Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esteğfirullah bacım..nfk anneni soracaktım aralığa karıştı.
kusura bakma canım.tekrar geçmiş olsun.
annenle aranız ne kadar mesafede?
ayneeeeen
ayy sorma o doğum yapmışda yapmamış gibi olanlara sinir oluyorum![]()
ayneeeeenheyyt kimm tutar sizi.kış gelince o kızı eve sokamassın kardeşş![]()
oooh, ellerine sağlık..Bu saat olmuş kimse bişi yazmamış kınıyorum sizi :)
Ben bugün fincanda kek yaptım. Süper oldu. Hiç umudum yoktu ama oldu valla :) elektrikler olmayınca süper kurtarıcı valla![]()
oh, sefanız olsun..bizde oğlumla dışarı çıktık.bir saat gezdik.gelirken arabasında uyudu.
bugün kimseler yok...
nfk dün ödev veriyordun.bu gün yoksun bacım....
ayy sorma o doğum yapmışda yapmamış gibi olanlara sinir oluyorum
ne güzel bizim gibi kilo dertleri yok.Bakınız KARAKIZ.GENÇ KIZ modunda ne güzel![]()
heyyt kimm tutar sizi.kış gelince o kızı eve sokamassın kardeşş![]()
dur sinirlenme akşama pozitif olman lazım bende bir akşam senin gibi özene bezene sofralar kurdum yemekler hazırladım en dişi elbisemi giydim vs sonra ne oldu dersin eşim geldi adam mum ışığında yemek görmeye alışkın değil tabi ışığı yaktı yemeği yedik sonrada ışığı söndürdü mumun ateşinde sigara yaktı oturdu tv seyretti odun dedim içimden bir dahada sürpriz yapmadım neyseki akıllandı artık kendisi hazırlıyor mum ışığında sofralarıParis yolcusu heee? Çok güldüm kız:) bi de jakuzimiz olaydı iyiydi hah ha! :)
Valla derse giricem çocuklar çıldırtıyor beni iki gündür pek alıklar. Kafayı yedirtecekler. İstifa etmek istiyorum!
hhehe oda iyiymiş şükür ev yanmamış aşkınızın ateşindenArya ben bi kere mumu sondurmeyi unuttum parise gittik geldik disari ciktik sinema izledik geldik bide baktkki masa kapkara olmus ilk yildonumumuzdu snrm nsl korktuk esim artik muma gerek yok askm diyo ;-);-);-);-) umarim geceniz guzel basbasa yenilen her yemeginiz en ozel olsn boyle bi reklam vardi sanirsam;-) ya bide ne zmndir unutuyorum kvler daha merk.de fln mi niye her haftasonu oraya geciyonuz belki bahsetmisndr de ben kacirmis olabilirm
senin işinde zor hayatım bizde karşıdan ev alınca annem babam bizde kalacaklar çocuğa bakmak için zor günler bizi bekliyorTrajı komik olmuş:) doğru unutmamak lazım. Hayatım biz ilçedeyiz kv ler merkezde o sebebten gidiyoruz. Malesef mi deseeem, iyiki öyle mi deseeem bilemedim:) yatılı olmasa iyiydi ama yatılı kalmayı sevmiyorum.
Canım tatsız ne oldu?? Sen moralini boxmamaya çalış. Herşey geçip gidiyo olan bizim sinirlerimize oluyo :/ oğlunun da hayvan tanıyışını yerim :)
eşimin işiyle ilgili sorunlar yine gündeme geldi hayatım neyse benim işim oldu şükür az düzene girsin oda değiştirsin işini huzura erelim inşallah
Gerisi tefarruat ozaman
Afiyet olsunnnnn :)
Bazen cidden insanıno raddeye getiriyorlar. Ama bekle haftaya güzel bişi yaparlar; yani hep öyle oluyo :)
teşekkür ederim hayatımben göbeğimi hiç bağlamadım 3 günlükm üydü korse giydim 1 gün dikişlerim patlayacak gibi oldu hemen çıkarttık şimdi çok küçük göbeğim var mı desem gitmez sanırım ne yapim oda kızımın hediyesi
ayyyyy sormaa 1 gün durs camlara gözünü dikipp ağlıyor
bugun dışarda bebeişleri sevdi hehehe hepsini dövdü saç yoldu çok pis alışkanlığı var cici cici diye yaklaşıyor anında sıkıştırıyor
hiç sevmez dim böyle çocukları:26:
teşekkür ederim hayatımben göbeğimi hiç bağlamadım 3 günlükm üydü korse giydim 1 gün dikişlerim patlayacak gibi oldu hemen çıkarttık şimdi çok küçük göbeğim var mı desem gitmez sanırım ne yapim oda kızımın hediyesi
bugun dışarda bebeişleri sevdi hehehe hepsini dövdü saç yoldu çok pis alışkanlığı var cici cici diye yaklaşıyor anında sıkıştırıyor
esteğfirullah bacım..
annem iyi, ayaklandı. yürüyüşlere gidiyor. ağrıları da var ama zamanla daha iyi olacak inş.
unutmayıp sorduğun için teşekkür ederim canım benim..
neneyle yakın oturuyoruz, arabayla yaklaşık 15 dk.
ayneeeeen
ayneeeeen
oooh, ellerine sağlık..
ben sabah ödevimi yapıp oynamaya gittim öğretmeniiim :108:
oh, sefanız olsun..
biz de ayşecikle çıktık, kadıköye gittik.
arkadaşımla yemek yedik, güldük eğlendik, mağaza gezdik, sahilde yürüdük.
lalelerle fotoğraf çektirdik.
metro da geldi dibime, artık tutamazsınız biziiii
ayşecik de gelirken arabada uyudu
yemeğim de var zaten, rahat rahat gezdik geldik, şimdi eşim gelecek onu bekliyooooz :97:
OĞLUMDA klavyeyi keşfetti sürekli uzanıp tuşlara sevdasında
yemeklerimizi yaptık fırında tavuklu patates mercimek köftesi cacık ve irmik helvası var akşama masamızda hazır babamızda gelmek üzere
hoşbulduk canımın içiiiahada nfk cımız gelmiş.hoşgeldin sefa geldin
erkek fatma olacak bu kız desene.bir kaç sene sonra kapın çalmaya başlar.
çocuklarının elinden tutan anneler sizin kız bizim oğlanı dövmüş hanııımmmmm![]()
cumanız mübarek olsun canlarım.
inş hakkımızda hayırlı olacak dualarımız kabul olur.
Rabbim, evlatlarımızı bize bağışlasın.
ayşecik, iki gündür tutunup kalkma çabasında, beceriyor da.
o yüzden bu sabah park yatağın alt kademesine geçirdim.
canım benim sütüm de çok azaldı damla damla veriyorum desem yeridir..boşver biz elimizden geleni yaptık şifa olsun kuzulara..günaydın canlar dün evraklarımı teslim etmeye gittim akşamda girdim okudum günün özetini ama yazamadım benim afacan bilgisayarı gördüğü an hücuma geçiyor hemen kapatıyorum mecburen şuanda da emekleme çabasında ama pek umudum yok henüz
sizler nasılsınız bakalım dilanaz hayırlı olsun afferin küçük mahmuda sanırım önünde abla ve abileri olan çocuklar daha erken gelişiyor nede olsa abla abinin hareketleri bizden daha öğretici oluyor onlar için ben bunun avantaj olduğunu düşünüyorum
nfk Ayşecik ve yeni emekleme stiliniz içinde maşallah tebrikler kızçem tarz yapmış işte sıradan emeklemek kolay o zorunu seçmiş
born geçmiş olsun canım ama havalardanmıdır nedir boranda da var bir öksürük 2 haftadır geçmedi azaldı ama yinede ara ara öksürüyor doktor ciğerleri temiz dedi havalardan oluyormuş kuru öksürük bende de var kaç gecedir tıkanıyorum öksürükten şu bahar bir gelse tamamen hava bir sıcak bir soğuk dengesiz olduk hepimiz
busmai tatlım 2 yaşa kadar emzirmekten söz etmişsiniz ben emzirme döneminin sanırım sonuna geldim günde 1 kez emiyor 1 haftadır onda da ya süt oluyor ya olmuyor yavrum birde istekli istekli emiyor süt gelmeyince içli içli ağlıyor ne yaptıysam artmadı yeni pompa aldım sırf denemek için ama maalesef pompayla falan alakası yokmuş tadımlık kaldı artık hayırlısı neyseki şükür 9 ayına kadar emdi bunada şükür başta bu kadarına bile ümidim yoktu çalışırken yine bu aya kadar getirdim napalım kısmet böyleymiş
bu arada yine tatsız şeyler oldubaşımın belası yine çıktı meydana çok üzgünüm dünden beri
borandan yeni havadisler var teyzeleri benim afacan son 3 gündür babanın yanında dede del duss puff vb şeyler söylemeye başladı bütün gün kendi kendine konuşuyor evde kalmamın etkisi olduğunu düşünüyor herkes bütün gün karşısında çene çalan bir anneye tepkisiz kalamadı oğlum ayrıca dün süper bir gelişme oldu çiftlik hayvanları seti almıştım ona bütün gün oynuyoruz oğlum mööööö bak bu dıgıdık dıgıdık bak vak vak ördek falan diyorum sürekli şarkı söylüyorun ali boranın bir çiftliği var çiftliğinde inekleri var vs diye dün dedim oğlum möö nerde bir sürü oyuncağın arasında aradı ineği buldu bana aldı şok oldum dünya için küçük bizim için çok büyük bir gelişme bu artık möö yü vak vakı tanıyor hatta internetten Sütaş reklamını açıyorum inekleri görünce kendi ineğini eline alıp seviniyor ama emekliyormu derseniz yok anacım oyun alanı yaptım ona bütün gün debeleniyor beraber yatıyoruz kalkıyoruz oynuyoruz ama özellikle önüne ilginç bir nesne koyuyorum emeklesinde alsın diye çabalıyor çabalıyor gidemeyince ağlamaya başlıyor bakalım başarıcaz elbet yürüteci kestim keseli yere tam adım basıyor adımlama isteği arttı bindirmiycem artık bugün kuzumla ikeaya gidicez bakalım cesaretim kırılmazsa otobüsle nasıl olacak bakalım ilk denememiz
bence kendi evinizde başbaşa kalsanız daha romantik olurdu..madem orda kimse yok, hiç gitmeyin bu haftasonu.Kızlaaarrrr!! Topiğin romantiklerini görelimmşimdiii bugün kv lerin evine gidiyoruz haftasonu itibariyla. Kv lerde istanbulda, o sebepten eşimle başbaşa kalacağız:) annemde haftaiçi bizde kaldığı için pek başbaşa klamıyoruz.bende romantik bi akşam hazırlamayı düşünüyorum. İkimizin de buna ihtiyacı var. Amaaaa aklıma birtek mum ve yemek geliyor. Başka ne yapılabilir?
off menü süpermiş afiyet şeker olsun,sağlık olsun aşk olsun sevgi olsunOĞLUMDA klavyeyi keşfetti sürekli uzanıp tuşlara sevdasında
yemeklerimizi yaptık fırında tavuklu patates mercimek köftesi cacık ve irmik helvası var akşama masamızda hazır babamızda gelmek üzere
erkek fatma olacak bu kız desene.bir kaç sene sonra kapın çalmaya başlar.
çocuklarının elinden tutan anneler sizin kız bizim oğlanı dövmüş hanııımmmmm![]()
sağol bacım ayyy demek vaktim olunca bende hamarat olabiliyormuşum gecede börekle ıslak kek yaptım kocişe yanına yolluk götürdü arkadaşlarıda bayram etmiş bayılmışlar telefonda öyle dedi akşamda masayı görünce oy oy oy benim hatun hamarat olmuş dedi aşk olsun ben hep hamarattım vaktim yoktu dedim tamam aşkım sen çalışma bana hergün bu yemeklerden yap ben gecede ek iş yapar çalışırım demezmi serseriHamarat hatunnnnnn :)
sağol canım benim aklıma eseni yapıyorum bir haftadır valla oğlumda bayram etti hergün sabahtan yemeğimizi yapıp kendimizi sokağa atıyoruz pazartesi maraton başlıyor kuzum çok alıştı evde olmama bakalım inşallah zorluk çekmezselam kızlar bugün kadın-doğumcuya gittim sonra da dolaştım durdum dükkanlarda,akşama da yemek vardı davetliydik bir otelin salonuna ordaydık ancak geldim
doktor 9 aydır adet görmememin normal olduğunu söyledi. muayene etti.. sorun yok. süt verdiğim için olurmuş. süt vermeyi kestikten sonra bile 3 ayda düzene girermiş.. borntobemother duydun mu kankaaaa
canım benim sütüm de çok azaldı damla damla veriyorum desem yeridir..boşver biz elimizden geleni yaptık şifa olsun kuzulara..
bu arada o belanın Allah bin belasını versinnn
bugün kerem tam bi canavar gibiydi akşam yemekli bi program vardı davetli olarak gittik bağırdı çağırdı cırladı hiç yapmazdı valla burnumuzdan geldi ,koşan çocukları görüp olduğu yerde coşuyor ayaklarını sallıyor..çok işimiz var çok
off menü süpermiş afiyet şeker olsun,sağlık olsun aşk olsun sevgi olsun![]()
Günaydın kızlarrrrr. Bol gezmeli ve keyifli bir hafta sonu olur inşallah.
Oğluşumun burnundan ve boğazından tuhaf sesler geliyor. Burnunu temizlememe rağmen uyurken bir hırışltısı var gibi. Bi de normalde de ağlarken öksürür gibi ses çıkarır iyice ilgi çekmek için ama şimdi aynı şeyi yaptığında farklı bir tonda çıkıyor o öksürükdoktorumuzu aradık ama bugün randevuları doluymuş. Ne yapsam bilemedim. Ateşi falan yok ve keyfi de yerinde ama bi tuhaflık var yani
![]()