kızlar kuzumda sürekli yazı yazmaya çalışıyor halim komedi yanıma oyuncaklarıyla oynuyor bana çaktırmadan elini uzatıp klavyeye tuşlara basıyor pc yi çekiyorum hayır oğlum diyorum suratını asıp önüne dönüyor bir süre sonra ben yazmaya daldımmı yine başlıyor basmaya bayılıyorum mücadelesine tatlı kuzum benim
nfk annen nasıl oldu canım fizik tedavi nasıl olumlu sonuç veriyormu
kızlar nkolik yok kaç gündür kp ile ilgili haberler kötümü acaba canım onu en iyi ben anlıyorum şuan insan üzüntüsüden çok eşni nasıl toparlayacağını düşünüyor benim eşim daha yeni yeni kendine gelmeye başladı allah yardımcısı olsun
libyana nerelerdesin kuzum memlekettemisin özledim seni
şeker portakalı sen nerelerdesin buluşalımmı bu pazar?
pinc prenses grnt kızlar sizinde sesiniz çıkmıyor
nar ağacım özlendin sende kayıplardasın
bende artık zor giricem gün içerisinde zamanım laboratuvarda analizle geçecek akşamları fırsat buldukça girerim çok mutluyum özüme dönüyorum yıllar sonra pipet tutacak olmak beni kendime getirdi pazartesini iple çekiyorum mesai arkadaşlarımda beni merak ediyorlarmış arkadaşlar öyle güzel anlatmışlarki ilk gün pasta keseceklermiş başlamam şerefine buda ayrıca mutlu etti beni

nfk annen nasıl oldu canım fizik tedavi nasıl olumlu sonuç veriyormu
kızlar nkolik yok kaç gündür kp ile ilgili haberler kötümü acaba canım onu en iyi ben anlıyorum şuan insan üzüntüsüden çok eşni nasıl toparlayacağını düşünüyor benim eşim daha yeni yeni kendine gelmeye başladı allah yardımcısı olsun
libyana nerelerdesin kuzum memlekettemisin özledim seni
şeker portakalı sen nerelerdesin buluşalımmı bu pazar?
pinc prenses grnt kızlar sizinde sesiniz çıkmıyor
nar ağacım özlendin sende kayıplardasın
bende artık zor giricem gün içerisinde zamanım laboratuvarda analizle geçecek akşamları fırsat buldukça girerim çok mutluyum özüme dönüyorum yıllar sonra pipet tutacak olmak beni kendime getirdi pazartesini iple çekiyorum mesai arkadaşlarımda beni merak ediyorlarmış arkadaşlar öyle güzel anlatmışlarki ilk gün pasta keseceklermiş başlamam şerefine buda ayrıca mutlu etti beni