Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlarrrr, haftasonu gezmekten giremedim valla topiğe:))
Cumartesi hava süperdiiii, gezmekten alamadım kendimiiii

Selim artık süper şekilde emekliyor, gidip gidip birde oturuyor dinleniyor sonra tekrar emeklemeye devammm. Tutabilene aşkolsun, tutunup dizleri üstüne de kalkıyor, ayağa kalkmasna az kaldı sanırsam.
Ama çok zor ya koyduğum yerde durmuyor, parkenin taşın üstüne çıkıyor, hasta olmasından korkuyorummmm

Herkesler iyidir inşallah.
Memeleketten gelenler hoşgelmiş, hastalara geçmişler olsun. Toptan herkese selaaaammmmmm olsunnnnnnn

o ne güzel olmuş canım gezmişsin

ben bu durumdan memnun değilim annesiyim ben onun

çok bekledik ama sonunda iki diş birden çıktı çok şükür

gözünüz aydın canım

kızlarrrrrrr bebek bezi ve mama harika fiyat REAL Hipermarketleri Frsat Bror

cidden nedir bu durumda yahu eskiden ne kadar da hızlı ilerlerdi heyyy ben geldim nerde bu millet karakızzz bi hoşgeldin demek yokmu aklım fikrin alışverişteee

o ne güzel olmuş canım gezmişsin

ben bu durumdan memnun değilim annesiyim ben onun

merak etme canım yakında büyükannesi misin derler. nasıl da moral veriyom amaaaa

kızlar keremin üst dişi şişti morardı hala çıkmadı bu normal mi çok kötü görünüyor

merak etme canım yakında büyükannesi misin derler. nasıl da moral veriyom amaaaa

kızlar keremin üst dişi şişti morardı hala çıkmadı bu normal mi çok kötü görünüyor

günaydın canım mormara olayını ilk kez duydum bır doktorunu arayıp sorsan. bızım daha dısımız cıkmadı ama yaklasık 4 aydır altan beyaz ır tane beyaz gozukuyor. bugun sabah daha da nettı bugun yarın patlayacak gibime geliyor

cidden nedir bu durumda yahu eskiden ne kadar da hızlı ilerlerdi heyyy ben geldim nerde bu millet karakızzz bi hoşgeldin demek yokmu aklım fikrin alışverişteee

anaaa hoşgeldin bornum ya annemle kavga ediyordum telefonda telim bozuldu diyoru mtel alcam ne gerek var garantiye yolla diyor

nerelerdesin bakim nasıl geçti tatilll hıııı yavrun nasıl :

piss

morardımı canım üşütmüş olmasın :26: hiç görmedim morarma bizimki kızarmıştı ama :26: ilaç felan veriyromusun değişik

Canım bizim hala hiç dişimiz çıkmadığı için çok da fikrim yok ama bi göster ister doktora gece falan canını sıkabilir bu durum...

Hoşbulduk ne edelim tatil güzel geçmez mi mis gibi annem babam hazır yemekler gezmeler içmeler şimdi geldim hemen iş başa düştü ama olsun insanın evi gibisi de yok da memleket de bir başka sizleri de çok özledim o da ayrı ama eskisi gibi göremedim buraları

sağolun kızlar dişin ucu görünüyor ama morarmanın olduğu yer kan toplamış gibi hatta biraz kanadı şimdi.. alttaki dişlerde hiç böyle birşey görmemiştim ben de şaşırdım
doktora sorayım bari

öyle küçük yerleri severiz biz.. cmt ortayız
ay süpper!!! memnun kalırsınız inş..
bak böyle özel yerlerimi herkesle paylaşmam, temmuz topiği değerinizi bilin :93::76:

çok bekledik ama sonunda iki diş birden çıktı çok şükür
gözünüz aydıııın

ooh, gezin bacım.. gezmek kadar ruha iyi gelen bi şey yok valla
selime de maşallah
ayşecikte hala bi atraksiyon yok :86:

cena dün seni rüyamda gördüm. kuran kursunda öğretmenlik yapıyordun. bende öğrenmek için 3-4 öğrencimle o kursa geliyordum. hayırlara gitsin .
aa, hayırdır inş..

ben şöyle bi tabir yapayım..
rüyada öğretmenlik yapan kişi, yakın zamanda bi buluşma ayarlar.
öğrenmek için gelen talebeler de buluşmaya gelecek kişilere dalalet eder

sizleri de çok özledim o da ayrı ama eskisi gibi göremedim buraları
yok annem yok, bahar havası çarptı topiği
ardından da yaz rehaveti..
bakalım sonbaharda kaç kişi kalacak buralarda

kesinlikle düşüncelerimiz tamı tamına aynı kafa dinlemeye uyumak kadar ihtiyaç var benim yatmam 1'i geçiyo. 10'da yatıp 8'de kalkardı oğluş şimdi saatler alındı ama oğlum bunun farkında değil tabi ki kendi saatine göre devam dolayısıyla yatış 11 kalkış 9 oldu:) pek işime gelmedi alıştırmaya çalışıyom eski saatlere. saat başı uyanmıyo artık 2-3 saate bir şu sıralar ama değişebiliyo. gece emme olayı bitene kadar uykusuzluk da forever olcak heralde kabullendim ben artık. 2 yaş bitene kadar yapcak bi şey yok! sonra alışma evresi falan sürer biraz da... sonra tam uyumaya başlarız bu sefer ikinci çocuk yollanırmış şu an dersteyim ama kafa ağrıyo akıl yatakta(!)

ben multitabs kullanıyorum her gün 1ml veriyorum 6. ayından beri dviti kesip buna başladık tüm vitaminler içinde hiç aksatmıyorum. yemesi içmesi güzel maşallah ama eksik vitaminler kalıyo olabilir sonuçta içim rahat bu şekilde. bıngıldağı her gün kontrol ederim yarı kapandı ama hatırladığım kadarıyla zaten 8 ay ile 15 ay mı neydi aralığı? telaşa gerek yok yani:) dişi çıkmayıp üzülen vardı bizim de 3-4 gündür anca başladı ilk dişimiz çıkmaya. benim ilk dişim 13 aylıkken çıkmış

doktora sordum bazen olabilir dedi..normalmiş. bakalım.

kızlar bu arada biz mayıs başı orda olcaz, 5 mayısta dönmüş olabilirim

kızlar bu arada biz mayıs başı orda olcaz, 5 mayısta dönmüş olabilirim
kesinleşti mi günler?
sen söyle ayarlarız canım..önceki hafta pazar (28 nisan) buluşuruz..
ama şöyle de bi şey var, aynı güne alternatif buluşma koyuluyor.
karmaşıklık ve tercih zorunluluğundan sorumluluk kabul etmiyorum.

Son düzenleme:
dilanaz, nerelerdesin canım?
kaç gündür göremedim seni.

sağol canım.. niye memnun kalmayalım bizde birinin tavsiyesi yerlere gitmeyi seviyoruz bilmediğin bir yere gitmektense

Slm hanımlar nasılsınız bizde pek bi değişiklik yok bu aralar geceleri çok uykusuz ve huzursuz tam düzene girdi uykusu diyorum gene bozuluyor ne güzel 11:00 de uyuyan çocuğum diş yüzünden 12-12:30 da zor uyuyor bu sefer ben dinlenemiyorum gecede belki 10 kez kalkıyoruz 10 gündür böyle onun öncesi ne rahatmışım meğersem yaramaz dediğim çocuğum usluymuşta ben bilememişim biraz daha sabır diyorum alt dişler çıktı üstler çıkmak üzere ondan huzursuzluğu emeklemeye gelince yeni yeni emekliyor ama kendi kendine emeklerken oturamıyor sıralamıyor ayakta 1 dk kadar durabiliyor tutunarak reklamlar çok dikkatini çekiyor birde pepeee

nasıl yani avrupa anadolu aynı gün mü buluşacak? ee hangisine gideyim ben avrupada olcam ama hani eminönü demiştiiiik herkes olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…