günaydın canlar dün evraklarımı teslim etmeye gittim akşamda girdim okudum günün özetini ama yazamadım benim afacan bilgisayarı gördüğü an hücuma geçiyor hemen kapatıyorum mecburen şuanda da emekleme çabasında ama pek umudum yok henüz
sizler nasılsınız bakalım
dilanaz hayırlı olsun afferin küçük mahmuda sanırım önünde abla ve abileri olan çocuklar daha erken gelişiyor nede olsa abla abinin hareketleri bizden daha öğretici oluyor onlar için ben bunun avantaj olduğunu düşünüyorum
nfk Ayşecik ve yeni emekleme stiliniz içinde maşallah tebrikler kızçem tarz yapmış işte sıradan emeklemek kolay o zorunu seçmiş
born geçmiş olsun canım ama havalardanmıdır nedir boranda da var bir öksürük 2 haftadır geçmedi azaldı ama yinede ara ara öksürüyor doktor ciğerleri temiz dedi havalardan oluyormuş kuru öksürük bende de var kaç gecedir tıkanıyorum öksürükten şu bahar bir gelse tamamen hava bir sıcak bir soğuk dengesiz olduk hepimiz
busmai tatlım 2 yaşa kadar emzirmekten söz etmişsiniz ben emzirme döneminin sanırım sonuna geldim günde 1 kez emiyor 1 haftadır onda da ya süt oluyor ya olmuyor yavrum birde istekli istekli emiyor süt gelmeyince içli içli ağlıyor ne yaptıysam artmadı yeni pompa aldım sırf denemek için ama maalesef pompayla falan alakası yokmuş tadımlık kaldı artık hayırlısı neyseki şükür 9 ayına kadar emdi bunada şükür başta bu kadarına bile ümidim yoktu çalışırken yine bu aya kadar getirdim napalım kısmet böyleymiş
bu arada yine tatsız şeyler oldu

başımın belası yine çıktı meydana çok üzgünüm dünden beri
borandan yeni havadisler var teyzeleri benim afacan son 3 gündür babanın yanında dede del duss puff vb şeyler söylemeye başladı bütün gün kendi kendine konuşuyor evde kalmamın etkisi olduğunu düşünüyor herkes bütün gün karşısında çene çalan bir anneye tepkisiz kalamadı oğlum ayrıca dün süper bir gelişme oldu çiftlik hayvanları seti almıştım ona bütün gün oynuyoruz oğlum mööööö bak bu dıgıdık dıgıdık bak vak vak ördek falan diyorum sürekli şarkı söylüyorun ali boranın bir çiftliği var çiftliğinde inekleri var vs diye dün dedim oğlum möö nerde bir sürü oyuncağın arasında aradı ineği buldu bana aldı şok oldum dünya için küçük bizim için çok büyük bir gelişme bu artık möö yü vak vakı tanıyor hatta internetten Sütaş reklamını açıyorum inekleri görünce kendi ineğini eline alıp seviniyor ama emekliyormu derseniz yok anacım oyun alanı yaptım ona bütün gün debeleniyor beraber yatıyoruz kalkıyoruz oynuyoruz ama özellikle önüne ilginç bir nesne koyuyorum emeklesinde alsın diye çabalıyor çabalıyor gidemeyince ağlamaya başlıyor bakalım başarıcaz elbet yürüteci kestim keseli yere tam adım basıyor adımlama isteği arttı bindirmiycem artık bugün kuzumla ikeaya gidicez bakalım cesaretim kırılmazsa otobüsle nasıl olacak bakalım ilk denememiz