Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar kuzumda sürekli yazı yazmaya çalışıyor halim komedi yanıma oyuncaklarıyla oynuyor bana çaktırmadan elini uzatıp klavyeye tuşlara basıyor pc yi çekiyorum hayır oğlum diyorum suratını asıp önüne dönüyor bir süre sonra ben yazmaya daldımmı yine başlıyor basmaya bayılıyorum mücadelesine tatlı kuzum benim

nfk annen nasıl oldu canım fizik tedavi nasıl olumlu sonuç veriyormu

kızlar nkolik yok kaç gündür kp ile ilgili haberler kötümü acaba canım onu en iyi ben anlıyorum şuan insan üzüntüsüden çok eşni nasıl toparlayacağını düşünüyor benim eşim daha yeni yeni kendine gelmeye başladı allah yardımcısı olsun

libyana nerelerdesin kuzum memlekettemisin özledim seni

şeker portakalı sen nerelerdesin buluşalımmı bu pazar?

pinc prenses grnt kızlar sizinde sesiniz çıkmıyor

nar ağacım özlendin sende kayıplardasın

bende artık zor giricem gün içerisinde zamanım laboratuvarda analizle geçecek akşamları fırsat buldukça girerim çok mutluyum özüme dönüyorum yıllar sonra pipet tutacak olmak beni kendime getirdi pazartesini iple çekiyorum mesai arkadaşlarımda beni merak ediyorlarmış arkadaşlar öyle güzel anlatmışlarki ilk gün pasta keseceklermiş başlamam şerefine buda ayrıca mutlu etti beni :16::16::16:

nfk örtmenim örtmenim sanırım devamsızlıktan sınınfta kaldım:9::9::9::9:
kızlar sohbetinizi cook özledim ben sizler kadar neden aktif olamıyorum anlamıyorum.oğlum 1 ay içinde tam 2 kez grip oldu.üstelik sonuncusu 40.1 derece atesle:( hastalığı cok sükür atlattık ama ben yine yazamıyorum.

temizlik yapıyorum-hayır
harıl harıl yemekler-hayır
çalışan bi bayanım-hayır
kendime cok vakit harcıyorum-hayır

ben ne işe yarıyorum peki?
bi oğlum var-evet yetmezmi??

oğlumun adı: yahya
soyadı:tehlike
baba adı:gamsız
ana adı:zavallı

ilgi alanları: prizler,elektrik süpürgesi,telefon,laptop,kesici ve delici hertürlü edavat
sevmediği seyler:uyku ve kucak
bütün gün peşinde koşturmaktan yoruluyorum.diş cıkartmadık.kızlar bu arada 25 nisanda ebemiz gelin kızamık asısı vuracağız dedi.sağlık ocağına yazı asmıslar vurulacakmıs belli tarihte doğanlara.siz ne düşünüyorsunuz?bizden şimdilik haberler böyle inşallah hepiniz iyisinizdir selametle kalın...

d

karakız şortunu ve tişörtünü beğendim canım bende bikininin üstüne bu şorttan giyiyorum üstüm bikinili ama altta şort giymeden rahat oturup kalkamıyorum eşimle beraber almıştık oda onayladı ama tabi bizim yazlık çok sakin ve rahat bir yer koyları tenha etrafta kimsecikler olmuyor en fazla 2-3 aile 200 mt arayla oturuyor oluyor o nedenle rahatım ben plaja gidip gelirkende dizüstü bir plaj kıyafetim var onu giyiyorum siz nereye gideceksiniz yazın?

zonguldağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :5::43:

Yahu bu ne gece yazdiklarimi kimse sallamamis gelen giden de cok az olmys topige haftasonu diye olsa gerenk bizde epeyce gezdik bgn hava cok gzldi...
Cinconum tekrar soruyrm malum sahis kim ne oluyor bi ben fransiz kaldm sanirin telden girdim gireli bazi seyleri gec anliyrm galiba

kızlar sohbetinizi cook özledim ben sizler kadar neden aktif olamıyorum anlamıyorum.oğlum 1 ay içinde tam 2 kez grip oldu.üstelik sonuncusu 40.1 derece atesle:( hastalığı cok sükür atlattık ama ben yine yazamıyorum.

temizlik yapıyorum-hayır
çalışan bi bayanım-hayır

ilgi alanları: prizler,elektrik süpürgesi,telefon,laptop,kesici ve delici hertürlü edavat
bütün gün peşinde koşturmaktan yoruluyorum.diş cıkartmadık.kızlar bu arada 25 nisanda ebemiz gelin kızamık asısı vuracağız dedi.sağlık ocağına yazı asmıslar vurulacakmıs belli tarihte doğanlara.siz ne düşünüyorsunuz?bizden şimdilik haberler böyle inşallah hepiniz iyisinizdir selametle kalın...

kızamık aşısını biz vurdurduk. doktorumuzu aradık vurdurabilirisniz dedi, şu suriyeden gelen salgına karşı ek doz yapıyorlarmış.

Meraba kızlar. Oğlumun hırıltısından bahsetmiştim sabah. Doktorumuzun randevuları dolmuştu (özel hastanede kendisi). Ama eşim telefonla ulaşıp bildirince tamam gelin ben hastaların arasında alırım dedi. 11:30 gibi gittim. Babamız çalışıyordu. Bi ilaç yazar gönderir sanıyordum ama öyle olmadı. Boğazında bişi yokmuş. Göğsünü zar zor dinledi düşünün burnundaki hırıltıdan. Serum fizyolojik verdi yapayım da burnu rahatlasın ve göğsünü dinleyebilsin diye. Yapmıştım oysaki evde. Neyse orda yaptım ( bu arada serum fizyolojik yaparken ben tüm tüpü bitiryodum. Doktorumuz 2 şer damla damlatmam gerektiğini söyledi her bir burun deliğine. Kalanı da kapatıp ertesi gün kullanabilirmişiz. Çok kullanımı gelecekte koku alma problemleri doğurabilirmiş). Burnundaki hırıltı devam etti. Doktorumuz alerji şurubu yazdı yarın ölçek kullanın pzt yine gelin dedi. Ama bu çocuk tıkanır böylr giderseniz o yüzden hava aldırıcam ona dedi. Hastaneye yatış şeklinde odaya çıktık 2 saatliğine. Önce 20 dakka kadar bi aletle maske taktılar. Tabi ufaklığa maskeyi tutmak ne mümkün?? O 20 dakka savaş halinde geçti. Sonra da doğuk hava veren bişi getirdiler. Onu da 1 saat boyunca tuttum ağzına burnuna. Bayır bayır baydı oğlum. Üstü başı sırılsıklam oldu. Allah'tan evden çıkmadan çantasını almıştım ki bir ara boş yere ağırlık yapmasın diye düşünmüştüm. Neyse işte 3 gibi evimize geldik. Eğer gece tıkanırsa yine gidicez hava aldırmaya. Babamız odadan kaçtı bu gece sağolsun. Anca çocuk hastalanınca moralini bozsun, duygusala bağlasın; işe yarar bi icraat yok. Ay kızacak bile halim yok.

Alıntı yapıp yazamadım da. Herkes ne güzel gezmelerde. Biz de yarın okul kahvaltısına gidicez inşallah oğlum iyi olursa. Öyle işte. Öpüyorummmmm :)

temizlik yapıyorum-hayır
çalışan bi bayanım-hayır

canım kendine haksızlık etme her çocuk bir değil seninki biraz zor bir bebek ve halsiz kalman iş yapamaman normal eşinde anlayışlı olacak yapacak birşey yok ben aylardır temizlik yapamıyorum haftasonundan haftasonuna sil süpür toz al bitti yemek desen hak getire eve geliyordum akşam 8.5 o saatte ne yenir peynir zeytn napalım elbet birgün büyüyecekler şartlar kolaylaşacak sabır

Yahu bu ne gece yazdiklarimi kimse sallamamis gelen giden de cok az olmys topige haftasonu diye olsa gerenk bizde epeyce gezdik bgn hava cok gzldi...
Cinconum tekrar soruyrm malum sahis kim ne oluyor bi ben fransiz kaldm sanirin telden girdim gireli bazi seyleri gec anliyrm galiba

tatlım mesaj atmaya çalışıyorum mesaj kutun doluymuş atamadım boşaltırsan durumu açıklıycam

pinc prenses grnt kızlar sizinde sesiniz çıkmıyor

:

benim kız tam bir afacan oldu canım hiç vakit bırakmıyor bana tam alıyorum bilgisayarı elime bi çığlık atıyor hemen kucağıma geliyor rahat otursaa yoook tuşlara vuruyor laptap ı çekiştiriyor kapatıyor açıyor bişeyler yapıyor bişey yazamadan kapatıyorum. sürekli peşimde bi dk gözünden ayrılsam basıyor yaygarayı böyle değildi hiç çok yaramaz çoook bide bi inat oldu ki babasının telefonunu almak istiyor babası vermeyince tepiniyor katılıyo ağlamaktan. ama çocuk işte yapıcak çocukluğunuu. çok şükür herşeyimiz yolunda yorgunluk çekilir napalım.

biz bugün büyük ananemize gittik bahçeli bi evi var komşular falan pikniğe çıkmışlar bahçeye orda bi b
bayan vardı ananemin komşusu onunda kızı varmış kaç aylık emiyor mu emmiyor mu klasik anne soruları soruyoruz. ben dedim sekiz aylık. (elif biraz ufak tefek zaten dokuz ayımız dolmadı dolunca söylerim diyorum kendikendime) bayanında kızı 11 aylıkmış öyle söyledi sonradan anlaşıldı ki elifle aralarında 12 gün var yani o da temmuz annesi o bana diyo nasıl sekiz aylık oluyo ben ona diyorum nasıl 11 aylık oluyo:1::1::1: sonradan kızını bir gördüm ki aman allahımm o ne maşallah annesi sen buna bi buçuk yaşında desen herkes inanır dedim nasıl tosun nasıl tosun elif yanında civciv kaldı
.elif elinden tutunca koşturuyor diğer bebiş yıkıla yıkıla zor gidiyor yavrum kilodan. neyse elif bahçede çok mutlu oldu gezerken yerdeki karıncaları farketti çok şaşırdı bu aralar ağzını aça aça bi şaşırma hareketi yapıyor yerlere yatıyoruz gülmekten

konuşmayı baya ilerletti artık net olarak anne anane dede mammamm hadi diyor hepsinide yerinde söylüyor:nazar: ama halaa baba
demedi :9: sizi çok özledik bizden haberler böyle.

Meraba kızlar. Oğlumun hırıltısından bahsetmiştim sabah. Doktorumuzun randevuları dolmuştu (özel hastanede kendisi). Ama eşim telefonla ulaşıp bildirince tamam gelin ben hastaların arasında alırım dedi. 11:30 gibi gittim. Babamız çalışıyordu. Bi ilaç yazar gönderir sanıyordum ama öyle olmadı. Boğazında bişi yokmuş. Göğsünü zar zor dinledi düşünün burnundaki hırıltıdan. Serum fizyolojik verdi yapayım da burnu rahatlasın ve göğsünü dinleyebilsin diye. Yapmıştım oysaki evde. Neyse orda yaptım ( bu arada serum fizyolojik yaparken ben tüm tüpü bitiryodum. Doktorumuz 2 şer damla damlatmam gerektiğini söyledi her bir burun deliğine. Kalanı da kapatıp ertesi gün kullanabilirmişiz. Çok kullanımı gelecekte koku alma problemleri doğurabilirmiş). Burnundaki hırıltı devam etti. Doktorumuz alerji şurubu yazdı yarın ölçek kullanın pzt yine gelin dedi. Ama bu çocuk tıkanır böylr giderseniz o yüzden hava aldırıcam ona dedi. Hastaneye yatış şeklinde odaya çıktık 2 saatliğine. Önce 20 dakka kadar bi aletle maske taktılar. Tabi ufaklığa maskeyi tutmak ne mümkün?? O 20 dakka savaş halinde geçti. Sonra da doğuk hava veren bişi getirdiler. Onu da 1 saat boyunca tuttum ağzına burnuna. Bayır bayır baydı oğlum. Üstü başı sırılsıklam oldu. Allah'tan evden çıkmadan çantasını almıştım ki bir ara boş yere ağırlık yapmasın diye düşünmüştüm. Neyse işte 3 gibi evimize geldik. Eğer gece tıkanırsa yine gidicez hava aldırmaya. Babamız odadan kaçtı bu gece sağolsun. Anca çocuk hastalanınca moralini bozsun, duygusala bağlasın; işe yarar bi icraat yok. Ay kızacak bile halim yok.

Alıntı yapıp yazamadım da. Herkes ne güzel gezmelerde. Biz de yarın okul kahvaltısına gidicez inşallah oğlum iyi olursa. Öyle işte. Öpüyorummmmm :)

ay kıyamam kuzuya doktorununuz ilgiliymiş ne güzel kimisi yazar ilacı yollar. geçmiş olsun bizede vermişti doktorumuz ilaçlı soğuk hava dan maskeli değildi suratına doğru tutmuştum 15 dk kadar ondan sonra açılmıştı burnu çocuk nefes alamıyordu burnundan kışın geçirmiştik bizde bi hafta kadar sürdü nezle. inş hemen toparlanır ilaçlar iyi gelmiştir

seni suanda okadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri şuanda bende yaşıyorum morelim sıfır ve çocuğum öksürdükçe içim paramparça oluyor rabbim şifa versin

Selam kızlar bugün bir arkadaşımda toplandık eski arkadaşlar.. Keremin peşinde dolaşmaktan yorgun düştüm akşama da kv ye gittik yorgunun şimdi yatağa çuf çufff
Geçmiş olsun pembehipopotam inşallah uzun sürmez

yok yokkkkkk demezler temiz döver korkutur gözxlerini sonra kimseyee etmem şikayetttttttttt :24::9:

akşam eşimle denizde ne giycemi konuştuk konuşamadık karara bağlayamadık :27:

KOM BAYAN DENİZ ŞORTU BESS BEYAZ RENK S BEDEN GittiGidiyor'da 27026648
NİKE BASALİNE 447148-521 BAYAN TŞÖRT BADİ 2013 GittiGidiyor'da 79905024

böyle diyorum ama kendi şortu bi kademe uzun istiyor ozaman giremezsin diyorum sende :4:
Kızım sen de adamın dediğini yap işte töbeee

temizlik yapıyorum-hayır
çalışan bi bayanım-hayır

Çok güldüm dtk :)))) 1 seneyi devirdik nerdeyse 2 sene sonra hepimiz rahatlayacağız inşallah :)
sağol bacım ayyy demek vaktim olunca bende hamarat olabiliyormuşum gecede börekle ıslak kek yaptım kocişe yanına yolluk götürdü arkadaşlarıda bayram etmiş bayılmışlar telefonda öyle dedi akşamda masayı görünce oy oy oy benim hatun hamarat olmuş dedi aşk olsun ben hep hamarattım vaktim yoktu dedim tamam aşkım sen çalışma bana hergün bu yemeklerden yap ben gecede ek iş yapar çalışırım demezmi serseri :36::33:

sağol canım benim aklıma eseni yapıyorum bir haftadır valla oğlumda bayram etti hergün sabahtan yemeğimizi yapıp kendimizi sokağa atıyoruz pazartesi maraton başlıyor kuzum çok alıştı evde olmama bakalım inşallah zorluk çekmez
menüyü eşimde beğendi hatta resmini çekti bu anı ölümsüzleştirecekmiş rezil etti şebek bir haftadır hiç yapmadığım yemekleri deniyorum imam bayıldılar külbastılar hünkar beğendiler bülbül yuvası vs vs işi çözdüm kız hergün sabahtan evi topluyorum öğlen gibi oğlanı alıp alışverişe çıkıyorum oda bu arada yoruluyor temiz hava iyi geliyor eve geldiğimiz gibi 2 saat uyuyor o uyurken yemekleri yapıyorum oğlum uyandımıda karnını doyurup hoppp sokağa o avm senin bu park benim geziyoruz evde olmakta güzelmiş be doğum iznindeyken çok küçüktü evden çıkamıyordum bunalmıştım şimdi eve girmiyoruz neyse yazın 3 hafta tatil var neyseki YAŞASIN YENİ İŞİM :24::24::24:

bu arada yine canımı sıktı malum şahıs off tam kurtulduk derken mesaj çekmiş geçen gün eşimden önce ben gördüm kavga dövüş derken işi bırakacağının sözünü verdi işi bırakır bırakmaz hattını değiştiricez

Üfff bitecek inşallah canım o iş :(

Artık hepimiz seyrek giriyoruz zaten nerdeeee o yattığı yerden kımıldayamayan bebekler :) maraton başladı ,sağlık olsun yeter ki.

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeee. Oğluşum gece yine sıksık uyandı ama çok şükür katılıp kalmadı. Gece gece hastanelere gidicez diye çok turmıştım.

ay kıyamam kuzuya doktorununuz ilgiliymiş ne güzel kimisi yazar ilacı yollar. geçmiş olsun bizede vermişti doktorumuz ilaçlı soğuk hava dan maskeli değildi suratına doğru tutmuştum 15 dk kadar ondan sonra açılmıştı burnu çocuk nefes alamıyordu burnundan kışın geçirmiştik bizde bi hafta kadar sürdü nezle. inş hemen toparlanır ilaçlar iyi gelmiştir

Çok teşekkür ederim canım. Dokorumuz cidden ilgili bir bayan. Ama malesef hamile ve mayıs sonu izne ayrılıyor :/

seni suanda okadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri şuanda bende yaşıyorum morelim sıfır ve çocuğum öksürdükçe içim paramparça oluyor rabbim şifa versin

Öksürük cidden insanın içini parçalıyor. Anne olmak ne zormuş yahu. Ona gelen bana gelsin diyor insan. Bi de hep daha ağır hastalıklar yaşayan bebeklerin annelerini düşünüyorum. Ne kadar zorrrrrr. Allah'ım tüm bebeklere şifa versin.

Selam kızlar bugün bir arkadaşımda toplandık eski arkadaşlar.. Keremin peşinde dolaşmaktan yorgun düştüm akşama da kv ye gittik yorgunun şimdi yatağa çuf çufff
Geçmiş olsun pembehipopotam inşallah uzun sürmez

Kızım sen de adamın dediğini yap işte töbeee

Çok güldüm dtk :)))) 1 seneyi devirdik nerdeyse 2 sene sonra hepimiz rahatlayacağız inşallah :)

Üfff bitecek inşallah canım o iş :(

Artık hepimiz seyrek giriyoruz zaten nerdeeee o yattığı yerden kımıldayamayan bebekler :) maraton başladı ,sağlık olsun yeter ki.

Canım çok sağol. Benim kuzucuğum henüz yaramaz olamadı. Anca kucakta bel ve kolumuzu ağrıtsın :) ama kucakta gitmek istediği yöne doğru vücudu ile bi yatışı var çok komik geliyo bana :)

İyi pazarlar olsun canlarım.

Gunaydin hatunlar topikte yine haftasonu sessizligi hakim pembecim gecmis olsunn bize de hava verildi hem de bircok kez zaptetmesi zor oluyor haklisin ama rahatlatiyor cocugu ins daha da iyi olur kuzun...
Cinconum msj attim sanaa :/

selammmm unuttunuzmu beni kızlar napıosnz baklm ..ben yoğun günler gecirdim şu aralar malum annemlere ziyarete gelmştm tatil yapmaya ama planlar degşti tahlil sonuçlarıma göre ameliyat olmam gerekti troidlerimi aldrdım şimdi iyiyim hala izmirdeym izmirde yaptrdım amelyatmıda iyi gecti oğlumu 8 saat emzirmedm ameliyat oldgm gün alahtan sütüm kesilmedi çok şükür neyse size uzun zaman oldu bakamadm çokk şey kaçırdım takip edemedm hepnizi öpüorm buarada yazın zonguldaga gelıomşn ilknur beklerim banada ugra şekerim :34:

Gunaydin hatunlar topikte yine haftasonu sessizligi hakim pembecim gecmis olsunn bize de hava verildi hem de bircok kez zaptetmesi zor oluyor haklisin ama rahatlatiyor cocugu ins daha da iyi olur kuzun...
Cinconum msj attim sanaa :/

Çok teşekkür ederim canım. Size de geçmişler olsun bak kaç kez yaşamışsınız bunu. Aynen dediğin gi zaptetmesi zor. Bi de oyuncak falan götürmeyince iyice zor.

selammmm unuttunuzmu beni kızlar napıosnz baklm ..ben yoğun günler gecirdim şu aralar malum annemlere ziyarete gelmştm tatil yapmaya ama planlar degşti tahlil sonuçlarıma göre ameliyat olmam gerekti troidlerimi aldrdım şimdi iyiyim hala izmirdeym izmirde yaptrdım amelyatmıda iyi gecti oğlumu 8 saat emzirmedm ameliyat oldgm gün alahtan sütüm kesilmedi çok şükür neyse size uzun zaman oldu bakamadm çokk şey kaçırdım takip edemedm hepnizi öpüorm buarada yazın zonguldaga gelıomşn ilknur beklerim banada ugra şekerim :34:

Aa çok geçmişler olsun.

Biz de kahvaltıya gittik. Çok vasat buldum :) sonra azıcık gezip alışveriş yapıp geldik eve. Oğluşum 8 den beri uyanıktı. Şimdi emzirip uyutucam inşallah.

Cnm unuturmuyuz hic cok uzuldum gercekten buyuk gecmis olsn simdi iyi olmana cok sevindim ara ara ugrat da ozletme kendini...pembecim bzmde bgn kahvalti ardindan emirgandi planimiz ama hava baya kapaliydi bnde oturdm evde yemek yaptm temizlik yaptm hazir esim evdeyken o bakti cocuga bnde islerimi gordum

Slm kızlaaarr....nasılsınız bakalım? Herkescikler gezmede sanırım. Haftasonu gezmeleri, havalarda güzell ohhhh....öpüldünüzz

Cnm unuturmuyuz hic cok uzuldum gercekten buyuk gecmis olsn simdi iyi olmana cok sevindim ara ara ugrat da ozletme kendini...pembecim bzmde bgn kahvalti ardindan emirgandi planimiz ama hava baya kapaliydi bnde oturdm evde yemek yaptm temizlik yaptm hazir esim evdeyken o bakti cocuga bnde islerimi gordum

Temizlik yorsa da psikolojik olarak rahatlatıyor insanı dimi :)? Ama güzelim gezme planının iptal olmasına üzüldüm. İnşallah haftaya gidersiniz.

Slm kızlaaarr....nasılsınız bakalım? Herkescikler gezmede sanırım. Haftasonu gezmeleri, havalarda güzell ohhhh....öpüldünüzz

Ne gezmesi hanımmmmmmmm?? Sen nerdesin havalar güzel diyosun :)?

Temizlik yorsa da psikolojik olarak rahatlatıyor insanı dimi :)? Ama güzelim gezme planının iptal olmasına üzüldüm. İnşallah haftaya gidersiniz.

Ne gezmesi hanımmmmmmmm?? Sen nerdesin havalar güzel diyosun :)?
rahatlatmazmı valla huzurla doluyo içim..eşim haftaiçi de hep evde old. için bizim için haftasonu çok da özel bir durum değil canım kafa nereye biz orayaaa :4:

sen nerlerdesin cnm valla bgn bi pembe bi ben kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz :24::19:

canım çok geçmiş olsun kolay bir ameliyat olmalı hemencecik olmuş kurtulmuşsun bol bol dinlen bari doruğu öpüyorum

born ve pembiş size katlmak isterdim kızlar ama 15 günlük yatışın ardından yarın maraton başlıyor sabah 6 da servise binicem off yıllardır erken kalkmıordum gözümde büyüyor artık 1 saatte serviste uyurum napalım :1: oğlumu sabahın 5.5 unda sokağa çıkarmak tedirigin ediyor beni bu gün annemlerde kalıcam ama diğer günler eşim evdeyken eve gelicez alışmam lazım Allah yardımcım olsun erken gelicem diye seviniyordum ama bu işin zorluğuda bu napalım artık taşınana kadar idare edicez

bu arada kızlar ev bakıyoruz eşim özellikle dubleks ev almaktan yana annemlerde bizimle kalacağından bu seferde beylikdüzünü tercih ediyoruz malum orda evler nispeten daha ucuz yeni binada son sistem full daireler üstelik dubleks ve iki ayrı girişli mutfak banyo iki katta da yapılı tam bizim istediğimiz tarz evler 150 bin civarlarında merkezde diyor ama tabi gidip görmek lazım şimdilik netten bakıyorum ilk fırsatta gidip birebir gezicez eşimle hayırlısıyla bu iş vesile olurda evimizide alırız inşallah bir an evvel ayrı girişli olmasının diğer avantajıda ileride üst katı kiraya verebiliriz amcamda yeni aldı aynı tarz evi beylikdüzünde üst katınıda 500 e kiraladı kredisine katkı sağlıyor bakalım hayırlısı artık

bizde havadisler böyle canlar pılımızı pırtımızı topldık oğluşla bıcı bıcılar yaptık temizlendik paklandık az sonra ananeye gidicez öpüyoruz hepinizi

Back
X