen yoksun ki hem de avrupadasın diye kesin cepte demiştim

saol canım allah razı olsun,işte bir an önce okunsa iyi olur cunku arkadaş yogun bakımda.

5 mayıs pazar
kadıköy natilus avm
saat 13.00

vallaha mı,pendıkten gelebılırmıyım,bebekleri de getirceniz mi

dilanaz, nerelerdesin canım?
kaç gündür göremedim seni.

sağol canım.hatırladığın için hakikatlı dostum

kızım su çiceği çıkardı.bir hafta raporlu okula gitmeyecek.

oğlana yaklaştırmak istemiyoruz.ama yinede yaklaşmaya çaılışıyor.

mahmut kerim,de su çiceği olabilir.ama kzım hafif atlatıyor.rahatsızlığı yok çok şükür.

geçmişi okumaya çalışıyorum.oğlum çok değişti bize kök söktürüyor.süreki peşinde koşturmaktan

halim kalmıyor.herkes zayıfladığımı söylüyor.avantaj yanibenim kızımda senin gibi mor renk hastası.

.annem kırmızı elbise almıştı neden mor almadın dedi.gidip mağazadan değiştirdiler morunu aldılar.bende herşeyi mor olmasın

diye zar zor başka renk alıyorum.şimdilik bu kadar.yazmasamda takipteyim bundan sonra daha çok girmeye çalışacağım.

Kizlar geldim dk bir gol bir kocis hastalandi ondan bakamadim tum gun ins iyi olur dinlenince biraz daha...benim oglan da simfi uyuyo yarim saat sonra kalkip kok sokturuyo nsl one cekicem bu saatleri bilmiyorum bir de kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda

canım belki 8 i değil 15i dönebilirim uzatabilirim gerçi kayseride olsaydın orda bari görüşrüdük

geçmiş olsun canım . Ben bayağıdır yumurta vermiyorum kahvaltı yapmıyor sıkıldı mama içiyor öğlen çorba akşam yemek

yarın bi bakayım yarım sarı ver

İyi akşamlar kızlar. Oğlumun ateşi normale döndü çok şükür. Ama acaip nazlı ya. Valla kız olsa adı belliymiş yani :) geçmiş olsun diyip iyi olması için dua eden herkese teşekkürler ve öpücükler.

İstanbulluların buluşma olayı benim ömrümü yedi vallahi. İyice korktum istanbuldaki mesafelerden :)

Siz yazınca oğlumun bıngıldağına baktım. Minnacık bişi kalmış. Devit kullanıyorum ben.

Yumurta miktarı sorulmuş. ben tam yumurta sarısı veriyorum artık 9 ayı geçti diye. Bu 2 gün keyifsizdi hiçbişi yemedi o ayrı.

Emeklemiyor, komando gibi de gitmiyor anca yuvarlanıyor benimki. Şikayetçi miyim? Hayır :) anladığım ve okuduğum kadarı ile yürüyünce daha zor. Ama doğal spor olacakki o iyi olur aslında.

Bi de bi benşm çıkgın oğlum gece çok kalkıyo sanırım. Siinkiler bi dişleri çıkarken öyleler. Bu da benim şansım diyip kaçıyorum :)

İyi geceler herkese.

haklısın sıkılıyorlar bende artık değişik menüler uyguluyorum sabahları.

akşamdan çorba varsa .sabah çorba veriyorum...

busmai oğlun emekliyormu?

etrafı çevirdim yazmışsın bizimkide her taraf gidiyor.

ortalıkta ne varsa kaldırdım çekmecelere kilit alıcam.

mümkünü yok biyerde durmuyor.hemen ablasının odasına dalıyor.

kzım bazen kapıyı kapatıyor.kapıya vuruyor açsın diye.

açana kadar gitmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…